Taran Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Jak zwykle u mnie link do źródła: 20-latek polskiego pochodzenia skatowany w Niemczech. Wiadomo, kim jest sprawca (msn.com) Cóż rzec panowie, bracia, pozostaje tylko apelować do Was trenujcie sztuki walki, systemy combat, dbajcie o formę i kondycję, żebyście mogli obronić siebie i swoich bliskich. U nas będzie tak samo. Narzędzia do samoobrony typu pałka teleskopowa, gaz pieprzowy, broń czarno prochowa, lepiej się zaopatrzyć. Kondolencje dla rodziny. Nie wklejam tego do działu jak sie żyje zagranicą bo mnie to autentycznie zdenerwowało. I tyle mojego bo sobie mogę tutaj popisać. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Jak się domyślam, za kilka lat już nie będziemy mogli napisać, że imigranci mordują Europejczyków, bo zostanie to uznane za mowę nienawiści (ustawa już obowiązuje, wystarczy tylko dodać do niej odpowiednie poprawki). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 @Taran @cst9191 to wy nie wiecie że można komuś poderżnąć gardło, wbić nóż w żebra albo odciąć głowę w imię miłości i pokoju? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Kolega @Morfeusz już wrzucił w innym temacie. Jeszcze raz powtórzę: Widzę tu jakiś syndrom Agnieszki Holland. Jej tatunio hunwejbin wyrzucony z okna przez swoich również czerwonych. Ale córunia tak lubi czerwony, że i tak musi. Swoją drogą bardzo ładne zachowanie ze strony Niemców, przyszli tak licznie na pogrzeb, pokazali, że nie są obojętni, puścili w niepamięć, że ten szlauf zwoził im to do kraju. Polskie robactwo by gdzieś przyszło? Jakiś akt wsparcia/solidarności? Nie żartujmy sobie.... Edit: jeszcze takie jedno pytanie. Na chuj sztuki walki jak ktoś ma sprzęty ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 10 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): @Taran @cst9191 to wy nie wiecie że można komuś poderżnąć gardło, wbić nóż w żebra albo odciąć głowę w imię miłości i pokoju? Ilu się ich w USA nareprodukowało. Jestem zaskoczony... 26 minut temu, cst9191 napisał(a): Jak się domyślam, za kilka lat już nie będziemy mogli napisać, że imigranci mordują Europejczyków, bo zostanie to uznane za mowę nienawiści (ustawa już obowiązuje, wystarczy tylko dodać do niej odpowiednie poprawki). 5 lat więzienia za "mowę nienawiści". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 (edited) I bardzo dobrze, jego matka promowała ściąganie ciapatego ścierwa, była p0lką a gadała na Polaków, synek skurwysynek podobno jej w tym pomagał, tak gdzieś wyczytałem. Kto sieje wiatr ten zbiera burzę. Jeszcze raz: A ciapatych tłuc i nie patrzeć na prawo, lepiej żeby nas 3 sądziło niż 4 niosło. Ja na prawo sram od 15 roku życia. Edited June 30, 2024 by Imiennik 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 (edited) Wg mnie zmiany w Europie wyjdą z Francji lub wcale tych zmian nie będzie. Trzymajmy kciuki aby naród francuski się obudził. Edited June 30, 2024 by Roman Ungern von Sternberg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 29 minut temu, Król Jarosław I napisał(a): Na chuj sztuki walki jak ktoś ma sprzęty ? To już tak nie ma, czy wpierw ugadujemy się, że sprzętem czy bez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Zachodnia Europa na własne życzenie sprowadziła na siebie zagrożenie, teraz będzie to robione w Europie wschodniej bo Ci co stworzyli problem uważają, że kraje UE muszą być solidarne i odciążyć kraje, gdzie jest natłok przybyszów, którzy z kolei tam już nie są mile widziani😏 Stąd pomysły z takim samym socjalem, lokalami w wysokim standardzie jak w Niemczech na terenach gdzie przybysze pierwszy raz przekraczają granice UE czy wręcz bezczelne deportowanie imigrantów przez służby niemieckie na granice krajów, z których przyjechali. Kolejna sprawa to rozbicie krajów narodowych, które są zagrożeniem dla neokomunistów Europejskich. Wprowadzenie strachu by społeczeństwa złapać za twarz i wymusić posłuszeństwo z aplikowaniem chorych pomysłów eurokratów. Co do tematu no cóż przykra wiadomość jednak matka skatowanego chłopaka sama pomagała w sprowadzaniu imigrantów do Niemiec. Teraz otrzeźwiała gdy już syna nie ma. https://video.twimg.com/ext_tw_video/1806658348172881920/pu/vid/avc1/480x852/HsTOqT7zdXwdDThg.mp4?tag=12 Kobiety, lewacy, ludzie omamieni propagandą mediów głównego ścieku zagłosowali i wybrali u władzy popleczników, którzy stworzą całej reszcie piekło w imię nowoczesności, postępu, ubogacenia kulturowego🤡 Co do samoobrony czy posiadanego sprzętu na pewno warto, jednak co zrobisz gdy na twojej drodze stanie ich horda? Oni nie chodzą pojedynczo tylko w grupach tak jak w przypadku z tym chłopakiem, gdzie bodajże jego i dwóch kolegów zaatakowało 10 ciapaków. 20-latek polskiego pochodzenia skatowany na śmierć przez Syryjczyka. Wstrząsająca zbrodnia | Niezalezna.pl Kolejna sprawa wielu imigrantów posiada niebezpieczne narzędzia w postaci noży. Nawet amator może zrobić Ci kuku. Tutaj film, który dobitnie pokazuje, że człowiek nie jest wstanie obronić się przed napastnikiem z nożem i jak masz możliwość to uciekaj. Jeżeli nie to wykorzystuj wszystko co masz pod ręką by się obronić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca1980 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 3 minuty temu, zuckerfrei napisał(a): To już tak nie ma, czy wpierw ugadujemy się, że sprzętem czy bez? Nie. Bo inżynierowie włóczą się w grupach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 3 minuty temu, Baca1980 napisał(a): Nie. Bo inżynierowie włóczą się w grupach. Aaaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 9 minut temu, zuckerfrei napisał(a): To już tak nie ma, czy wpierw ugadujemy się, że sprzętem czy bez? Żeby się dogadać trzeba znać język 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 W temacie Niemiec: https://www.thepublica.com/germany-woman-convicted-of-offending-migrant-gang-rapists-receives-longer-prison-sentence-than-the-rapists/ translator: Przerażający atak miał miejsce w 2020 r. i wzięło w nim udział wiele grup migrantów, którzy niezależnie od siebie zaatakowali 14-letnią dziewczynkę w hamburskim Stadtpark w ciągu jednej nocy. Park stał się popularnym miejscem spotkań młodzieży podczas obostrzeń związanych z pandemią Covid-19, a dziewczyna piła tam z przyjaciółmi. Rozproszyli się jednak po tym, jak policja przeszukała park i rozdzieliła grupy, egzekwując jednocześnie środki dystansu społecznego. Zdezorientowana i osamotniona dziewczyna była bezbronna wobec pierwszej grupy czterech drapieżników. Mężczyźni na zmianę atakowali dziewczynę, wielokrotnie ją gwałcąc przez dłuższy czas. Zanim ją zostawili, ukradli jej portfel i telefon komórkowy. Przerażona i zdezorientowana od pierwszego ataku, nie mająca możliwości wezwania pomocy, dziewczyna została zaatakowana po raz drugi przez dwóch kolejnych mężczyzn, którzy wykorzystali jej bezbronność. Niepokojące jest to, że napastnicy zaczęli zapraszać innych mężczyzn do zgwałcenia jej za pośrednictwem grup dyskusyjnych , z radością dzieląc się wiadomością, że w ciemnym parku znajduje się samotna nastolatka bez potencjalnych świadków. Dziecko zostało zaatakowane po raz trzeci przez jednego mężczyznę, a następnie po raz czwarty przez trzech kolejnych mężczyzn, którzy zaciągnęli je w krzaki i dokonali napaści na tle seksualnym. W końcu dziecku udało się wyrwać i uciec, choć ścigali ją gwałciciele. W końcu trafiła na ludzi, którzy rozpoznali jej traumatyczny stan i natychmiast wezwała policję. Początkowo zarzuty usłyszało 11 mężczyzn, ale dwóch szybko uniewinniono z powodu braku dowodów DNA. Jednakże z ciała dziewczynki udało się pozyskać plemniki dziewięciu mężczyzn. Pięciu mężczyzn posiadało niemieckie paszporty, podczas gdy pozostali nie byli obywatelami Niemiec. Wśród oskarżonych nie było żadnego pochodzenia niemieckiego . Gwałcicieli zidentyfikowano jako Polaka, Egipcjanina, Libijczyka, Kuwejtczyka, Irańczyka, Ormianina, Afgańczyka, Syryjczyka i Czarnogórca. Mężczyźni mieli zespół 20 obrońców, którzy argumentowali ich niewinność. (...) Podczas rozprawy ofiara, która obecnie cierpi na PTSD w wyniku nocy nadużyć, została wezwana do opowiedzenia, co ją spotkało. Podczas gdy ona opowiadała o swoich okropnych przeżyciach, mężczyźni nie wykazywali „żadnych oznak skruchy”, a przynajmniej jeden z nich miał niemal zasnąć podczas rozprawy . Jednak pomimo dowodów DNA i WhatsApp, ośmiu z dziewięciu skazanych mężczyzn wyszło na wolność z warunkowym zawieszeniem i w ogóle nie spędziło czasu w więzieniu. Dziewiąty został skazany na dwa lata i dziewięć miesięcy więzienia bez możliwości zwolnienia warunkowego. Sprawa wywołała oburzenie w Niemczech, zarówno ze względu na brutalność samego gwałtu, jak i łagodne wyroki wydawane gwałcicielom. W rezultacie wściekli detektywi udostępnili na Snapchacie jego tożsamość i numer telefonu jednego z mężczyzn. Rozgniewana wiadomością o sprawie 20-letnia kobieta z Hamburga wysłała wiadomość pod ten numer za pośrednictwem WhatsApp. Bezimienna kobieta nazwała go „niehonorową świnią gwałcicielem” i „obrzydliwym poronieniem”. Dodała: „Czy nie jest Ci wstyd, kiedy patrzysz w lustro?” Wówczas gwałciciel zgłosił kobietę policji, a ona została oskarżona o wysyłanie mu obraźliwych wiadomości. Kobieta została skazana i skazana na weekend więzienia za swoje uwagi — co oznacza, że spędzi w więzieniu więcej czasu niż 8 z 9 gwałcicieli. W sądzie kobieta przeprosiła za swoje uwagi , mówiąc, że działała „odruchowo” po usłyszeniu obrzydliwych szczegółów sprawy. Jednak według „Hamburger Abendblatt ” tej kobiecie nie jest jedyną osobą, której może grozić wyrok za obrazę gwałcicieli. Według doniesień władze w Hamburgu prowadzą dochodzenie w sprawie 140 osób pod kątem przestępstw związanych z wygłaszaniem „zniewagi, groźby lub innej szkody” wobec drapieżników ze Stadtpark. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 16 minut temu, cst9191 napisał(a): 5 lat więzienia za "mowę nienawiści". Za to w Afryce dają miejsce w parlamencie: https://x.com/SkyeZedA/status/1805642740958392479 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 16 minut temu, Imiennik napisał(a): Ja na prawo sram od 15 roku życia. U mnie podobnie. A od covida to wręcz przeginam pałe okropnie . Niech se cwele co na to głosują pracują i za to płacą i przy okazji utrzymują też mnie jak są tacy bogaci. 19 minut temu, Imiennik napisał(a): A ciapatych tłuc Oni się nie chcą napierdalać chyba, że mają sprzęty albo sporą przewagę liczebną. Dlatego było moje zdziwienie powyżej po co komu sztuki walki bo ktoś wspominał. Wróciliśmy do epoki sprzed przejścia człowieka z trybu koczowniczego w osiadły jak spałem? I PRZYPOMINAM PO RAZ SETNY. NIE POMAGAĆ KOBIETOM! GŁOSOWAŁY NA TO NIECH SE TERA KOLOROWI NIMI WALĄ KONIA !! NIE NARAŻAĆ SIE !!! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 (edited) 46 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): Wg mnie zmiany w Europie wyjdą z Francji lub wcale tych zmian nie będzie Ja tam wolę nie czekać a ze sprzętem latam już od dawna i jestem całkiem obeznany w obsłudze, nawet odpuszczałem bo kilka razy miałem sytuację że bym zabił, wolałem stanowczo wydać rozkaz oddalenia się delikatnie mówiąc. 28 minut temu, Król Jarosław I napisał(a): Oni się nie chcą napierdalać chyba, że mają sprzęty albo sporą przewagę liczebną Proponuje każdemu pogadać z kumplami i jeśli zrobi się w mieście zbyt kolorowo to zamiast iść w piątek na imprezę to zrobić patrol, kominiarki te sprawy bo pełno kamer. Jak sami nie zrobimy porządku to policja na pewno nie pomoże. Z resztą ten porządek już dawno z władzą powinniśmy zrobić, tylko problem jest w pizdowatym społeczeństwie, a z kilkoma kumplami rządu się nie obali. 28 minut temu, Król Jarosław I napisał(a): Dlatego było moje zdziwienie powyżej po co komu sztuki walki bo ktoś wspominał Warto coś nie coś potrafić, inaczej sprzęt może zostać użyty przeciwko Tobie. Chociaż jak trzymać gardę, wykorzystać masę, jaki trzymać dystans etc. 28 minut temu, Król Jarosław I napisał(a): NIE POMAGAĆ KOBIETOM! Obcym w życiu, nawet koła za darmo nie wymienię. Przecież są takie niezależne, nie będę gwałcił ich równouprawnienia. Mi żadna obca kobieta nawet garów nigdy nie umyła. 35 minut temu, cst9191 napisał(a): Dziewiąty został skazany na dwa lata i dziewięć miesięcy więzienia bez możliwości zwolnienia warunkowego Na bank Polak. Ja dobrze znam niemiecki system prawny, sam dostałem zawiasy za działanie w samoobronie, ale jak ciapaty Ci wsadzi kosę to nic się nie stało. Niektórzy mieszkańcy przygranicznych miejscowości już się zorganizowali i tłuką bydło które przeskoczyło przez płot. Umiesz liczyć licz na siebie. Zwłaszcza w czasach lewactwa i tej tfu poprawności. Poprawnie to jest gnębić wroga i najeźdźce (edit bo auto korekta musiała mi wjebać "na jeźdźca", nie pytajcie). Edited June 30, 2024 by Imiennik 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 (edited) 43 minuty temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): francuski się obudził. Który, biały czy czarny? Edited June 30, 2024 by zuckerfrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 6 minut temu, zuckerfrei napisał(a): Który, biały czy czarny? Jest tylko jeden 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 4 minuty temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): Jest tylko jeden Obywatele? czy Monarchia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 (edited) 1 godzinę temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): Wg mnie zmiany w Europie wyjdą z Francji lub wcale tych zmian nie będzie Wszystko jest dogadane i EU potrzebowało innego "czarnego luda", bo niestety w PL już nie ma u władzy PISu. Więc Macron chętnie "oddał władze". Teraz wszytko to będzie wina tych "francuskich faszystów" i Ue będzie walczyć o to żeby "brunatny terror" nie powrócił do EUropy. Czyli będzie cisnąć federalizację x2. No chyba, że nie jest - ale jakoś w samorefleksje Macrona nie wierzę - to EUrokracja zacznie teraz dojeżdżać Francję. Edited June 30, 2024 by BumTrarara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 @BumTrarara nie zapominajmy, że Francja jest państwem w którym wiele wysoko postawionych głów straciło kontakt z szyją i spadło po schodach gilotyny na chodnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted June 30, 2024 Share Posted June 30, 2024 Czekajcie, już za chwilę będziemy mieli swoich rezolutnych, kochających zachodnią cywilizację, wdzięcznych indżinejros i nasze własne "incydenty" tytułowane bezimiennie "sprawca" "napastnik" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżnobiały Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Dobrze, że w PL Konfa nas obroni przed przestępczością cudzoziemską, uff. Makrela jako prezydent Francji ma tyle władzy, że może nawet oddać parlament rządowi Vichy. Zjednoczenie Narodowe, czy tam Front pani Lepen, to postępowi ludzie, aborcja, związki jednopłciowe, niebiali Francuzi. Także... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 12 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): Francja jest państwem w którym wiele wysoko postawionych głów straciło kontakt z szyją i spadło po schodach gilotyny na chodnik Nie jest, była. Tak samo Polacy kiedyś najechali Moskwę, chyba tylko nam się to udało. Ale zapewniam że to byli inni Polacy niż dzisiaj, nie po to mamy socjal i państwową edukację żebyśmy byli mądrzy i silni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 15 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): Wg mnie zmiany w Europie wyjdą z Francji lub wcale tych zmian nie będzie. Trzymajmy kciuki aby naród francuski się obudził. Tak Roman, nadzieja tylko i wyłącznie już we Francuzach, jeżeli kreślimy wizję typu Zielony Ład nas demoluje, lud się buntuje to właśnie Francuzi. Jedyni, reszta może by się w coś takiego podłączyła ale jakby już naprawdę mieli totalnie nóż na gardle. Francuzi są zaprawieni w protestach, strajkach. I na tym koniec pozytywów. Myślę że naród jest tam obudzony ale nie przeskoczą. Zobacz wynik Frontu, wygrana 1 tura ale tak wszystko zabetonowane, że braknie i władzy nie przejmą. Zobacz wybory w PL gdzie o kilka % decyduje się większość rządowa i pomysł sobie co może być jak doszłoby za kilka lat np. 1 milion wyborców z UKR plus Inżynierowie. To leżymy całkiem. Tam tak mają, kto ma się jeszcze obudzić, imigrant spod Paryża? Zresztą Paryż to jest jeszcze wiekszy Lemingrad niż Warszawa. Front klęska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts