Jump to content

Mądrość starożytnych ludów z której powinniście czerpać

Król Jarosław I

Recommended Posts

https://x.com/TonyChin69/status/1808222031479263725

Nie wrzucam tego po to żeby spuszczać się nad czystością rasową lub jej brakiem lub żeby uskuteczniać znów pierdololo jakie są poleczki bo dobrze wszyscy to wiemy ( i nie tylko my europejczycy ;) )

Ciągle wam powtarzam, że w związku z napływem innych kultur nie należy bronić polek w niebezpiecznych sytuacjach i dbać przede wszystkim o siebie.

Nie łudź się, że broniąc koleżankę lub nawet własną dziewczynę (jakby nie patrzeć nadal współczesną polkę) dostaniesz jakąś wdzięczność lub co gorsza gdybyś został kaleką (odpukać) to ona poczuje się jakkolwiek zobowiązana wobec ciebie, choćby raz na tydzień zajrzeć do ciebie wymieść spod ciebie przysłowiowe gówna - ZAPOMNIJ - OTWÓRZ OCZY.

Zauważcie reakcję ciemnoskórego towarzysza "naszej" rodaczki kiedy zaczyna się JAKIKOLWIEK problem. Typ odbiera telefon (stawiam 100zł, że udaje i z nikim naprawdę nie gada) i oddala się. GENIUSZ!

Zero spiny ze strony chłopaka, czysta kalkulacja. Pewnie se pomyślał "ja ją tylko rucham po co się narażać", "ona mi dzieci rodzić nie będzie jestem tu dla seksu ewentualnie obywatelstwa a nie po to, żeby dla jakiegoś szlaufa dostać po łbie".

Chłop oddala się. To nie jego problem, że ktoś ciśnie po jakimś białym szlaufie. Cóż za opanowanie i rozsądek 😇

Jak myślicie ? Jaka była reakcja poleczki na to, że w ciężkiej sytuacji zostawił ją samą? Ja obstawiam że szybko mu opierdoliła i było po sprawie. Polakowi wytykałaby następne 2000lat, że nie stanął w obronie czci......

Przypominam również, że kalectwo lub śmierć to nie jedyne co wam grozi możecie także wylądować w więzieniu! 

DBAJMY O SIEBIE. MYŚLMY GŁOWĄ A NIE FIUTEM. NIE BROŃMY KURESTWA KTÓRE NOTORYCZNIE NAS OPLUWA.

• Like 15
  • Thanks 1

Dodatkowo typ ma wyj.ebane że poniekąd i jego ktoś ciśnie :). Stoicyzm w czystej postaci :). Szczerze to większą beke mam z tego Janusza z wózkiem. Normalnie się prawie popłakał. Dodatkowo go jeszcze go potem baba opierdoli w chałupie. Za zachowanie.

W tym czasie Habibi wywalone jaja :).

Edited by Baca1980

9 minut temu, Baca1980 napisał(a):

Szczerze to większą beke mam z tego Janusza z wózkiem.

A tak szczerze to miałbyś jaja zrobić to samo co on? 

Oczywiście z jednej strony można mieć wyjebane, patrzeć jak miękkie ciapaki ruchają nasze kobiety. A dlaczego? Bo nic z tym nie robimy i zaraz jak sobie zrobicie dzieci a niektórzy tutaj bez nich czują się jakby mieli jajca w imadle, takie mają parcie na tradycyjną polską rodzinkę, to te wasze dzieci będą mniejszością w szkołach tak samo jak w Niemczech to się dzieje.  

@Król Jarosław I

Właśnie mi się przypomniało że w jednym z tematów mówiłeś jacy tu Niemcy są super i ogarnięci, A jak to jest że niemiecki dzieci dostają wpierdol od imigranckich dzieci w szkole. Przecież jest masa nagrań, no ale mają te swoje niemieckie sklepiki.

• Like 1

Nie wiem czy zauważyliście, ale pani z kilogramem tapety i ustami wieloryba na końcu dość agresywna, co tylko jest potwierdzeniem badań Phyllis Chesler, że Polki są najbardziej agresywnymi kobietami na tej planecie.

Edited by Krugerrand
  • Like 4
  • Thanks 2

Teraz, Krugerrand napisał(a):

Nie wiem czy zauważyliście, ale pani z kilogramem tapety i ustami wieloryba na końcu dość agresywna, co tylko jest potwierdzeniem badań Phyllis Chesler, że Polki są najbardziej agresywnymi kobietami na tej planecie.

Właśnie miałem dodać że ten karp co się pojawia pod koniec jakiś taki nachalny.
Pewnie broni terytorium.

• Haha 4

13 minut temu, Imiennik napisał(a):

@Król Jarosław I

Właśnie mi się przypomniało że w jednym z tematów mówiłeś jacy tu Niemcy są super i ogarnięci,

Nie napisałem, że są super. To twój sofizmat.

Aczkolwiek w wielu wypadkach wykazywałem i będę wykazywał ich wyższość bo to po prostu jebie po oczach.

A jak to jest że niemiecki dzieci dostają wpierdol od imigranckich dzieci w szkole.

Spierdol do nas pare milionów ciapatych, zorganizowaną przestępczość w postaci klanów (z którą polska psiarnia nigdy jeszcze tak naprawdę nie miała do czynienia, jedyne w czym mają doświadczenie to łapanie dzieci z połówką sqna) i zobaczysz dokładnie te same obrazki. Nawet jesteśmy tak głupi by powielać wszystkie ich błędy widząc do czego prowadzą.

Przecież jest masa nagrań, no ale mają te swoje niemieckie sklepiki.

My nawet tego nie mamy 🤣

A jak było o gwałtach na uberach to ktoś coś zrobił ? Tacy zajebiści jesteśmy ? Nie. Dokładnie jak ten bity w szkole niemiec.

• Like 2

@Confuser to zapewnie matka tej młodej. Pewnie sama ma ochotę na tego jej faceta, kto wie może jej kiedyś go odbije, może on już stuka je obie na raz, ale one o tym jeszcze nie wiedzą lub też już może były grane albo zaraz będą grane trójkąciki z postaci one i on.

• Haha 6

"pajeet" 😅

Swoją drogą to gościu ma racje, polska to taki burdel europy, nie wiedziałem o co z tym chodzi, ale pomieszkalem trochę w stolycy, Krakowie no i Wrocławiu. 

Wawa i Wrocław spisane na straty wg mnie. 

W innych miastach nie byłem, ale słyszałem że Poznań, Lublin, 3miasto to podobna sytuacja. Któryś z braci tam pomieszkuje i się podzieli wrażeniami? 

51 minut temu, Imiennik napisał(a):

A tak szczerze to miałbyś jaja zrobić to samo co on? 

Już dawno pogodziłem się że żyje w Bantustanie więc mam wywalone czy będziemy kolejnym landem, prowincją, stanem. Czy częścią kalifatu :).

Więc tym bardziej mam wywalone z kim prowadzają się polki. Nie mój cyrk. Nie moje małpy :).

Edited by Baca1980
  • Like 4

Godzinę temu, Baca1980 napisał(a):

Dodatkowo typ ma wyj.ebane że poniekąd i jego ktoś ciśnie :).

Wyjebane czy nie. Jest otoczony przez samych białych. Jakbyś był ofiarą w podobnej sytuacji w markecie w Indiach czy gdzieś w Afryce to również byś się nie wychylał.

Stoicyzm, zdrowy rozsądek, zimna kalkulacja <- to jest przesłanie jakie chciałem aby niosło założenie przeze mnie tego tematu.

• Like 4

51 minut temu, Król Jarosław I napisał(a):

Nawet jesteśmy tak głupi by powielać wszystkie ich błędy widząc do czego prowadzą.

Ich błędy? To pogadaj sobie z tymi Niemcami ilu z nich chciał ściągnąć sobie ciapaka do domu. Tak to była ich wspólna decyzja xD

Wiesz że dzwoni ale nie wiesz w którym kościele, wybij sobie z głowy podział na państwa. To wszystko to tylko fasada dla gojów. My nawet nie mamy polskiego rządu, myślisz że Niemcy mają niemiecki a Francuzi francuski? Kto we własnym domu by dopuścił do takiego burdelu?

Edited by Imiennik

Pewnym zjawiskom nie możemy zapobiec, niestety. Taka natura ludzka, że z wielu przypadkach przysłowiowo "jak się nie wypierdolisz, to się nie nauczysz". Kwestia jak będzie wyglądało to wypierdolenie w naszym przypadku. Można podejrzeć sytuację na zachodzie Europy, a raczej Jełopy, i z całą pewnością przyjąć, że będzie co najmniej nie inaczej niż tam, a może i ubogacenie w naszej bananowej republice może mieć większe turbulencje, jako że w zasadzie byliśmy etnicznie jednolitym krajem i widok czarnego (zwłaszcza na prowincji) wzbudzał zdziwienie.

11 minut temu, Baca1980 napisał(a):

Więc tym bardziej mam wywalone z kim prowadzają się polki. Nie mój cyrk. Nie moje małpy :)

Szczerze podzielam te zdanie, nie dlatego że mam wyjebane, tylko dlatego że nie ma z kim tworzyć społeczeństwa. Skoro jednostki nie mogą się zgrupować to każdy musi dbać o własną dupę, to społeczeństwo jest tak podzielone że nawet głupi murzyn jest w stanie je podbić. Oto upadek białej cywilizacji.

• Like 2

39 minut temu, Hukko napisał(a):

Wawa i Wrocław spisane na straty wg mnie. 

Spisane na straty to uważam, że jest każde polskie miasto akademickie. Nie ma różnicy czy to Wrocław czy to WAWA czy inne niewymienione przez Ciebie. 

Tam gdzie działa uczelnia wyższa aktywna w programie Erasmus tam niestety mamy temat stracony.

• Like 1

Nie mają zdrowych odruchów, Czech był pijany i szukał bitki, jak po alko jesteś głupi to nie pij. Nie ma się czym podniecać.

Amerykanin jest przykładem typowego amerykańskiego odklejenia, uważa że wszędzie jest taki poziom wolności słowa jak w USA i robi publiczną napinkę, pewnie skończy przed sądem i wtedy przestanie mu się podobać wolny kraj, białych ludzi xD

Najbardziej jaskrawym przykładem w ostatnim czasie był Gonzalo Lira (coach redpill), który myślał, że jak siedzi w obcym kraju (z USA się wyprowadził bo be i wolności ograniczają) to może tam sobie fikać jak u siebie. Krytykować kraj, będący w stanie wojny i popierać wroga kraju, mieszkając w nim to jest debilizm. I skończył jak skończył, a ja pisałem że tak będzie jeszcze nim tak skończył, brak zrozumienia specyfiki miejsca, w którym chciał żyć.

Ten z wózkiem to jest dokładnie taki sam typ amerykańskiego napinacza, ucieka od siebie bo źle, ale chce wprowadzać swoje obyczaje i myśli, że będzie miał te same wolności jak w USA i fajnie bo biało, i fajnie bo służba zdrowia za darmo xD

A każde miejsce ma własną specyfikę.

• Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.