Jump to content

Upokorzenie p0lek na live streamie popularnego nigra

Recommended Posts

4 godziny temu, Redbad napisał(a):

Dziwić się potem, że elity chcą kontrolować taki prymitywny motłoch.

Szczerze? Ja im kibicuje. Do niczego innego większość ludzi się nie nadaje.

4 godziny temu, mac napisał(a):

Myślę, że już cywilizacyjny punkt idiokracji bez odwrotu przekroczyliśmy. Tutaj wizualizacja. Murzyn przy tym to normalnie sułtan świata.

Dla mnie to wciąż za mało. Jak już jedziemy na całego to na całego. Czekam jak w wózkach dla dzieci będą lulane psy i koty, jak stada murzynów będą gwałcić i rabować, a w Polskich mediach cisza. Jak politycy będą się napierdalać w klatkach, jak chleb będzie po 100zł, jak zielone łady wejdą na całego... Wszystkie maski opadły, a ludzie w tym horrorze widzą kim się stali dla siebie i kim się stali dla władzy, ale już jest za późno, bo jak się postawisz to środki z konta zabiorą. Idealne zwieńczenie tego wszystkiego.

4 godziny temu, Król Jarosław I napisał(a):

Pasut okazał się typową fajnopolacką ****** ;) 

Chłop chyba przed 40, a lata z tymi dziećmi jak pojebany. Marny jego los coś czuje.

3 godziny temu, SzatanK napisał(a):

Po obejrzeniu kilku minut tego filmiku, postanowiłem dać sobie i wam małe lekarstwo na oprzytomienie:

Nigdy nie byłem tytanem intelektu, ale serio po obejrzeniu tego musiałem to "rozchodzić" i w spokoju przejść się na spacer bo normalny umysł nie jest w stanie takiej chujni przyswoić nie będąc pod wpływem jakiś środków.

Dalej w tym nagraniu cuda już były, miałem wkleić, ale kto zainteresowany to znajdzie bez problemu jak ten małpiszon szczeka na jakiegoś drugiego dzbana który wygląda jak krasnal. Ogólnie cały stream to jakaś chora wizja typa na kwasie. Wyobrażacie to sobie? Chillujesz sobie na rynku z dziewczyną/rodziną. Piwko, może lody a tu nagle armia debili z naczelnymi dzbanami hałas robią i jeszcze coś od ciebie chcą. A ten najnowszy z Julkami? Tyle dobrego że ich facjaty widać i wiadomo co robiły za młodu. O tym skakaniu nad nim przez te Julki nie będą już nawet mówił bo wyłapie bana. 

Godzinę temu, Maciejos napisał(a):

Jak jeden z Braci wspomniał wcześniej - laska się pojawi tu i tam, nagle IG wypierdoli w kosmos, pojawi się we Freak Fightach i zgarnie za walkę z kilkaset koła.

Które przepierdoli na głupoty. Wiem o co Ci chodzi i pewnie masz racje, ale dla mnie są jakieś granice. Dla mnie te typy to po prostu małpy ON/OFF uzależnione od atencji.

• Like 1

6 godzin temu, mac napisał(a):

Inflacja zapierdala, ale jednak Polki trzymają stale niską cenę.

Zaplułem fona, aż musiałem się zalogować, żeby dodać reakcję xD

• Haha 4

26 minut temu, Pietryło napisał(a):

Dla mnie to wciąż za mało. Jak już jedziemy na całego to na całego. Czekam jak w wózkach dla dzieci będą lulane psy i koty, jak stada murzynów będą gwałcić i rabować, a w Polskich mediach cisza. Jak politycy będą się napierdalać w klatkach, jak chleb będzie po 100zł, jak zielone łady wejdą na całego... Wszystkie maski opadły, a ludzie w tym horrorze widzą kim się stali dla siebie i kim się stali dla władzy, ale już jest za późno, bo jak się postawisz to środki z konta zabiorą. Idealne zwieńczenie tego wszystkiego.

Wiem od dawna, że cykl ludobójstwa musi się powtórzyć, bo tak działa ludzka natura. Władze, globaliści też to wiedzą i z tego powodu prawdopodobnie cisną na kontrolę wszystkiego, najmniejszego skrawka rzeczywistości, ale i tak się pomylili, bo człowiek - bestia, zwierzę i tak zadziała na emocjonalnym automacie prędzej, czy później i ze strachu będzie zabijać wszystko, co się rusza. To nas czeka prędzej, czy później. Nie jesteśmy cywilizowani, to jest jedna z największych iluzji tego świata. I ja się z Tobą zgadzam. Zanim to nastąpi to jeszcze czeka wiele cyrku.

• Like 3

To viralowy filmik mem od którego zaczęła się jego duża rozpoznawalność w Polsce, postanowił to wykorzystać i przyjechał. To czysty marketing/ biznes, a nasi rodzimi youtuberzy też na tym korzystają. W Polsce nie ma takich fejm osób, od których da się zdobyć dużo międzynarodowej widowni. Ten Murzyn jest w UJ popularny, więc ludzie rzucają się na niego jak pies do kiełbasy. Laski pokazujące się w Internecie do każdego fejma się podczepiają by mieć łatwiejsze życie, zasięgi i hajs. Tak, onlyfansiary oraz influencerki to żaden materiał na LTR, ale wątpię by jakieś romanse tutaj były w tle.

• Like 2

22 minuty temu, lxdead napisał(a):

Zaplułem fona, aż musiałem się zalogować, żeby dodać reakcję xD

Też sobie tym zrobiłem dzień :D Sam do siebie ryja cieszyłem, kiedy pisałem.

• Like 3
  • Haha 1

6 godzin temu, Hukko napisał(a):

Beka z naszprycowanych typów co mają pół apteki w domu pod pretekstem "podobania się samemu sobie".

Nie wszyscy tak robią. Niektórzy biorą TRT bo swoj test mają nisko, dla samopoczucia min.

Nie znałem tego czarnoskórego wcześniej - za to mignęło mi na twitterze, czy wykopie, że był w ostatnim czasie również w Norwegii i spotkało go tam kilka przykrych epizodów.

M.in. ktoś podleciał, uciął mu kępkę włosów i wystawił na sprzedaż na aukcji w necie. 😮 I stwierdził, że w PL lepsza kultura niż u norwegów heh.

https://natemat.pl/562361,ishowspeed-zaatakowany-w-norwegii-do-sieci-trafily-jego-wlosy

Z Polski IShowSpeed wyruszył prosto do Szwecji, a potem do Norwegii. Sklep z suwenirami w Oslo, w którym youtuber robił zakupy, został osaczony przez tłum wielbicieli. Fani zablokowali drzwi wejściowe, przez co ich idol nie mógł w spokoju opuścić budynku. Speed wykonał więc telefon na policję, prosząc o obstawę.

W materiale wideo, w którym Speed relacjonował swój pobyt w sklepie, mogliśmy usłyszeć, że tęskni za Polską. – Polacy mnie słuchali – mówił.

Speed prosił fanów o to, by go przepuścili, jednak nikt go nie słuchał. Koniec końców streamer został wyprowadzony ze sklepu przez swoich ochroniarzy. Tłum Norwegów zaczął szarpać i spychać celebrytę. Na nagraniach ze zdarzenia można zobaczyć, jak ktoś wyrywa Speedowi włosy.

https://twitter.com/ImMeme0/status/1808859996475556296?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1808859996475556296|twgr^8c22e478f04b6951300989b21ce733549f26914f|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnatemat.pl%2F562361ishowspeed-zaatakowany-w-norwegii-do-sieci-trafily-jego-wlosy

6 godzin temu, niemlodyjoda napisał(a):

Dla mnie najbardziej żałosne jest to, że żeby się z taką laską umówić Polak ma spełnić wymagania dotyczące zarobków (czyli minimum te 10k na rękę), samochodu (coś co ona musi kojarzyć z marki żeby koleżanki się zesrały z zazdrości) i lokum (mieszkania już są passe, teraz Panie muszą mieć domy, no chyba że jest to mieszkanie w stylu Złota44), nie rozumiejąc, że kiedy on jebał na to wszystko w międzyczasie takie szonisko obskakiwało Mokebków, Abdulów i czadów z LO.

Momet, kiedy wiesz że RED PILL ma jedyną wadę -jest prawdziwy...

Dopóki nie skumacie, że nie ma się o co ścigać, a trzeba iść wspólnym frontem a nie pierdolić że Redpill jest gorszy od feminizmu dopóty będziecie żyć w gnoju i tracić czas i energię na przeceniony towar.

W końcu ktoś krótko i na temat... Krata piwska, nie z promocji, RED PILL nas potrzebuje. Tylko pod jednym sztandarem, jak te paskudy pod chorągwią feminizmu...

Wasz wybór czy chcecie być Kukoldowskimi czy przestaniecie uznawać za wyczyn przespanie się ze starym gratem po 30stce (i jeszcze traktować to jako jakiś wyczyn i opisywać na forum, XD) , któremu dajecie atencję czy próbujecie żyć

Po 30 to jeszcze był wyczyn serio. Teraz już po 60 atak na.... Mature? A kolega dobrze mówił "idź się lecz"... 🤣🤣🤣

Tak to się kończy XD

W sedno.

26 minut temu, Mosze Red napisał(a):

Przecież to wygląda jak "Rocco Invades Poland", tyle że ćwierć wieku później i czarny jest głównym popychaczem, a nie sidekickiem xD

Noł czildren, noł czildren...

Kto pamięta, ten wie o co chodzi.. :)

• Haha 2

7 godzin temu, zuckerfrei napisał(a):

Pany, Afryka stoi otworem. 

Już niedługo: Afryka u Ciebie w domu :)

Oni się tam rozmnażają na potęgę i wielu z nich niestety przypłynie do Europy:

Nigeria

7,923,294

Democratic Republic of the Congo 4,034,953

Ethiopia 3,895,734

Tanzania 2,303,114

Uganda 1,686,795

Powyżej top 5 jeśli chodzi o liczbę rodzonych dzieci w czarnej Afryce, a poniżej top 5 Europy z zastrzeżeniem że duża część tych liczb to dzieci imigrantów (pomijając Polskę):

Germany 763,168

France 677,303

United Kingdom 677,219

Italy 410,487

Poland 363,427

Polska o dziwo jest wyżej od Hiszpanii, która ma 10 milionów więcej ludności, ale bardzo feminazistowskie prawo.

Jeszcze dwie małe ciekawostki odnośnie Francji. We Francji 1/3 ludności ma pochodzenie imigranckie:

In 2015, Michèle Tribalat released a paper estimating population of ethnic minorities in France in 2011 to constitute 30% if ancestry retracted to 3 generations but with age limit of 60. 15% were of other European origin and another 15% rest.[77]

A tu za sprawą jakiegoś zaburzenia zdrowotnego, które normalnie występuje niemal wyłącznie czarnych, ustalono ile kolorowych dzieci się rodzi:

Sickle_Cell_disease_screening_of_newborn

Czarno to widzę :)

• Like 1
  • Thanks 1

Wiedziałem, że Wam się spodoba :).

Nie ukrywam, że zjawisko mocno mnie wciągnęło - czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Jakiś czas temu byłem w okolicy gdzie nagrywany był ten materiał. Emocjonalnie nie byłem przygotowany na to, że żyję w takiej rzeczywistości. Jak byłem w wieku jego fanów, to jako miłośnik sportu miałem autorytety sportowe. Bardzo ciężko pojmuję fenomen sławy uzyskanej na szczekaniu i nadpobudliwości. Dopóki to dzieje się w internecie, to OK, ale ten materiał zrobił mi mindfuck, nie byłem na to gotowy. 

10 minut temu, Redbad napisał(a):

Ponad 4 miliony wyświetleń takiego mózgojeba w 13 godzin

Jeśli on z tego żyje to mózgozjebami są ci co go oglądają, a może i donejty płacą...

• Like 1

4 minuty temu, Brat Jan napisał(a):

Jeśli on z tego żyje to mózgozjebami są ci co go oglądają, a może i donejty płacą

Doprecyzuję - mózgojebem nazywam treści, bo jak inaczej to nazwać? A gość się po prostu wydurnia bo wyczuł, że można trzepać grube siano na jeleniach.

• Like 1

Jeszcze odnośnie naszych rodaczek...

Najpierw wylewacie na nie pomyje, że agresywne, że nie nadają sie do związku, że je nawet palcem nie tkniecie.

A jak zainteresuje się nimi ktoś z innego kraju to już szał prącia, że rucha "nasze" Polki...

Chcecie dziewczyn zagranicznych, a jedynie niemłodyjoda się pochwalił, że je podrywa.

Na portalach sporo zagranicznych studentek i aż się proszą aby je poderwać.

• Like 3
  • Confused 1

29 minut temu, Brat Jan napisał(a):

Najpierw wylewacie na nie pomyje, że agresywne, że nie nadają sie do związku, że je nawet palcem nie tkniecie.

A jak zainteresuje się nimi ktoś z innego kraju to już szał prącia, że rucha "nasze" Polki...

Trudno się dziwić, skoro sam w kieszeni ma 2 złote. 

30 minut temu, Brat Jan napisał(a):

Na portalach sporo zagranicznych studentek i aż się proszą aby je poderwać.

Nie zauważyłem. 

Godzinę temu, Brat Jan napisał(a):

" Przypadkiem" chyba nie zauważyłeś, że na efekty tego " zainteresowania" będą j..ć te piwniczniaki- redpilaki.

Na portalach sporo zagranicznych studentek i aż się proszą aby je poderwać

19 minut temu, Brat Jan napisał(a):

Twoja strata...;)

Przez chwilę jakiś czas temu miałem Badoo i zmieniłem lokalizację na chwilę na Lublin i poza p0lkami widziałem tylko ukurvinki.

że je nawet palcem nie tkniecie.

Ja tak nigdzie nie napisałem. Ale jak mam jakieś kwity ogarniać przed klejeniem 🥩🥩  i po plus ewentualne spotkanie z wymiarem bie- sprawiedliwości, to 50e to faktycznie okazja.🤔

Edited by Kiroviets

54 minuty temu, Brat Jan napisał(a):

Sparafrazowany klasyk z tego forum:

Polak jedzie daleko w Azje ruchać lokalne witaminki - aaaaa, samiec alfa kurwa!

Pajeet przyjeżdża do Polski i rucha polskie piękności - kurwa, co za szlaufy!

Nie pamiętam kto był autorem tego zacnego porównania, ale dożywotnie piwo dla tej osoby ❤️ 

• Confused 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.