Adiós Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 Pytanie jak w temacie. I pytam szczerze, bo ja sam nie jestem w stanie tego zrozumieć... Wyjaśnijcie mi to proszę krok po kroku, od samego początku. Dlaczego kobiety narobią bałaganu, ogromnego okrucieństwa, wpakują nawet ludzi w g***o i będą łżeć, że niczego nie zrobiły? Dlaczego to są tak podłe stworzenia? Dlaczego oszukają, okradną i powiedzą, że to nie one? Przecież tego się nie da zrozumieć. Czy ludzie naprawdę nie są w stanie żyć w pokoju? Czy naprawdę to jest takie ciężkie? Mamy przecież rozum a surowców tej planety starczyło by spokojnie dla wszystkich. Ostatnio oglądałem film, gdzie astronauci wypowiadali się, że gdy byli w przestrzeni kosmicznej i patrzyli na naszą planetę, nie czuli już żadnych problemów, żadnego stresu związanego ze sztucznie wykreowanymi problemami i myśleli sobie, dlaczego nie żyjemy w zgodzie wszyscy. Tam nie widzieli granic państw jak na mapie, wszystko było całością, jednością... Więc w czym jest tak naprawdę problem? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arghor Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 Tu masz odpowiedzi na część Twoich pytań: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriTo Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 (edited) 52 minuty temu, Adiós napisał(a): bo ja sam nie jestem w stanie tego zupełnie zrozumieć. Ja też nie, mój ojciec też nie, dziadek (już nie żyje od ponad 40 lat) też nie. Tak to działa. Możesz zaakceptować i z tym żyć, albo kupić sobie psa... Edited July 28, 2024 by GriTo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 Cóż za ostre słowa względem naszych innych niż wszystkie oraz wyjątkowych pisanych z dużej litery myszek. To nie jest tak, że nasze pisane z dużej litery myszki łżą. Ich wizja świata w sposób wysoce drastyczny rozmija się z rzeczywistością i one w to na dodatek święcie wierzą, a jeśli nie przyjmujesz do wiadomości ich wizji świata, to jesteś po prostu cham i prostak. Z kolei gdy przyjmujesz, to jesteś słaby i do orżnięcia. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 Kto cię tak skrzywdził, intzelu??? Żadna dać ci nie chce hi hi hi hue hue hue. Takie są argumenty w rozmowach z tymi upośledzonymi istotami. Kto im dał prawa wyborcze??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margrabia.von.Ansbach Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 59 minut temu, Adiós napisał(a): Wyjaśnijcie mi to proszę krok po kroku, od samego początku. Dlaczego kobiety nadrobią bałaganu, potrafią ogromnego okrucieństwa, wpakują nawet ludzi w g***o i będą łżeć, że niczego nie zrobiły? Mechanizm obronny. Mało tego, będą w to święcie wierzyć że to prawda. Generalnie klasyczna cecha skrajnych narcyzów i osób skupionych wyłącznie na czubku własnego nosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 54 minuty temu, Adiós napisał(a): Tam nie widzieli granic państw jak na mapie, wszystko było całością, jednością... A co to jakaś komuna? Ja chcę granicę nie chcę by państwa były jedną całością, nie chce być jednością z innymi narodami. Chcę by Polska stanowiło odrębny byt kulturowy oraz religijny. Nie ma zgody mojej na to by atakowane były wartości rodzinne przez lewicowo/komunistyczne odklejone elity. 56 minut temu, Adiós napisał(a): Czy ludzie naprawdę nie są w stanie żyć w pokoju? Nie są. Jedyna rzecz jaka blokuje ludzi przed wyjaśnieniem ostatecznym sąsiada, który słucha głośno muzyki po nocach, awanrturuje się, rozjeżdża Ci podjazd do Twojej posesji jest to, że zostanie skazany za przestępstwo. Innaczej ludzie skakali by sobie do gardeł. 59 minut temu, Adiós napisał(a): Ostatnio oglądałem film, gdzie astronauci wypowiadali się, że gdy byli w przestrzeni kosmicznej i patrzyli na naszą planetę, nie czuli już żadnych problemów Wysoce wyselekcjonowana grupa specjalistów z populacji ludzkiej. Większość ma inne poglądy różniące się od ww astronautów. Godzinę temu, Adiós napisał(a): Więc w czym jest tak naprawdę problem? W tym by NAM żyło się lepiej od INNYCH. Masz super państwo z wieloma portami. Jest łańcuch wysp z małym przesmykiem, który umożliwia pływanie statków. Jako duże super mocarstwo płacisz jakiemuś wypeirdokowi ogromne pieniądze za umożliwienie żeglugi. Za te pieniądze mógłbyś wybudować szpitale i szkoły. Dać socjal ludziom swojego państwa. Co robisz? Anektujesz wypeirdka na małej wyspie oszczędzając pieniądze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 Od zarania dziejów naszą siłą była siła fizyczna, kobiety też musiały się jakoś bronić więc matka natura wyposażyła je w cechy potrafiące zaprząc nas samców do obrony kobiet. Cechy te były przydatne także w życiu plemiennym aby móc próbować zajmować coraz wyższą pozycję w stadzie (cechy te widzimy w słynnych serialach). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balin Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 Godzinę temu, Adiós napisał(a): Czy ludzie naprawdę nie są w stanie żyć w pokoju? Czy naprawdę to jest takie ciężkie? Mamy przecież rozum a surowców tej planety starczyło by spokojnie dla wszystkich. Jest taki świetny hiszpański film Platforma. Warto obejrzeć. Wyjaśnia jak to jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny93 Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 5 godzin temu, Adiós napisał(a): Pytanie jak w temacie. Bo sobie pozwalasz, 5 godzin temu, Adiós napisał(a): Czy ludzie naprawdę nie są w stanie żyć w pokoju? Są, samiec z samcem (a i to nie zawsze). Link to comment Share on other sites More sharing options...
radeq Posted July 28, 2024 Share Posted July 28, 2024 Dzieci już tak mają. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted August 4, 2024 Share Posted August 4, 2024 W dniu 28.07.2024 o 10:57, Adiós napisał(a): Pytanie jak w temacie. Wpływ emocji ? Kobiety przecież utkane są z emocji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts