Mariusz 1984 Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Z wyjbanym ego, szukajace brown face. Jest az tak źle? https://x.com/krolbijedame/status/1818005170803933398?t=vkHmOZ87kQ50kx5H-tLvsg&s=08 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Ja się zastanawiam czy oni zawsze trafią na takie szony, czy z np. 10 nagrań wybierają akurat te najbardziej pier%lnięte? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 14 minut temu, Spokojnie napisał(a): Ja się zastanawiam czy oni zawsze trafią na takie szony, czy z np. 10 nagrań wybierają akurat te najbardziej pier%lnięte? Raczej to drugie. Aczkolwiek absolutnie każda dupa dzisiaj uważa się za o wiele lepsza niż jest w rzeczywistości. Każda 5tka uważa się za ósemkę itd to jest norma. Ps. Ta druga na filmie to wydaje mi się eskort 😛 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Godzinę temu, Mariusz 1984 napisał(a): Jest az tak źle? Jest. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 A co innego mogą powiedzieć jakieś pijane, łażące nocą po mieście i szukające kogoś kto je wyrucha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 1 godzinę temu, Spokojnie napisał(a): akurat te najbardziej Tak, wybierają. Ma się klikać. Godzinę temu, Król Jarosław I napisał(a): wydaje mi się eskort Ma wszytko jak eskortka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 (edited) „Jedynaszcze, jedynaszcze!” facepalm Edited July 30, 2024 by Roman Ungern von Sternberg 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 28 minut temu, zuckerfrei napisał(a): Ma wszytko jak eskortka. "Brołn" ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 (edited) 15 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): Jedynaszcze, jedynaszcze Elewyn.😂😂 I ona będzie później płakać " buuuuu Polaki zakolaki wykształcenia niebmajOM".😂😂😂😂 Tu by pasował ten short z YT ze Stano " ja w taką piłkę nie chcę grać ".🤷 Edited July 30, 2024 by Kiroviets 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doler Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 (edited) Jakie są polki ? Roszczeniowe i rozwydrzone Edited July 30, 2024 by doler 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Znalem taka 11 ke . Jak juz sie wyszalala jedynie stary dziad chcial ja utrzymywac z dorobkiem zycia ( 2 bobaski ) . Fajki , wooda , hektolitry kawy to jej dzisiejsza codziennosc . Wszystko co dostales od zycia za free moze ci byc odebrane , takie sa tu zasady . 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 (edited) Spokojnie, to był tylko wywiad z @ViolentDesires. Ona sobie przy całej swojej skromności tyle dawała, także nie wiem o co się tu rozchodzi😆 Co do drugiej części: sami widzicie Panowie, to jest wina tego gościa, że urodził się w Polsce, a nie gdzieś indziej, gdyż jak wiadomo każdy z nas ma na to niebagatelny wpływ😁 Edited July 30, 2024 by Krugerrand 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 3 godziny temu, Mariusz 1984 napisał(a): Jest az tak źle? Jak jest tylu spermiarzy, białorycerzy to musi być źle. Nie dbających o swój interes, zaczynasz uświadamiać to cię zjedzą, albo jeszcze w twarz zarobisz. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 37 minut temu, thyr napisał(a): Znalem taka 11 ke Dokładnie, takich kobiet jest wiele, zresztą spotkania klasowe (po latach) idealnie pokazały, że szare myszki stały się ładnymi naturalnymi kobietami, a te które balowały w opór = typowe szlaufy. Fajki, solarium, dragi, przebolcowanie... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infernal Dopamine Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Taki film mógłby powstać o eksterminacji białych mężczyzn przez lewackie społeczeństwo. Zostają w grze same mekambe i araby, ale gdzieś tam kilku białych przetrwało zagładę. Malują się codziennie brązową farbą żeby bezpiecznie wyjść na ulicę za dnia. Jeden z nich postanawia się zemścić i napada na julkowo-czekoladowe pary. Porywa ich, zamyka w jakimś pomieszczeniu, staje przed nimi, wylewa na siebie wiadro wody, brązowa farba spływa na podłogę, a oni są w szoku widząc białego mężczyznę. Potem dochodzi do drastycznych scen jak w Pile. Bohater zyskuje coraz większy rozgłos, prasa wymyśliła dla niego pseudonim " no brown face", który jednocześnie jest tytułem tego filmu. Wytwórnia filmowa Redpill Productions zaprasza na seans. 1 4 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 2 godziny temu, thyr napisał(a): Fajki , wooda , hektolitry kawy to jej dzisiejsza codziennosc Zazdroszczę. Za friko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 @Infernal Dopamine Mam przytulną piwnicę, weź statyw. Noszę pantofle więc zapas pasty do butów też się znajdzie. Najlepsze kasztany są na placu Pigalle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 (edited) 4 godziny temu, Kiroviets napisał(a): Elewyn.😂😂 I ona będzie później płakać " buuuuu Polaki zakolaki wykształcenia niebmajOM".😂😂😂😂 Tu by pasował ten short z YT ze Stano " ja w taką piłkę nie chcę grać ".🤷 Na lekcje angielskiego chodziły chyba z Andrzejem "dys ys" Dudą xD Edited July 30, 2024 by Chcni 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdważnyZdobywca Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Laska jest bardzo ładna, (myślę, że podoba się zdecydowanej większości mężczyzn), od tej "zajebistości" ma giga ego i jej odpierdala. Sama mówi, że mężczyźni mają obsesję na jej punkcie, w co jestem wstanie uwierzyć. W ogóle problemem większość top lasek jest to, że mają wywalone ego w kosmos. Gra kartami jakie dostała. Myślę, że dostaje wiele propozycji czy to jednonocnych przygód czy imprez albo darmowej randki. Jej problemem jest raczej znalezienie odpowiedniego faceta long term, który nie zechce jej tylko do łóżka (bo to chce praktycznie każdy) ale który będzie trochę łożył na nią (dzieci w przyszłości), ale jednocześnie który będzie ją pociągał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 2 godziny temu, Infernal Dopamine napisał(a): " no brown face", który jednocześnie jest tytułem tego filmu. Wytwórnia filmowa Redpill Productions zaprasza na seans. Oficjalna premiera w berlinie. Obowiązujący dress code to spodnie bojówki i czarne albo czerwone koszule do tego.😉 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 40 minut temu, OdważnyZdobywca napisał(a): Laska jest bardzo ładna, (myślę, że podoba się zdecydowanej większości mężczyzn), od tej "zajebistości" ma giga ego i jej odpierdala. Sama mówi, że mężczyźni mają obsesję na jej punkcie, w co jestem wstanie uwierzyć. W ogóle problemem większość top lasek jest to, że mają wywalone ego w kosmos. Gra kartami jakie dostała. Myślę, że dostaje wiele propozycji czy to jednonocnych przygód czy imprez albo darmowej randki. Jej problemem jest raczej znalezienie odpowiedniego faceta long term, który nie zechce jej tylko do łóżka (bo to chce praktycznie każdy) ale który będzie trochę łożył na nią (dzieci w przyszłości), ale jednocześnie który będzie ją pociągał. Ja jestem ciekawy czy dobrze to rozegra, bo teraz ma szajbę, ale czy złapie się dobrej gałęzi (jakiegoś bogatego bananka)? Czy skończy jak większość tego typu obciągar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jaca Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 2 godziny temu, Imiennik napisał(a): @Infernal Dopamine Najlepsze kasztany są na placu Pigalle. Najlepsze kasztany są w stawie na osiedlu Paderewskiego. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted July 30, 2024 Author Share Posted July 30, 2024 6 godzin temu, thyr napisał(a): Znalem taka 11 ke . Jak juz sie wyszalala jedynie stary dziad chcial ja utrzymywac z dorobkiem zycia ( 2 bobaski ) . Fajki , wooda , hektolitry kawy to jej dzisiejsza codziennosc . Wszystko co dostales od zycia za free moze ci byc odebrane , takie sa tu zasady . Ja znam 11 ktora za czasow swojego prime zrejectowala mojego kumpla ktory mial za slabe auto. Teraz, jak czasy świetności minęły, mieszka u jakiegoś farmera z okolicznej ( bo tylko ten ja chcial) wioski I rozdaje pasze dla krow I swin. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted July 30, 2024 Share Posted July 30, 2024 Ten koleś wygląda zdecydowanie lepiej od niej. #nohomo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts