Brat Jan Posted August 7 Share Posted August 7 Jeśli ktoś korzysta to poproszę o opinie. Ewentualnie poleci inne małe urządzenie, orbitek jest za duży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted August 7 Share Posted August 7 Stepper ? nie znam takiego urządzenia ? Znam stoper. Jakaś nowomowa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakhema Posted August 7 Share Posted August 7 Nie wiem jak u pozostałych, ale ja ze stepperem mam takie doświadczenie, że dość mocno mi obciąża kolana (ani na bieżni, ani na orbitreku nie mialam takich problemów) - korzystałam z takich na siłowni, bez linek, z plastikowymi uchwytami na ręce. Może to kwestia techniki, nie wiem. Mój partner ma podobnie. Jak chodzi o trening cardio, to może skakanka? Zajmuje mało miejsca i jest bardzo efektywna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann Posted August 17 Share Posted August 17 Korzystam ze stepper skrętnego z linkami. Jestem zadowolona, zajmuje niewiele miejsca. Nie zgadzam się żeby mocno obciążał stawy kolanowe. Sprawdza się po różnych kontuzjach, pracują dokładnie te mięśnie, o które mi chodzi. 40 minut w stałym tempie to naprawdę niezle cardio. Ogolnie polecam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts