SolidSnake Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Obejrzyjcie filmy o kasjerkach z Żabki, gość wyjaśnia dziewuszki które dyskryminują facetów ze względu na mało reprezentacyjny zawód. Ojj, posrały się pańcie, tutaj zresztą o tym wspomina 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorgen Svensson Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Obserwuje od jakiegoś czasu, gość jest mocny lubię jego sposób przekomarzania się ze słuchaczem, aluzje i docinki. Musi jeszcze trochę popracować bo nie zawsze mu to wyjdzie, ale czasem jak go słucham to się śmieje sam do siebie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0rek Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Dobry śmieszek z niego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Znam i subskrybuje. Gość jest dobry:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanda Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Dobry, to chyba był. Pokazał pannę na Instagramie i ilość materiałów drastycznie spadła. Ale fajnie przedstawiał rzeczywistość. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armengar Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Fajny kanał, tylko dlaczego usunął stare materiały? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Najgorsza to jest chyba dyskryminacja za wiek. Dla Julek w wieku rąbnym niekiedy 3 lata różnicy to już starzec. Segregacja niczym Murzynów w USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trek Posted August 21, 2024 Share Posted August 21, 2024 Kanał jest, ale widzę że włączyło się I love Także tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tete-a-tete Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 Gościu niby ma dobre i zabawne treści, ale właśnie jak ktoś wspominał już, chyba wlazł pod pantofel. W sensie samo to, że wszedł w związek, nie dyskredytuje go. Dyskredytuje go natomiast nagłe usunięcie całej masy uprzednio dodanych materiałów. Nie śledziłem aktywności typa, ale wiem, że w Internecie działa już od kilku lat, więc masa contentu musiała pójść wpizdu. Co prawda w jakimś filmiku się tłumaczył z tego, ale pamiętam, że były to liche tłumaczenia. Jak ja sobie myślę, że miałbym usunąć kilkuletnią działalność cyfrową, to musiałbym być chyba albo skazany przez sąd, albo zmienić totalnie drogę życiową/zawodową. Także będę gościa dalej oglądać, bo jest zabawny, ale w moich oczach stracił "wiarygodność". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted September 7, 2024 Share Posted September 7, 2024 Chciałbym być choćby w 10% tak elokwentny jak ten człowiek. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 8, 2024 Share Posted September 8, 2024 W dniu 21.08.2024 o 22:24, Armengar napisał(a): usunął stare materiały? Może odbijały się na monetyzacji ? W dniu 22.08.2024 o 11:37, tete-a-tete napisał(a): "wiarygodność". Dajmy mu szansę, może jeszcze wklei z powrotem, mała szansa, ale jest. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted October 16, 2024 Share Posted October 16, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted October 20, 2024 Share Posted October 20, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted October 21, 2024 Share Posted October 21, 2024 W dniu 16.10.2024 o 20:46, bassfreak napisał(a): Wkleił swoje stare filmy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted October 21, 2024 Share Posted October 21, 2024 (edited) 1 godzinę temu, Druid napisał(a): Wkleił swoje stare filmy ? No właśnie ich kurde nie widziałem Co na było? Edited October 21, 2024 by bassfreak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted October 22, 2024 Share Posted October 22, 2024 18 godzin temu, bassfreak napisał(a): Co na było? Nie wiem, ciebie pytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 (edited) Buuuuu ale się karynisko zesr@@o do niego w typowo baboński sposób xD. Edited October 27, 2024 by Kiroviets 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tete-a-tete Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Godzinę temu, Kiroviets napisał(a): Buuuuu ale się karynisko zesr@@o do niego w typowo baboński sposób xD. Zobaczyłem jej mordę i kolor włosów i już wiem, że nie ma z czym rozmawiać. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 (edited) W dniu 27.10.2024 o 18:52, Kiroviets napisał(a): Buuuuu ale się karynisko zesr@@o do niego w typowo baboński sposób xD. Zobaczyłem miniaturkę i diagnoza była oczywista - RAK Jeszcze większy rak to komentarze, dlaczego ja zawsze zrobię coś przeciwko sobie, wchodzę tam czytam ten badziew i się wkurwiam a w zasadzie załamuję XDD Edited October 31, 2024 by bassfreak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeusz Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 W dniu 22.08.2024 o 11:37, tete-a-tete napisał(a): Gościu niby ma dobre i zabawne treści, ale właśnie jak ktoś wspominał już, chyba wlazł pod pantofel. W sensie samo to, że wszedł w związek, nie dyskredytuje go. Dyskredytuje go natomiast nagłe usunięcie całej masy uprzednio dodanych materiałów. Choć możliwe, że się spantoflił i usunął najbardziej drażliwe tematy przez jakąś "pancię", to po obejrzeniu kilku nagrań, nadal jest w nich dużo sensu i męskiego punktu widzenia. Niezgodnego z narracją głównego ścieku medialnego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tete-a-tete Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 W dniu 31.10.2024 o 01:02, bassfreak napisał(a): Jeszcze większy rak to komentarze, dlaczego ja zawsze zrobię coś przeciwko sobie, wchodzę tam czytam ten badziew i się wkurwiam a w zasadzie załamuję XDD Pod komentarzem jakiegoś anglojęzycznego video (nie pamiętam jakiego) facet opisał traktowanie tego, co pierdolą kobiety, w następujący sposób (sorry, nie chciało mi się tłumaczyć): I want to make this very simple for you. Just talk to women as if they are 10 years old. You would not tell a 10 year old your problems or you would not consider explaining your insecurities. its that simple really. in the heat of real situations, you cant do complicated. just talk to her like she is 10, its that simple. it actually is that simple. Don't over estimate woman. Może nie odnosi się to w 100% do omawianego kontekstu, ale jako ciekawostkę wrzucam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
castillo20 Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Podoba mi się jego podejście do feminizmu, mocne i dosadne. Natomiast wydaje mi się, że on robi na tym kanale interes. Robi filmy skierowane w 100% do mężczyzn i mówi wszystko co chcecie usłyszeć. Tylko po to żeby później wykorzystać swoją pozycję i popularność i na tym zarobić, a mianowicie organizuje warsztaty dla mężczyzn i sprzedaje na nich swoje ciuchy. Czyli przymila się do widza, żeby wcisnąć swoje produkty. Być może te warsztaty są wartościowe, tego nie wiem 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 On 8/22/2024 at 11:37 AM, tete-a-tete said: Także będę gościa dalej oglądać, bo jest zabawny, ale w moich oczach stracił "wiarygodność". Wszyscy którzy w intrenecie pokazują swoją twarz i wrzucają "content" mają coś z garami tak naprawdę. Jedni bardziej drudzy mniej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriTo Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 2 godziny temu, Trevor napisał(a): Wszyscy którzy w intrenecie pokazują swoją twarz Pomyśl o tych z Linkedin, którzy zarabiają po piątkę na dzień za szkolenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted November 24, 2024 Share Posted November 24, 2024 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts