Jump to content

Moda Wysoka - kanał który może być wielki

SolidSnake

Recommended Posts

Gościu niby ma dobre i zabawne treści, ale właśnie jak ktoś wspominał już, chyba wlazł pod pantofel. W sensie samo to, że wszedł w związek, nie dyskredytuje go. Dyskredytuje go natomiast nagłe usunięcie całej masy uprzednio dodanych materiałów. Nie śledziłem aktywności typa, ale wiem, że w Internecie działa już od kilku lat, więc masa contentu musiała pójść wpizdu. Co prawda w jakimś filmiku się tłumaczył z tego, ale pamiętam, że były to liche tłumaczenia. Jak ja sobie myślę, że miałbym usunąć kilkuletnią działalność cyfrową, to musiałbym być chyba albo skazany przez sąd, albo zmienić totalnie drogę życiową/zawodową. Także będę gościa dalej oglądać, bo jest zabawny, ale w moich oczach stracił "wiarygodność".

• Like 1

• 3 weeks later...
W dniu 21.08.2024 o 22:24, Armengar napisał(a):

usunął stare materiały? 

Może odbijały się na monetyzacji ?

W dniu 22.08.2024 o 11:37, tete-a-tete napisał(a):

"wiarygodność".

Dajmy mu szansę, może jeszcze wklei z powrotem, mała szansa, ale jest.

• Like 1

• 1 month later...
W dniu 27.10.2024 o 18:52, Kiroviets napisał(a):

Buuuuu ale się karynisko zesr@@o do niego w typowo baboński sposób xD.

Zobaczyłem miniaturkę i diagnoza była oczywista - RAK

Jeszcze większy rak to komentarze, dlaczego ja zawsze zrobię coś przeciwko sobie, wchodzę tam czytam ten badziew i się wkurwiam a w zasadzie załamuję XDD

Edited by bassfreak

• 2 weeks later...
W dniu 22.08.2024 o 11:37, tete-a-tete napisał(a):

Gościu niby ma dobre i zabawne treści, ale właśnie jak ktoś wspominał już, chyba wlazł pod pantofel. W sensie samo to, że wszedł w związek, nie dyskredytuje go. Dyskredytuje go natomiast nagłe usunięcie całej masy uprzednio dodanych materiałów.

Choć możliwe, że się spantoflił i usunął najbardziej drażliwe tematy przez jakąś "pancię", to po obejrzeniu kilku nagrań, nadal jest w nich dużo sensu i męskiego punktu widzenia. Niezgodnego z narracją głównego ścieku medialnego. 

• Like 1

W dniu 31.10.2024 o 01:02, bassfreak napisał(a):

Jeszcze większy rak to komentarze, dlaczego ja zawsze zrobię coś przeciwko sobie, wchodzę tam czytam ten badziew i się wkurwiam a w zasadzie załamuję XDD

Pod komentarzem jakiegoś anglojęzycznego video (nie pamiętam jakiego) facet opisał traktowanie tego, co pierdolą kobiety, w następujący sposób (sorry, nie chciało mi się tłumaczyć):

I want to make this very simple for you. Just talk to women as if they are 10 years old. You would not tell a 10 year old your problems or you would not consider explaining your insecurities.  its that simple really. in the heat of real situations, you cant do complicated. just talk to her like she is 10, its that simple. it actually is that simple. Don't over estimate woman.

Może nie odnosi się to w 100% do omawianego kontekstu, ale jako ciekawostkę wrzucam.

• Like 1

Podoba mi się jego podejście do feminizmu, mocne i dosadne. Natomiast wydaje mi się, że on robi na tym kanale interes. Robi filmy skierowane w 100% do mężczyzn i mówi wszystko co chcecie usłyszeć. Tylko po to żeby później wykorzystać swoją pozycję i popularność i na tym zarobić, a mianowicie organizuje warsztaty dla mężczyzn i sprzedaje na nich swoje ciuchy. Czyli przymila się do widza, żeby wcisnąć swoje produkty. Być może te warsztaty są wartościowe, tego nie wiem

• Like 1
  • Thanks 2

On 8/22/2024 at 11:37 AM, tete-a-tete said:

Także będę gościa dalej oglądać, bo jest zabawny, ale w moich oczach stracił "wiarygodność".

Wszyscy którzy w intrenecie pokazują swoją twarz i wrzucają "content" mają coś z garami tak naprawdę. Jedni bardziej drudzy mniej. 

• Thanks 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.