SolidSnake Posted August 21 Share Posted August 21 Obejrzyjcie filmy o kasjerkach z Żabki, gość wyjaśnia dziewuszki które dyskryminują facetów ze względu na mało reprezentacyjny zawód. Ojj, posrały się pańcie, tutaj zresztą o tym wspomina 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorgen Svensson Posted August 21 Share Posted August 21 Obserwuje od jakiegoś czasu, gość jest mocny lubię jego sposób przekomarzania się ze słuchaczem, aluzje i docinki. Musi jeszcze trochę popracować bo nie zawsze mu to wyjdzie, ale czasem jak go słucham to się śmieje sam do siebie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0rek Posted August 21 Share Posted August 21 Dobry śmieszek z niego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 1984 Posted August 21 Share Posted August 21 Znam i subskrybuje. Gość jest dobry:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanda Posted August 21 Share Posted August 21 Dobry, to chyba był. Pokazał pannę na Instagramie i ilość materiałów drastycznie spadła. Ale fajnie przedstawiał rzeczywistość. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armengar Posted August 21 Share Posted August 21 Fajny kanał, tylko dlaczego usunął stare materiały? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted August 21 Share Posted August 21 Najgorsza to jest chyba dyskryminacja za wiek. Dla Julek w wieku rąbnym niekiedy 3 lata różnicy to już starzec. Segregacja niczym Murzynów w USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trek Posted August 21 Share Posted August 21 Kanał jest, ale widzę że włączyło się I love Także tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tete-a-tete Posted August 22 Share Posted August 22 Gościu niby ma dobre i zabawne treści, ale właśnie jak ktoś wspominał już, chyba wlazł pod pantofel. W sensie samo to, że wszedł w związek, nie dyskredytuje go. Dyskredytuje go natomiast nagłe usunięcie całej masy uprzednio dodanych materiałów. Nie śledziłem aktywności typa, ale wiem, że w Internecie działa już od kilku lat, więc masa contentu musiała pójść wpizdu. Co prawda w jakimś filmiku się tłumaczył z tego, ale pamiętam, że były to liche tłumaczenia. Jak ja sobie myślę, że miałbym usunąć kilkuletnią działalność cyfrową, to musiałbym być chyba albo skazany przez sąd, albo zmienić totalnie drogę życiową/zawodową. Także będę gościa dalej oglądać, bo jest zabawny, ale w moich oczach stracił "wiarygodność". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted September 7 Share Posted September 7 Chciałbym być choćby w 10% tak elokwentny jak ten człowiek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 8 Share Posted September 8 W dniu 21.08.2024 o 22:24, Armengar napisał(a): usunął stare materiały? Może odbijały się na monetyzacji ? W dniu 22.08.2024 o 11:37, tete-a-tete napisał(a): "wiarygodność". Dajmy mu szansę, może jeszcze wklei z powrotem, mała szansa, ale jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts