Jump to content

Moda Wysoka - kanał który może być wielki

Recommended Posts

Obserwuje od jakiegoś czasu, gość jest mocny :D lubię jego sposób  przekomarzania się ze słuchaczem, aluzje i docinki. 

Musi jeszcze trochę popracować bo nie zawsze mu to wyjdzie, ale czasem jak go słucham to się śmieje sam do siebie. 

• Like 3

Gościu niby ma dobre i zabawne treści, ale właśnie jak ktoś wspominał już, chyba wlazł pod pantofel. W sensie samo to, że wszedł w związek, nie dyskredytuje go. Dyskredytuje go natomiast nagłe usunięcie całej masy uprzednio dodanych materiałów. Nie śledziłem aktywności typa, ale wiem, że w Internecie działa już od kilku lat, więc masa contentu musiała pójść wpizdu. Co prawda w jakimś filmiku się tłumaczył z tego, ale pamiętam, że były to liche tłumaczenia. Jak ja sobie myślę, że miałbym usunąć kilkuletnią działalność cyfrową, to musiałbym być chyba albo skazany przez sąd, albo zmienić totalnie drogę życiową/zawodową. Także będę gościa dalej oglądać, bo jest zabawny, ale w moich oczach stracił "wiarygodność".

• 3 weeks later...
W dniu 21.08.2024 o 22:24, Armengar napisał(a):

usunął stare materiały? 

Może odbijały się na monetyzacji ?

W dniu 22.08.2024 o 11:37, tete-a-tete napisał(a):

"wiarygodność".

Dajmy mu szansę, może jeszcze wklei z powrotem, mała szansa, ale jest.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.