reffohem Posted January 2 Share Posted January 2 1 hour ago, Sakon said: Uwielbiam go również. Doskonale punktuje p0lki W tym odcinku przeszedł samego siebie, do bólu logicznie zaorał Justynkę i jej podobne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted January 3 Share Posted January 3 14 godzin temu, reffohem napisał(a): W tym odcinku przeszedł samego siebie, do bólu logicznie zaorał Justynkę i jej podobne. Oglądam go, chłop jest dobry, ogólnie dobrze pokazuje obłudę bab, ale dla mnie to już jest bardziej satyra, bo ja już to wszystko wiem. Więcej wyciągam od Pawła DSM, bo przywołuje badania itp. i potrafi otworzyć oczy, czyli ogólnie jego treści rozwijają. Ogólnie żyć dla siebie z babą i bez, ale być samowystarczalnym i zawsze być gotowym na odwrót i pamiętać, że inne też mają. I chuj im w dupę. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reffohem Posted January 3 Share Posted January 3 1 hour ago, EmseyXYZY said: Oglądam go, chłop jest dobry, ogólnie dobrze pokazuje obłudę bab, ale dla mnie to już jest bardziej satyra, bo ja już to wszystko wiem. Tak, my to już wszystko wiemy, ale dobrze jest od czasu do czasu przypomnieć sobie o tym jak obłudne potrafią być niektóre kobiety. Szczególnie kiedy walczą o szeroko rozumiane zasoby pod płaszczykiem moralności i ochrony słabszych, jak w przypadku omawianym przez autora (ochrona 20 latek przed "drapieżnymi" samcami) czy np. stosując alienację rodzicielska dla "dobra" dziecka. 1 hour ago, EmseyXYZY said: Ogólnie żyć dla siebie z babą i bez, ale być samowystarczalnym i zawsze być gotowym na odwrót 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 6 Share Posted January 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 12 Share Posted January 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 13 Share Posted January 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 15 Share Posted January 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted January 17 Share Posted January 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 19 Share Posted January 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 21 Share Posted January 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 25 Share Posted January 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted January 27 Share Posted January 27 XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 2 Share Posted February 2 Jest kamyczek do ogródka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidSnake Posted February 2 Author Share Posted February 2 oglądałem, mocny materiał. Jakkolwiek jestem fanem @Zły_Człowiek i jego wypowiedzi to ogromnie ciekawi mnie jak on w tej sytuacji zaripostuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) 17 godzin temu, SolidSnake napisał(a): oglądałem, mocny materiał. Jakkolwiek jestem fanem @Zły_Człowiek i jego wypowiedzi to ogromnie ciekawi mnie jak on w tej sytuacji zaripostuje Widzę że piszesz to z sarkazmem.... Klasyka - syty nie rozumie głodnego - czyli ja nie wiem czemu oni narzekają, u mnie działa! XD Gość sugeruje że blackpill jest "ideologią małych fiutów" już mi pokazuje że gość nie ma pojęcia o czym gada. Wkurza się bo blackpill nie jest platformą do sprzedawania webinarów więc jako redpillowiec będzie z nim walczył, bo blackpill zabiera mu frajerów... yyy klientów. Blackpill pokazuje powody i badania, a człowiek niech robi z tą wiedzą co chce. No dobra oglądam (piszę i oglądam): - czepia się że blackpill stwierdza że tylko osoby z genami mają szansę, że ktoś się rodzi chadem - przepraszam bardzo, a czy to kłamstwo? No nie, taka jest prawda, faceci robią wszystko by dorównać chadom - po co chodzą na siłownię czy dbają o swój wygląd - bo chcą się maksymalnie przypodobać kobietom które kochają tylko chadów - tak działa popęd i natura. - każda próba samorozwoju to porażka - jak ktoś ma skopane geny to sorry, ale to brutalna prawda a nie kłamstwo/mit. Jak ktoś ma 170 cm to bez łamania kości nie będzie nagle 190 cm, chodzenie do psychiatry nie spowoduje że nagle kobiety będą się kimś interesowały. - "dobrze że tak ludzie nie myślą" - bzdura, kobiety tak myślą, 0-1 a w wiara w szarości jest po prostu wiarą w fantazje i wizje sprawiedliwego świata, nie tak działa pożądanie. Faceci jako cuckoldy są zmuszeni do zmiany myślenia i zmniejszają wymogi "byle by miała dziurę" bo wariują z swoim popędem udając że "oni są ponad blackpillem" XD Jesteśmy zwięrzętami. Czemu przez wiele lat do reklam dawali pięknych ludzi? Czemu piękni ludzie bardziej skupiają uwagę niż pasztety genetyczne? Czemu gry z paskudnymi postaciami kompletnie się nie sprzedają? No sorry nawet marketing wie, że brzydota ludzi........ brzydzi. - głupio się dziwi czemu samorozwój śmieszy blackpillowców - bo w porównaniu do chadów, cały wysiłek przegrywom kompletnie się nie zwraca? Co z tego że chodzi na siłownię itd. itp. jak i tak każda kobieta ma to w dupie? Człowiek jest taką istotą że musi czuć SATYSFAKCJĘ z wysiłku - chad dostaję ją łatwo, bo mięsnie łatwo rosną, a kobiety go komplementują - więc wysiłek się zwraca, ma podwójną satysfakcję bo ma wielkie owoce, a przegryw owoców nie ma, ani mięsni ani nic. Przegryw ma ostry wysiłek a w nagrodę bez sterydów nie dostanie NIC. Tak samo z kompetencjami - co z tego że ma kompetencje, bez znajomości i genów i tak może nimi wytrzeć dupę, bo panie z HRu julki i tak go oleją.... i nawet jeśli ma tą pracę, co z tego, i tak przecież praca nie zmieni nastawienia kobiet i społeczeństwa do jego osoby? - głupio się dziwi czemu się porównują do atrakcyjnych mężczyzn - a kobiety niby co? nie porównują nas do innych facetów? Tinder i Klaudiusz nic mu nie pokazują? Udaje znawcę relacji damsko męskich a nie wie, że to wygląd i wzrost to główny napęd do emocji kobiet? Wczoraj się urodził czy co? Dzisiaj kobiety rozdają karty, a on tego nie uznaje XD Demografia i jej wpływ w praktyce tak wygląda, prawo popytu i podaży! - gada że dalej przegryw może sobie leżeć brudny itd. Gość udaje że przegrywy nie spełniają norm społecznych typu higena osobista. Blackpill nie zabrania dbania o siebie, blackpill tylko pokazuje szanse czy będzie pożądanie kobiet czy nie. A co z tą wiedzą zrobi gość, to jego sprawa. Ja np. olałem relacje damsko męskie bo i tak nigdy nie byłem nawet do nich dopuszczony przez kobiety, to co wg. mody wysokiej ma taki typ zrobić? Zaczepiać na ulicy licząc na cud jak ten gość nigdy nawet nie otrzyma znaków zainteresowania? Gość jest śmieszny xD - czyli obracanie ofiary w przyczynę bo oczywiście kobiet nie ruszy i ich chorych wymogów. xD - wyzywanie ludzi świadomych od ciot. Czyli normik i tyle. Dobrze że on wygodnie się wypowiada na temat damsko męskich o których nie ma bladego pojęcia. Obejrzałem do połowy bo po prostu takiego steku bzdur nie mam ochoty słuchać XD Idź na basen - tak tak, i nagle życie przegrywa się zmieni. Śmiechu warte. Edited February 3 by Zły_Człowiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthewx Posted February 3 Share Posted February 3 Ten jego wywód(mody wysokiej) to porażka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Na pewno ta osoba po prawej po samorozwojach będzie rozrywana przez kobiety, na pewno 100% A niestety większości chłopa bliżej genetycznej do osoby po prawej niż po lewej. Bez drastycznych operacji plastycznych cokolwiek by nie zrobił czy zarabiał to i tak byłby olewany przez nasze ukochane witaminki. W sumie pozwolę sobie zareklamować mój temat "licytowaniu się z matrixem" bo moda wysoka poleca "targować" przegrywom i liczyć na cud: Edited February 3 by Zły_Człowiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted February 4 Share Posted February 4 No i co? Moda Wysoka skasował film o blackpillu? Ojej, jaka szkoda... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) 5 minut temu, Zły_Człowiek napisał(a): No i co? Moda Wysoka skasował film o blackpillu? Ojej, jaka szkoda... Masz Ty plecy. Edited February 4 by EmseyXYZY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted February 5 Share Posted February 5 21 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a): Masz Ty plecy. Chyba do drapania xD Jestem za wolnością słowa i to nie moja robota że film zniknął Może się reflektował że stworzył stek bzdur i honorowo go skasował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts