szymanskiblazej1995 Posted August 23 Share Posted August 23 Cześć wszystkim! Szukam polecenia dobrego psychoterapeuty w Poznaniu lub okolicach, najlepiej mężczyzny. Nie mam żadnych poważnych problemów czy zaburzeń, po prostu zależy mi na rozwoju osobistym, być może chciałbym popracować nad relacjami. (Nie tymi romantycznymi z kobietami, bo z tym nie mam problemu, raczej chodzi mi o ogólne relacje międzyludzkie) Mam też dodatkowy powód – planuję w przyszłości rozpocząć szkolenie psychoterapeutyczne, a jednym z wymogów rekrutacyjnych jest odbycie własnej psychoterapii. Chciałbym więc trafić do terapeuty, który nie tylko będzie profesjonalistą, ale także będzie miał męskie spojrzenie na świat. Pomyślałem że mi tutaj pomożecie w jego doborze Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted August 23 Share Posted August 23 Na początek wstaw awatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts