PredatorPony Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 Jestem na tym forum od około 6msc. Wcześniej tylko czytałem. W rozwoju każdej męskiej społeczności nadchodzi czas gdy nagle pojawiają się w niej kobiety. Są to po prostu zwykle atencjuszki które stopniowo lecz skrupulatnie powodują że męskie grono przestaje być meskie a zaczyna być tym wszystko inne do okoła. Skąd taki wniosek że tu zaczyna dziać się podobnie ? Wchodze dzisiaj na forum a tu na głównej 2 posty top. Jeden poważny o zadłużeniu polski 1000 wyświetleń oraz post agencyjnej Julki który ma 65000 wyświetleń. Panowie albo wóz albo przewóz. Rozmawiacie z mężatka a ona wcześniej non stop narzekała na męża. Staliście się tym na co narzekaliscie i z czym walczycie. Przestańcie dawać atencje. Albo mamy sakrum albo mamy burdello. Amen 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRK275 Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 Wyrażę się tak. Przez 6 miesięcy napisałeś tylko 16 postów. Wgłębiając się bliżej w ich treść, są to posty z prośbą o pomoc dla Ciebie, nic od. Na tej podstawie wnioskuję, że Twój wkład w rozwój tego forum jest bliski/równy 0. Teraz wyłaniasz się cały na biało i w nadęty sposób chcesz decydować co jest lepsze dla społeczności forum. Potwierdź jeszcze na dodatek, że żadnej książki ze strony samczeruno.pl nie zakupiłeś, a wsparcie dla założyciela forum lata Ci koło nosa. Myślę, że wyjaśniłem sprawnie dlaczego Twój komentarz nie będzie brany pod uwagę. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredatorPony Posted August 24, 2024 Author Share Posted August 24, 2024 Widzę, że nie uważnie czytałeś moje komentarze. O sprzedaży książek nawet nie miałem pojęcia więc argument z d. Ale dobrze wiedzieć że są tu takie osoby jak Ty które dbają o to aby to forum było zgodne z nazwą. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellman71 Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 Ja jestem w stanie się po części zgodzić, też to zauważać zacząłem, a na forum jestem trochę dłużej. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 FitDaria tak dawno cię nie było, tęskniliśmy xD 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 22 minuty temu, Mosze Red napisał(a): FitDaria tak dawno cię nie było, tęskniliśmy xD A, to była ta, co do Marka zwracała się grzecznościowo "cześć kutasku" heh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 A co cię to obchodzi jaki temat ma najwięcej wyświetleń, który jest popularny😏 Temat się nie podoba to nie wchodzić, osoby denerwują to ignorować. To takie proste. Zanim będziesz przyczepiać się do forum to spójrz na siebie, ile ty dałeś dla samczej społeczności. Popracuj również nad błędami, składnią, bo nie wiadomo o co chodzi w twoim poście. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksanti Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 14 minut temu, Dworzanin.Herzoga napisał(a): A, to była ta, co do Marka zwracała się grzecznościowo "cześć kutasku" heh. Nieudany letni chamski podryw na fit samicę alfa hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 No dobra, dziękujemy za tę garść cennych przemyśleń, a teraz może dla odmiany ktoś jeszcze trzeźwy przy sobocie załozy jakiś temat 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 (edited) Po pierwsze primo w poście o zadłużeniu Polski nie widzę wpisu żadnej Julki, tym bardziej tej agencyjnej za trzy stówki. Po drugie primo część użytkowników, ale raczej ta mniejsza, doskonale widzi zakłamanie Rezerwatek i to punktuje i opisuje, co zdanoem dzokich stworzen z Rezerwatu zwie sie obrażaniem. Niestety jakoś reszta woli temu przyklasnąć, ponieważ jeszcze mamy tu sporo tzw. kukoldów i białych rycerzy, a po drugie sami wolą sobie pogadać, gdyż są przekonani, że ona zwróci na nich uwagę. Także z forum nie jest jeszcze tak źle jakby mogło się wydawać. PS: szkoda, że Twoje bystre, końskie oko nie zwróciło uwagi na inny forumowy problem jaki ostatnio się tu pojawił. Mianowicie, że ta część forumowiczów, która nie chce się hajtać czy mieć dzieci jest nazywana przez innych dzieciakami co to nie chcą brać odpowiedzialności za przecież jakże dojrzałe istoty jakimi są kobiety. Edited August 24, 2024 by Krugerrand 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 Oj joj joj ulało się dzidziusiowi. Trzeba założyć śliniaczek. <głaszcze> 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 (edited) 3 godziny temu, PredatorPony napisał(a): Jestem na tym forum od około 6msc. 💖 Ja jestem na Creamfields, teraz i mam off. Ultra beka. Edited August 24, 2024 by zuckerfrei 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 3 godziny temu, PredatorPony napisał(a): Przestańcie dawać atencje. Albo mamy sakrum albo mamy burdello. Amen A ostatni temat @maria jak to facet 11 lat na nią ułoży A ona nie jest pewna czy on ją kocha? Przecież to jest tylko miejsce w internecie tak samo pełne spermiarzy gotowych do pomocy zamiast ocenić sytuację. Któryś użytkownik założył podobny temat jakiś czas temu i już nie pamiętam i dostał zjebki, bo jak to tak rozbijać rodzinę. Te forum wcale nie jest elitarne, przecież pełno tutaj zamordystów i socjalistów. Oczywiście można coś stąd wyciągnąć ale to wszystko ma swoje granice, poza tym jakie to ma być miejsce dla mężczyzn skoro jest ostra cenzura i nie można często powiedzieć co się myśli. Ot portal rozrywkowy przychylający się manosferze. Spore grono porządnych użytkowników już dawno podziękowało i tutaj nie wchodzi bo niczego się nie dowiedzą a nie chcą się dzielić swoją wiedzą za darmo i na darmo rzucać pereł przed wieprze. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
curvipiccolo Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 3 godziny temu, PredatorPony napisał(a): Staliście się tym na co narzekaliscie i z czym walczycie. Forum czytam jakoś od czwartego trymestru (jak to brzmi 😆) roku Pańskiego 2019. Jest tu tyle treści, że nawet bez nowych (dobrych) postów i tematów miałbyś co robić przez kolejnych kilka lat. Każda społeczność facetów, się zepsuje przy pojawieniu się samic, w tejże społeczności (działa to też w drugą stronę). Dla tego były kiedyś miejsca dla chłopów, dla bab, i dla obu. Jest jak jest, natura bierze górę, przyzwyczaj się do tego. JEDNAKOWOŻ Masz możliwość nie pisania w rezerwacie, BA, nieczytania naszego rezerwatu dziwnych stworzeń (tak jak robię przykładowo ja, zwykła jaszczurka) i nawet ignorowania każdej osoby która tam pisze. W czym problem? Tytuł tematu wydaje się interesujący, klikasz w niego... a tu okazuje się że rezerwat? Zamykasz kartę w przeglądarce. No i tyle. 3 minuty temu, Imiennik napisał(a): Przecież to jest tylko miejsce w internecie tak samo pełne spermiarzy BINGO. Zawsze to samo, wszędzie. Trzeba odsiewać jednostki. Widziałem masę osób "jo żech mygtoł, jo żech monk", pojawia się samiczka..... i sperma się leje na hektolitry. smutne takie tam, całkowicie offtop 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 48 minut temu, Imiennik napisał(a): Te forum wcale nie jest elitarne, przecież pełno tutaj zamordystów i socjalistów Do tego fanatyków twórczości słynnych psychologów, bioenergoterapeutów czy innych mistrzów duchowych z ich schematami wyczytanymi w książkach, znajdującymi odzwierciedlenie w opisywanych historiach. 1 godzinę temu, Krugerrand napisał(a): doskonale widzi zakłamanie Rezerwatek i to punktuje i opisuje, co zdanoem dzokich stworzen z Rezerwatu zwie sie obrażaniem. Niestety jakoś reszta woli temu przyklasnąć, ponieważ jeszcze mamy tu sporo tzw. kukoldów i białych rycerzy Bez rezerwatu - forum nie będzie tym samym miejscem. Pomijając posty" córek Kulczyka business Łymen", ktoś pragnący domku, Julki, płotku itd może skleić kim/ czym tak naprawdę jest facet w związku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 Zawsze się dziwie tego typu postom i tematom. Że komuś się w ogóle chce pisać takowe. Nie rozumiem ich idei. Sam od zawsze sobie filtruję treści, które chcę przejrzeć. A te, które mnie nie interesują są dla mnie neutralne. Nawet do głowy by mi nie przyszło aby się pożalić na te, które nie są przedmiotem mojego zainteresowania, nie mówiąc już o straconym czasie. To ja wybieram jaki kanał w TV chcę oglądać, jaką książkę przeczytać, na jakie forum się zarejestrować i w jakich tematach czynnie uczestniczyć. W czym jest problem? Skąd w ogóle pomysł na taki wysryw emocjonalny iście kobiecy bo dla samic symptomatyczny? " Chciałbym poznać historię tego swetra; Grucha" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser197 Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 (edited) 4 godziny temu, BRK275 napisał(a): Potwierdź jeszcze na dodatek, że żadnej książki ze strony samczeruno.pl nie zakupiłeś, a wsparcie dla założyciela forum lata Ci koło nosa. Ja potwierdzam. To sekta jakaś? Wspierać można też innymi metodami i po cichu. Edited August 24, 2024 by t0rek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 4 godziny temu, Krugerrand napisał(a): Mianowicie, że ta część forumowiczów, która nie chce się hajtać czy mieć dzieci jest nazywana przez innych dzieciakami co to nie chcą brać odpowiedzialności za przecież jakże dojrzałe istoty jakimi są kobiety. Cytując dario ze ślepnąc od świateł: "A wiesz co oni mogą, chuja mogą". Sami się wpierdolą po uszy i nie mają możliwości żadnego ruchu, tak jak mam w podpisie jesteś mężczyzną dopóki masz wybór, ja mam wybór i jestem może w oczach niektórych dzieciakiem, ale przynajmniej imadło leży obok mnie i nie stoję nad nim z wkręconymi jajami. Zresztą ja i moi znajomi dobrze znają moją wartość i honorowość także w dupie mam co wróble ćwierkają, oni nie mają nawet odrobiny tego samozaparcia co ja. Krótko mówiąc mają makowca między zębami i to wszystko. 2 godziny temu, Kiroviets napisał(a): Do tego fanatyków twórczości słynnych psychologów, bioenergoterapeutów Mnie najbardziej rozwalają burze mózgów w przestrzeganiu się jak naprawić socjalizm, zamiast pójść po rozum do głowy i całkiem z tego zrezygnować to wolą szminkować trupa. Nawet niektórzy z czołowych przedstawicieli forum co aż wręcz zadziwia. 3 godziny temu, Kogut napisał(a): Oj joj joj ulało się dzidziusiowi. Trzeba założyć śliniaczek. <głaszcze> Nożyce się odezwały w iście kobiecym stylu. Nawet coś bym ci bardziej napisał ale niedawno miałem bana A lubię czasami się pośmiać takich jak ty i tutaj zaglądać. Tak osobiście to rozumiem założenia tego forum i to nie jest moje własne podwórko, nie chcę żeby to było odebrane jako krytyka tylko raczej opinia użytkownika: moim zdaniem męskie miejsce w internecie powinno być naprawdę męskie, żeby każdy mógł sobie rzucić kurwą w twarz i powiedzieć wprost co o kimś myśli, żeby móc komuś wytknąć wprost farmazony. Dużo farmazonów poszło na użytkownika @RENGERS, gadałem z nim na ten temat i wielu nie ma jaj żeby nawet na Skypie pogadać czy innej kamerce, woli tworzyć niestworzone historie na kogoś kto mówi prawdę i komu się cokolwiek udało. Ja też trochę tego doświadczyłem ale mam to w dupie podobnie jak wyżej wymieniony użytkownik, szkoda jest jedynie dla was bo przez takie podejście tracicie kogoś od kogo możecie się czegoś naprawdę nauczyć. Mi tam zwisa i powiewa co ktoś o mnie mówi ale czasami lubię wsadzić kij w mrowisko i traktuję użytkownictwo tutaj czysto rozrywkowo Jak już wspomniałem. Naprawdę więcej wiedzy można wynieść z twórczości Marka niż użytkowników jego forum. No i przede wszystkim trzeba działać a nie sobie teoretyzować i walić konia do tindera z nadzieją na rodzinkę i domek z białym płotkiem, po prostu przedstawiam podejście praktyków. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 6 godzin temu, Imiennik napisał(a): Nawet coś bym ci bardziej napisał ale niedawno miałem bana. Tak? A ja myślę, że nie zrobisz tego z innego powodu, mianowicie 6 godzin temu, Imiennik napisał(a): ale przynajmniej imadło leży obok mnie i nie stoję nad nim z wkręconymi jajami. Dlatego, że myślę z całą stanowczością, że tych jaj nie masz, toteż wszem i wobec na każdym kroku próbujesz udowodnić jaki to kozak jesteś. Jakby tego było mało innym próbujesz narzucać jak mają postępować. A ja mam w dupie Twoje mizoginistyczne zapędy. Miej sobie je bo takie masz prawo, ale nie odbieraj prawa innym do własnego zdania i postępowania. A to usiłujesz robić. Zapewne banem poczułeś się bardzo urażony co panie nieomylny i wszechwiedzący? Krowa, która głośno ryczy, mało mleka daje koleżko. 6 godzin temu, Imiennik napisał(a): A lubię czasami się pośmiać takich jak ty i tutaj zaglądać. Coś czuję, że jest to śmiech przez łzy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 (edited) 2 godziny temu, Kogut napisał(a): A ja mam w dupie Twoje mizoginistyczne zapędy Uuaaaaa feministka. 2 godziny temu, Kogut napisał(a): dlatego, że myślę z całą stanowczością, że tych jaj nie masz Nie musisz sobie myśleć, dać Ci kontakt do tych co miały je na brodzie płaczku? 2 godziny temu, Kogut napisał(a): na każdym kroku próbujesz udowodnić jaki to kozak jesteś. Myślę że jesteś pipa i prawda w oczy kole, ja nic nie udowadniam, ja tylko piszę co myślę, to Ty sobie imaginujesz zdanie o mnie i w sumie dziękuję za komplement. Nie kontrolujesz wylewu gówna. 2 godziny temu, Kogut napisał(a): Miej sobie je bo takie masz prawo, ale nie odbieraj prawa innym do własnego zdania i postępowania. A to usiłujesz robić. No i kolejne majtki widzę masz do wymiany. Pokaż mi gdzie komu mówię jak żyć, często zaczynam zdanie od tak zwanego moim zdaniem bądź uważam albo ja w twojej sytuacji bym tak i tak zrobił, A co ty sobie zrobisz czy inni to mnie to nie ziębi nie grzeje, ja nie będę ponosił konsekwencji czy ich decyzji tylko swoich. Widzę że coś cię boli i to bardzo ale to normalne u ludzi na niskim poziomie rozwoju. Właśnie mówiłem nożyce się odezwały chociaż nikogo nie atakowałem personalnie, widać boli oj boli. Jeszcze dużo drogi przed tobą ale myśl pozytywnie i przetraw ten ból on jest tylko dla twojej zmiany na lepsze. 2 godziny temu, Kogut napisał(a): Coś czuję, że jest to śmiech przez łzy. Wiesz że dzwoni ale nie wiesz w którym kościele, a czasami naprawdę idzie się załamać patrząc na ludzi, zwłaszcza na fajne dziewczyny tak zwane zniszczone dobra które mają nasrane że ja pierdolę. No ale zbawcą świata nie jestem i tylko mogę podzielić się swoim zdaniem. A teraz wracaj mały człowieczku pracować nad sobą. Ehh te nożyczki zawsze muszą dźwięczeć. Piejo kury piejo... Edited August 24, 2024 by Imiennik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 Godzinę temu, Imiennik napisał(a): Nie musisz sobie myśleć, dać Ci kontakt do tych co miały je na brodzie płaczku? Za dolary? Twardzielu...🤣 Godzinę temu, Imiennik napisał(a): Godzinę temu, Imiennik napisał(a): Jeszcze dużo drogi przed tobą ale myśl pozytywnie i przetraw ten ból on jest tylko dla twojej zmiany na lepsze. Gościu, gdybyś przeszedł choć część mojej drogi to nie pozwoliłbyś sobie w prawie każdym temacie na uzewnętrznianie swojej frustracji pod płaszczykiem dzielenia się swoim doświadczeniem; Godzinę temu, Imiennik napisał(a): Jeszcze dużo drogi przed tobą ale myśl pozytywnie i przetraw ten ból on jest tylko dla twojej zmiany na lepsze. Wiesz na czym polega mechanizm przeniesienia i projekcji? Zaznajom się z tymi terminami to może wówczas zrozumiesz w jak czarnej dupie jesteś. Godzinę temu, Imiennik napisał(a): Widzę że coś cię boli i to bardzo ale to normalne u ludzi na niskim poziomie rozwoju. Kto wie, może będzie Ci dane zbliżyć się do tego mojego niskiego poziomu bo póki co i tam masz biedę doskoczyć. I na koniec - wybacz, ale mizogin z wyboru z kutasem w ręku przed monitorem nie będzie wskazywał mi drogi rozwoju. Chyba popierdoliły Ci się role. W każdym bądź razie zdecydowanie za dużą przypisujesz sobie na wpływ na moje życie Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wielu orgazmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 25 minut temu, Kogut napisał(a): Za dolary? Twardzielu...🤣 Słaba docinka, nie lubię kobiet za pieniądze, testowane było i nie lubię jak Cię swędzi chęć wiedzy. 26 minut temu, Kogut napisał(a): gdybyś przeszedł choć część mojej drogi Słuchaj Ja nie wnikam co tam przeszedłeś, każdy ma swoją drogę a ty widzę Ja się wpierdalasz do mnie z butami, coś ci widocznie przeszkadza i gadasz mi o jakiejś frustracji którą przesuwasz na mnie. Gdzie ja jestem frustruję? W jakim kontekście? Od tego trzeba zacząć, proszę podaj linki do moich postów w których to przejawiam A tak w ogóle to może przejdźmy na pw. 28 minut temu, Kogut napisał(a): na koniec - wybacz, ale mizogin z wyboru z kutasem w ręku przed monitorem nie będzie wskazywał mi drogi rozwoju Moim zdaniem nie jesteś aż taki cudowny żebym rozpinał rozporek to jest raz, a dwa już pisałem że mnie nie obchodzi co ktoś sobie w swoim życiu wybierze. Zatem dalej cię boli dupa o coś czego nawet nie powiedziałem i nie przypominam sobie żebym ci mówił jak masz żyć. Widzę spinasz dupę bo akurat opisałem twój typ człowieka. Masz dużo do przepracowania i nie zawracaj mi dupy tak naprawdę albo podaj dowody na swoje tezy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 9 godzin temu, Imiennik napisał(a): Przecież to jest tylko miejsce w internecie tak samo pełne spermiarzy 9 godzin temu, Imiennik napisał(a): Te forum wcale nie jest elitarne, przecież pełno tutaj zamordystów i socjalistów. Oczywiście można coś stąd wyciągnąć ale to wszystko ma swoje granice, poza tym jakie to ma być miejsce dla mężczyzn skoro jest ostra cenzura i nie można często powiedzieć co się myśli. Ot portal rozrywkowy przychylający się manosferze. 6 godzin temu, Imiennik napisał(a): Cytując dario ze ślepnąc od świateł: "A wiesz co oni mogą, chuja mogą". Sami się wpierdolą po uszy i nie mają możliwości żadnego ruchu, 6 godzin temu, Imiennik napisał(a): Tak osobiście to rozumiem założenia tego forum i to nie jest moje własne podwórko, nie chcę żeby to było odebrane jako krytyka tylko raczej opinia użytkownika: moim zdaniem męskie miejsce w internecie powinno być naprawdę męskie, żeby każdy mógł sobie rzucić kurwą w twarz i powiedzieć wprost co o kimś myśli, żeby móc komuś wytknąć wprost farmazony. 2 godziny temu, Imiennik napisał(a): Myślę że jesteś pipa i prawda w oczy kole, ja nic nie udowadniam, ja tylko piszę co myślę, to Ty sobie imaginujesz zdanie o mnie i w sumie dziękuję za komplement. Nie kontrolujesz wylewu gówna. 2 godziny temu, Imiennik napisał(a): Nie musisz sobie myśleć, dać Ci kontakt do tych co miały je na brodzie płaczku? 29 minut temu, Imiennik napisał(a): Moim zdaniem nie jesteś aż taki cudowny żebym rozpinał rozporek to jest raz, a dwa już pisałem że mnie nie obchodzi co ktoś sobie w swoim życiu wybierze. Zatem dalej cię boli dupa o coś czego nawet nie powiedziałem i nie przypominam sobie żebym ci mówił jak masz żyć. Widzę spinasz dupę bo akurat opisałem twój typ człowieka. Masz dużo do przepracowania i nie zawracaj mi dupy tak naprawdę albo podaj dowody na swoje tezy. Nie wchodź na forum w takim stanie emocjonalnym. Obrażanie użytkowników, szydzenie z forum jest nie na miejscu z twojej strony i nie będzie tolerowane. Kolejny raz próbujesz wywołać burzę w temacie, nie przestrzegasz regulaminu i zasad, gdzie racjonalizujesz to wyrażeniem własnego zdania. Gdy coś Ci się nie podoba bredzisz o braku wolności słowa, cenzurze. Zapominasz jednak, że nie jest to twoje prywatne forum tylko publiczne, na którym każdy może wyrazić własne zdanie. Jesteś w gościach, więc zachowaj kulturę. Jak się nie podoba na forum to droga wolna, my nikogo na siłę nie trzymamy. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 PredatorPony to FitDaria? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 (edited) Przyszedł, nasrał na dywan i se poszedł. Nawet nie posprzątał tej kupy. Edited August 26, 2024 by Dowódca plutonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts