Jump to content

Ubogacenie p0lki przez Kolumbijczyków

Recommended Posts

Godzinę temu, zuckerfrei napisał(a):

Niech se radzą same. 

Kiedyś patrzę, auto z flakiem przy drodze, miałem dobry nastrój - chciałem przyrycerzyć. Zwolniłem, by się zatrzymać przed autem z flakiem. Myślę sobie, a wymienię jej to koło co mi tam. Przejeżdżając obok zobaczyłem kartkę z piorunem.  Nie zatrzymałem się jednak xD 

• Like 4
  • Thanks 4
  • Haha 7

• Iceman84PL changed the title to Ubogacenie p0lki przez Kolumbijczyków

@Śnieżnobiały

Edytowałem tytuł bo tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi.

Na przyszłość pamiętaj by tytuł był klarowny, czytelny.

Nie łączyłbym również wątku z konfederacją, za chwilę

może powstać burza w temacie, niepotrzebne prowokacje

zważywszy, że wiele osób na forum popiera to koło poselskie.

Ja rozumiem ten obraz z Mentzenem bo jak dobrze pamiętam

w swojej firmie chętnie widziałby imigrantów, jednak na potrzeby

programu wyborczego zawsze podkreśla, że jest przeciw by nie

zniechęcić do siebie wyborców.

Co do samego tematu to obraz dzisiejszych kobiet, które nie 

kalkulują potencjalnych strat, zagrożenia, poddają się emocjom,

chwili, gdzie ciapate czy Mokebe to szczyt ich marzeń, westchnień.

Płacz następuje wtedy gdy dotyka szkoda.

Nic tak nie uczy jak samo życie, brednie, które pociska propaganda

medialna mają się nijak z zastaną rzeczywistością.

Widziały gały co brały, na co się pisały, jednak możliwość przygody 

z obcokrajowcami, zazdrość koleżanek, nowoczesność, postępowość,

popularność ucisza kobiece ego i wyłącza myślenie by jeszcze chętniej

otworzyć się na nieznane.

Piekło kobiet😏🤦‍♂️

• Like 8
  • Thanks 3

19 godzin temu, Śnieżnobiały napisał(a):

Ocknęła się w samochodzie, w którym było czterech mężczyzn. Z jej zeznań wynika, że wszyscy byli obcokrajowcami.  

W pewnym momencie, gdy jeden ze sprawców wychodził z samochodu, kobieta uderzyła mężczyznę, który znajdował się obok niej i uciekła.

Pięciu z nich usłyszało zarzuty dotyczące zgwałcenia wspólnego

Skoro było "po zabawie" pewnie im nie zależało aby ją ścigać...

aresztowani mężczyźni to obywatele Kolumbii. Przebywali w Polsce legalnie, pracowali fizycznie w magazynie jednego z dyskontów spożywczych. Mają od 20 do 30 lat.

Nie rozumiem. Przecież tacy "hiszpanie" mieliby branie u P0lek bez posuwania się do rzeczy karalnych.

18 godzin temu, Spellman71 napisał(a):

Jednak szlajając się swego czasu po klubach doskonale i wielokrotnie widziałem jakiego małpiego rozumu dostają p0lki, gdy jest ktoś obok z zachodu, albo potencjalnei półwyspu iberyjskiego. ( tu kolumbia,  to ameryka południowa, ale hiszpański pewnie był dla pani mylący). 

No właśnie...na choj im było robić grupowy gwałt?

18 hours ago, Kleofas said:

A koleżanki nie zauważyły, że coś złego się dzieje? Baby nawet do kibla wychodzą razem, a tutaj przyjaciółka znika, a one nic nie robią…

A co miały robić jak im powiedziała, że z facetem wychodzi?

Może nawet nie mówiła, że z nim wychodzi, tylko wraca do domu:

19 hours ago, Śnieżnobiały said:

Kiedy postanowiła wrócić do domu zaproponował jej odwiezienie.

Sama się zgodziła z nim iść. Z własnej, nieprzymuszonej woli. To co miały robić?

• Like 1

19 godzin temu, Kleofas napisał(a):

A koleżanki nie zauważyły, że coś złego się dzieje? Baby nawet do kibla wychodzą razem, a tutaj przyjaciółka znika, a one nic nie robią…

A że nikt się nie zatrzymał jak biegała jak oszalała po drodze…no cóż, może to efekt szczucia na facetów. Zabierasz w nocy laskę zachowującą się jak naćpana, a dzień później puka do ciebie policja i przez najbliższe kilka lat udowadniasz, że nie jesteś zboczeńcem, gwałcicielem i chuj wie kim jeszcze…

Sory ale kobiecie na nocnych baletach nie powierzyłbym nawet mało wartościowej rzeczy do przechowania/przypilnowania.

One jak widzą że koleżanka ma "bolca" to same odstępują, proszone czy nie. Już nie mówiąc o takich podlotkach które mają pstro w głowie i są pod wpływem. 

A przypadek Polki której podano pigułkę miałem lata temu w Niemczech na dyskotece. Misterny plan poszedł się jeba... bo tabletka tak zadziałala że doprosiła (prawie siłowo) mnie do stolika gdzie siedziała z jakimiś typami, później  zaczęła całować na parkiecie itp.

Była w stanie euforii, zwłaszcza jak rzuciłem komplementem. Dyskotekę wcześniej opuściłem ale od znajomych dowiedziałem się że w zasadzie to straciła przytomność później i że zabrali ją do domu.

52 minuty temu, wrotycz napisał(a):

A co miały robić jak im powiedziała, że z facetem wychodzi?

Może nawet nie mówiła, że z nim wychodzi, tylko wraca do domu:

Sama się zgodziła z nim iść. Z własnej, nieprzymuszonej woli. To co miały robić?

Widziałem działanie takiej tabletki na własne oczy lata temu na niemieckiej dyskotece. Na początku kobieta jest w stanie euforii/zauroczenia, reaguje euforczynie na komplementy-np. pocałunkami, jest uśmiechnięta dobrze się bawi. Utrata pamięci/świadomości/przytomności następuje później.

Szczęście tej Polki polegało na tym że mnie sobie upatrzyła do zabawy jak jej zapodali specyfik. Bawiliśmy się dosyć długo a później opuściłem dyskotekę, a od znajomych się dowiedziałem że straciła przytomność później-ale się nią zaopiekowali.

Edit: A i jeszcze raz napiszę- to nie ja zapodałem tabletkę, Siedziała z jakimiś typami przy stoliku-a znałem dziewczynę z widzenia. Widocznie tamci czegoś nie przewidzieli, ale źle sobie rozpalnowali i wzięła mnie do zabawy. Ciekawe czy jakbym pociągnął temat (bo sprzedawała całusy za free na parkiecie) to nie miałbym jakiegoś oksrażenia/wyroku za gwałt. Na szczęście byłem białym księciem wtedy a poza tym opuściłem dyskotekę wcześniej.

Edited by Tamerlan
  • Like 1

Godzinę temu, Iceman84PL napisał(a):

Ja rozumiem ten obraz z Mentzenem bo jak dobrze pamiętam

w swojej firmie chętnie widziałby imigrantów, jednak na potrzeby

programu wyborczego zawsze podkreśla, że jest przeciw by nie

zniechęcić do siebie wyborców.

Populizmem się to zowie. :) 

Off top:

Wróciłem dziś do mojego miasta (powiatowe), podjechałem do bezdomki po zakupy, widzę kilku, na bank z ameryki południowej (peru? boliwia?) To nie ciapaci.

Pytam kasjerki, o co kaman, mówi, że co raz więcej ich jest.

Czy naprawdę Polska jest tą zieloną wyspą? :D 

Edited by wielebny93
  • Like 1

Ta historia tylko potwierdza to, że baby nie mają kompletnie żadnego instynktu samozachowawczego i brak im wyobraźni. Czasami mam wrażenie, że one uważają się za nieśmiertelne i nie biorą pod uwagę żadnych zagrożeń, rzucają się z łapami do facetów, włażą pod rozpędzone samochody itd.

• Like 7

24 minuty temu, Chcni napisał(a):

ta historia tylko potwierdza to, że baby nie mają kompletnie żadnego instynktu samozachowawczego i brak im wyobraźni.

Uświadomiłem sobie to przy okazji, gdy na necie pojawiła się ta idiotyczna moda, w której młode dziewczyny masowo deklarowały, że w lesie wolałyby spotkać niedźwiedzia, niż obcego mężczyznę.

To całkowity brak instynktu samozachowawczego, umiejętności oszacowania zagrożenia i demonizowanie obrazu ogółu mężczyzn. Jasne, można trafić na jakiegoś pojeba, ale w porównaniu do konfrontacji

z niedźwiedziem, szanse na to są niskie.

26 minut temu, Chcni napisał(a):

Czasami mam wrażenie, że one uważają się za nieśmiertelne i nie biorą pod uwagę żadnych zagrożeń, rzucają się z łapami do facetów, włażą pod rozpędzone samochody itd.

Z miesiąc temu była taka sytuacja, bodajże w krakowie, że jakiś odklejeniec potrącił rowerem psa jakiejś pary. Dziewczyna nagrywała, jak jej chłop sadzi się do spierdoksa, który to zrobił. Ten spierdoks zagazował tego kozaka, i

zagazowany jak idiota zaczął lecieć z łapami do przodu chcąc ustrzelić oponenta. Oczywiście bezskutecznie. Chwilę później gazownik, wyciągnął z plecaka nóż i dźgnął tego bohatyra co skończyło się piskiem
"ludzie! nożem dostałem! nożem!". I ten pojeb z nożem chodzi koło nich, a nagrywająca podchodzi do niego i mówi "nagrywam cię!". Jak to usłyszałem, to zwątpiłem.

Znalazłem informacje o konsekwencjach tego zdarzenia teraz:

https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/krakow/nozownik-z-krakowskiego-ruczaju-uslyszal-zarzuty-grozi-mu-dozywocie/

• Like 2
  • Sad 1

1 godzinę temu, wielebny93 napisał(a):

Wróciłem dziś do mojego miasta (powiatowe), podjechałem do bezdomki po zakupy, widzę kilku, na bank z ameryki południowej (peru? boliwia?) To nie ciapaci.

Duże to miasto powiatowe? W pobliskim niecałym stu-tysięcznym (ale trochę poniżej tej liczby) mnóstwo Bengalczyków, Hindusów i Pakistańczyków. W ciągu 5 lat pojawili się dosłownie z nikąd, a teraz na ulicach ich ciągle pełno. W urzędach miasta to samo, non-stop 'ciemni' latają paszporty załatwiać... .

• Like 3

W pewnym momencie to jest nie do zatrzymania, jak kula śnieżna lub grawitacja (wystarczy trochę popchnąć na początku).

Więc wcale to nie jest takie głupie, że najpierw przyjeżdża facet. W kraju zostaje jego brat, opiekuje się dwiema rodzinami. Potem ten co przyjechał ściąga całą swoją rodzinę. Potem jego żona swoją szwagierkę, bo żyje sama z dziećmi. A potem mąż się jednak odnajduje i dołącza do rodziny, która już ma prawo stałego pobytu. Drugą kolumnę stanowią młodzi wysportowani. Do tego demografia jest po ich stronie.

Ci u władzy też raczej wiedzą co robią. W krajach nowoczesnej komuny bardzo trudno jest dojść do majątku, ale jak go masz, to prawdopodobnie będziesz ty i twoja rodzina będzie należeć do elity. Chyba w Szwecji jest najmniejsza różnica w zarobkach i największe rozwarstwienie w majątku. Jak urodziłeś się w rodzinie, która nic nie ma to prawdopodobnie też w takiej umrzesz. 

• Like 3

Godzinę temu, Chcni napisał(a):

Ta historia tylko potwierdza to, że baby nie mają kompletnie żadnego instynktu samozachowawczego i brak im wyobraźni. Czasami mam wrażenie, że one uważają się za nieśmiertelne i nie biorą pod uwagę żadnych zagrożeń, rzucają się z łapami do facetów, włażą pod rozpędzone samochody itd.

Kiedyś wrzucałem wywiad z Teslą odnośnie jego poglądu na "niezależne, silne kobiety" i facet w nim fajnie podsumował, że ostatecznie kręcą one tak naprawdę bata na same siebie i największymi poszkodowanymi, jednostkami, które najmocniej ucierpią będą one same.

• Like 4

Godzinę temu, wrotycz napisał(a):

Bredzisz.

Ja jestem i nie popieram.

Taki to twój "argument".

Taa, bycie członkiem/wyborcą nie ma z tym akurat wiele wspólnego. Będzie jak z PIS, co w propagandzie wojował z imigracją a sprowadzał dziesiątki tysięcy. Konfederacja to partia biznesu/dużego kapitału

34 minuty temu, Dworzanin.Herzoga napisał(a):

Uświadomiłem sobie to przy okazji, gdy na necie pojawiła się ta idiotyczna moda, w której młode dziewczyny masowo deklarowały, że w lesie wolałyby spotkać niedźwiedzia, niż obcego mężczyznę.

To całkowity brak instynktu samozachowawczego, umiejętności oszacowania zagrożenia i demonizowanie obrazu ogółu mężczyzn. Jasne, można trafić na jakiegoś pojeba, ale w porównaniu do konfrontacji

z niedźwiedziem, szanse na to są niskie.

Z miesiąc temu była taka sytuacja, bodajże w krakowie, że jakiś odklejeniec potrącił rowerem psa jakiejś pary. Dziewczyna nagrywała, jak jej chłop sadzi się do spierdoksa, który to zrobił. Ten spierdoks zagazował tego kozaka, i

zagazowany jak idiota zaczął lecieć z łapami do przodu chcąc ustrzelić oponenta. Oczywiście bezskutecznie. Chwilę później gazownik, wyciągnął z plecaka nóż i dźgnął tego bohatyra co skończyło się piskiem
"ludzie! nożem dostałem! nożem!". I ten pojeb z nożem chodzi koło nich, a nagrywająca podchodzi do niego i mówi "nagrywam cię!". Jak to usłyszałem, to zwątpiłem.

Znalazłem informacje o konsekwencjach tego zdarzenia teraz:

https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/krakow/nozownik-z-krakowskiego-ruczaju-uslyszal-zarzuty-grozi-mu-dozywocie/

To co mówią a co później robią to 2 różne rzeczy. Niektóre wiedzą/myślą że do mężczyzn mogą się sadzić (co w rezultacie CZASAMI się dla nich kończy) ale to że misiu nie ma pojęcia o feminizmie i że kobiety nawet kwiatkiem to akurat wiedzą.

Edited by Tamerlan

23 godziny temu, Śnieżnobiały napisał(a):

Imigranci nas ubogacili. Kobiet w wieku rozrodczym jak na lekarstwo, to jeszcze "Hiszpanie" je podbierają i usuwają z rynku

To jest jedno. A dodaj jeszcze, że duża część obecnych kobiet nie nadaję się, moim zdaniem na matkę. Ostatnio w moim życiu przywitałem nowego obywatela i dopiero teraz widzę ile potrzeba dla niego cierpliwości, wyrozumienia, czułości no i co tu dużo mówić miłości. O siłach na nieprzespane noce nie wspomnę. Moim zdaniem nie ma *urwa bata, że nowoczesne Julki po karuzelach z egzotyką i chadami to udźwigną. To jaką sieke im zaserwowano jest gorsze niż wojna. Ostatnio był przypadek zagłodzenia 3 letniej Emilki, matka, o ile można nazwać tak to zwyrodniałe bydle, bawiła się po dyskotekach z nowym bolecam. Ojciec oczywiście z tego co wiem był alienowany. To jest skrajny przypadek, ale ile dzieci będzie zaniedbanych, skrzywionych przez mamusie. Nie mówię, że mi pójdzie to jakoś super, ale chce dołożyć wszelkich starań by było wszystko dobrze. Może się mylę, ale naprawdę ciężko mi uwierzyć w jakąkolwiek odpowiedzialność ze strony dzisiejszych młodych kobiet, które aktualnie po klubach się szwendają.

A co do sytuacji z wątku...  keep calm and carry on. No przykro mi, że tak się stało, nie powinno tak być, ale czemu właściwie ma mnie to interesować? Czy interesuję się podobnymi przypadkami w Niemczech, Szwecji? Polki to nowoczesne Europejki przecież, no chyba są dorosłe i wiedzą co robią prawda? Prawda? Tak samo jak polskie kobiety będą "zaniepokojone" polskimi mężczyznami podczas ewentualnej wojny, tak samo ja jestem "zaniepokojony" ubogacaniem inżynieryjnym. Mnie interesuje dobrostan kobiet w moim otoczeniu, ogólnie ludzi, ludzi na forum.

• Like 4
  • Sad 2

57 minut temu, Tamerlan napisał(a):

Konfederacja to partia biznesu/dużego kapitału

Ideowcy głosują (nie ważne jakiej partii sympatyzują), na pragmatyków którzy ru...roba swoje 

• Like 2

Kierunek rozwoju Zachodu wyznacza ideologia marksizmu kulturowego, zakłada ona zmianę mentalności Europejczyków w celu stworzenia lepszych warunków bytu dla wszystkich bez względu na pochodzenie. Więc nie asymilacja z Europą, a zmiana nas, poprzez:

1. Zabicie Boga (atak na religie, ośmieszanie, fałszywe zarzuty, Olimpiada Francja...)

2. Likwidacja tradycyjnej rodziny (LPG, rodzic A i rodzic B, "homo małżeństwa", prawo rodzinne, piekło kobiet, rozbuchanie hipergamii...)

3. Likwidacja państw narodowych (imigracja, "nieprecyzyjne" prawo azylowe, "niezbędna siła robocza"...)

Robią nas w konia od dziesięcioleci.

Ktokolwiek liczy, że cudzoziemcy przyjadą, będą tyrać, tracić zdrowie, opłacać nasze ZUS-y, a na stare lata wyjadą do siebie, ten jest fałszywie poinformowany. Dania, Szwecja... lata temu robiły zestawienia ekonomiczne i wychodziło, że imigracja jest większym obciążeniem dla kraju niż zyskiem.

Ktokolwiek pracował z imigrantami ten wie jak pracodawcy oszukują na podatkach, jak robią w konia PIP i służby. Imigranci też chcą z systemu urwać ile się uda. Patrz choćby Ukraińcy w PL. Przy okazji imigranci chcą zasmakować lokalnych panien. Wielu Polki rodzą i będą coraz częściej rodzić dzieci.

@Hubertiuskiedyś pracodawcy ściągali głównie z UA, dalej z Mołdawii, Gruzji... ale teraz Ci ludzie połapali się i jeżdżą też gdzie indziej do UE. No i firmy chcą wciąż więcej i taniej, więc obecnie jadą do PL wszystkie kontynenty bez Antarktydy i Australii.

• Like 3

9 minut temu, Śnieżnobiały napisał(a):

Kierunek rozwoju Zachodu wyznacza ideologia marksizmu kulturowego, zakłada ona zmianę mentalności Europejczyków w celu stworzenia lepszych warunków bytu dla wszystkich bez względu na pochodzenie. Więc nie asymilacja z Europą, a zmiana nas, poprzez:

1. Zabicie Boga (atak na religie, ośmieszanie, fałszywe zarzuty, Olimpiada Francja...)

2. Likwidacja tradycyjnej rodziny (LPG, rodzic A i rodzic B, "homo małżeństwa", prawo rodzinne, piekło kobiet, rozbuchanie hipergamii...)

3. Likwidacja państw narodowych (imigracja, "nieprecyzyjne" prawo azylowe, "niezbędna siła robocza"...)

No ale co z tym zrobisz? Choćby było 100k, 200k ludzi którzy tego nie chcą, co oni są w stanie zrobić? Zresztą czy ten ich nowy świat dojdzie do skutku? Ile takich projektów już było i wszystko szlag trafiał prędzej czy później.

13 minut temu, Śnieżnobiały napisał(a):

Przy okazji imigranci chcą zasmakować lokalnych panien. Wielu Polki rodzą i będą coraz częściej rodzić dzieci.

Na zdrowie im i powodzenia.

@Pietryło Co można zrobić z inwazją marksizmu kulturowego? Można rozmawiać, działać politycznie. Czy można coś zmienić? Na pewno nie zamierzam biernie patrzeć i marudzić. Czy im się uda? Wszystko idzie im zgodnie z planem.

Mi się nie podoba jednak, że biorą te Polki, oni nie biorą za specjalnie uszkodzonych dóbr, prędzej lepsze sorty. Wielokrotnie widziałem jak chwytają zgrabne, mądre z poukładaną głową. Chociaż standard jest taki, że się rozstają najczęściej, czasem zrobią bobo i potem zostawiają na rynku samotną matkę, którą przygarnia beciak w oczekiwaniu, albo państwo się zaopiekuje.

• Like 1

5 minut temu, Śnieżnobiały napisał(a):

@Pietryło Co można zrobić z inwazją marksizmu kulturowego? Można rozmawiać, działać politycznie. Czy można coś zmienić? Na pewno nie zamierzam biernie patrzeć i marudzić. Czy im się uda? Wszystko idzie im zgodnie z planem.

Powodzenia. Zostaniesz wyśmiany, skompromitowany i obrzucony błotem całkowicie przez system (głównie przez kobiety, dla których obecny system to raj i ich piesków 'kukoldów'). A kobiety i tak będą wskawiać chadom / ciemnym / Ukraińcom na 'sprzęt', Polakami zwykłymi bez 'kwadratowych szczęk' czy pensji '20-30k na rękę' gardzić, a dzietność w Polsce będzie szybować łeb na szyję tak jak do tej pory leci.

Ja już mam dosyć. Skupiam się tylko na sobie. I tak ciula co mogę zmienić, ale chociaż zabezpieczę jakkolwiek swój własny interes.

Edited by Hubertius
  • Like 7

1 minutę temu, Hubertius napisał(a):

Ja już mam dosyć. Skupiam się tylko na sobie. I tak ciula co mogę zmienić, ale chociaż zabezpieczę jakkolwiek swój własny interes.

I tak trzeba żyć- świata nie zbawimy, ale działać dla siebie jak najbardziej. Los europy jest przesądzony -pytanie tylko czy rdzennych Europejczyków wykończą w konwencjonalnym konflikcie, czy powoli demografią. 

• Like 3

Posted (edited)

@Hubertius @Perun82system właśnie chce złamać ludzi, żeby nie widzieli innego wyjścia jak się temu wszystkiemu poddać. Żeby zniewoleni patrzyli tylko na siebie, jak tu trochę uciułać i jakoś sobie żyć, żeby zabić wszelkie wartości, które określały europejskość. Rodzina, religia, naród.

I im to się bardzo dobrze udało, ludzie głosują jak TV powie, ludzie nie interesują się tym, że jesteśmy zalewani imigrantami, jakie tam nowości LPG wchodzą, że o Grunwaldzie w szkole dzieci nie będzie się uczyć, za to przyjdzie drag queen.

Uczciwy człowiek nie może koło tego bagna przejść obojętnie. Choćby z tego powodu, że za 40 lat młodzi go się zapytają, dlaczego takie bagienko zrobiliśmy.

Edited by Śnieżnobiały

7 minut temu, Śnieżnobiały napisał(a):

Uczciwy człowiek nie może koło tego bagna przejść obojętnie. Choćby z tego powodu, że za 40 lat młodzi go się zapytają, dlaczego takie zrobiliśmy.

Za 40 lat to będę 6 stóp pod ziemią i będę miał jeszcze bardziej wy..na to. 

40 lat młodzi go się zapytają, dlaczego takie zrobiliśmy.

Ktoś najpierw musi ich spłodzić - a przeważnie spłodzeni zostaną nierdzenni.

I im to się bardzo dobrze udało, ludzie głosują jak TV powie,

Dlatego olewam wybory. 

zabić wszelkie wartości, które określały europejskość. Rodzina, religia, naród.

Zabrzmi to burutalnie-dawniej system wykorzystał rodzinę, religię czy naród do tych samych celów co teraz QWERTY czy inzynierów. Zużyte narzędzia się zmienia i zastępuje nowymi.  My nic nie mamy do gadania. Ci, co są naiwni, że mają jakiś wpływ szybko są pacyfikowani. 

Edited by Perun82
  • Like 1
  • Thanks 1

18 minut temu, Śnieżnobiały napisał(a):

Mi się nie podoba jednak, że biorą te Polki, oni nie biorą za specjalnie uszkodzonych dóbr, prędzej lepsze sorty. Wielokrotnie widziałem jak chwytają zgrabne, mądre z poukładaną głową. Chociaż standard jest taki, że się rozstają najczęściej, czasem zrobią bobo i potem zostawiają na rynku samotną matkę, którą przygarnia beciak w oczekiwaniu, albo państwo się zaopiekuje.

Sam niepotrzebnie zabłądziłem w miejsce internetu, gdzie polki chwalą się swoimi zagranicznymi chłopakami i plują na Polaków. Też mnie to wkurza, bo nie czuje się gorszy od żadnego Hiszpana, a z rynku matrymonialnego nawet resztek nie wyjadam. Robię jedyne to, co mogę zrobić w tej sytuacji. Ciężko haruje, żeby po trzydziestce cieszyć się życiem dobrze ustawionego kawalera, robię tylko pod siebie, egzekwuje równouprawnienie i nigdy nie zgarnę żadnego odpadu z rynku, kiedy przyjdą dla mnie lepsze czasy.

• Like 2
  • Sad 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.