Jump to content

Recommended Posts

Jesteśmy u siebie i nikt nie będzie nas terroryzował na własnej ziemi.

„Patrole Obywatelskie” w Kórniku, Śremie, Środzie i Zaniemyślu.

Na plaży w Śremie doszło do poważnej bójki z użyciem ostrych przedmiotów. W sprawie zatrzymano 5 obcokrajowców.

Dwóch mieszkańców Śremu trafiło do szpitala. 7 września tuż po godz. 23:00 dyżurny śremskiej policji został powiadomiony o bójce,

do której doszło na terenie plaży nad jeziorem Grzymisławskim, grupa obcokrajowców miała zaczepiać ludzi i niestosownie się zachowywać.

Po zwróceniu uwagi zachowywali się agresywnie. Po jednej z takich interwencji, według relacji świadków, mieli zaatakować tzw. „tulipanem”.

Rannych zostało dwóch mężczyzn. Mieszkańcy Śremu trafili do szpitala z poważnymi obrażeniami ciała.

Na miejscu wciąż prowadzone są tam działania policji. Funkcjonariusze ustalają przebieg bójki.

Zatrzymano 5 mężczyzn podejrzanych o udział w sprawie – to 1 Argentyńczyk i 4 Kolumbijczyków. Wszyscy trafili do policyjnego aresztu.

Nieoficjalnie - stan jednego z rannych ma być krytyczny.

Polacy mają dość, że państwo i służby nic nie robią by zapewnić czy poprawić bezpieczeństwo w Polsce.

Sami podjęli inicjatywę partoli obywatelskich by społeczeństwo czuło, że jest siła, która stanie w ich obronie. 

Zobaczcie również na nagraniach jak się zachowują mundurowi, którzy ochraniają budynek z imigrantami, legitymują Polaków,

idą w obstawie czyli według nich to tak jakby to Polacy byli zagrożeniem😏

• Like 12
  • Thanks 2

Chociaż boli mnie serce na myśl o tym co się dzieje to będzie tak. Dadzą tym ludziom pochodzić z dwa tygodnie, żeby rozchodzili żal, a jak będą przeszkadzać to z uśmiechem ich rozgonią w p*zdu. Tak jak ma to miejsce w UK, gdzie policjanty brytyjskie chronią bydła ciapackiego przed brytyjczykami, tak i nasze policjanty będą warczeć na polaków. 

Edited by Spellman71
  • Like 13

Celem jest  walka, najpierw zrobić destabilizację, następnie doprowadzić do konfrontacji jednej grupy z drugą.

Oczywiście wyraźne postawienie granic jest koniecznością wobec zaplanowanej przez ciemną stronę od globalistycznych elit akcji przybycia armii czekoladowych marynarzy i innych mężczyzn w sile wieku gotowych do walki. Zastanawiam się czy taka prewencja wystarczy, bo przy steru europejskich koalicyjnych polskojęzycznych sił okupacyjnych raczej uważam, że służby siłowe wesprą czekoladowych marynarzy, a wręcz zachęcą do walki z rdzenną ludnością tego przywiślańskiego kraju.

Okupant ma wszelkie środki, my mamy tylko siebie, rozproszonych braci, którzy chcąc bronić suwerenności, będą narzędziem w brutalnej rozgrywce ciemnych elit.

Najlepsze rozwiązanie, to brak walki i postawienie granic, ale to jak mówię - będzie cholernie ciężkie z okupantem pokroju ryżego u steru.

• Like 1

Warto przypomnieć to zdarzenie z 2013 które już wtedy mnie mocno zbulwersowalo kiedy Polacy oklepali Meksykanów. W mediach była straszna gownoburza na polskich bandytiw. Co ciekawsze fragmenty ponizej:

"Jednak w środowisku kibicowskim pojawiły się informacje, że to jeden z Meksykanów miał w niewybredny sposób narzucać się młodej kobiecie, a gdy ta go odepchnęła, uderzył ją w twarz. Rzekomo dopiero wtedy kibice Ruchu Chorzów mieli rozpocząć bójkę z marynarzami"

"Pewne jest jedynie to, że w efekcie doszło do ogromnej rozróby, w której jedna osoba z raną kłutą (wcześniej podawano, że to Polak, obecnie policja twierdzi, że Meksykanin) trafiła do szpitala, a kilkunastu poszkodowanym trzeba było udzielić lekarskiej pomocy."

"Obecnie do dyspozycji policji pozostało dwóch Polaków, Meksykanin został zwolniony i jest na statku"

"Funkcjonariusze muszę się jednak wytłumaczyć z tego, dlaczego kilkusetosobowa grupa pijanych kibiców bez żadnego nadzoru włóczyła się po mieście i terroryzowała jego mieszkańców?"

"Atak pseudokibiców Ruchu na cywili z żaglowca meksykańskiego. Wymagana pomoc karetek. Policji zero" - informował nasz czytelnik o godz. 15:19."

"O odwołanie gdyńskiego komendanta insp. Roberta Leksyckiego zaapelowali pomorscy politycy Ruchu Palikota."

"Jeden z mieszkańców Gdyni zaproponował, by mieszkańcy miasta wspólnie pożegnali meksykański żaglowiec, który wypływa w czwartek. Stworzył grupę na Facebooku i zachęca, by wszyscy chętni wydrukowali meksykańskie flagi i przyszli w czwartek na nabrzeże."

https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zobacz-film-na-ktorym-widac-poczatek-bojki-na-plazy-n71716.html

• Like 3

22 minuty temu, Kiroviets napisał(a):

Jak będą za ostro dymić to krawężniki zatłuką i h na dołku. Tak, jak było to że sprawa Igora Stachowiaka.

Oczywiście, że tak. Tak jak za poprzedniego rozdania Tfuska się burzyli np, górnicy - kto pamięta to pamięta. To raz dwa ich rozganiali w p**du. 

23 minuty temu, Brat Przemysław napisał(a):

"Funkcjonariusze muszę się jednak wytłumaczyć z tego, dlaczego kilkusetosobowa grupa pijanych kibiców bez żadnego nadzoru włóczyła się po mieście i terroryzowała jego mieszkańców?"

No właśnie... A jak przy granicy włóczą się grupy ciapaków to jest wszystko cacy. 

• Like 1

Przy odrobinie chęci ze strony prokuratora można chłopakom wlepić z artykułu 254 kk udział w nielegalnym zbiegowisku, za co jest wyrok do 3 lat. Nasza elita ładnie się zabezpieczyła na wypadek buntów społecznych.

• Like 7

6 hours ago, Iceman84PL said:

Zobaczcie również na nagraniach jak się zachowują mundurowi

Niedawno bulwersowaliśmy się Policją na wysięgniku zaglądającą w okna przeciwników politycznych aktualnej władzy. Władza się zmieniła - zmieniły się priorytety, ale nie metody.

QhssEZXZw7mLD8l5etiWRLdIZlFxlF73.png

Doczekamy powrotu przypadków użycia broni gładkolufowej do tłumienia "niepokojów społecznych", jak to (za poprzednią kadencją Tuska) pacyfikowali górników.

5 hours ago, Spellman71 said:

Tak jak ma to miejsce w UK

gdLaUejSh59WN10s2vj7fJkJ6xLWiN1k.jpg

Za powyższego mema, można już w UK trafić do aresztu.

• Like 5

5 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Nie czytałem,

zgaduję co tam jest:

Niemcy chwalą polaków (Tuska) za wspaniałą współpracę w wydalania nielegalnych migrantów z niemiec do Polski.

Zgadłem?

Ile taki spacer trwa godzinę? A co przez resztę dnia,tygodni, miesięcy? Popieram oczywiście formy samoobrony ale taka forma działania to tylko krzyk rozpaczy zostawionych samych sobie Polaków.

• Like 5

xD

Tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Polska to kraj do zaorania, a sam naród zasługuje na to by zamordystyczny but deptał mu pysk do czasu ponownego zejścia Mesjasza na Ziemie. Jakieś kilka lat temu się człowiek łudził - głupio bo głupio - że jeszcze trochę i te pokolenia z PRLowską, komuszą mentalnością - za przeproszeniem - wyzdychają i coś się zmieni. Tyle, że na ich miejsce rosną o wiele, WIELE bardziej otępiali geniusze i to z zapędami zamordystycznymi.

• Like 7

Stwórzcie sobie nowy temat czy wyjść z Eu czy zostać 😂😂🥲

Ja pierdole jaki cyrk. 

Nie mogę już patrzeć i czytać komentarzy tych euro entuzjastów.

Moze jak już nie będziesz mieć gotówki, wyjebią Cię z roboty bo koszty ets i zielonego cfelstwa będą tak wysokie, że tu nie będzie się opłacać nic. A może jeszcze inżynier zgwałci matkę lub kobietę. 

Wtedy jeden z drugim zajrzy do tych ostatnich szarych komórek, że ktoś go zrobił w bambuko. 

I żadne grupy kibicowskie czy jakieś marsze obywatelskie czy chuj wie co jeszcze nie pomogą. 

Nie wiem ile mamy jeszcze czasu. 

Może 5 lat może 10.

Zanim będzie takie samo gówno jak na zachodzie. 

A jeszcze jak czytam te wasze wysrywy, że Polska jest chuj owa a zachód jest taki super to normalnie nie wiem. Czy coś ze mną jest nie tak czy to z wami? 

Sorry ale ja nie mam ochoty oglądać inżynierów i innych czarnych na ulicach jak w zachodnich miastach pseudo Europy. 

• Like 6
  • Thanks 1

24 minuty temu, Dowódca plutonu napisał(a):

twórzcie sobie nowy temat czy wyjść z Eu czy zostać 😂😂🥲

Ja pierdole jaki cyrk. 

Moze jak już nie będziesz mieć gotówki, wyjebią Cię z roboty bo koszty ets i zielonego cfelstwa będą tak wysokie, że tu nie będzie się opłacać nic. A może jeszcze inżynier zgwałci matkę lub kobietę. 

Wtedy jeden z drugim zajrzy do tych ostatnich szarych komórek, że ktoś go zrobił w bambuko. 

I żadne grupy kibicowskie czy jakieś marsze obywatelskie czy chuj wie co jeszcze nie pomogą. 

Nie wiem ile mamy jeszcze czasu. 

Może 5 lat może 10.

Zanim będzie takie samo gówno jak na zachodzie. 

A jeszcze jak czytam te wasze wysrywy, że Polska jest chuj owa a zachód jest taki super to normalnie nie wiem. Czy coś ze mną jest nie tak czy to z wami? 

Sorry ale ja nie mam ochoty oglądać inżynierów i innych czarnych na ulicach jak w zachodnich miastach pseudo Europy. 

+ 1 
Mam tak samo. Tyle, że myślę, że nie 5 ani 10 tylko pod koniec kadencji będzie już za późno na cokolwiek, patrząc na tempo demontażu państwa i udawania, że hitlerowcy nie przerzucają inżynierów w ramach "zwrotów". 

Ale najważniejsze, że pisiory sprzedały tam 300 wiz to teraz platfusy mogą wpuścić ile wlezie. 

• Like 4

Polska pod okupacją, to nie wolny kraj a ukropolin - przeciwieństwo Polski. Żaden dyktator mający kraj na własność, nawet najbardziej krwawy nie dopuściłby do czegoś takiego na własnym podwórku. Milicja będzie was wkrótce znów łapać za maseczki, skoro o srovidzie mówią od nowa a przybyszom nic nie zrobią.

Na granicy białoruskiej żołnierze kupują sobie rzeczy za prywatne pieniądze, a kilkuset kilometrów dalej milicja dokupuje nowe fury, motocykle, dronami z góry sprawdzają czy ktoś się na stopie zatrzymał, czy tylko zwolnił i pojechał. 

Polska pod okupacją, jedni Polacy służą okupantom a inni kłócą się między sobą 🫤

• Like 13
  • Thanks 1

Polacy mają swoje 25 lat w NATO, wojsko rozbrojone, zaraz chcą wysłać polskich żołnierzy jako mięso armatnie i 20 lat w UE, Niemcy do Polski wwozili imigrantów i teraz kanclerz zamyka granice od poniedziałku

14 godzin temu, Iceman84PL napisał(a):

Rannych zostało dwóch mężczyzn. Mieszkańcy Śremu trafili do szpitala z poważnymi obrażeniami ciała.

Ponoć w internetach są zdjęcia jak te chłopaki wyglądają z tymi ranami. Są straszne te rany.

14 godzin temu, Iceman84PL napisał(a):

Zobaczcie również

Wyobraź sobie, że jeszcze 3,5 roku uśmiechnięta koalicja będzie rządzić, to jest dopiero początek "unowocześniania" Polski.

13 godzin temu, Eskel napisał(a):

Nasza elita ładnie się zabezpieczyła na wypadek buntów społecznych.

Wszystkich zamkną ? Kto będzie robił na socjale na inżynierów ?

8 godzin temu, Kespert napisał(a):

Za powyższego mema, można już w UK trafić do aresztu.

Robi się Państwo faszystowskie.

4 godziny temu, Dowódca plutonu napisał(a):

Jak jeden z drugim zostanie ubogacony przez inżynierów wówczas wielu z nich inaczej będzie śpiewać.

Edited by Druid
  • Like 2

Tutaj Tusk czy inny Morawiecki nie mają nic do gadania. 

Oni tylko realizują politykę z Bruxeli. 

Nic więcej. 

Przecież nawet Polska konstytucja nie ma już prawa działać i stoi niżej niż prawa unijne. 

Jedyne rozwiązanie to wyjście z Eu. 

No ale już widzę jak nam pozwolą.

A jak wyjdziemy to na drugi dzień powiedzą, że jesteśmy reżimem jak Białoruś czy Rosja 

• Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.