Paszko Rymbaba Posted September 16 Share Posted September 16 Czołem, witam się z wszystkimi, dołączyłem ponieważ mierzi mnie obecny poziom socialmediów, stron informacyjnych i ogólnie 80% internetu który sam pcha się nam na ekrany w reklamach. Szukam ciekawej, wartościowej wiedzy na różne tematy, trochę zagłębiłem się w forum i widzę że warto jest poświęcić mu więcej czasu. Coś o mnie - 29 lat, 195 cm (od razu dodam z mojego punktu widzenia to nie jest jakiś boski wymarzony wzrost, bo mam dość szerokie biodra w stosunku do reszty ciała, chociaż oceniać się na w miarę postawnego i zbudowanego i ważę ok 105 kg). Interesuje się historią, psychologią, rozwojem osobistym, chciałbym wrócić na siłownie z jakimś dobrym planem na rozrost aktonów barkowych, pływam, jeżdżę na mtb i moto w terenie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxMen Posted September 16 Share Posted September 16 Zareklamowałeś się jak w najlepszej reklamie ... 😉 Cześć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted September 16 Share Posted September 16 Witaj @Paszko Rymbaba, na forum znajdziesz sporo wiedzy redpillowej, która co by nie patrzeć - jest sprzeczna z ogólną narracją na temat relacji damsko-męskich. Jak zapatrujesz się na sam temat redpilla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysean Posted September 17 Share Posted September 17 Siemano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted September 17 Share Posted September 17 Elo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted September 17 Share Posted September 17 Witam czada 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted September 18 Share Posted September 18 W dniu 16.09.2024 o 15:03, Paszko Rymbaba napisał(a): Szukam ciekawej, wartościowej wiedzy na różne tematy W dziale rezerwat znajdziesz wiele interesujących kobiet. Kobiety te są obecnie w związkach małżeńskich i posiadają dzieci. Ale opisują na kartach tego forum swój ciężki żywot z obecnymi partnerami. Myślę, że gdybyś trochę się nimi zainteresował.. Moto wycieczki, emocje, ciekawe podróże itp to znajdziesz miłość swojego życia. Pozdrawiam. Proszę nie brać na poważnie tego co pisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted September 18 Share Posted September 18 Cześć🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszko Rymbaba Posted September 19 Author Share Posted September 19 @Spokojnie Cześć, jak podchodzę do redpillu? Chyba jak do wszystkiego na tym świecie, z pewną dozą sceptycyzmu, aczkolwiek zanim jeszcze znałem to pojęcie (znam od niedawna) to zdawałem sobie sprawę ze specyficznych zachowań kobiet, chociaż "badania" tego zjawiska redpillu nie potwierdzają. Tak w ogóle słyszałem że wiele badań z zakresu psychologii robiono tak, że grupą respondentów były studentki psychologii @smerf Nie sądzę żeby ktokolwiek z moim wzrostem się za takiego uważał, mnie to bardziej wkurza ten wzrost bo uważam się dziwoląga i wszystko jest do mnie niedopasowane (ubrania, łóżko, stół i kibel), także kij ma zawsze dwa końce, nie mówiąc o problemach z kręgosłupem, stawami i wiecznego zawadzania o strop łbem. @Dowódca plutonu Mam już swoją kobitę i dobrze mi jest jak jest, bardziej szukam różnych inspiracji jak coś zbudować, wyremontować, jak się odżywiać zdrowo, w skrócie - wszystkiego czego nie nauczyłem się od ojca a powinienem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 19 Share Posted September 19 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts