Piter_1982 Posted September 20 Share Posted September 20 Od lat używam myszki logitecha. Co jakiś czas kupuję kolejną. Widzę, że aktualna za chwilę dokona żywota. Ostatnio zaczęło mnie kusić sprawdzić trackballa, więc pytanie jak w temacie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 20 Share Posted September 20 (edited) Chyba już tylko profesjonalnie do grafiki. Kup, zobacz lub pobaw się w sklepie jak gdzieś znajdziesz stacjonarnie. Trzeba się przyzwyczaić. Co robisz? Że się psują? Ja ostatnio mysz zabiłem w Amidze, ale po wymianie tact switchy, dalej śmiga. Bezprzewodowe logitecha używam latami. Edited September 20 by zuckerfrei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted September 20 Author Share Posted September 20 Po prostu nie wytrzymują tempa. Nie mam jakoś żalu. Czasami zdarza mi się w nie do końca czystym środowisku pracować delikatnie mówiąc. Nie oszczędzam ich. Co do trackballa pomyślałem, mogłoby to mi fajnie zorganizować pracę na biurku. Nie oczekuję od niego większej trwałości do noszenia teczce miałbym pewnie dalej jakaś myszkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 20 Share Posted September 20 To trackball spełni oczekiwania, lecz jak piasku najdzie. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted September 22 Share Posted September 22 Logitech to kiedyś było coś lepszego. Mam ich drugą myszkę i wytarła się guma pod kciukiem. Lepiej znajomy ma inny model też tej firmy i ma to samo. Jestem w biurze patrze mój manager też ma to samo i ta sama firma. Razera kupię następnym razem, może będzie trwalsza, najlepiej bez gum sam plastik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts