przaśny Posted September 20 Share Posted September 20 Cześć, Macie do polecenia jakiegoś ogarniętego prawnika (lub prawniczke) jak w temacie? Jeszcze największe działa nie zostały wytoczone, ale za radą brata w niedoli chciałbym skonsultować się by przedstawił mi różne opcje i uświadomił na czym realnie stoję. Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 21 Share Posted September 21 @Mosze Red Może byś coś doradził ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBlue Posted September 22 Share Posted September 22 Kiedyś w budynku sądów na Al. Solidarności prawnicy mieli swoje kantorki i za parę złotych udzielali porad. Tak naprawdę to obojętnie jaki prawnik wystarczy, chyba że walczysz o miliony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przaśny Posted September 30 Author Share Posted September 30 Dostałem tylko z polecenia ludzi z drugiego końca Polski, ale wygooglałem w Waw Marte Wnuk. 4,9/5 z 78 opinii. Wygląda jakby specjalizowała się w prawie rodzinnym. Czy któryś z braci walczących o dzieci/opiekę naprzemienną korzystał z jej usług lub o niej słyszał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts