Jump to content

10 lat różnicy

Recommended Posts

Jakiś czas już pracuje z pewną kelnerka, od samego początku widziałem jej wzrok, widziałem że się jej podobam mniej lub bardziej, czasem coś pogadaliśmy w pracy na luźne tematy ale żadnej bajery z mojej strony, nic z tych rzeczy .

Siedzę z nią ostatnio i zaczęła wypytywać, elogejter a Ty z kim tak podróżujesz , czy w związku jestem, wyjaśniłem szybko krótko, sam latam, byłem w ltr 4 lata i po prostu mieliśmy inne priorytety w życiu

Chwilą ciszy i mówi wiesz co elogejter lubię twoje tatuaże, bardzo mi się podobają, jak to dżentelmen podziękowałem chwilę pogadaliśmy , pytam czy będzie na imprezie dziś wieczorem

- no nie wiem elogejter, nie wpuszcza mnie nigdzie, mówię żeby szła normalnie będzie ze mną damy radę , ok zastanowi się. Przyjeżdżam jako ostatni do pobliskiego pubu oni już wszyscy w środku siedzą, elogejter ciśnie po double jack&coke i leci do stolika, chwilę rozmowy z wszystkimi, zrobiłem obok siebie na kanapie miejsce dla innej kelnerki, a ta młoda zobaczyła to i w moment się zjawiła obok mnie, tam się wszystko zaczęło, te kurwiki w oczach, widziałem to od samego początku w jaki sposób na mnie patrzy, czy prosto w oczy czy schodzi na usta podczas rozmowy, zmienialiśmy ciągle lokalizację, panna cały czas przy mnie, jak sami chodziliśmy 

-elogejter wiesz, że Cię lubię 

- i like you too

W ostatnim pubie mówi mi na ucho

Czy lubię dotykać ludzi

tylko ciebie lubię 

Generalnie Szkotka, ojciec przyjechał Porsche, z bogatego domu raczej się wywodzi. 

Z mojej strony wszystko ostrożnie, żadnej bajery nie było raczej to ona mnie podrywała cały wieczór, wspólne fotki itp

Musiała zwijać wcześnie, ale wiem ze jakby została trochę dłużej na pewno by doszło do całowania a i może nawet skończyło by to się u mnie na kwadracie.

Podoba mi się mega, jest naprawdę zdrowa tylko ten wiek, sam już nie wiem?

• Like 4

4 minuty temu, elogejter napisał(a):

@Spokojnie generalnie po długim burzliwym, LTR tak naprawdę ja niczego nie szukałem, fajne życie zacząłem prowadzić, dużo zacząłem podróżować, kwit się zgadza, a tu taka cnotka mi się przytrafiła.

Ja to widzę tak, laska 17 lat raczej nie nadaje się na LTR, bo prędzej czy później zmieni szkołę, otoczenie, itp. i bodźców i bolców też będzie dużo. Wiadomo, że jeśli dobrze byś prowadził i trzymał ramę, to byś mógł spokojnie pociągnąć kilka lat taki związek, ale to trochę pracy by było, pytanie czy jest sens? Ja bym osobiście na luzie tę relację traktował, jak nadarzy się okazja, to eskalować dotyk, spotkania 1 na 1. Laski w dzisiejszych wcześniej rozpoczynają życie seksualne, także tutaj na pewno mega duży plus. Ale też ryzykowna gra, bo jak za bardzo się napalisz na młode ciałko, to możesz popłynąć (zauroczenie, ta jedyna, motylki itp.). Jak mawia forumowy klasyk, ruchać - obserwować. Ja ten błąd popełniłem kilka razy za młodu (białorycerz), zamiast atakować i przechodzić do konkretów, to czaiłem się jak pies na jeża. Jak są okazje, to trzeba korzystać. Zapewne wyczujesz jakie ona ma oczekiwania i intencje, może też chce się tylko zabawić (oby), także może być win win.

• Like 4

10 minut temu, Spokojnie napisał(a):

Ja to widzę tak, laska 17 lat raczej nie nadaje się na LTR, bo prędzej czy później zmieni szkołę, otoczenie, itp. i bodźców i bolców też będzie dużo. Wiadomo, że jeśli dobrze byś prowadził i trzymał ramę, to byś mógł spokojnie pociągnąć kilka lat taki związek, ale to trochę pracy by było, pytanie czy jest sens? Ja bym osobiście na luzie tę relację traktował, jak nadarzy się okazja, to eskalować dotyk, spotkania 1 na 1. Laski w dzisiejszych wcześniej rozpoczynają życie seksualne, także tutaj na pewno mega duży plus. Ale też ryzykowna gra, bo jak za bardzo się napalisz na młode ciałko, to możesz popłynąć (zauroczenie, ta jedyna, motylki itp.). Jak mawia forumowy klasyk, ruchać - obserwować. Ja ten błąd popełniłem kilka razy za młodu (białorycerz), zamiast atakować i przechodzić do konkretów, to czaiłem się jak pies na jeża. Jak są okazje, to trzeba korzystać. Zapewne wyczujesz jakie ona ma oczekiwania i intencje, może też chce się tylko zabawić (oby), także może być win win.

Dobra podziałam coś na dniach w tym kierunku, 

Z tymi cnotkami to bym się nie zapędzał, mając zdaje się 28-29 lat jakieś 6-7 lat temu, miałem dłuższy epizot ni to fwb ni to co z panną lat 18 i nie kryła wcale, że już ponad 100 chuji miała w sobie, potem przestała liczyć. 😂

Dość niebezpieczne są zabawy z takimi małolatami w dzisiejszych czasach.

• Like 3
  • Haha 4

Wiesz, laski w tym wieku chcą się pochwalić koleżankom, że mają takiego dorosłego faceta. W okolicach 30 to przerabiałem. 

Mógłbyś pobawić się w tę grę, 

ale

no właśnie, 

- Pracujecie razem, tu dramy piszą się same, proszenie się o kłopoty

- Jej tata może się wkurzyć, że skrzywdziłeś córkę. Niezależnie jaka będzie prawda może różnie zareagować na jej płacz (płacz córki to potężny zapalnik). Tam gdzie mieszkasz Porsche wybierają dentyści czy dealerzy?

- Już jesteś pod jej urokiem, żeby nie powiedzieć, że jej klejnot zawęził ci pole widzenia.  Nieletnia co poszła chlać alkohol ze starszym o 10 lat facetem i się do niego przystawia, to dla ciebie cnotka? Masz jakaś specjalna skala czy tylko ona jest wyjątkowa?

Edited by Piter_1982
  • Like 10
  • Thanks 1

Ona zaraz zacznie, o ile już nie zaczęła poznawać świat cipką jak każda młoda dupa. Na pewno nie jest to żaden materiał na ltr. Poza tym ruchanie laski z którą pracujesz to też słaba opcja. 

• Like 8

50 minut temu, Chcni napisał(a):

Ona zaraz zacznie, o ile już nie zaczęła poznawać świat cipką jak każda młoda dupa. Na pewno nie jest to żaden materiał na ltr. Poza tym ruchanie laski z którą pracujesz to też słaba opcja. 

Wyobraź sobie co będzie za 10 lat jak będzie miała te 27 😁 ten kto zazna tej przyjemności bycia z nią, będzie szczęściarzem.

• Thanks 1
  • Haha 1

Myśle, że mając takie doświadczenie na forum to powinieneś wiedzieć co chcesz, a co za tym idzie co robić.

Jak się czarujesz, że 17tka to materiał na związek, to możesz być w błędzie, chyba, że mega dobrze i mądrze to rozegrasz.Do tego potrzebujesz ponad przeciętnego skilla i dobrego bardzo naturalnego operowania niedostępnością, zazdrością i trochę grą w kota i myszkę. Kobiety są w tym bardzo dobre ale to Ty tutaj musisz przejąć tą rolę.

Co do ojca to bym się w ogólnie nie przejmował, gość możę być normalnym typem. Jak ty jesteś ok i zyskasz jego szacunek i pewność, że córka jest bezpieczna z tobą to wygrasz u niej i u niej na chacie. 

gl

• Like 1
  • Thanks 1

5 godzin temu, elogejter napisał(a):

musiala zwijać wcześnie no bo 17 lat ma, ale wiem ze jakby została trochę dłużej napewno by doszło do całowania a i może nawet skończyło by to się u mnie na kwadracie.

podoba mi się mega, jest naprawdę zdrowa tylko ten wiek, sam już nie wiem

Ale bardziej 17 i 1 miesiąc.

Czy 17 i 10miesiecy, czyli nie długo 18.

6 godzin temu, elogejter napisał(a):

Jakiś czas już pracuje z pewną kelnerka, od samego początku widziałem jej wzrok, widzialem że się jej podobam mniej lub bardziej, czasem coś pogadaliśmy w pracy na luźne tematy ale żadnej bajery z mojej strony, nic z tych rzeczy - laska ma 17 lat.

siedzę z nią ostatnio i zaczęła wypytywać, elogejter a Ty z kim tak podróżujesz , czy w związku jestem, wyjaśniłem szybko krótko, sam latam, byłem w ltr 4 lata i po prostu mieliśmy inne priorytety w życiu

Chwilą ciszy i mówi wiesz co elogejter lubię twoje tatuaże, bardzo mi się podobają, jak to dżentelmen podziękowałem chwilę pogadaliśmy , pytam czy będzie na imprezie dziś wieczorem

- no nie wiem elogejter mam 17 lat nie wpuszcza mnie nigdzie, mówię żeby szła normalnie będzie ze mną damy radę , ok zastanowi się. Przyjeżdżam jako ostatni do pobliskiego pubu oni już wszyscy w środku siedzą, elogejter ciśnie po double jack&coke i leci do stolika, chwilę rozmowy z wszystkimi, zrobiłem obok siebie na kanapie miejsce dla innej kelnerki, a ta młoda zobaczyła to i w moment się zjawiła obok mnie, tam się wszystko zaczęło, te kurwiki w oczach, widziałem to od samego początku w jaki sposób na mnie patrzy, czy prosto w oczy czy schodzi na usta podczas rozmowy, początek ciągle w głowie stary, ona ma 17 lat, zmienialiśmy ciągle lokalizację, panna cały czas przy mnie, jak sami chodziliśmy 

-elogejter wiesz, że Cię lubię 

- i like you too

W ostatnim pubie mówi mi na ucho

Czy lubię dotykać ludzi

tylko ciebie lubię 

generalnie laska 17 lat, Szkotka, ojciec przyjechał Porsche, z bogatego domu raczej się wywodzi 

z mojej strony wszystko ostrożnie, żadnej bajery nie było raczej to ona mnie podrywała cały wieczór, wspólne fotki itp

musiala zwijać wcześnie no bo 17 lat ma, ale wiem ze jakby została trochę dłużej napewno by doszło do całowania a i może nawet skończyło by to się u mnie na kwadracie.

podoba mi się mega, jest naprawdę zdrowa tylko ten wiek, sam już nie wiem

Z Twojego opisu widać, że czuje ekscytacje, chęć poznania - pamiętaj, że ma 17 lat więc pytanie czy to zauroczenie na zasadzie "podoba mi się, idealny na pierwszy raz lub ogólnie puknięcie" czy "jezu, mój ideał faceta".

Jak to pierwsze, to jak Ci się podoba i chcesz sobie odreagować LTR to gitara. Natomiast puknięcie niestabilnej emocjonalnie nastolatki, która pochodzi z bogatego domu i poczuje się "obrażona" bo zawsze dostaje to czego chce, to pchanie się w gips.

O ilości zgłaszanych przez rodziców gwałtach na ich dzieciach, które w ogóle nie były gwałtami mógłbym napisać kilka książek. I to nie jest tak, że prawda się obroni. Prokuratura jest bardzo "zesrana" na takich tematach, bo boją się rozdmuchania tematu. A jeśli jest z bogatego domu to chyba nie muszę mówić, że siły i środki na udupienie Ciebie będą. 

3 godziny temu, Piter_1982 napisał(a):

Tam gdzie mieszkasz Porsche wybierają dentyści czy dealerzy?

- Już jesteś pod jej urokiem, żeby nie powiedzieć, że jej klejnot zawęził ci pole widzenia.  Nieletnia co poszła chlać alkohol ze starszym o 10 lat facetem i się do niego przystawia, to dla ciebie cnotka? Masz jakaś specjalna skala czy tylko ona jest wyjątkowa?

To raczej normalne w uk, I jej ojciec wiedział że idzie na tzw staff party i będzie pić alkohol. Po alko widziałem że się bardzo otworzyła w moim kierunku.

1 godzinę temu, calltoaction napisał(a):

Myśle, że mając takie doświadczenie na forum to powinieneś wiedzieć co chcesz, a co za tym idzie co robić.

Jak się czarujesz, że 17tka to materiał na związek, to możesz być w błędzie, chyba, że mega dobrze i mądrze to rozegrasz.Do tego potrzebujesz ponad przeciętnego skilla i dobrego bardzo naturalnego operowania niedostępnością, zazdrością i trochę grą w kota i myszkę. Kobiety są w tym bardzo dobre ale to Ty tutaj musisz przejąć tą rolę.

Właśnie dlatego od początku zlewałem wszystkie zaloty, myślę że ona zazdrości trochę życia jakie prowadzę i też chciałaby takie zaznać w niedalekiej przyszłości

@Zgredek

nie muszę nic odreagowywać, już trochę czasu minęło po rozstaniu i czuję się w chuj silna osoba w tym momencie 

a panna jeśli chodzi o wygląd to jest wszystko na swoim miejscu naprawdę kot

3 minuty temu, elogejter napisał(a):

To raczej normalne w uk, I jej ojciec wiedział że idzie na tzw staff party i będzie pić alkohol. Po alko widziałem że się bardzo otworzyła w moim kierunku.

Właśnie dlatego od początku zlewałem wszystkie zaloty, myślę że ona zazdrości trochę życia jakie prowadzę i też chciałaby takie zaznać w niedalekiej przyszłości

@Zgredek

nie muszę nic odreagowywać, już trochę czasu minęło po rozstaniu i czuję się w chuj silna osoba w tym momencie 

a panna jeśli chodzi o wygląd to jest wszystko na swoim miejscu naprawdę kot

No to wybadaj jej stabilność, jeśli uważasz, że pociąga Cię na tyle, by ją puknąć. Kwestia czy bardzo chcesz czy masz wybór wśród innych lasek, wyglądem i na miejscu ze wszystkim jak tutaj - bo jednak nawet jakby się okazało to ONS czy FWB to wciąż taka ryzykowna gra z racji wieku. 

Edited by Zgredek

Cacy, oby wszyscy tak mieli.

Pamiętaj jednak, że to inna mentalność, bo z innej cywilizacji.

Nasze doświadczenia kompletnie do niczego tu się nie przydadzą więc nie słuchałbym żadnych rad z forum.

Mieszane pary to wyższy poziom komplikacji sytuacji, co i tak jest nieźle skomplikowana

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.