Jump to content

Recommended Posts

Dzisiaj na x trafiłem na taki filmik https://x.com/search?q=skolim&src=typed_query 

Widać na nim chamskie i żenujące zachowanie w stosunku do dziewczyny. Prawdopodobnie jest ona opłaconą prostytutką. Ale widać, że włącznie ze zgromadzonymi tam dziewczynami, wszyscy świetnie się bawią.  

Teraz pytanie. Czy takie grubiaństwo przypadło tym dziewczynom do gustu? Po dobrej zabawie widać, że tak. Zapewne one same by wystąpiły w roli tej grillowanej pannicy. Czy to też prostytutki, a normalne dziewczyny czułyby co najmniej zakłopotanie. 

Wiadomo środowisko disco-polo jest powiązane ze środowiskiem prostytutek. 

Według niektórych przemoc bez reakcji powoduje wyrzut endorfin.

Nazywają to uzależnieniem adrenalinowym.

Druga opcja to takie było środowisko emocjonalne w ich domu rodzinnym. 

Niestety widziałem już zachwycone panie jak ktoś je potraktował podobnie. 

Więcej znajdziesz jak pogrzebiesz wokół tego zagadnienia. 

• Like 1

To jest nie przykład 1 do 1. Ale zauważyłem, że moja żona zaczęła być w pełni zadowolona z naszego życia seksualnego dopiero jak zacząłem ją dosłownie "szmacić". Spuszczanie się na twarz czy język, połykanie spermy, wyzwiska w czasie seksu. Ewidentnie ją to podnieca. Nie jest to skala jak na tym filmie, ale po prostu myślę, że duża część kobiet po prostu lubi być "szmacona". 

• Like 3

Na czadów, to oni mi nie wyglądają. :) Ot nowobogackie chamy, bawią się w swoim stylu. Zapewne otoczeni blichtrem, który przyciąga kobiety. Pewnie niejedna marzy, żeby ją ten skolim wziął do takiego świata.

• Like 1

One wszystko lubią, byle zgodne z aktualną modą, trendem. Jakby była moda na modlitwy, czy biczowanie się na ulicach to by to robiły. Puste skorupy trzeba czymś wypełnić i tym się zajmują właśnie kreatorzy trendów. 

• Like 6
  • Thanks 1

2 godziny temu, mac napisał(a):

One wszystko lubią, byle zgodne z aktualną modą, trendem. Jakby była moda na modlitwy, czy biczowanie się na ulicach to by to robiły. Puste skorupy trzeba czymś wypełnić i tym się zajmują właśnie kreatorzy trendów. 

Czytałem, że w średniowieczu działali tzw. biczownicy. Wieszczący rychły koniec świata. Sekta namawiała do pokuty i samobiczowania. Tłum nagich ciał, zapewne krew i działalność  podobnych chamów jak ci z filmiku, prowadziły do grupowych orgii.

Inne czasy, inne trendy (jak piszesz) - a zachowanie ludzi takie samo. 

• Like 1

W dniu 25.09.2024 o 11:47, balin napisał(a):

Czy takie grubiaństwo przypadło tym dziewczynom do gustu? Po dobrej zabawie widać, że tak. Zapewne one same by wystąpiły w roli tej grillowanej pannicy. Czy to też prostytutki, a normalne dziewczyny czułyby co najmniej zakłopotanie. 

Wiadomo środowisko disco-polo jest powiązane ze środowiskiem prostytutek. 

NIeeee... żadnej kobiecie i żadnemu człowiekowi to nie przypada do gustu. Prostytutkom też.

Moja teoria — one tam poszły bawić się z kimś "znanym", kto ma "status". Czyli one są tam jakby na dworze króla. Źle zostały potraktowane, ale i tak im lepiej niż dziewczynom, których do króla nie dopuścili.

Więc niech się nikomu nie wydaje, że tak należy podrywać dziewczyny.

10 godzin temu, kenobi napisał(a):

Moja teoria — one tam poszły bawić się z kimś "znanym", kto ma "status"

Prawda, one ciągną to znanych nazwisk jak szalone, by na chwilę poczuć się częścią czegoś wiekszego. Kiedyś jedna laska mi powiedziała, że była wolna i z koleżanką zostały zaproszone na after do aviciego czy innego DJa z 10 lat temu. Czy poszły bo Pan DJ zaprosił? no jasne, że tak. Czy się tam sypały jak pojebane czy tylko siedziały na kanapie? no oczywiście, że sądzi, że nie, jeden drink i do domu.

To smieszne swoją drogą bo jedna z tych lasek kiedyś mi powiedziala, że nigdy by męża nie zdradziła, bo to wstyd a już na pewno z żadnym celebrytą co go uwielbia. Parę lat później dalej będąc w związku proponowąła mi wyjście o 1 w nocy na impreze, bo nie chce z mężem siedziec i pytała co zrobić by tam jakiegoś gościa zdobyć XD

komedia.

• Like 1
  • Haha 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.