Jump to content

Brakuje ponad 3 mln wolnych, bezdzietnych kobiet w Polsce. Męskie walki o ochłapy na rynku matrymonialnym?

Recommended Posts

https://www.salon24.pl/u/glos-pokolenia-90/1290786,polska-to-nie-jest-dzis-kraj-dla-mlodych-mezczyzn

• Co roku napływa kilkadziesiąt tysięcy? w ogromnej większości męskich uchodźców do Polski. Pozwolenia na pracę i wielu zostaje na stałe.
  • Na portalach randkowych przypada kilkanaście profili męskich na 1 kobiecy. Z czego część tych kobiet, to fejki do naciągania na opcje premium.

Demografia sprawia, że o malejącą liczbę kobiet w wieku 18 - 30 rywalizują już mężczyźni, w przedziale 18-50. Czyli również z wyżu demograficznego. Także z mężczyznami z za granicy, Turkami, murzynami oaz setkami tys. męskich turystów z zagranicy.

Piramida wieku Polski:

8e2291f830bacd-948-822-35-37-957-830.web

Tymczasem np. Filipiny:

?share=true

Czy to już postępujące męskie, dramatyczne walki białorycerzy, o ochłapy na rynku matrymonialnym w Polsce?

Strzelanina we wsi Lubowidza w Łódzkiem to egzekucja? Prawdopodobną przyczyną zazdrość i wątek miłosny - Marek Szybka 2024-09-29

https://lodz.tvp.pl/82572190/strzelanina-we-wsi-lubowidza-w-lodzkiem-to-egzekucja-prawdopodobna-przyczyna-zazdrosc-i-watek-milosny

Strzelanina pod sklepem w Otwocku. Poszło o kobietę - 30 września 2024, 19:25.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/ostrzelal-z-broni-samochod-nieznajomego-w-otwocku-poszlo-o-kobiete/rs0fmwt

Strzelanina w Poznaniu. Motywem zazdrość o kobietę
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-07-17/strzelanina-w-poznaniu-motywem-zazdrosc-o-kobiete/

Wyborów jest kilka:

• Olać to i zająć się sobą, pasjami, zarabianiem hajsu, cieszyć się wolnością. Korzystać z cichodajek, div, fwb, mężatek, czasowo z samotnych madek, itd. - Osobiście polecam ;-)
  • Bez wysokiego wizualnego SMV, walczyć o ochłapy i resztki po chadach zasobami, poniżając się, sprowadzając do roli parobka-bankomatu. 
  • Emigrować do niektórych krajów, takich jak Filipiny, Indonezja, Tajlandia, Wietnam, innych destynacji w Ameryce Południowej, itd. Moim zdaniem, dla samic nie warto. Chyba, że ktoś lubi ciepło, plaże i nie ma w Polsce, zobowiązań. Pracę zdalną albo biznes online lub międzynarodowy. Jak np. Piotr Motyl.

Edited by Morfeusz
  • Like 7
  • Thanks 10

Mamy przejebane. Ja nie chcę być samotny do końca życia, już mnie to wkurza. Całe życie sam 😐 Z 40 lat to ja może 4 lata w związkach byłem. W tej mojej powiatowej mieścinie  90% kobiet już dawno ma dzieci i faceta. Z kolei na portalach randkowych lipa i sami wiecie jakie są oczekiwania księżniczek. Gdzie ja mam poznać, w towarzystwie wszystkie zajęte, brak nowych, które mogłyby się pojawić w kręgu. W robocie sami faceci. Zero koleżanek. Moją ostatnią deską ratunku są samotne wypady do klubu, które z kolei są krytykowane przez innych, że tam normalnej nie poznasz 🤷‍♂️

• Like 2
  • Sad 2

47 minut temu, Morfeusz napisał(a):

Wyborów jest kilka:

• Olać to i zająć się sobą, pasjami, zarabianiem hajsu, cieszyć się wolnością. Korzystać z cichodajek, div, fwb, mężatek, czasowo z samotnych madek, itd. - Osobiście polecam 😉

Jedyny słuszny wybór. Nie każdy jest stworzony do życia samemu, ale i tak dla takich osób mniejszym złem będzie pójście w mgtow niż stawianie siebie w skrajnie niekorzystnym położeniu (związki z dzisiejszymi kobietami). 

• Like 5
  • Thanks 2

4 minuty temu, Piter_1982 napisał(a):

pierwszy raz mamy kumulację kilku pokoleń, które wojny nie zaznały. Nie zgodzę się z tym, że rządzący nic nie robią w kierunku "rozwiązania" problemu.

Lepiej wypluj te słowa.

Myślę, że rynek nieruchomości oraz rynek matrymonialny mają ze sobą cechy wspólne. System stawia mężczyzn pod ścianę i w desperację, aby podejmowali skrajnie niekorzystne dla siebie umowy. Kredo jako pętla na szyję na 30-ści lat za ostatnie niskiej jakości wolne klitki na mieście. Analogicznie małżeństwo jako pętla na szyję z panną lvl30 kilka oczek poniżej, z przebiegiem i próba bawienia się w jakieś zakładanie pseudo rodziny. 

Co więcej z tego co widzę na rynku tylko niektóre 20-stki są predysponowane do pełnowartościowych związków. Niestety jest jedynie diament dla garstki, albo kompletne szambo dla większości. Prozą życia jest niewolniczy tryb pełen rozczarowań i smutku. Wszelkie samotne matki, divy czy reszta tej dziwnej zgrai stanowić będzie jedynie fast food od którego nabiera się wagi i chorób.

Jest to przykre, ale nie da się być uczciwym mężczyzną, który nie jest cyniczny na tym chorym rynku. Generalnie myślałem o tych podróżach nieco biorąc na poprawkę zdrowie. Może Tajlandia odpada, ale taka Turcja, Ukraina czy Bałkany czemu nie. Celowo mówię o wschodzie Europy, bo nawet taka Hiszpania i Włochy to level hard do kombinowania. Tylko 2-3h drogi samolotem, tanio, szybkie tripy sondujące, a klimat nie jakiś skrajny.

Mam na myśli podróż nie dla samej podróży i pochwalenia się na insta jak panie. Chodzi o cel wyższy, pewnej misji. Poszukiwania niczym konkwistador ziem i skarbów, w celach inwestycyjnych. Maksymalizacja zysków i minimalizacja strat. To jest odpowiedź na chory rynek mieszkań oraz związków. Uważam, że Europa to wciąż mimo wszystko najlepszy jakościowo kontynent do życia na świecie. Globaliści próbują to uwalić, ale inwestycje polegają na tym, że zawsze jest jakieś aktywo na jakim da się zarobić tylko trzeba go najpierw odnaleźć.

Chociaż co do zapełniania zdjęć na insta to przy okazji to też dobry pomysł. Chcąc czy nie jednak kobietki to prymitywne istoty i wiele na to leci. Ostatnio wróciłem do zajęcia street photo po latach, więc też to pewna forma Zen. Na takiej zasadzie, aby robić randomowe zdjęcia różnych obiektów i się do tego nie przywiązywać, a nóż coś fajnego wyjdzie. 

Mam pewien pomysł, może niech ktoś ogarnięty w kwestiach podróżowania założy tutaj klub z ogłoszeniami. Alternatywnie, w przypadku kiedy ktoś utożsamia się z moimi poglądami/ charakterem to może pisać priv. Nie mam w zasadzie z kim podróżować, a samemu nie czuję takiego vibe. Dobrze by było mieszkać w podobnym rejonie Polski i być w podobnym wieku. W głowie czasem mam krótkie kilkudniowe wypady w Europę (ewentualnie Polskę). Dla mnie kryterium jest minimum czasu w podróży, najpewniej samolot.

2 minuty temu, TPakal1 napisał(a):

Nie pękajcie! Jest sporo wolnych lasek z grupy wiekowej 70+.

😃

Może i to zabawne, ale rzeczywiście widać, że problemy mają głównie kobiety pod 40-stkę. Nawet po cenie speed datingów to widać jeśli filtruje się po przedziałach wiekowych.

• Like 3

To teraz już wiecie dlaczego Polki mają takie przebiegi.

Jest ich mniej, a chcą ulżyć chłopakom w cierpieniu więc poświęcają się i zmieniają chłopaków aby każdy zaznał ich miłości.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 14
  • Sad 1

20 minut temu, Ksanti napisał(a):

Myślę, że rynek nieruchomości oraz rynek matrymonialny mają ze sobą cechy wspólne. System stawia mężczyzn pod ścianę i w desperację, aby podejmowali skrajnie niekorzystne dla siebie umowy. Kredo jako pętla na szyję na 30-ści lat za ostatnie niskiej jakości wolne klitki na mieście. Analogicznie małżeństwo jako pętla na szyję z panną lvl30 kilka oczek poniżej, z przebiegiem i próba bawienia się w jakieś zakładanie pseudo rodziny. 

Życie powinno sprawiać radość. Facet pracujący sam powinien utrzymać rodzinę i mieć też czas na wypoczynek. Mam wrażenie że szło wszystko w dobrym kierunku i gdzieś z 5 - 10  lat temu coś się zepsuło. 

• Like 3

Z piramidy wieku ludności wyczytuję, że tych najlepszych kąsków jest bardzo mało jak dla wszystkich:O Za mojej młodości, mężczyźni w moim dzisiejszym wieku mieli 3 razy większą liczbę młodych kobiet na rynku w porównaniu do obecnych realiów.

Jest kilka opcji wg mnie, żeby sobie poradzić, jeśli ktoś koniecznie chce mieć dzieci:

1. Zejść mocno z wymagań jeśli chodzi o urodę, intelekt i brać Polkę.

2. Można próbować z Europejskich krajów jak ktoś ma zasoby przyciągające panie. Ale to ryzyko, że dama prawdy nie powie o sobie, zabierze dzieci. Inna kultura, trzeba języka się uczyć, jeździć, latać, sporo zachodu.

3. Można próbować poza Europą, ale to spotęgowane problemy punktu drugiego.

4. Posłuchać Romana Warszawskiego, wymaksować wygląd, zarobki, gadkę i walczyć o najlepsze witaminki:D😁 Czyli to co nazywa @niemlodyjoda wyścigiem na długość przyrodzenia😜

• Like 2

Ja rozumiem, że forum ogólnie opiera się na tego typu tematyce, ale doprawdy kogo to obchodzi ? 😜 Niech i przypada 100 gości na 20 bab, co mnie to. Tylko cyrk większy i przynajmniej frajernia byłaby łatwiejsza do zaobserwowania :D Robi się ciekawiej i będzie tylko i wyłącznie "ciekawiej". Jak ktoś ma ciśnienie na znalezienie sobie partnerki do czegoś poważniejszego to tylko krzyż na drogę xD

Popcorn GIFs - Get the best gif on GIFER

• Like 1
  • Thanks 1

Żyjemy w momencie historii, gdzie jest tyle ciekawszych rzeczy od kobiet, a Ci dalej za tymi babami chujami chcą biegać. 

System się całkowicie zmienił i to nie jest nasza wina. Kobieta już nie potrzebuje mężczyzny do przetrwania. Podobnie mężczyzna nie potrzebuje kobiety do przetrwania, więc wpuszczenie kobiet na rynek pracy, nadanie im praw i wywyższenie spowoduje i tak ostatecznie całkowity upadek urodzin oraz cywilizacji. Nasza kultura zgniła całkowicie, odwróciła się od naturalnych praw i widzimy tego konsekwencje. Lachę wyłożyć, stać się antysystemowcem, jebać wszystko i wszystkich. Tyle doradzę i sam tak żyję. Nie mam jebania o ten kraj, kobiety, jakieś zobowiązania, czy inne pierdolety. To jest właśnie tak oczekiwana przez was wolność Panowie. Myślicie, że na czym wolność polega? Człowiek wolny będzie zawsze sam, szedł pod prąd, dla niczego i nikogo się nie podporządkuje z czystej przekory. Jeszcze raz powtarzam. Zaszczepcie sobie filozofię wolności, a się uwolnicie w dużym stopniu od tego narzuconego cierpienia. 

Wam się tylko wydaje, że wyszliście z matrixa. Ta droga wiedzie w takie pola chaosu, o którym się nie śni. I to jest na pewno ciekawe. Kobieta tutaj do niczego nie jest potrzebna, wręcz przeszkadza. Ruchacze to niech ruchaą, a reszta niech się zajmie wolnością. 

• Like 12
  • Thanks 10

Cytat

Emigrować do niektórych krajów, takich jak Filipiny, Indonezja, Tajlandia, Wietnam

Odradzam kobiety z Wietnamu.

Mam kolegę z Wietnamu, który wyemigrował do Polski jakoś w wieku 15-16lat i byłem parę lat temu u niego na urodzinach.

Byli jego znajomi, rodzina, dużo młodych, wietnamskich kobiet.

No i tak wchodzą jedna po drugiej do toalety, a tam ściany cienkie i nie słychać by któraś ręce myła po skorzystaniu. 

Przez cały mój pobyt tam chyba ze dwa razy ktoś umył ręce i jedną z tych osób był ten mój kumpel, który był już nauczony bardziej europejskiego stylu życia i jakiś tam jeden starszy chłop.

W końcu wszedłem po którejś z nich i normalnie waliło klocem i myślicie, że umyła ręce ? no właśnie.

To mnie obrzydziło, że tam kobiety nawet po dwójce nie myją rąk.

Wyobrażcie sobie teraz, że macie taką wietnamską, młodą żonkę, wracacie z roboty, siadacie do stołu, ona podaje wam obiad i zajadacie się ze smakiem.

Tymczasem ona kroiła mięso i warzywa tymi rękoma, którymi wcześniej podcierała dupę i których nie chciało jej się umyć.

Nie wiem sam... może trafiłem do jakichś chamów i dzikusów i nie jest to normą w Wietnamie ? 

Do końca imprezy nie ruszyłem nic ze stołu.

• Haha 17
  • Sad 1

Strasznie szybko to urosło bo w 2019 różnica była 300tys.

https://portalstatystyczny.pl/w-ktorych-regionach-polski-jest-wiecej-kobiet-niz-mezczyzn/

"Podsumowując nierównowagę w liczbie kobiet i mężczyzn w wieku 20-39 lat, łącznie we wszystkich regionach z przewagą mężczyzn jest ich o 236 tys. więcej niż kobiet, a we wszystkich regionach z przewagą kobiet jest ich o 68 tys. więcej niż mężczyzn, a łączna nierównowaga wynosi 304 tys. osób."

Z drugiej strony duże miasta odznaczają się nadwyżką młodych kobiet od 110 do 124 na 100 mężczyzn w tym samym wieku.

Ale koszt zakupu mieszkań jest tam mocno wywindowany co po części utrudnia zakładanie rodzin.

40 minut temu, Infernal Dopamine napisał(a):

To mnie obrzydziło, że tam kobiety nawet po dwójce nie myją rąk.

8 minut temu, Pocztowy napisał(a):

Może nie podcierają?

W tamtych rejonach chyba się podmywa po dwójce?

Więc nie umycie rąk daje jeszcze bardziej do myślenia przy jedzeniu.:D

• Haha 1

3 godziny temu, Alejandro Sosa napisał(a):

Polski kukold nie ma luzu.

To powinno być podwieszone. Na tym forum! 

@Morfeusz spoko art! Ale tak długo jak stać mnie na divę (i są one dostępne) i stać mnie na wylot do Tajowa. To mam to w kutasie. Każdy orze jak może. 

Razem z @Chcni i @Król Jarosław I zapraszamy do piwnicy na konsole i ciastka.

@Brat Jan moja kuzynka pracuje w ZUS, co tamę odpierdala w damskiej toalecie to bania mała. Było zebranie bo sprzątaczki się skarżyły na taki taki syf. A biurwy, garsonki fiu fiu. Moja kuzynka z koleżanką chodzą do męskiego. XD 🤣 

@Infernal Dopamine

1 godzinę temu, Brat Jan napisał(a):

To teraz już wiecie dlaczego Polki mają takie przebiegi.

Jest ich mniej, a chcą ulżyć chłopakom w cierpieniu więc poświęcają się i zmieniają chłopaków aby każdy zaznał ich miłości.

Rozjebany temat! 

• Like 1
  • Haha 1

Godzinę temu, mac napisał(a):

Żyjemy w momencie historii, gdzie jest tyle ciekawszych rzeczy od kobiet, a Ci dalej za tymi babami chujami chcą biegać. 

System się całkowicie zmienił i to nie jest nasza wina. Kobieta już nie potrzebuje mężczyzny do przetrwania. Podobnie mężczyzna nie potrzebuje kobiety do przetrwania, więc wpuszczenie kobiet na rynek pracy, nadanie im praw i wywyższenie spowoduje i tak ostatecznie całkowity upadek urodzin oraz cywilizacji. Nasza kultura zgniła całkowicie, odwróciła się od naturalnych praw i widzimy tego konsekwencje. Lachę wyłożyć, stać się antysystemowcem, jebać wszystko i wszystkich. Tyle doradzę i sam tak żyję. Nie mam jebania o ten kraj, kobiety, jakieś zobowiązania, czy inne pierdolety. To jest właśnie tak oczekiwana przez was wolność Panowie. Myślicie, że na czym wolność polega? Człowiek wolny będzie zawsze sam, szedł pod prąd, dla niczego i nikogo się nie podporządkuje z czystej przekory. Jeszcze raz powtarzam. Zaszczepcie sobie filozofię wolności, a się uwolnicie w dużym stopniu od tego narzuconego cierpienia. 

Wam się tylko wydaje, że wyszliście z matrixa. Ta droga wiedzie w takie pola chaosu, o którym się nie śni. I to jest na pewno ciekawe. Kobieta tutaj do niczego nie jest potrzebna, wręcz przeszkadza. Ruchacze to niech ruchaą, a reszta niech się zajmie wolnością. 

Tak, ale na samym końcu tych poszukiwań wolność to tylko kolejny iluzoryczny koncept, wolność nie istnieje. Poszukiwanie wolności to już inna bajka, na pewno można sporo kotwic cierpień odczepić, ale na końcu i tak jest gówno. Aczkolwiek jebanie wszystkich i wszystkiego polecam każdemu, pozytywne endorfinki!

@Alejandro Sosa nie istnieje w dużym stopniu, ale też w dużym stopniu istnieje. Na pewno istnieje wolność od zobowiązań wobec kogoś, wolność fizyczna i zdolność do usuwania ze swojego życia toksycznych elementów, ochrona własnych granic, a wcześniej ich ustalenie. To wystarczy, żeby naprawdę nieźle czuć się we własnej skórze. Brak kredo, zobowiązań wobec chujów i systemu + cwaniactwo życiowe/praktyczne, żeby się na minę nie wjebać. Ludzie to kurwiska, a prawo i cały ten system społeczny, budowa hierarchii społecznej tylko to potwierdza. Nie tylko potwierdza, tylko krzyczy. Jeden chujek chce kosztem drugiego mieć, a ja mówię, że nie chcę mieć z tymi kurwami nic wspólnego. To jest jednak wolność, wolność w podejmowaniu takich decyzji. Patrzysz, myślisz o tym, co widzisz, wyciągasz wnioski, podejmujesz decyzję. Można to zrobić i to jest właśnie wolność. Kobiety wybrały czadów, a chłopy wybierają kobiety, które ich nie chcą. Czy tutaj jeszcze można mówić o głupocie, czy już o upośledzeniu umysłowym? xD

• Like 4
  • Thanks 2

1 minutę temu, mac napisał(a):

Kobiety wybrały czadów, a chłopy wybierają kobiety, które ich nie chcą. Czy tutaj jeszcze można mówić o głupocie, czy już o upośledzeniu umysłowym? xD

Chłopy mają obecnie więcej instynktu macierzyńskiego niż kobiety. Atrakcyjna 20 latka jest już na konkretnej karuzeli, a ja wciąż czytam posty ludzi o zakładaniu szczęśliwej rodziny.

• Sad 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.