Czarny91PL Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Witam. Pewnie niektórzy pamiętają mój poprzedni post odnośnie problemów z erekcją. Posłuchałem paru rad odnośnie środków na potencję i pani z którą się spotykam chyba się uzależniła od mojego sprzętu. W sobotę spędziliśmy całą noc w hotelu i miała wiele orgazmów, ale ja nie o tym. Spotykam się z nią niby tylko na seks, ale jakieś uzależnieniem od niej już posiadam, a czemu mnie to martwi? Ponieważ ta kobieta posiada wiele czerwonych flag. Od takich, że przejawia zachowania patusiarskie, leje obcych typów po gębach, chodzi na młyn kiboli klubu piłkarskiego w moim mieście, oraz ma wielu kolegów, do tego często zachowuje się jak przysłowiowa krejzolka i przejawia duże skłonności do ryzyka, jak bardzo szybka jazda na motorze. Do tego posiada syna, którego zaliczyła z wpadki 10 lat, jest on chory, często agresywny (wiem od innych ludzi). Najbardziej rozjebało mnie jednak to, kiedy sama z siebie mi powiedziała, że uprawiała seks w życiu mniej niż 10 razy. Jak na kogoś kto potrafi twerkować na kutasie, umie taniec erotyczny, to bardzo mało wiarygodna historia. Bardzo jara mnie seks z nią, ona też naprawdę zadowolona, ponieważ przed tym jak to robiliśmy rzadko kiedy miała czas, żeby się spotkać, teraz chce się spotykać bardzo często, jednak nie chce się do niej nadmiernie przywiązywać, ponieważ to jedna wielka czerwona flaga. Z plusów jest to, że należy do środowisk patriotycznych i wyznaje wartości prawicowe. Macie jakieś pomysły co robić, żeby się za bardzo do tej pani nie przyzwyczajać? 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Jedyne, co możesz zrobić to zerwać znajomość, ale najlepiej zrób to tak, żeby to ona myślała, że ciebie rzuca. Inaczej jeszcze naśle ci kolegów rycerzy. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargazer Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Niesamowite, jak część mężczyzn z tego forum chce sobie komplikować życie na właśne życzenie. Mając całą tę wiedzę do dyspozycji. Jak mawiał klasyk - "Andrzej, to jebnie" 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser202 Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 🤦♂️😂🤡 Ja bym zalewał. Jak będzie drugie dziecko, to będzie, co za problem? 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masculum Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 7 minut temu, Alejandro Sosa napisał(a): 🤦♂️😂🤡 Ja bym zalewał. Jak będzie drugie dziecko, to będzie, co za problem? No właśnie, jak zajdzie i urodzi to się jakoś ułoży 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser202 Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Teraz, masculum napisał(a): No właśnie, jak zajdzie i urodzi to się jakoś ułoży Dokładnie! Poza tym, "Ostra zawodniczka" to mi się zawsze wydawało, że to kobieta ekstremalnie sprytna, diabeł w ciele anioła, taka, która jak to mówią ludzie: "ona? nigdy bym nie nawet nie pomyślał, nie podejrzewał!" Taka, która tak potrafi manipulować i grać na emocjach że zniszczy głowę każdemu na swej drodze. A teraz dowiaduje się, że to samotna matka, patusiara policzkująca swoim męskich kolegów, ruchają się po hotelach, która, miała mniej niż 10 partnerów seksualnych... Ledwo się tydzień nie zaczął, a ja już mam kurwa dość! 😅 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Swoją drogą pozbyć się jej byłoby łatwo: wystarczy udawać mięczaka - wypłakiwać się jej w słuchawkę, dzwonić co chwilę i takie tam. Albo jeszcze lepiej udawać nudziarza czy też po prostu nim być. Dla takich lasek, jak robisz normalne rzeczy, to jesteś bolek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 (edited) Ona nie posiada czerwonych flag, ona jest jednym wielkim bordowym sztandarem, jeszcze bardziej czerwonym niż flaga ZSRR 😂 a jeszcze potrafi facetów w pizdę ulać 😲 i lubi to! Na razie dajesz jej kilka orgazmów, strach będzie jak dasz jej o jeden za mało! Wylapiesz wpierdol! A jak się zakocha i ją odrzucisz to jeszcze od jej kumpli hoolsów wyłapiesz cięższy wpierdol. Ale tak konkretną ruchawica ma tę moc przyciągania... Edited October 7, 2024 by Redbad 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 (edited) 1 godzinę temu, predator08 napisał(a): . Z plusów jest to, że należy do środowisk patriotycznych i wyznaje wartości prawicowe. Macie jakieś pomysły co robić, żeby się za bardzo do tej pani nie przyzwyczajać? Czyli jest za pisem , nastepna czerwona flaga . Jesli chodzi o to drugie to odstaw tabsy 😎 Edited October 7, 2024 by thyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Brachu jak najszybciej rozważ ewakuacje z tej relacji a nie pytaj nas jak się do niej za bardzo nie przyzwyczajać. Masz mnóstwo przesłanek, czerwonych flag, że ta kobieta nie nadaje się do związku, do czegoś poważnego. Faktów na temat negatywnego jej zachowania i potencjalnych problemów, które z jej strony mogą cię spotkać. Skoro jest agresywna w stosunku do innych mężczyzn to jak myślisz kiedy w twoim kierunku podobnie się zachowa? Ma taki nawyk, wzorzec ze środowiska kiboli, dodatkowo jak coś pójdzie nie tak to kumpli, którzy jej pomogą nawet jak skłamie na twój temat. Uważaj o czym marzysz, ostatnimi czasy poszukiwałeś kobiet i władowałeś się dosłownie na minę. Nie warto dla chwili przyjemności jaką jest seks zrzucić sobie na głowę masę poważniejszych problemów. Tym bardziej, że sielanka wiecznie trwać nie będzie. Wersja demo zawsze jest fajna, urabia cie dupą byś w przyszłości łożył na nią i dziecko. Zapewne zostałeś sklasyfikowany jako potencjalny dostarczyciel dóbr bo w jej oczach rokujesz na beta bankomat. Co do przebiegów kobiet zawsze mnóż x3. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 2 minuty temu, Iceman84PL napisał(a): Skoro jest agresywna w stosunku do innych mężczyzn to jak myślisz kiedy w twoim kierunku podobnie się zachowa Dokładnie 👍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser201 Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 2 godziny temu, predator08 napisał(a): Z plusów jest to, że należy do środowisk patriotycznych i wyznaje wartości prawicowe. Paweł DSM by zalewał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 46 minut temu, Redbad napisał(a): Na razie dajesz jej kilka orgazmów, strach będzie jak dasz jej o jeden za mało! Wylapiesz wpierdol! 2 godziny temu, predator08 napisał(a): Z plusów jest to, że należy do środowisk patriotycznych i wyznaje wartości prawicowe. 2 godziny temu, predator08 napisał(a): powiedziała, że uprawiała seks w życiu mniej niż 10 razy. 20 minut temu, Iceman84PL napisał(a): Co do przebiegów kobiet zawsze mnóż x3. U tej to chyba x 30 😂 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 2 godziny temu, predator08 napisał(a): uprawiała seks w życiu mniej niż 10 2 godziny temu, predator08 napisał(a): Do tego posiada syna, którego zaliczyła z wpadki 10 lat, 2 godziny temu, predator08 napisał(a): chodzi na młyn kiboli klubu piłkarskiego w moim mieście, oraz ma wielu kolegów, Przecież ona się pruje jak kibolskie szaliki na napierdalankach 😂 A pirotechnikę przemyca w... a dobra nieważne 😂 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 3 godziny temu, predator08 napisał(a): wyznaje wartości prawicowe. Kto? Jeszcze konserwatywne może? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Lepiej trafić na ostrą zawodniczkę niż tępą dzidę 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Odstaw środki na erekcję to problem sam się rozwiąże. Swoją drogą cztery lata stażu na forum i tak się złapać. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowal89 Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 5 godzin temu, Stargazer napisał(a): Niesamowite, jak część mężczyzn z tego forum chce sobie komplikować życie na właśne życzenie. Mając całą tę wiedzę do dyspozycji. Jak mawiał klasyk - "Andrzej, to jebnie" Jak mówi prawnicza Maksyma „chcącemu nie dzieje się krzywda” 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanda Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 (edited) 7 godzin temu, predator08 napisał(a): leje obcych typów po gębach, chodzi na młyn kiboli klubu piłkarskiego w moim mieście, oraz ma wielu kolegów, do tego często zachowuje się jak przysłowiowa krejzolka i przejawia duże skłonności do ryzyka, jak bardzo szybka jazda na motorze. + 7 godzin temu, predator08 napisał(a): Do tego posiada syna, którego zaliczyła z wpadki 10 lat, jest on chory, często agresywny (wiem od innych ludzi). To, że trzeba się wycofać, to chyba już sam wiesz. Nawet bez powyższych odpowiedzi. Rób, to ostrożnie, co by jej nie podpalić. Porzucona kobieta zdolna jest do wielu rzeczy, a ta konkretna zdaje się nie mieć hamulców. 7 godzin temu, predator08 napisał(a): Z plusów jest to, że należy do środowisk patriotycznych i wyznaje wartości prawicowe. Widzę, że kolega na siłę plusy wynajduje Edited October 7, 2024 by Atanda 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akadyjczyk Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Fajna, korzystać ile się da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fruit Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Nie ostrą zawodniczkę, tylko osobę z niskich sfer społecznych. W sam raz na jeden raz, ale Ty się zakochasz i będziesz ją "ratował'. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 11 godzin temu, predator08 napisał(a): , leje obcych typów po gębach, chodzi na młyn kiboli klubu piłkarskiego w moim mieście, (...) zachowuje się jak przysłowiowa krejzolka i przejawia duże skłonności do ryzyka, jak bardzo szybka jazda na motorze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejo Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 11 godzin temu, predator08 napisał(a): Leje obcych typów po gębach, Dobrze, że Ty "jesteś" już Jej i Tobie nic z Jej strony nie grozi 11 godzin temu, predator08 napisał(a): Do tego posiada syna, którego zaliczyła z wpadki 10 lat 11 godzin temu, predator08 napisał(a): uprawiała seks w życiu mniej niż 10 razy. Czyli oprócz "wpadki" 9 razy Jestem na forum jakiś czas, dużo wiedziałem wczesnej, dużo przeżyłem a i tak cały czas dowiaduję się czegoś nowego. Ten wpis powoduje u mnie przerażenie 😱😱😱 . Autor punktuje wszystko, a mimo to w to brnie, "uzależnia się" od diufy i potrzebuje info co zrobić 🤔. Trochę się w tym pogubiłem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 Nie ma co dodawać, jak lubisz ryzyko i je kalkulujesz to klej mięso w kaloszu, ale absolutnie sobie nic nie wyobrażaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted October 7, 2024 Share Posted October 7, 2024 12 godzin temu, predator08 napisał(a): leje obcych typów po gębach Mozliwe, że Ciebie też będzie lać po gębie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts