elogejter Posted October 15 Share Posted October 15 (edited) Elo, generalnie dużo podróżuje, miałem premium tindera do poznawania ludzi przed podróżą, żeby z kimś po prostu polatać w miejscu docelowym do czego zmierzam, zostały mi dwa dni premium, na lotnisku wrzuciłem kilka miast w Polsce, z kilkoma wymieniłem wiadomości nic specjalnego. napisala do mnie Pani x woj wielkopolskie 23 wiosen. Chwila rozmowy na owej aplikacji, przeszliśmy na insta, tam takie flow złapaliśmy że generalnie zaczęliśmy pisać do siebie całymi dniami, zaczęła dzwonić do mnie, wczoraj z 3h rozmowy łącznie przez telefon, generalnie wpadła mi w oko, są tanie bilety lotnicze w jej strony, generalnie za 50f mogę polecieć do niej na 3 dni, coś tam powoli ustawiamy i zastanawiam się czy ma to sens, czy ona nie ma mnie za desperata ze będę leciał do panny xx km? Generalnie ona jest nakręcona, pisze, dzwoni. Powiedziałem jej wprost że mogę przylecieć, że i tak pracuje w trybie takim i mam 3 dni wolnego, że nic nie tracę. panna 23 wiosen Matka alkoholiczka dziwka i cpunka, dowiedziałem się kilka dni temu, otworzyła się. wychowywana przez dziadków - są jej prawnymi opiekunami dwa razy była u psychologa wczesniej miała jakąś fobię społeczną, bała się z domu wychodzić, do sklepu, busa itp ale sama sobie z tym poradziła. nie brała nigdy antykoncepcji, psychotropów, innych gowien dac sobie spokój? generalnie nic nie szukałem - samo przyszło tak jak już mówię i w rozmowie flow jest naprawdę bardzo dobre zdrowka weteran elogejter Edited October 15 by elogejter 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted October 15 Share Posted October 15 37 minut temu, elogejter napisał(a): Matka alkoholiczka dziwka i cpunka, dowiedziałem się kilka dni temu, otworzyła się. wychowywana przez dziadków - są jej prawnymi opiekunami Przepraszam, ale autentycznie śmiechłem (na głos). Takie combo... Fajne miała wzorce. 50 funtów lot, dojazd z lotniska, do itp. na miejscu pewnie tez wyciągnie Cię na obiad i kolację i jakieś inne atrakcję to 200f pęknie na miękko, a przecież gdzieś ją musisz posuwać = hotele nie są tanie... nie masz tańszych div w swojej mieścinie? Ja bym do patologii nie leciał, trzeba szanować też swój czas. Jak jej tak zależy, to niech do Ciebie wpadnie 40 minut temu, elogejter napisał(a): generalnie nic nie szukałem To zacznij szukać, najlepiej jakiś konkretnych lasek zbliżonych do normalnych. Wiem, że aktualnie świat i ludzie są wywaleni w kosmos, ale zobacz do czego Cię ciągnie. Patologia nigdy nie wróży nic dobrego, kosztuje finansowo, czasowo i psychicznie. A jeszcze Cię złapie na dzieciaka, albo jakiś bonus weneryczny sprzeda. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elogejter Posted October 15 Author Share Posted October 15 @Spokojnie przecież to nie jej wina że matka była alkoholiczką, dziadkowie ją wychowywali i z rozmowy jest inteligentna, oczytana, nie przeklina mój ojciec był alkoholikiem i jakoś wyszedłem na ludzi, tyle że wcześnie musiałem dorosnąć i wziąć sprawy w swoje ręce Mogę spać u niej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maurycy Posted October 15 Share Posted October 15 @elogejter jak Cię stać i nie jest to dla Ciebie problemem, to czemu do niej nie jechać? Najwyżej stracisz trochę kasy i tyle Ja jakoś nie wierzę w związki ani ludzi poznanych przez Internet, a zwłaszcza kobiety, ale myślę, że na Twoim miejscu bym spróbował. Na następny raz, będziesz bogatszy o doświadczenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted October 15 Share Posted October 15 Tak było. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted October 15 Share Posted October 15 To już nie podrywa Cię 10 lat młodsza? Godzinę temu, elogejter napisał(a): że nic nie tracę. Skoro tak to atakuj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elogejter Posted October 15 Author Share Posted October 15 @Magos Dominus generalnie mamy kontakt w miarę ok, widziała że non stop gadam z tą z Polski i trochę zazdrosna się zaczęła robić, ona leci na wakacje teraz do Stanów, także dopiero na imprezie halloween się widzimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellman71 Posted October 15 Share Posted October 15 Zabezpieczaj się lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted October 16 Share Posted October 16 9 godzin temu, elogejter napisał(a): @Spokojnie przecież to nie jej wina że matka była alkoholiczką, dziadkowie ją wychowywali i z rozmowy jest inteligentna, oczytana, nie przeklina Nie, ale to solidna czerwona flaga - jeśli matka piła i się puszczała + ćpała, a dziecko to widziało... także ten. Z rozmowy jest inteligentna - ale sam wspomniałeś, że nie wszystko chyba przepracowała (2 spotkania u psychologa to raczej zapoznanie się z osobą, a nie problemem). Druga rzecz - to są początki znajomości, zamieszkaj z nią na 2 miesiące dzień w dzień, wówczas będziesz mógł to ocenić bardziej, bo laski nawet w wersji demo potrafią pokazać prawdziwe swoje oblicze. Zajadę banałem: „Jeżeli robisz to, co łatwe, Twoje życie będzie trudne. Jeśli robisz to, co trudne, Twoje życie będzie łatwe" - także łatwe laski z problemami = trudne życie. Nie idź na łatwiznę, szukaj wartościowych kobiet, które wniosą coś do Twojego życia poza seksem. A jeśli na strzała ją chcesz robić - wporzo, ale uważaj, żeby Cię nie przerobiła, bo na początku będzie jak w maśle, zakochasz się, a potem schematy polecą klasyczne. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargazer Posted October 16 Share Posted October 16 W dniu 15.10.2024 o 20:37, elogejter napisał(a): przecież to nie jej wina że matka była alkoholiczką, dziadkowie ją wychowywali i z rozmowy jest inteligentna, oczytana, nie przeklina To jest prawda, ale jednocześnie też zdanie, które mógłby wypowiedzieć ktoś, kto nigdy z forum nie miał do czynienia, a nie "weteran". Z Twoich postów wynika, że podobasz się kobietom i nie brakuje Ci okazji do ich poznawania. W związku z tym rób selekcję i od takiej patoli trzymaj się zdala. Przebywanie z kimś takim sprawi, że Ty już po tym weekendzie będziesz siedzieć po szyję w jej bagnie emocjonalnym i zamiast wrócić do siebie z bananem na gębie i fajnymi wspomnieniami, będziesz miał w pakiecie poczucie winy, że jej nie "wyrwałeś" z tego środowiska i zastanawianie się, jak jej "pomóc". 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted October 16 Share Posted October 16 3 godziny temu, Stargazer napisał(a): Przebywanie z kimś takim sprawi, że Ty już po tym weekendzie będziesz siedzieć po szyję w jej bagnie emocjonalnym i zamiast wrócić do siebie z bananem na gębie i fajnymi wspomnieniami, będziesz miał w pakiecie poczucie winy, że jej nie "wyrwałeś" z tego środowiska i zastanawianie się, jak jej "pomóc". Tu nawet nie chodzi o jej zdrowie psychiczne a o odległość. Co będzie za miesiąc, dwa, trzy, pół roku, rok? Co będzie jak się zakocha i będzie siedział w domu na drugiej półkuli ziemi i się zastanawiał co ona robi teraz? Może robi loda koledze z pracy w samochodzie bo tak o. Bo nikt się nie dowie. Będą emocje i fun. Na chuj wogóle zapierdalać sobie łeb taką kobietą z innego świata geograficznego? Jeśli auto wątku to twardy skurwiel to nie mamy się o co martwić. Chłop sobie poradzi na pewno. Ale co w wypadku jak...... Się zakocha.......ehhhhh wtedy to dla mężczyzny jest jeden wielki dramat PS. Nie zapomnij o Mensil Extra. Wtedy będziesz orał cały weekend i ona później z oczami pełnymi łez i chęci ruchania będzie na piechotę szła do Ciebie tysiące mil morskich i lądowych 😁😁🤌🤌🤌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted October 16 Share Posted October 16 Trzeba po prostu zmienić mindest, poświęcenie dla kobiety - jeśli już, to tylko takiej która na to zasługuje i finalnie profity później się wyrównają. Są skrajne przypadki, że mógłbym się poświęcić i przyjechać do jakiejś małolaty i pobzikać parę dni, ale musiałoby się na to złożyć kilka czynników, a przyjazd do niej nie byłbym głównym punktem programu, a przy okazji załatwiania innych spraw. Jeśli pokażesz, że jesteś potrzebujący, pragnący - to możesz się zdziwić jak szybko się Tobą znudzi. Masz być dla kobiety wyzwaniem, ciekawostką, nieodgadnionym. Młodsi Bracia nie rozumieją tego, że kobieta ma być dodatkiem do naszego życia. Dla przypomnienia: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyrion Posted October 16 Share Posted October 16 Jak miałbym obstawiać, jak się bujniesz do niej samolotem to już haj opadnie, bo okażesz się dla niej needy. A ona dopisze w swoim tinderowym CV że była tak skuteczna, że kolesie z innych krajów specjalnej do niej przylatują. Jak już podczas telefonów takie karty odkryła to ciekawe co jeszcze przeżyła. Ciężko uwierzyć że to nie ma na nią destrukcyjnego wpływu. Niemal pewne że LTR byłby z problemami ogromnymi, a zwykła zabawa to chyba masz szybsze tańsze opcje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted October 16 Share Posted October 16 29 minut temu, Tyrion napisał(a): Jak miałbym obstawiać, jak się bujniesz do niej samolotem to już haj opadnie, bo okażesz się dla niej needy. Ciężko uwierzyć ze brat @elogejter rozwaza podroz do foki na powaznie . Napisz chociaz ze to zart . Link to comment Share on other sites More sharing options...
elogejter Posted October 16 Author Share Posted October 16 @thyr da. mam dużo wolnego czasu, zbyt dużo pieniędzy nie inwestuje, pracuje w systemie ze mam 3 dni wolnego, na to samo wyjdzie co w wolne bym tu poszedł na siłownię, basen, czy na imprezę ze znajomymi, a tak lecę do poznania, spotkam się z nią i zobaczymy Panną jest tatuatorka to przy okazji tatuaż wpadnie pozdro Plus, nie pisze z nią ciągle teraz, nie mam czasu, jeśli wyślę jej wiadomość panną dosłownie po kilku sekundach odpisuje. Jakby tylko czekała Wiem że to śmiesznie brzmi - ale nic mnie nie ogranicza. A w Poznaniu mnie jeszcze nie bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargazer Posted October 16 Share Posted October 16 1 hour ago, elogejter said: Panną jest tatuatorka Jakżeby inaczej Dobrej zabawy, Poznań - miasto doznań! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anasasan Posted October 18 Share Posted October 18 Ja pamiętam, że autor też ma swoje za uszami. Jak widać ciągnie swój do swego. Na zdrowie @elogejter. Bawcie się razem w tym sosie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elogejter Posted October 18 Author Share Posted October 18 @Anasasan w sensie ze byłem w toksycznej relacji? Czy co mam za uszami? swiety nie jestem to fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anasasan Posted October 19 Share Posted October 19 Teraz to nawet ja jestem w toksycznej relacji według modnych psycholożek i ekspertów z youtube. Nie o to chodzi. Jak dobrze pamiętam to ruchałeś na boku będąc w relacji, a to dla mnie patologia. Dlaczego miałbyś odrzucić dziewczynę, która jest jedną wielką czerwoną flagą, skoro sam nie jesteś lepszy? Nie wydajesz się naiwniakiem wierzącym w romantyczną miłość do grobowej deski. Pamiętaj że to twoje życie i przeżyj je na własnych zasadach. Masz ochotę do niej lecieć to leć i rób to na co masz ochotę. Konsekwencje poniesiesz Ty, nikt inny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arghor Posted October 19 Share Posted October 19 Chłopie, masz czas, hajs i chęci, to leć. Porufaj sobie przez te trzy dni. Zdobądź wspomnienia i kolejne doświadczenie. Nie zakochuj się, bo DDA to w 9 na 10 przypadków ogromne kłopoty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBlue Posted October 19 Share Posted October 19 On 10/16/2024 at 12:09 PM, Dowódca plutonu said: Co będzie za miesiąc, dwa, trzy, pół roku, rok? Nie ma co się martwić na zapas. Może samolot się za dwa dni rozbije i nie będzie tematu? PS1: To czarny dowcip, ale niosący przesłanie. Mężczyźni od cholery za dużo się zastanawiają, często nawet bez żadnych podstaw do analizy. Kobiety tego nie robią i jakoś nie wyginęły. PS2: Popieprzone kobiety nie są do związków, ale rżną się pierwszorzędnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elogejter Posted October 19 Author Share Posted October 19 @Anasasan fakt byłem w związku i latałem na boki, nie będę się usprawiedliwiał, ale jakby moja ex była normalna to nie było by takich sytuacji, nie szukałbym, nie próbowałbym. czy żałuję? Ze waliłem na boku? Nie żałuję, jedyne czego żałuję to że ten mój pierwszy poważny związek trwał tak długo, bo podczas niego poznałem fajne, młodsze dziewczyny, jedna do potencjalnego Ltr to musiałem odpuścić ja - no bo byłem w związku zakochany po uszy zdrowka 6 godzin temu, Arghor napisał(a): Chłopie, masz czas, hajs i chęci, to leć. Porufaj sobie przez te trzy dni. Zdobądź wspomnienia i kolejne doświadczenie. Nie zakochuj się, bo DDA to w 9 na 10 przypadków ogromne kłopoty. I tak też zrobię zdrówka byku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowódca plutonu Posted October 22 Share Posted October 22 W dniu 16.10.2024 o 19:44, elogejter napisał(a): Plus, nie pisze z nią ciągle teraz, nie mam czasu, jeśli wyślę jej wiadomość panną dosłownie po kilku sekundach odpisuje. Jakby tylko czekała Wiem że to śmiesznie brzmi - ale nic mnie nie ogranicza. A w Poznaniu mnie jeszcze nie bylo No i jak tam udało się spotkanie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elogejter Posted October 22 Author Share Posted October 22 2 godziny temu, Dowódca plutonu napisał(a): No i jak tam udało się spotkanie? Lecę za 3 tygodnie do niej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pytonga Posted October 22 Share Posted October 22 Tylko ustalmy: -Lecisz oświadczać się, ponieważ myszka Yeti wyszła z Himalajów - Lecisz zamoczyć kija Jeżeli druga opcja to jak najbardziej tak - jeżeli dobrze rozegrasz to z zaburzoną sex będzie nieziemski. A i tak wyjdzie taniej niż jak być miał iść do agencji. No, ale jak pierwsza opcja - to tak jakbyś w cyrku z Lwami zapytał - One takie fajne i grzeczne - czy mogę wsadzić głowę do paszczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts