Jump to content

Meczet w Warszawie i 49 obozów integracyjnych dla uchodźców

Recommended Posts

16 minut temu, Pejo napisał(a):

Znam kilka przypadków dawania tyłów freundom z DE.

Ja znam jeden gdzie poleczka pojechała do pracy i wróciła po tygodniu z pieniędzmi twierdząc, że ją wyrzucili xD

Typ się skapnął o co chodzi ale czy z nią zerwał to nie wiem.

4 godziny temu, Brat Jan napisał(a):

Z drugiej strony im więcej beżowych i chaosu tym trudniej będzie zaprowadzić totalny zamordyzm.🤔

Tym łatwiej. Oczywiście odpowiednie media wmówią ludziom, że to dla ich dobra i bezpieczeństwa. Nieliczne jednostki, które będą kojarzyć ciąg przyczynowo skutkowy zostaną okrzyknięte odpowiednim określeniem, (szur i onuca wychodzą z mody) albo przemilczane.  

Kolejny meczet w Polsce mnie nie dziwi. Niedługo każde miasto wojewódzkie będzie miało, jeszcze muezinów napierdalajacych o 5  rano brakuję. Nostradamus się pomylił nie będzie żadnego mahdiego, szalonego proroka tylko zwykła demografia. 

• Like 4

@Król Jarosław I mój znajomy, 20 lat temu, opowiedział mi lepszą historię.

Mieszkał w bardzo małej wsi, wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą itp.

Młoda dziewczyna miała chłopaka, którego bardzo kochała. Jak bardzo okaże się za chwilę 😀.

Wraz z matką pojechała na miesiąc do Hiszpanii, zbierać jakieś owoce czy warzywa. Ogórki 🤔

Wróciła i okazało się, że jest w ciąży. Chłopak wniebowzięty, będzie ojcem, przecież się kochają, w końcu rodzina i kochająca kobieta. Termin porodu trochę się rozjeżdżał, ale nie wzbudziło to jego podejrzeń, zdarza się. Oczywiście był przy porodzie, czyli popełniał ten sam błąd co większość (według mnie). Na ale, tu zdziwił się naprawdę fhuj....

Dziecko urodziło się czarne 😂

Koniec miłości, planów, trochę mu współczuję.

Najlepsze, że gdy dziecko (nie pamiętam czy był to chłopiec czy dziewczynka) było już większe, matka chodziła z nim do kościoła. Dzieciak był ruchliwy, biegał po kościele i skakał po ławkach. Matka nie mogła nad nim zapanować i uspokoić. Ktoś z wiernych rzucił tekstem "no tak natury nie oszukasz" 

• Like 1
  • Haha 14
  • Sad 1

Tu pewnie i za jakichś zaborów szwaby i kacapy równo peklowały.

Mickiewicz i inne polskie kukoldy pisali wiersze wychwalające pod niebiosa tzipke. Wiersz do jakiejś Laury, którą dzień wcześniej jakiś szwab wydupczył i potraktował jak dupodajke spod latarni. Jakbyś temu szwabowi powiedział, że kiedyś takich wierszy będą uczyć na lekcjach polskiego... gość tak by się zaśmiał, że po drugiej stronie globu by go usłyszeli. 

Dwa ulubione narkotyki polaka to wódka i tzipka i tak jest od zarania dziejów.

Edited by Infernal Dopamine
  • Like 8
  • Thanks 2
  • Confused 1

33 minuty temu, Pejo napisał(a):

Dziecko urodziło się czarne 😂

A za chwilę to już nie będą legendy, że gdzieś ktoś tam znał kogoś kto znał kogoś... Jak Tuskaczenka nastawia tych bananowych ośrodków "sportu i rekreacji" (w skrócie BOSiR) to jego absolwenci będą regularnie wyskakiwać na heblowanie słowiańskiego DNA 😂

Wytłumaczcie mi ten fenomen, bo nie czaję. Wystarczy w Polsce powiatowej wyjść do niemieckiego marketu, żeby zobaczyć kolorowych i jakoś nie widzę problemu u Januszy i Grażyn.

Grażyny jeszcze będą bełkotać, że ładne takie chłopaki z egzotyczną skórą..

Potomkowie walecznej husarii... tjaaa... Coś wiem o tym, że można mieć mózg przeżarty od wódy, ale żeby aż tak to nie przeszkadzało? Może zwyczajnie upadlińców i kolorowych jest jeszcze zbyt mało wszędzie i za mało rozrabiają, żeby był jakiś większy opór. Kukold tusk jako reprezentant tego białorycerskiego narodu - mocarstwa moralnego, będzie pomagać armii czekoladowych marynarzy.

• Like 1

37 minut temu, Husquarna napisał(a):

tusk jako reprezentant tego białorycerskiego narodu - mocarstwa moralnego, będzie pomagać armii czekoladowych marynarzy.

Jak Ty tak możesz postponować jaśnie oświeconego Donalda?

Przecież on robi wszystko żeby nie dopuścić do takich strasznych konsekwencji. Tylko on miał odwagę nie poprzeć paktu migracyjnego. Pomimo tego, że był w tym osamotniony i jego sprzeciw nic nie zmieniał to rozdarł szaty  niczym Rejtan. 

Teraz ma nowy plan jak to ochronić nas przed wiatrem ze wschodu. Zawiesi prawo do azylu - co się oczywiście odbiło głośnym echem w mediach.

https://www.rp.pl/polityka/art41319481-sondaz-jak-polacy-oceniaja-slowa-tuska-o-czasowym-zawieszeniu-prawa-do-azylu

Car dobry, bojarzy źli. ;)

Przecież to już grali i ostatecznie i tak wyjdzie na unijne. No a Tusczenko pewnie się szykuje na stolec prezydencki, no to musi sobie goodwilla nabudować.

Edited by BumTrarara
fix linku na rp + literówki/autokorektowe bzdury
  • Like 1

9 minut temu, BumTrarara napisał(a):

Przecież to już grali i ostatecznie i tak wyjdzie na unijne. No a Tusczenko pewnie się szykuje na stolec prezydencki to musi sobie goodwilla nabudować.

Przecież on się nie szykuje na żaden stolec prezydencki, bo go niezdecydowani i przeciwnicy za bardzo nienawidzą. Robi za tanka jak po drugiej stronie tego pseudo podziału na lewicę i prawicę - Kaczafi.

Na tronie zasiądzie najprawdopodobniej pan Applebaum, który ma żonę z syjonistycznego wybranego przez samego Pana Boga narodu - mowa oczywiście o Zdradku sikorskim.

Też mnie to zaskoczyło, ale na to się zanosi.

• Like 2

40 minut temu, Husquarna napisał(a):

Potomkowie walecznej husarii...

Wyginęli w powstaniach i katowniach. Większość Polaków to potomkowie chłopów pańszczyźnianych, którzy sprawę narodową mieli w dupie. W szkole uczy się nas natury szlacheckiej, ale natury nie oszukasz. 

• Like 3

3 minuty temu, Magos Dominus napisał(a):

Wyginęli w powstaniach i katowniach. Większość Polaków to potomkowie chłopów pańszczyźnianych, którzy sprawę narodową mieli w dupie. W szkole uczy się nas natury szlacheckiej, ale natury nie oszukasz. 

Stąd takie a nie inne zachowanie. Polak za poklepanie po plecach albo chwalebny artykuł w zachodniej prasie sprzedałby przyszłość własnych dzieci. Niesamowity kompleks niższości i usługujący charakter. 

• Like 3

@Husquarna ty też bywasz w tych galeriach, sklepach itp. i co wtedy robisz? 
Ja nie głosuję na popis a jak widzę „obcy element” to zostaje mi tylko odwrócić głowę z nieukrywanym wyrazem obrzydzenia na twarzy… Co jeszcze możemy zrobić? Mamy ich tłuc w tych sklepach? Po 3 takim wybryku zamknięto by nas u czubków i tyle byłoby z tej husarii… 

Zostaje już tylko temu co ma dobrze wychować córki w świadomości ale i to trudno powiedzieć czy możliwe bo baba to baba…

Społeczeństwo jest ogłupione ale to wiadomo nie od dziś, że jesteśmy w swej masie najgłupszym narodem w Europie a może i na świecie. Tacy Francuzi lub Anglicy mogli się łudzić co do integracji (przecierali szlaki, często imigranci mówili w lokalnym języku itp) ale my, widząc co się dzieje? Nie kumam tego… widzocznie ten naród musi być wycierany jak szmata po podłodze. 

Edited by Roman Ungern von Sternberg
  • Like 3

12 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

@Husquarna ty też bywasz w tych galeriach, sklepach itp. i co wtedy robisz? 
Ja nie głosuję na popis a jak widzę „obcy element” to zostaje mi tylko odwrócić głowę z nieukrywanym wyrazem obrzydzenia na twarzy… Co jeszcze możemy zrobić? Mamy ich tłuc w tych sklepach? Po 3 takim wybryku zamknięto by nas u czubków i tyle byłoby z tej husarii… 

Zostaje już tylko temu co ma dobrze wychować córki w świadomości ale i to trudno powiedzieć czy możliwe bo baba to baba…

Społeczeństwo jest ogłupione ale to wiadomo nie od dziś, że jesteśmy w swej masie najgłupszym narodem w Europie a może i na świecie. Tacy Francuzi lub Anglicy mogli się łudzić co do integracji (przecierali szlaki, często imigranci mówili w lokalnym języku itp) ale my, widząc co się dzieje? Nie kumam tego… widzocznie ten naród musi być wycierany jak szmata po podłodze. 

No ale nie zrobisz nic za bardzo głupkowate wujek dobra rada to najgorsze co sam chciałbym usłyszeć. Jako normicy z natury nie jesteśmy jakimiś autorytetami, a tylko efekt aureoli, pozycja społeczna (ale tylko z dużymi zasobami) albo medialność sprawi, że ktoś cię posłucha. Możesz być jakimś ćwierćinteligentem, ale wystąpić w jednym sezonie programu i ruchać jakieś puste julczyska na rajskiej wyspie i wtedy masz posłuch u tłuszczy i wtedy możesz uderzyć sobie w donalda tuska. Wtedy co najwyżej wleci przyklejona łatka przez polskojęzyczne media i nastąpi wieczny ban na jakiekolwiek dalsze istnieje w sferze cwelebryckiej.

Na dzień dzisiejszy uważam, żeby tutaj swoją postawą jakoś nawet suchym żartem wpływać na otoczenie. Ja już nie mam zamiaru się psychicznie dojeżdżać popadając w chujnię i marazm. Ja ten moment zanim mocno popłynę w ciśnięciu po okupacyjnych kukoldach polskojęzycznych namiestników już umiem wyłapać i spowalniam. Jak typowy buntownik cisnę z żartem po wszystkich opcjach politycznych:

Mówię sobie otwarcie o agendach

Opowiadam o chemitrialsach

Wspominam o wojnach wywoływanych przez żandarma światowego i grającego złego policjanta Rosję

Może to brzmieć głupio i być jakąś pracą jeszcze głupszą od tej wykonywanej przez Syzyfa, jednak zauważam, że beton trochę kruszeje. Programy matrixa są za mocno wgrane, bo to kłamstwa powtarzane po 1000 razy, których ci ludzie słuchają, to co sobie tam między wierszami dodacie w żartach o uchodźcach będzie jak cierń w oku i gwóźdź w dupie dla ludzi. To moja opcja na dzień dzisiejszy,

• Like 4

6 godzin temu, Brat Jan napisał(a):

Z drugiej strony im więcej beżowych i chaosu tym trudniej będzie zaprowadzić totalny zamordyzm.🤔

Właśnie o wiele łatwiej, bo beżowych nie będzie obowiązywało standardowe prawo i normy kulturowe, natomiast nas, Ciebie będą i to w sposób skrajny. Co z tego, że beżowy na ulicy będzie biznes prowadzić, jakieś szczochy sprzedawać? Jego nikt nie ruszy. Natomiast babcię z grzybami i przetworami straż miejska zawinie od razu z mandatem na 10 klocków. Nie tylko łatwiej będzie wprowadzić zamordyzm, ale też stworzyć kilka warstw nowych obywateli. My, jako piąta kategoria. Aktualnie jesteśmy trzecią, czwartą we własnym kraju. Ukrainiec ma większe ułatwienie, żeby z wykształceniem w Polsce wystartować niż Polak z mniejszej miejscowości. O innych perypetiach narodu nawet nie wspomnę z grzeczności. 

Totalny zamordyzm będzie zawsze selektywny, a nie pełny, bo to się nie opłaca. Wystarczy gnębić tylko kilka grup i zostawić minimalną przestrzeń na ruch. Ludzie i tak nic nie zrobią, bo system to uniemożliwia swoimi mackami. 

• Like 6

Zapomniałem dodać, że w tym wszystkim jest jedna pociecha: nim u nas będą setki tysięcy, w Niemczech będą ich dziesiątki milionów. Na naszych oczach tysiącletni naród złodziei, morderców, oszustów i szkodników Europy przestanie istnieć. Ich córki będą się krzyżować z tymi przybyszami a oni nic nie będą mogli już zrobić i przejdą do śmietnika historii tam gdzie ich miejsce. 

• Like 1
  • Thanks 2

8 minut temu, mac napisał(a):

bo beżowych nie będzie obowiązywało standardowe prawo i normy kulturowe

100% racji @mac

Dokładnie tak jest w UK.

Angola na 4 miechy do więzienia za spacer z plastikowym mieczem, gadżetem z Legend of Zelda xD

A dla książąt orientu policjant, który przyjeżdża pół godziny przed kotłem i instruujący, żeby maczety schowali w meczecie bo tam nie będzie wolno przeszukań robić xD

Angola do więzienia na 7 miesięcy za naklejki z napisem, że jest ok być białym.

Dla księcia orientu, który mówi do Angola że koran nakazuje mu urżnąć łeb pouczenie.

Pół roku więzienia dla Angola, który powiedział do policjantki, że seksownie wygląda, za molestowanie.

Zero reakcji jak czarnoskóry dżentelmen chwyta w pasie policjantkę i wykonuje kopulacyjne ruchy.

• Like 7
  • Thanks 1

6 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Zapomniałem dodać, że w tym wszystkim jest jedna pociecha: nim u nas będą setki tysięcy, w Niemczech będą ich dziesiątki milionów. Na naszych oczach tysiącletni naród złodziei, morderców, oszustów i szkodników Europy przestanie istnieć. Ich córki będą się krzyżować z tymi przybyszami a oni nic nie będą mogli już zrobić i przejdą do śmietnika historii tam gdzie ich miejsce. 

IMG-20240921-WA0003.thumb.jpg.80346cff227585c8744627566d1c6cce.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

9 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Dzisiejsi Niemcy potrafili upadać i wstawać. Wyrżnęli nawet Prusaków. Po tym narodzie zostały jakieś niedobitni w postaci Kaszubów. W wojnach światowych im tylko dlatego nie poszło, że włączyły się USA. Porównaj wielkościowo USA, Rosję i Niemcy. A to Niemcy rzuciły wyzwanie ówczesnemu światu. Różnie może być. Podporządkują sobie inne kraje poprzez kapo takich jak Rudy Donald i cała Europa zacznie na nich zap.... . Wystarczy kilka tygodni, sieć kolejową i autostrad mają najlepszą w Europie, trzeba tylko podjąć tą decyzję i wytłumaczyć. Żeby się nie okazało, że zapewnienie gwarancji bezpieczeństwa Ukrainie okaże się pretekstem do relokacji. No co ty Polak, jesteś za Putinem czy przyjmiesz uchodźcę jak dobry Europejczyk? 

Edited by Piter_1982
  • Like 3

7 godzin temu, zuckerfrei napisał(a):

w utylizacji truchła. A sprzęt i infrastruktura jest u nas. 

Ps tylko troszkę podmalować. I jest tip top. 

Ty jesteś.

:)

Taki przodownik pracy.

Ja tu myystycznie o OZE, impresjonizm pełną gębą i heb znowu o glebę.

CDnastapil.

Nawet mieli opracowany geoo podkład, że tworzą i. tam specjalną krainę.

Zresztą ussaa tuż mieli serwisów od  

przyrostu CO2.

TACY foliarze w białych piramidkach.

ZERO emisji spalin, konie na czystym oZEcie.

...to się jakoś Klub Konstruktorów Klimatu nazywało, chyba.

Do pracy nie używali LED, NA NOCNYCH zmianach mieli smolakipochodnie, czyste odnawialne źródła emisji światła.

....

Wracając do meritum, Cyloni wracają i mają wobec zachodu PLAN.

PełnaLiniowaAnarchiaNarodu.

....co do wyspiarzy, już im nie grozi dna nauczania gdyż australijskie mięso umknęło na wodach BRIX.

Ryby i frytki.

Szczury i kora.

Na przednówku głód i MiZeria.. 

Na froncie bez zmian(hynskym)

14 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

tam gdzie ich miejsce. 

Błękitno oki a/syryjski  nowy ład.

WladymirAdolf przekręca się na wznak.

• Haha 1

45 minut temu, Piter_1982 napisał(a):

Dzisiejsi Niemcy potrafili upadać i wstawać. Wyrżnęli nawet Prusaków. Po tym narodzie zostały jakieś niedobitni w postaci Kaszubów. W wojnach światowych im tylko dlatego nie poszło, że włączyły się USA. Porównaj wielkościowo USA, Rosję i Niemcy. A to Niemcy rzuciły wyzwanie ówczesnemu światu. Różnie może być. Podporządkują sobie inne kraje poprzez kapo takich jak Rudy Donald i cała Europa zacznie na nich zap.... . Wystarczy kilka tygodni, sieć kolejową i autostrad mają najlepszą w Europie, trzeba tylko podjąć tą decyzję i wytłumaczyć. Żeby się nie okazało, że zapewnienie gwarancji bezpieczeństwa Ukrainie okaże się pretekstem do relokacji. No co ty Polak, jesteś za Putinem czy przyjmiesz uchodźcę jak dobry Europejczyk? 

Do tego jest potrzebny karny naród, gotowy do poświęceń.

Byłeś kiedyś w Berlinie?

Godzinę temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Do tego jest potrzebny karny naród, gotowy do poświęceń.

Byłeś kiedyś w Berlinie?

Byłem tylko raz.

Kilka razy w roku bywam we Frankfurcie nad Menem. U nas nie widziałem narkomanów śpiących na ulicach. Policja z długą bronią wchodzi w uliczki i sprawdza tożsamość śpiących na chodniku, 500 metrów od dworca. Rozumiem, że nawiązujesz do architektów i lekarzy z mocną opalenizną? W metrze też sporo, jednak co ciekawe nie widziałem, żadnych zaczepek. Oczywiście zbijają się w grupki i zachowują głośno. 

Na co dzień mam kontakt z Niemcami. Są coraz bardziej sfrustrowani. Lokalnie akurat w tym mieście jest sporo przyjezdnych z Austrii, którzy o wiele śmielej mówią, że czas zrobić porządek. Ludzie 30-50 lat i sprawczy bo pracujący w przemyśle lub finansach. Nie chcą wyjeżdżać, a uważają, że to ostatnia chwila, żeby "coś" zrobić. 

ps. od kilku lat niektóre alkohole w Niemczech były tańsze. Ostatnio jak byłem to żywność jest tam tańsza (!). Jak pierwszy raz jechałem na targi w 2011 to konserwy brałem ze sobą z Polski. Więc nie byłbym taki pewny, to my idziemy w dobrym kierunku. Może się okazać, że zanim oni padną my zbankrutujemy i w zamian za kilka srebrników przyjmiemy emigrantów i jeszcze podziękujemy, że rzucą kilka euro. 

• Like 4

12 godzin temu, Magos Dominus napisał(a):

Wyginęli w powstaniach i katowniach.

A kto rozpierdolił to Państwo jak nie szlachta? Która chłopstwo traktowało jak zasób do gnojenia? A w międzywojniu było lepiej? Co miał wtedy chłop? 

10 godzin temu, Tornado napisał(a):

Taki przodownik pracy.

Zawsze gotowy do utylizacji. 

8 godzin temu, Piter_1982 napisał(a):

ps. od kilku lat niektóre alkohole w Niemczech były tańsze. Ostatnio jak byłem to żywność jest tam tańsza (!). Jak pierwszy raz jechałem na targi w 2011 to konserwy brałem ze sobą z Polski. Więc nie byłbym taki pewny, to my idziemy w dobrym kierunku. Może się okazać, że zanim oni padną my zbankrutujemy i w zamian za kilka srebrników przyjmiemy emigrantów i jeszcze podziękujemy, że rzucą kilka euro. 

Ja mieszkam (teraz rodzice tylko) blisko granicy z Niemcami, niby utarło się, że oni do nas po pety i tankować, zgoda. Ale u mnie były lata, że turystyka była robiona zakupowa do Niemiec, chemia taniej, AGD, spożywka już taniej kilka lat. Polacy przy granicy jeżdżą już osobówkami sobie tam na zakupy. JEST TANIEJ! 

Alkohol? Tam idzie się zapić na śmierć. Tanio w chuj. 

• Like 1

W dniu 21.10.2024 o 08:51, Król Jarosław I napisał(a):

Przecież ten naród nadaje się tylko do... Szkoda mi 2 może 3 milionów normalnych ludzi w tym kraju. Reszcie mam do powiedzenia tylko tyle, że wąsaty miał rację.

Czy Ty właśnie celowo i rozmyślnie, na polskim forum publicznie poparłeś hitleryzm i nazizm, ludzi którzy palili rodakami na żywca w piecach, głodzili, torturowali i robili najstraszniejsze, najbardziej satanistyczne gówno jakie można sobie wyobrazić, bo coś Ci się nie spodobało w kontekście politycznym? Ty NAPRAWDĘ popierasz idee hitlerowskie publicznie, w wyróżnionym poście, i jeszcze zbierasz za to lajki i nikt na to nie reaguje?

I głośno popierasz hitleryzm tylko dlatego, że określeni ludzie mają przeprane łby przez media i tylko dlatego, że większość osób jest zajęta swoimi sprawami i nie interesuje ich polityka, to życzysz cywilom publicznie i celowo kary śmierci w jak największych katuszach? I wszyscy mają w dupie gromkie poparcie dla działań A.H., bo to jest takie śmieszne?

Upadłeś na samo dno.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Haha 2
  • Confused 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.