Jump to content

Przeceny, outlet, promocje

Trevor

Recommended Posts

Witam Panowie,

Jako że za jakiś miesiąc czekają nas Black Weeki, Black Friday'e itp. warto dzisiaj założyć wątek w którym będziemy się wymieniać fajnymi promkami dzięki którym można będzie kupić coś sensownego w niskiej cenie. Sam ostatnio bardzo zacząłem korzystać z wszelkiego rodzaju promocji (nawet uwzględniając żywienie) bo po prostu kupowanie dzisiaj czegokolwiek bez promocji to jakaś makabra ile można wydać.

Polecam stronę Pepper.pl gdzie znajdziemy promocje różnego rodzaju. Chciałbym żeby w tym wątku było wklejane wszystko co warto kupić w promocji, co sami kupujemy i jest w tym okazja. Przed Balck Bullshit Dayem warto to ogarnąć i być może skorzystać w te dni z prawdziwych promocji a nie tych udawanych gdzie przekreślona cena to tak na prawdę kłamstwo.

• Like 6

31 minut temu, Trevor napisał(a):

Sam ostatnio bardzo zacząłem korzystać z wszelkiego rodzaju promocji (nawet uwzględniając żywienie)

Też korzystam z gazetek promocyjnych.

Z tym, że czasem niektóre produkty wydają się gorszej jakości mimo, że z wyglądu to samo co bez promocji.

Szczególnie dotyczy to tzw większych opakowań na których napisali  ileś tam % gratis.

• Thanks 1

Odkąd weszła ta dyrektywa, wg której przy promocjach, pod aktualną ceną ma być najniższa cena z ostatnich 30 dni, to trochę ukróci te "promocje", gdzie cena była celowo zawyżana

przed Black Friday, żeby było z czego "obniżać." :P 

Np jak tutaj zrobię kopiuj wklej posta z mojego starego tematu:

Czasem jeszcze widuję takie kuriozalne sytuacje:

2MIaVRS.png

Promocja - z 579zł na 521zł, a najniższa cena z ostatniego miesiąca to 290 zł. :P 

Ale ogólnie przytemperowało to trochę januszekę, nawet jak coś kombinują ordynarnie z cenami, wystarczy zachować minimum czujności.

• Like 4

Ja zacząłem zamawiać trochę z Chin. Okazało się że moja kuzynka sporo zamawia z aliexpress. Najtaniej bywa teraz na Temu, ale z jakością tam jest trochę w kratkę, dlatego najlepiej kupować tanie rzeczy. Już 3 zamówienie idzie do mnie bluza kurtka rękawiczki, szczotka automatyczna do szorowania brudnych nawierzchni i lampka wyświetlająca gwiazdozbiory dla siostrzenicy. Całość 120 zł. Z ostatnich 2 zamówień jestem w miarę zadowolony. Udało się wyhaczyć kurtkę za 16 ziko z polarową podpinką która wygląda bardzo przyzwoicie. Ktoś mógłby powiedzieć że nie wspieram lokalnych przedsiębiorców ale przecież i tak większość jest produkowana w Chinach i generalnie biorąc pod uwagę ogólnoświatowe spierdolenie stwierdziłem że czas dbać o siebie. Wszędzie kupuje tylko w promocjach, i jeśli czegoś nie trzeba na już - lepiej wyszukać promocję lub wyczekać. 

Nas morele z outletu udało siebardzo wygodny fotel wyczaić. 250 zł z transportem materiałowy Sense7 Prism. Wygodny że bajka. 

Edited by Trevor
  • Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.