Pejo Posted October 28 Share Posted October 28 Witam Braci Co Wy na to ? 🤔 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPakal1 Posted October 28 Share Posted October 28 Tragedia. Kiedyś przez dekady kreowało się modę na "wieszaki", a teraz na baniaki. Żadnego w tym umiaru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted October 28 Share Posted October 28 Widziałem to już dawno i nie mogłem uwierzyć i zrobiłem research, tutaj jest wytłumaczenie, wkleję najważniejsze: Cytat Do całej sprawy odniósł się organizator. Warto zaznaczyć, że w Stanach Zjednoczonych, tak jak w Polsce istnieje mnóstwo konkursów miss. Ten konkurs, w którym brała udział Sara, nie skupiał się na wyglądzie, a na osobowości. Miss America to właśnie jeden z takich konkursów, gdzie skupia się na rozmowie, wywiadzie, pokazie talentów i prezentacji sukni wieczorowych. Sara została Miss Alabama, ale w konkursie National American Miss. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejo Posted October 28 Author Share Posted October 28 5 minut temu, Spokojnie napisał(a): prezentacji sukni wieczorowych Suknia wieczorowa rzeczywiście najlepiej na Niej leżała 🫣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted October 28 Share Posted October 28 Aż się chce kwiczeć z radości xD 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted October 28 Share Posted October 28 @Mosze Red Przypomniało mi to Włosimierza i jego sukienkę z allegro 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted October 28 Share Posted October 28 Nie wiem, nie znam się, nie będę obsmiewał, ale wiem jedno - tutaj chyba kłamstwo powtarzane tysiąc razy jednak nie stanie się prawdą 😉 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted October 28 Share Posted October 28 Nie ruchałbym. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted October 28 Share Posted October 28 Promowanie otyłości, chorób, niezdrowego trybu życia i uważanie, że to piękne zakrawa o śmieszność😏 Poprawność polityczna na siłę wchodzi w sfery życia, gdzie ludzie sobie tego nie życzą. Lewactwo zaklina rzeczywistość, dyskutuje z naturą, która jest nieubłagana. Mężczyzna czy świadomy czy nie nigdy by z taką kobieta nie był, tym bardziej wybrał na najpiękniejszą w konkursie. Psychologia ewolucyjna już dawno to wyjaśniła i obaliła brednie, które pociskają środowiska lewicowe, feministki. Tak wnętrze się liczy😅, ta kobieta jest taka nieskazitelna, że zażera własne smutki🤦♂️ 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted October 28 Share Posted October 28 A mi się ta sytuacja podoba. Zajebiście musiała utrzeć nosa tym wszystkim "wypięknionym". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejo Posted October 28 Author Share Posted October 28 2 minuty temu, Król Jarosław I napisał(a): A mi się ta sytuacja podoba. Zajebiście musiała utrzeć nosa tym wszystkim "wypięknionym". Tylko, żeby reszta uczestniczek nie zaczęła teraz zapychać kich jak zwyciężczyni 😂 No cóż może to nowy trend 🤔. Żeby tylko nie przyszedł do Nas 😱 Napewno ta miss pochłania dużo ilość miss-ek z jedzeniem 😁 46 minut temu, zuckerfrei napisał(a): Nie ruchałbym. Kochanego ciała nigdy nie za wiele 😎 @zuckerfrei mógłbyś całą noc całować wszędzie i ani razu byś się nie powtórzył z miejscem 😊 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted October 28 Share Posted October 28 3 minuty temu, Pejo napisał(a): Tylko, żeby reszta uczestniczek nie zaczęła teraz zapychać kich jak zwyciężczyni 😂 Czemu nie ? Chciałbyś babę co wypina dupę w telewizji ? Niech robią co chcą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infernal Dopamine Posted October 28 Share Posted October 28 Cytat Nie ruchałbym. Nie ruchać, nie obserwować. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted October 28 Share Posted October 28 17 minut temu, Król Jarosław I napisał(a): A mi się ta sytuacja podoba. Zajebiście musiała utrzeć nosa tym wszystkim "wypięknionym". Osobiście mi wisi. Ale to może mieć negatywny skutek na pokolenia młodych Amerykanek. Ta misska nie jest +size. Ona jest 4x +size. W samolocie to chyba rezerwuje 2 miejsca, a jak idzie do kibla to samolot dostaje zachwiania pozycji, autopilot głupieje i pilot musi ręcznie wyrównywać pozycję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted October 28 Share Posted October 28 (edited) @zuckerfrei a tam, zanurzyłbyś się w fałdach. P.S. Ciekawe, że lewactwo tak bardzo nie lubi dzielenia: na dobrych, złych; ładnych, brzydkich; głupich, mądrych. Ale gdy ich przydzielić do "lepszej kategorii", to bardzo chętnie. Edited October 28 by I1ariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted October 28 Share Posted October 28 Promowanie grubancypancji to dopiero początek nowego ideału "kobiecości", obawiam się, że ciekawsze pomysły są w kolejce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znamienity Wojennik Posted October 28 Share Posted October 28 Ciekawe jak będzie wyglądała miss Kentucky? Pewnie jak smażony kurczak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted October 28 Share Posted October 28 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gixer Posted October 28 Share Posted October 28 Sprawa jest banalnie prosta. Chodzi o przesuwanie okna Overtona. Rzeczy nieakceptowalne zaczynają się pojawiać i za parę lat są już znormalizowane. To tak jak z homoseksualizmem. Zawsze się zaczyna od tego że trzeba ich zaakceptować bo to nie ich wina. Później chcą tylko ślubu żeby mogli sie odwiedzać w szpitalach, później tylko adopcji bo to przecież lepsze niż dom dziecka. A w między czasie robi się to sposób na to by się wyróżnić z tłumu i moc zwalić winę za swoje problemy na zjebane uprzedzone społeczeństwo sadystycznych prawicowych nacjonalistów... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke Posted October 28 Share Posted October 28 4 minuty temu, Gixer napisał(a): Sprawa jest banalnie prosta. Chodzi o przesuwanie okna Overtona. Rzeczy nieakceptowalne zaczynają się pojawiać i za parę lat są już znormalizowane. To tak jak z homoseksualizmem. Zawsze się zaczyna od tego że trzeba ich zaakceptować bo to nie ich wina. Później chcą tylko ślubu żeby mogli sie odwiedzać w szpitalach, później tylko adopcji bo to przecież lepsze niż dom dziecka. A w między czasie robi się to sposób na to by się wyróżnić z tłumu i moc zwalić winę za swoje problemy na zjebane uprzedzone społeczeństwo sadystycznych prawicowych nacjonalistów... Prosty, stary sprawdzony schemat, ale ludzie i tak tego nie rozumieją. Ten model i styl funkcjonuje w różnych obszarach, ludzie to łykają jak pelikany. A jeżeli @zuckerfrei piszę "nie ruchałbym", to system też ma odpowiedź na takich cwaniaczków, jakis czas temu się to natknąłem, to az nie dowierzakem, odkopałem dzisiaj internety i mam ten madry cytat: "Odwrócony gwałt jest wtedy, kiedy ktoś nie chce się z tobą spotykać przez wzgląd na twój wygląd, wagę, rasę czy jakikolwiek inne uprzedzenia”. Słowo odwrócony daje radę. tak więc zrobią z ludzi idiotow, wsadza dziecko do brzucha. Kiedyś było prościej, jakaś dziewczyna Ci się nie podobała, miałeś do tego prawo, nikogo to nie interesiwało, ty nie podobales się komuś innemu i tak się swiat kręcił. Dzisiaj masz mieć wodę zrobiona z mózgu żebyś jeszcze miał zagwozdkę, wyrzuty sumienia, i jak Cie ta propaganda odpowiednio urobi, to jeszcze dokonasz odkrycia Ruchałbym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted October 28 Share Posted October 28 Będzie fajnie, kiedy wypromują ten wzorzec. Kobiety same zrobią z siebie potwory, którymi i tak są wewnętrznie + szybko zejdą na zawał i problemy krążeniowe z tego świata, maksymalnie do 35 - 40 roku życia. Większość też nie przekaże słabych genów gruberona. Win - win. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted October 28 Share Posted October 28 Jeszcze jedna kwestia jest ciekawa - bardzo łatwy do osiągnięcia model aparycyjny kobiety wybrały. No bo co trzeba robić, żeby być jak ta pani z filmu? Niiiic 😂 poza kompulsywnym spożywaniem 😉 A ideal męskości w jaką stronę idzie? Złoty osiemdziesiąt wzrostu, qtafon 20cm/24h sztywny, no i najlepiej dużo forsy+fejm, bo już sama forsa to też za mało. To jest kurwa #pieklokobiet 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted October 28 Share Posted October 28 1 godzinę temu, Pejo napisał(a): powtórzył z miejscem Brotha what’s that, brotha uuuuu 56 minut temu, Lucky Luke napisał(a): Odwrócony gwałt jest wtedy, kiedy ktoś nie chce się z tobą spotykać przez wzgląd na twój wygląd, wagę, rasę czy jakikolwiek inne uprzedzenia”. Słoń, a spawa “braci samców”: Ok, raz wyruchałem słonia (jak to mówi mój kolega: czasem i słonia trzeba wyruchać, czyt. grubą babę), fajnie na takiej podusi się leży, było zadziwiająco fajnie, ale raz to nie zawsze. To nie jest obiekt do wspólnego życia, chyba, że wpierdalasz jak ona. (Lub masz grube kości, albo przez leki przytyłeś, XD) Aaaaaaa, Starczy! - jak wielki Szu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted October 28 Share Posted October 28 39 minut temu, zuckerfrei napisał(a): Ok, raz wyruchałem słonia (jak to mówi mój kolega: czasem i słonia trzeba wyruchać, czyt. grubą babę), fajnie na takiej podusi się leży, było zadziwiająco fajnie, ale raz to nie zawsze. Skoro było fajnie to pewnie jakąś miss wyciupciałeś, brawo Ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted October 28 Share Posted October 28 Pani powinna zająć wszystkie miejsca na podium, od pierwszego do trzeciego. Uważam, że jej nie docenili. Skoro daje 3x tyle "kochanego ciałka", co standardowe modelki, to należy jej się proporcjonalnie więcej. Fatshaming! Alabama w memicznym świecie, do tej pory słynęła tylko z kazirodztwa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts