Jump to content

Miss Alabama 2024

Pejo

Recommended Posts

Widziałem to już dawno i nie mogłem uwierzyć i zrobiłem research, tutaj jest wytłumaczenie, wkleję najważniejsze:

Cytat

Do całej sprawy odniósł się organizator. Warto zaznaczyć, że w Stanach Zjednoczonych, tak jak w Polsce istnieje mnóstwo konkursów miss. Ten konkurs, w którym brała udział Sara, nie skupiał się na wyglądzie, a na osobowości. Miss America to właśnie jeden z takich konkursów, gdzie skupia się na rozmowie, wywiadzie, pokazie talentów i prezentacji sukni wieczorowych. Sara została Miss Alabama, ale w konkursie National American Miss.

• Like 1
  • Thanks 1

Promowanie otyłości, chorób, niezdrowego trybu życia i uważanie, że to piękne zakrawa o śmieszność😏

Poprawność polityczna na siłę wchodzi w sfery życia, gdzie ludzie sobie tego nie życzą.

Lewactwo zaklina rzeczywistość, dyskutuje z naturą, która jest nieubłagana.

Mężczyzna czy świadomy czy nie nigdy by z taką kobieta nie był, tym bardziej wybrał na najpiękniejszą w konkursie.

Psychologia ewolucyjna już dawno to wyjaśniła i obaliła brednie, które pociskają środowiska lewicowe, feministki.

Tak wnętrze się liczy😅, ta kobieta jest taka nieskazitelna, że zażera własne smutki🤦‍♂️

• Like 5
  • Thanks 1

2 minuty temu, Król Jarosław I napisał(a):

A mi się ta sytuacja podoba. 

Zajebiście musiała utrzeć nosa tym wszystkim "wypięknionym".

Tylko, żeby reszta uczestniczek nie zaczęła teraz zapychać kich jak zwyciężczyni 😂

No cóż może to nowy trend 🤔. Żeby tylko nie przyszedł do Nas 😱

Napewno ta miss pochłania dużo ilość miss-ek z jedzeniem 😁

46 minut temu, zuckerfrei napisał(a):

Nie ruchałbym. 

Kochanego ciała nigdy nie za wiele 😎

@zuckerfrei mógłbyś całą noc całować wszędzie i ani razu byś się nie powtórzył z miejscem 😊

• Haha 2

17 minut temu, Król Jarosław I napisał(a):

A mi się ta sytuacja podoba. 

Zajebiście musiała utrzeć nosa tym wszystkim "wypięknionym".

Osobiście mi wisi. :D

Ale to może mieć negatywny skutek na pokolenia młodych Amerykanek.

Ta misska nie jest +size. Ona jest 4x +size.

W samolocie to chyba rezerwuje 2 miejsca, a jak idzie do kibla to samolot dostaje zachwiania pozycji, autopilot głupieje i pilot musi ręcznie wyrównywać pozycję.

• Like 1

@zuckerfrei a tam, zanurzyłbyś się w fałdach.

P.S. Ciekawe, że lewactwo tak bardzo nie lubi dzielenia: na dobrych, złych; ładnych, brzydkich; głupich, mądrych. Ale gdy ich przydzielić do "lepszej kategorii", to bardzo chętnie.

Edited by I1ariusz

Sprawa jest banalnie prosta. 

Chodzi o przesuwanie okna Overtona. 

Rzeczy nieakceptowalne zaczynają się pojawiać i za parę lat są już znormalizowane. 

To tak jak z homoseksualizmem. Zawsze się zaczyna od tego że trzeba ich zaakceptować bo to nie ich wina. Później chcą tylko ślubu żeby mogli sie odwiedzać w szpitalach, później tylko adopcji bo to przecież lepsze niż dom dziecka. A w między czasie robi się to sposób na to by się wyróżnić z tłumu i moc zwalić winę za swoje problemy na zjebane uprzedzone społeczeństwo sadystycznych prawicowych nacjonalistów...

• Like 4
  • Thanks 2

4 minuty temu, Gixer napisał(a):

Sprawa jest banalnie prosta. 

Chodzi o przesuwanie okna Overtona. 

Rzeczy nieakceptowalne zaczynają się pojawiać i za parę lat są już znormalizowane. 

To tak jak z homoseksualizmem. Zawsze się zaczyna od tego że trzeba ich zaakceptować bo to nie ich wina. Później chcą tylko ślubu żeby mogli sie odwiedzać w szpitalach, później tylko adopcji bo to przecież lepsze niż dom dziecka. A w między czasie robi się to sposób na to by się wyróżnić z tłumu i moc zwalić winę za swoje problemy na zjebane uprzedzone społeczeństwo sadystycznych prawicowych nacjonalistów...

Prosty, stary sprawdzony schemat, ale ludzie i tak tego nie rozumieją. Ten model i styl funkcjonuje w różnych obszarach, ludzie to łykają jak pelikany.

A jeżeli @zuckerfrei piszę "nie ruchałbym", to system też ma odpowiedź na takich cwaniaczków, jakis czas temu się to natknąłem, to az nie dowierzakem, odkopałem dzisiaj internety i mam ten madry cytat:

"Odwrócony gwałt jest wtedy, kiedy ktoś nie chce się z tobą spotykać przez wzgląd na twój wygląd, wagę, rasę czy jakikolwiek inne uprzedzenia”.

Słowo odwrócony daje radę. tak więc zrobią z ludzi idiotow, wsadza dziecko do brzucha. Kiedyś było prościej, jakaś dziewczyna Ci się nie podobała, miałeś do tego prawo, nikogo to nie interesiwało, ty nie podobales się komuś innemu i tak się swiat kręcił. Dzisiaj masz mieć wodę zrobiona z mózgu żebyś jeszcze miał zagwozdkę, wyrzuty sumienia, i jak Cie ta propaganda odpowiednio urobi, to jeszcze dokonasz odkrycia Ruchałbym.

Będzie fajnie, kiedy wypromują ten wzorzec. Kobiety same zrobią z siebie potwory, którymi i tak są wewnętrznie + szybko zejdą na zawał i problemy krążeniowe z tego świata, maksymalnie do 35 - 40 roku życia. Większość też nie przekaże słabych genów gruberona. Win - win. 

• Haha 1

Jeszcze jedna kwestia jest ciekawa - bardzo łatwy do osiągnięcia model aparycyjny kobiety wybrały. No bo co trzeba robić, żeby być jak ta pani z filmu? Niiiic 😂 poza kompulsywnym spożywaniem 😉 A ideal męskości w jaką stronę idzie? Złoty osiemdziesiąt wzrostu, qtafon 20cm/24h sztywny, no i najlepiej dużo forsy+fejm, bo już sama forsa to też za mało.

To jest kurwa #pieklokobiet

• Like 2
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Pejo napisał(a):

powtórzył z miejscem

Brotha what’s that, brotha uuuuu

56 minut temu, Lucky Luke napisał(a):

Odwrócony gwałt jest wtedy, kiedy ktoś nie chce się z tobą spotykać przez wzgląd na twój wygląd, wagę, rasę czy jakikolwiek inne uprzedzenia”.

Słoń, a spawa “braci samców”: 

Ok, raz wyruchałem słonia (jak to mówi mój kolega: czasem i słonia trzeba wyruchać, czyt. grubą babę), fajnie na takiej podusi się leży, było zadziwiająco fajnie, ale raz to nie zawsze. To nie jest obiekt do wspólnego życia, chyba, że wpierdalasz jak ona. (Lub masz grube kości, albo przez leki przytyłeś, XD)

Aaaaaaa, Starczy! - jak wielki Szu. 

• Haha 1

39 minut temu, zuckerfrei napisał(a):

Ok, raz wyruchałem słonia (jak to mówi mój kolega: czasem i słonia trzeba wyruchać, czyt. grubą babę), fajnie na takiej podusi się leży, było zadziwiająco fajnie, ale raz to nie zawsze. 

Skoro było fajnie to pewnie jakąś miss wyciupciałeś, brawo Ty :D 

Pani powinna zająć wszystkie miejsca na podium, od pierwszego do trzeciego. Uważam, że jej nie docenili.

Skoro daje 3x tyle "kochanego ciałka", co standardowe modelki, to należy jej się proporcjonalnie więcej.

Fatshaming!

Alabama w memicznym świecie, do tej pory słynęła tylko z kazirodztwa:

3n37u50rj71a1.jpg

Es86Etltx3lFaaer.jpg

TDp3iCdpSbrp2I9Q.jpg

62a54e5352a4e7f63b658ea8eb89ee26.jpg

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.