Dzingolo Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Dzień dobry, miło mi sie do Was odezwać. Forum już kiedyś widziałem, ale właśnie ale.. Życie sie zmienia, i nic się nie zmieni jeżeli ja czegoś nie zmienię. Jestem osobą po 30, od gimnazjum z problemami opisanymi w temacie NoFap. Na obecną chwile, mam czystą kartę ale walczę z przeszłością, zabiłem w sobie białego rycerza, połknąłem redpill ale cieżko mi z tym wszystkim będąc wwo. Cieszę się że mogę o tym napisać tutaj... Poczytam dalej, odpiszę jak będę umiał pomóc. Chciałem tylko powiedzieć, że nie jest łatwo ( nawet bez imienia o nazwiska ) pisać takiego przywitania, przynajmniej mi.. pzdrawiam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 38 minut temu, Dzingolo napisał(a): Dzień dobry, miło mi sie do Was odezwać. Witaj! Rozgość się i postaraj się czuć swobodnie. Bracia są bezpośredni, ale taki kierunek ja również polecam, bo takie głaskanie i przytakiwanie (ojojoj jak wszyscy mają źle) nie jest dobre w dłuższej perspektywie. Czasami lepiej dostać tzw. kawę na ławę, prosto z mostu, lepę na ryj - jak zwał tak zwał. Jak będziesz się czuł na siłach, to fajnie jakbyś w świeżakowni wrzucił swoją historię, co Cię nurtuje, frapuje itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Elo! 44 minuty temu, Dzingolo napisał(a): że nie jest łatwo ( nawet bez imienia o nazwiska ) pisać takiego przywitania, przynajmniej mi.. pzdrawiam Pierwsze koty za płoty, to najważniejsze, że się przełamałeś.💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts