Jump to content

Dzień dobry

Dzingolo

Recommended Posts

Dzień dobry, miło mi sie do Was odezwać. Forum już kiedyś widziałem, ale właśnie ale.. Życie sie zmienia, i nic się nie zmieni jeżeli ja czegoś nie zmienię. Jestem osobą po 30, od gimnazjum z problemami opisanymi w temacie NoFap. Na obecną chwile, mam czystą kartę ale walczę z przeszłością, zabiłem w sobie białego rycerza, połknąłem redpill ale cieżko mi z tym wszystkim będąc wwo. Cieszę się że mogę o tym napisać tutaj... Poczytam dalej, odpiszę jak będę umiał pomóc. Chciałem tylko powiedzieć, że nie jest łatwo ( nawet bez imienia o nazwiska ) pisać takiego przywitania, przynajmniej mi.. pzdrawiam

• Like 2

38 minut temu, Dzingolo napisał(a):

Dzień dobry, miło mi sie do Was odezwać.

Witaj! Rozgość się i postaraj się czuć swobodnie. Bracia są bezpośredni, ale taki kierunek ja również polecam, bo takie głaskanie i przytakiwanie (ojojoj jak wszyscy mają źle) nie jest dobre w dłuższej perspektywie. Czasami lepiej dostać tzw. kawę na ławę, prosto z mostu, lepę na ryj - jak zwał tak zwał.

Jak będziesz się czuł na siłach, to fajnie jakbyś w świeżakowni wrzucił swoją historię, co Cię nurtuje, frapuje itp. 

Elo!

44 minuty temu, Dzingolo napisał(a):

że nie jest łatwo ( nawet bez imienia o nazwiska ) pisać takiego przywitania, przynajmniej mi.. pzdrawiam

Pierwsze koty za płoty, to najważniejsze, że się przełamałeś.💪

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.