Jump to content

Kobieta woli być czwartą żoną prawdziwego mężczyzny niż pierwszą fajtłapy

Iceman84PL

Recommended Posts

6 godzin temu, wrotycz napisał(a):

Nie, ale jestem w stanie to zrozumieć.

Azjaci to rasiści, taka jest prawda, i u siebie uważają, że są najważniejsi. Bo są. W końcu są u siebie.

Dlatego nie mają żadnych problemów z brudami tego świata. Ich sporym atutem jest fakt, że żadna pejsata gnida nie dostanie się do ich parlamentu ani życia publicznego, bo z daleka zostanie rozpoznana. U nas dużo tych karaluchów pozmieniało nazwiska i za pomocą propagandy i władzy wyniszcza nas od środka.

• Like 6

6 godzin temu, SzatanK napisał(a):

A więc jedynym logicznym rozwiazaniem jest stanie się tym prawdziwym na ten problem, czyż nie?

Książę na białym koniu zapomniał chyba, że ta definicja dla normików, szczególnie Polaków jest płynna i coraz bardziej wyśrubowana jak normy emisji spalin.😉

5 godzin temu, Jorgen Svensson napisał(a):

jak to w PL wszystko jest do dupy m.in.

3 godziny temu, Jorgen Svensson napisał(a):

, o ludziach co plują na swoje korzenie,

Zależy co rozumiesz przez plucie na korzenie. Ja w rozmowach z obcokrajowcami wielokrotnie wspominam( spytany o termin ewentualnego powrotu na stałe)o nie- rządzie będący marionetką w rękach poszczególnych wywiadów, nie wspominając jednocześnie o tłuszczy, która go wybrała. Czy to wlicza się do "opluwania swoich korzeni" czy jeszcze nie, spytam nieskromnie?

3 godziny temu, Gixer napisał(a):

Ulala kolega powinien pracować w ABW bo ma doskonałą pamięć xD 

Ja tylko wrzuciłem taka sugestie ze może zsw ma swoje zalety

Bardzo dobrze, takie farmazony trzeba wyjaśniać.

. Sami przyznają że wojsko ich ukierunkowało w tym czego chcą od życia i w tym że mogą sobie poradzić.

. Pewnie w starym systemie to było doświadczenie raczej traumatyczne chociaż pewnie zależy gdzie się trafiło

Taki sam farmazon jak to , że sekta watykańska wspiera/ promuje wartości rodzinne czy jest jej ostoją.

Edited by Kiroviets
  • Like 1

Ja tylko wrzuciłem taka sugestie ze może zsw ma swoje zalety.

Acha, czyli coś co kilka miesięcy temu nie wyglądało na sugestię dziś w obliczu nieco innej sytuacji i wyciągnięcia brzmi jak sugestia właśnie.

Patrzcie przegrywy, ja mam mieszkanko tuż za naszą granicą. Jako wielki bohater wsiądę sobie na rower, wezmę na bagażnik żonkę z bomblekiem i sobie pojadę, a wy głosujący na Tuska czy Kaczora sobie walczcie.

Ja na nich nie głosuje, więc jestem lepszy od was i z racji tego, że walczyć chcę, ale wy mimo, iż nie chcecie to macie, bo jak tak piszę z perspektywy zagranicznej kanapy. Zresztą ja mam żonkę i dzieci oraz kasę, więc w przeciewieńtwie do was kupie sobie spokój przegrywy.

Patrzcie przy okazji, mnie stać, bo mam kasę, a was nie, ja sobie to kupię, wy nie.

Służba wojskowa dla wszystkich, ale nie dla mnie. Śmierdzi podwójnymi standardami przeokrutnie.

Bo ja w wojsku nie byłem i przez to jestem prawdziwym "menszczynznom", a wy dopiero przez wojsko macie się nimi stać.

Pisałem Ci już kiedyś o Twojej pogardzie do reszty i nie wiem czy to nie jest ten moment.

Edited by Krugerrand
  • Like 3

12 hours ago, Brat Przemysław said:

Ja pisze ze kobietom nie przeszkadza dzielenie bogatego (albo szczekozaura) i one będą monogamiczne z nim

Jak on ma więcej "żon" to to nie jest monogamia. Kropka.

Ale masz rację - kobietom nie przeszkadza życie w poligamii.

A poligamia to nie monogamia, niezależnie jak często będziesz to powtarzał.

• Like 1

10 godzin temu, Krugerrand napisał(a):

Acha, czyli coś co kilka miesięcy temu nie wyglądało na sugestię dziś w obliczu nieco innej sytuacji i wyciągnięcia brzmi jak sugestia właśnie.

Patrzcie przegrywy, ja mam mieszkanko tuż za naszą granicą. Jako wielki bohater wsiądę sobie na rower, wezmę na bagażnik żonkę z bomblekiem i sobie pojadę, a wy głosujący na Tuska czy Kaczora sobie walczcie.

Ja na nich nie głosuje, więc jestem lepszy od was i z racji tego, że walczyć chcę, ale wy mimo, iż nie chcecie to macie, bo jak tak piszę z perspektywy zagranicznej kanapy. Zresztą ja mam żonkę i dzieci oraz kasę, więc w przeciewieńtwie do was kupie sobie spokój przegrywy.

Patrzcie przy okazji, mnie stać, bo mam kasę, a was nie, ja sobie to kupię, wy nie.

Służba wojskowa dla wszystkich, ale nie dla mnie. Śmierdzi podwójnymi standardami przeokrutnie.

Bo ja w wojsku nie byłem i przez to jestem prawdziwym "menszczynznom", a wy dopiero przez wojsko macie się nimi stać.

Pisałem Ci już kiedyś o Twojej pogardzie do reszty i nie wiem czy to nie jest ten moment.

Ja nikim nie pogardzam moze to Ty to tak odbierasz.

Mówię tylko że zsw mogło by pomóc ogólnie społeczeństwu. A to że zamierzam sie ewakuować może zainspiruje kogoś do odpuszczenia sobie śmierci za ojczyznę. 

Polska jest zinfiltrowana przez służby Niemiec, rosji, usa, Francji, Izraela. Dlatego mamy imigrantow masowo wpuszczanych do kraju, dlatego nigdy tu nie powstanie cpk czy elektrownie atomowe. Ten kraj jest spisany na porażkę bo statystyczny polak ma 99 is a statystyczny Niemiec 101. 

Jak sądzisz czy sb, KGB czy Stasi było przygotowane do transofrmacji ustrojowej w Polsce ? Moim zdaniem było już 10 lat wcześniej, przejęli aktywa i władze a Polacy są rozgrywani jak dzieci w wojnie polsko-polskiej. Obywatele tego państwa są nieświadomi jak świat wygląda dlatego chuja tu można zdziałać. Minie 20 lat i będziemy się rzucać koktajlami Mołotowa z arabami i murzynami których sami tu wpuściliśmy...

• Like 2

28 minut temu, Gixer napisał(a):

Ten kraj jest spisany na porażkę

To obczaj no taką Hiszpanię:

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-11-02/mieszkancy-oskarzaja-wladze-o-powodz-w-walencji-nie-bylo-zadnych-ostrzezen/

"mieszkańcy twierdzą, że otrzymali wiadomość SMS z ostrzeżeniem dopiero o godz. 20nwe wtorek. Wówczas ulewny deszcz padał wtedy już od kilku godzin. Inni twierdzą, że alert dostali w momencie, gdy woda sięgała im już do szyi.

- Nie powiedzieli ani słowa - przekazał w rozmowie z dziennikarzem Polsat News jeden z mieszkańców regionu. "

"W regionie brakuje m.in. wyspecjalizowanych ludzi do działania. Konieczne jest wsparcie służb. Hiszpańska biurokracja utrudnia reakcję. Pomoc potrzebna jest natomiast już.

Rząd w Hiszpanii działa według protokołów. Zanim zatwierdzi cokolwiek, mijają dni. Potrzebujemy "na już" 2000 wyspecjalizowanych strażaków i sanitariuszy - mówi Aleksandra Huetter."

Głos w sprawie zabrał Ramon Sentis Duran, Konsul Honorowy RP w Walencji. W wiadomości przekazanej o2.pl Konsul apeluje do polskich władz o pomoc. Wskazuje, że region nie może czekać, aż hiszpański rząd podejmie odpowiednie decyzje.

https://www.o2.pl/informacje/polacy-w-hiszpanii-apeluja-o-pomoc-po-powodzi-koszmar-nie-trzeba-halloween-7088950053067488a

• Like 1

20 minut temu, Brat Jan napisał(a):

Rząd w Hiszpanii działa według protokołów. Zanim zatwierdzi cokolwiek, mijają dni. Potrzebujemy "na już" 2000 wyspecjalizowanych strażaków i sanitariuszy - mówi Aleksandra Huetter."

Czytałem na Plusujemy, że obrzucili błotem i kamieniami władze, które musiały uciekać więc wizytacja się nie powiodła. 

A co do biurokracji, to za generała Franco podatki były niższe. 

Tyle w kwestii takiego podejścia do obywateli:

• Like 3

W dniu 3.11.2024 o 23:14, Kiroviets napisał(a):
W dniu 3.11.2024 o 17:10, SzatanK napisał(a):

A więc jedynym logicznym rozwiazaniem jest stanie się tym prawdziwym na ten problem, czyż nie?

Książę na białym koniu zapomniał chyba, że ta definicja dla normików, szczególnie Polaków jest płynna i coraz bardziej wyśrubowana jak normy emisji spalin.😉

Nie zapomniałem o tych wyśrubowanych "normach" drogi bracie @Kiroviets . Podkreślałem w swoich postach raz za razem, że mnie one mocno skrzywdziły za młodu. Tym bardziej jako osobę współzależną, której cały uraz tej dysfunkcji nie mówi tylko wręcz krzyczy "Jesteś nie wystarczającym, jesteś nie godnym, nie można Cię pokochać, nie zasługujesz, musisz się starać bardziej". A więc, dla mnie to nie były tylko byle jakie normy a wręcz ściana - prawie, że ściana płaczu bo czułem nieustanną frustrację z tego powodu, że to jest po prostu nie fair. Tym bardziej, że innych jakby to wszystko nie dotyczyło ;) 

Wiesz @Kiroviets wiem, że nie przepadasz za mną i to rozumiem, nie mam z tym problemu. Jednak pozwól, że Ci coś napiszę. 

Wcześniej podobnie jak wy się irytowałem i denerowałem na te wymagania - sam o nich pisałem a może i zrobiłem kilka tematów, whatever. Dzisiejsza moja perspektywa znacznie się różni od tego jak je postrzegałem wcześniej a jak je postrzegam teraz. Naprawdę tak jest, że im bardziej stajesz się tym czego pragnie kobieta (ale nie nawiedzona babka, która uważa ze musisz być supermanem), to w pewien zabawy dosyć sposób te wymagania przestają mieć znaczenie a nawet je "przeskakujesz", czy może gdzieś tam znikają lub może tak naprawdę ich nigdy nie było. Nie wierz w te wymogi, że musisz mieć nie wiadomo co i być nie wiadomo kim. Jeżeli kobieta mówi o takich sprawach na poważnie to jest odrealniona i nie powinna być brana na serio bo nie ma ludzi idealnych i perfekcyjnych oraz spełniajacych, każdy wymóg. Jeśli będziesz szczerym ze sobą to zauważysz, że ludzie otyli, szczupli, biedny, bogaci, krzywi, prości, zdrowy i nie zdrowi są ze sobą w związkach. Spostrzeżesz również, że dziwnym trafem ale mężczyzni tych kobiet nie przejawiają nawet 1/10 tych wymogów, o których kobiety w mediach społecznościowych trąbią. A więc w dużym skrócie - DA SIĘ. Nie musisz być nie wiadomo czym ale faktycznie przejawiać pewną dozę męskości jest i było oraz będzie cenione u płci przeciwnej i tyle. Podobnie jest w drugą stronę w szczególności to odczuwają panie, które widzą na horyzoncie "prawdziwego mężczyznę". Tam jest więcej lęków jak u facetów, szczególnie po seksie by nie odszedł.

Więcej wiary w siebie @Kiroviets 

Piszę to do siebie jak i do wszystkich czytających moje wypociny. 

Zdrowia wszystkim. Pozdro.

Edited by SzatanK

Godzinę temu, SzatanK napisał(a):

Nie zapomniałem o tych wyśrubowanych "normach" drogi bracie

Właśnie zacytowany przeze mnie powyżej fragment temu zaprzecza.

wiem, że nie przepadasz za mną i to rozumiem, nie mam z tym problemu

Nope. Po prostu czasem czytając Cię mam mindfuck'a.

Podkreślałem w swoich postach raz za razem, że mnie one mocno skrzywdziły za młodu

". A więc, dla mnie to nie były tylko byle jakie normy a wręcz ściana - prawie, że ściana płaczu bo czułem nieustanną frustrację z tego powodu, że to jest po prostu nie fair

Tym bardziej czytając to nie kleję retoryki Twoich postów.🤔

Wcześniej podobnie jak wy się irytowałem i

Jakie " wy"- ja z tego mam bekę.😉

Więcej wiary w siebie @Kiroviets 

Mam jej wystarczająco.

Nie wierz w te wymogi, że musisz mieć nie wiadomo co i być nie wiadomo kim. Jeżeli kobieta mówi o takich sprawach na poważnie to jest odrealniona i nie powinna być brana na serio bo nie ma ludzi idealnych i perfekcyjnych oraz spełniajacych, każdy wymóg

W końcu się zgadzamy.😁

. Jeśli będziesz szczerym ze sobą to zauważysz, że ludzie otyli, szczupli, biedny, bogaci, krzywi, prości, zdrowy i nie zdrowi są ze sobą w związkach. Spostrzeżesz również, że dziwnym trafem ale mężczyzni tych kobiet nie przejawiają nawet 1/10 tych wymogów, o których kobiety w mediach społecznościowych trąbią

Te mityczne przypadki typów z łuszczycą.🤣

A tak na powżnie, to zauważam nieskromnie również to, że tacy faceci są tylko providerami do wyeksploatowania.

11 godzin temu, Kiroviets napisał(a):

Po prostu czasem czytając Cię mam mindfuck'a.

Kuźwa ja sam mam mind fucka. Faktycznie nie pomyślałem o was przez co musicie przechodzić ze mną, xd 🤣

Cholera jasna w sumie szkoda mi was, LOL.

11 godzin temu, Kiroviets napisał(a):
12 godzin temu, SzatanK napisał(a):

. A więc, dla mnie to nie były tylko byle jakie normy a wręcz ściana - prawie, że ściana płaczu bo czułem nieustanną frustrację z tego powodu, że to jest po prostu nie fair

Tym bardziej czytając to nie kleję retoryki Twoich postów.🤔

W sumie się nie dziwię. Ciężko tu cokolwiek skleić. 😜

Przeprawszam was za siebie ^^.

Ale wiedzcie, że mam dobre intencje :D 

Edited by SzatanK

W dniu 3.11.2024 o 08:18, cst9191 napisał(a):

Pamiętacie jak ktoś wrzucił na forum fragment live tego sławnego murzyna jutubera-piłkarza, który pojechał do Korei i wszystkie Koreanki które zaczepiał odwracały wzrok, unikały kontaktu?

Można się zachowywać przyzwoicie będąc kobietą? Można.

Azjaci gardzą murzynami. Uważają ich za dość tępych i leniwych. Podobnie jest w Indiach, gdzie im ktoś bielszy tym bardziej poważany. Taki akurat mają kod kulturowy.

• Like 1

Ale panowie w czym jest problem dlaczego się frustrujecie? Wystarczy tylko odzyskać władzę w kraju bo póki co to zapierdalacie jak robole na to wszystko i jesteście goleni, to za wasz hajs ten mokkebe rucha wam kobiety które zresztą i tak miałyby was w dupie. No sorry taka jest prawda, większość z was nie znaczy nic możecie sobie tylko popierdolić albo iść na wybory, a byle myszka was zakręci dookoła palca i będziecie się zastanawiać dlaczego nie ma orgazmu. 

A co byście zrobili gdybyście zobaczyli murzyna skaczącego po samochodzie czy srającego do Wisły? Większość z was by tylko przeszła i nic nie powiedziała :D

Zatem jak kobiety mają was szanować skoro kraj nawet nie należy do was tylko do pana państwo który kobietkami się zaopiekuje, do tego importuje czarną knage, czarna knaga dostanie social i mieszkanie z waszej pracy żeby wasze kobiety mogły się z nimi jebać po kątach na okrągło. 

Nie wiem czego jeszcze nie rozumiecie tak naprawdę. To wszystko jest odgórnie sterowane politycznie, A wy jedyne co robicie to pracujecie na to wszystko. Możecie sobie tylko jojczyć tutaj, z forum dotyczącego samo rozwoju zrobiliście sobie ścianę płaczu i gówno robicie i do żadnych wniosków nie dochodzicie. Dlatego wasze kobiety będą ruchane przez kogoś innego.

• Like 2

W dniu 2.11.2024 o 16:12, Iceman84PL napisał(a):

Kobiety z Polski coraz częściej wiążą się z muzułmanami, nie przeszkadza im bycie kolejną w haremie.

W takich związkach o dziwo wykonują role nakreślone przez naturę, obca religia, kultura nie przeszkadza,

mieszkanie z rodziną mężczyzny czy noszenie burek także.

Nie ma grymasów, roszczeń, chętnie pracują na swojego wybranka.

Tam podły patriarchat im pasuje, nie tak jak tutaj w cywilizacji zachodniej😏

Piękny wzór do naśladowania. 

Widzę, że muszę się jeszcze wiele nauczyć. 

Zastanawia mnie jak dany facet, który ma kilka kobiet ogarnia wszystko w czasie? 

Do tego dochodzi bzykanie każdej żony. 

Muszę podpytać jakiegoś muzełmanina jak on to robi. 

Bo Polki widzą że Polacy to są zwykłe pizdy, nie mają nic do gadania we własnym kraju, byle przygłupi czarnuch przyjedzie to jeszcze zaraz dostanie mieszkanie i social bo Unia tak powie - ale oczywiście frajerzy cieszyli się że ze Święta niepodległości xD

Gdzie Ci wielcy patrioci i ta cała husaria? Chyba tylko w wyobraźni. Prawda jest taka że większość z was nic nie zrobi jeśli taki ciapaty czy murzyn zacznie odpierdalać na mieście, ze strachu będziecie udawać że nie widzicie ewentualnie będziecie liczyć na policję bo tak was nauczono. Albo będziecie się bać konsekwencji prawnych, w każdym z przypadków będziecie mieć związane ręce. Nie mówię o każdym tylko o większości bo już znam forumową społeczność na wylot. 

Zresztą jako mężczyźni wszyscy jesteśmy dymani przez państwo które promuje jedynie kobiety. Jak to jest że my na własnej granicy nie możemy go najeźdźców strzelać? 

Przecież nawet wasze dzieci nie są wasze tylko należą do państwa, to państwo decyduje kiedy pójdzie do szkoły i czego ma się uczyć, my jesteśmy tutaj tylko parobkami i niewolnikami. Kiedyś centrum ekonomiczne im Adama Smitha obliczyło że płacimy 83% podatku, teraz pewnie więcej, jeszcze inflacja zjada nam oszczędności, a za pańszczyzny była dziesięcina, w sumie to zostaje nam tyle co kiedyś musieliśmy zapłacić. 

No i dlaczego nikt się nie burzy? Budziki na jutro do pracy ustawione? Jak wy chcecie mieć kobiety jak we własnym państwie jesteście niewolnikami, nie ma się co dziwić że kobiety wami gardzą. Sam się często spotykam z takim domyślnym traktowaniem z góry dopóki ktoś mnie nie pozna. Niemcy to w ogóle plują na Polaków, mają nas w dupie i traktują jak pod ludzi dopóki się ich nie zjebie z góry do dołu i nie pokaże siły. Bo większość polaczków taka jest, naplujesz im w mordę to będą silnę zębami łapali.

Edited by Imiennik
  • Like 2

3 godziny temu, Imiennik napisał(a):

byle przygłupi czarnuch przyjedzie to jeszcze zaraz dostanie mieszkanie i social bo Unia tak powie

To tylko wstępna 'faza'. Jeżeli myślisz, że Unija czy 'panowie szlachta' od tak, bez żadnego ale dają (i będą dawać po wieczne czasy) z dobrego 'serduszka' pieniążki Mokebe, bo ... bo lubią czarne faje to się mylisz (nie dotyczy makarona). Wesoło to się zacznie jak pieniążki na nowe samochodziki i domki dla 'indżynirófff' się skończą. Można powoli obserwować ten scenariusz u zachodniego sąsiada... oraz niedługo również na wysepce z grzyba i błota (o ile po ostatnich wyborach za wielką wodą, na małej wysepce nie polecą głowy).

Cała ta farsa może zostać odkręcona w tydzień (albo i krócej), no ale na to jeszcze nie czas. Wystarczy, że wajchowy przerzuci wajchę i sytuacja zmieni się z dnia na dzień - media zmienią ton w pół zdania redaktora prowadzącego, nastanie totalna amnezja.

Panie, ze swoimi czekoladowymi dziećmi udawać będą nowo-narodzone-dziewice, świętrze od papy z watykanu (w tym przypadku akurat poprzeczka zawieszona jest nadzwyczajnie nisko i raczej to kiepska analogia).

Ogólnie mam czasem wrażenie, no ale zapewne to złudzenie i totalna nieprawda oraz całkowite bzdury, że tak jakby większość wydarzen była odsiewaniem słabych podatnych na propagandę, media, trendy oraz 'the current thing'. W branży technologicznej istnieje pojęcie 'honeypot'. Ale to tylko takie przeczucie, całkowicie na pewno nie prawdziwe...

Edited by oxy
  • Like 3

6 godzin temu, Imiennik napisał(a):

Bo Polki widzą że Polacy to są zwykłe pizdy, nie mają nic do gadania we własnym kraju, byle przygłupi czarnuch przyjedzie to jeszcze zaraz dostanie mieszkanie i social bo Unia tak powie - ale oczywiście frajerzy cieszyli się że ze Święta niepodległości xD

Gdzie Ci wielcy patrioci i ta cała husaria? Chyba tylko w wyobraźni. Prawda jest taka że większość z was nic nie zrobi jeśli taki ciapaty czy murzyn zacznie odpierdalać na mieście, ze strachu będziecie udawać że nie widzicie ewentualnie będziecie liczyć na policję bo tak was nauczono. Albo będziecie się bać konsekwencji prawnych, w każdym z przypadków będziecie mieć związane ręce. Nie mówię o każdym tylko o większości bo już znam forumową społeczność na wylot. 

Zresztą jako mężczyźni wszyscy jesteśmy dymani przez państwo które promuje jedynie kobiety. Jak to jest że my na własnej granicy nie możemy go najeźdźców strzelać? 

Przecież nawet wasze dzieci nie są wasze tylko należą do państwa, to państwo decyduje kiedy pójdzie do szkoły i czego ma się uczyć, my jesteśmy tutaj tylko parobkami i niewolnikami. Kiedyś centrum ekonomiczne im Adama Smitha obliczyło że płacimy 83% podatku, teraz pewnie więcej, jeszcze inflacja zjada nam oszczędności, a za pańszczyzny była dziesięcina, w sumie to zostaje nam tyle co kiedyś musieliśmy zapłacić. 

No i dlaczego nikt się nie burzy? Budziki na jutro do pracy ustawione? Jak wy chcecie mieć kobiety jak we własnym państwie jesteście niewolnikami, nie ma się co dziwić że kobiety wami gardzą. Sam się często spotykam z takim domyślnym traktowaniem z góry dopóki ktoś mnie nie pozna. Niemcy to w ogóle plują na Polaków, mają nas w dupie i traktują jak pod ludzi dopóki się ich nie zjebie z góry do dołu i nie pokaże siły. Bo większość polaczków taka jest, naplujesz im w mordę to będą silnę zębami łapali.

Jeżeli współczesne społeczeństwo nie dało mi NIC to czemu miałbym się narażać za ludzi, którzy jakbyś im dał 10 zł za naplucie na mnie to utopiłbym się w ślinie? Ludzie w swojej masie to w większości debile, których dymać to jest nie tylko obowiązek, ale i przyjemność. Od 20 lat wybierają PIS/PO wierzą w pandemie i cieszą z bezwarunkowej pomocy wschodnim braciom xD Idą jak te barany jeden za drugim. Nic mnie z nimi nie łączy poza tym, że w tym samym czasie się urodziłem na tym łez padole. Jak ktoś chce się narażać na jakieś bójki i konsekwencje prawne za kogoś kto nigdy by mu nie pomógł w tej samej sytuacji, to jest dla mnie frajerem, burzyć to się można w obronie kogoś na kim ci zależy xD Nie warto rzucać pereł między wieprze, mówi to panu coś panie Ferdku? 

• Like 3

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.