Jump to content

Telefon z najlepszym aparatem

PoProstuMarek

Recommended Posts

Cześć. Szukam smartfona z najlepszym aparatem. Zastanawiam się nad iphonem 16 Pro. Chodzi mi również żeby był dość wygodny w używaniu, przykładowo samsung s24 ultra jest dla mnie zbyt duży. Potrzebny jest mi do pracy, do wykonywania zdjęć mojej pracy, żebym mógł później wrzucić coś na insta, fb lub stronę. 

Weź iphona, jeśli SM są priorytetem. Algorytm optymalizowania zdjęć/filmów jest napisany pod instagram/yt, więc nie ma strat jak najpierw telefon przekształca, a potem portal. Nie bez powodu celebryci się tak garną do jabłuszek. Nawet 11, da radę. Chyba, że naprawdę masz kasę. Nie wiem co to za wyroby, ale moim zdaniem lepiej zainwestować w oświetlenie i namiot bezcieniowy. 

• Thanks 1

Kupiłem iphona 16 pro. Fajny, jeszcze w miarę poręczny. Przez jakiś czas pobawię się aparatem korzystając z jakiś tutoriali i ruszam z sesjami. 

On 11/17/2024 at 10:23 PM, Piter_1982 said:

Nie wiem co to za wyroby, ale moim zdaniem lepiej zainwestować w oświetlenie i namiot bezcieniowy. 

Od kilkuset zlotych do nawet kilkunastu tys złotych.

Szukam jakiegoś rozkładanego tła białego do zdjęć.

Zastanawiam się również nad gimbalem do tego telefonu.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.