Mosze Red Posted November 25 Share Posted November 25 @mac to i ja się zabawię w poetę i ułożyłem taki elegancki wers Wojna to chuj, a kto do niej podżega na sznur 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 25 Share Posted November 25 14 godzin temu, Iceman84PL napisał(a): Dzisiejsze czasy stworzyły słabych mężczyzn rękami kobiet, Za komuny były złe wzorce, nasi dziadowie, pradziadowie nie byli miękcy, żyli w trudnych czasach, mam rozumieć, że do takiego stanu obecnego doprowadziły mass media i ściek z niego płynący ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pytonga Posted November 25 Share Posted November 25 4 hours ago, Druid said: Za komuny były złe wzorce, nasi dziadowie, pradziadowie nie byli miękcy, żyli w trudnych czasach, mam rozumieć, że do takiego stanu obecnego doprowadziły mass media i ściek z niego płynący Tak social media, Holywood - filmy, seriale. Wszędzie tłuką książe musi być delikatny, czuły i słuchać. Szkoła także już zaczyna uczyć bądź miły delikatny. Takie coś mnie naszło - Gdyby nagle dinozaury wróciły to by zdechły z przejedzenia. Większość, nie uciekała by i wolałaby jęczęć to niesprawiedliwe. Jak to mam uciekać, ja nie chcę - ja mam prawo wyrazić swoje uczucia - dinozaury nie mogą mnie ot tak jeść. A dinozaur jak to dinozaur (mięsożerny) wpierdolił by ile wlezie i zdechł z przejedzenia. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPakal1 Posted November 26 Share Posted November 26 18 godzin temu, Druid napisał(a): Za komuny były złe wzorce, nasi dziadowie, pradziadowie nie byli miękcy, żyli w trudnych czasach, mam rozumieć, że do takiego stanu obecnego doprowadziły mass media i ściek z niego płynący ? Mass-media pośrednio. Tak naprawdę wyniszczyli nas nasi "przyjaciele" , w I i II wojnie światowej, wcześniej w trakcie zaborów. Później PRL. W rankingu narodów świata bijemy wszelkie rekordy pod względem skur...łej historii. Zawsze jak z kolegą smakujemy trunki wysokoprocentowe, to śmiejemy się (przez łzy), że na naszym kraju diabeł swoim dupskiem usiadł. "Prawdziwych mężczyzn już nie ma" , że się posłużę cytatem. Prawdziwy mężczyźni gryzą piach. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 29 Share Posted November 29 W dniu 26.11.2024 o 10:40, TPakal1 napisał(a): że na naszym kraju diabeł swoim dupskiem usiadł. Serbia, Bułgaria, Wietnam, Korea, te państwa żyły dłużej pod czyimś butem, zresztą Korea na północy jest do dnia dzisiejszego pod butem dynastii Kimów, oni mogą mówić z całą stanowczością, że mają skur historię, ile Bułgaria, Serbia była pod butem Tureckim ? Korea ? Wiecznie ktoś ich najeżdżał i okupował. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPakal1 Posted November 29 Share Posted November 29 6 godzin temu, Druid napisał(a): Serbia, Bułgaria, Wietnam, Korea, te państwa żyły dłużej pod czyimś butem, zresztą Korea na północy jest do dnia dzisiejszego pod butem dynastii Kimów, oni mogą mówić z całą stanowczością, że mają skur historię, ile Bułgaria, Serbia była pod butem Tureckim ? Korea ? Wiecznie ktoś ich najeżdżał i okupował. Przecież diabeł nie będzie wiecznie siedział w jednym miejscu. 😜 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 29 Share Posted November 29 20 minut temu, TPakal1 napisał(a): Przecież diabeł nie będzie wiecznie siedział w jednym miejscu. 😜 Historia niestety lubi się powtarzać, także może wrócić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 29 Share Posted November 29 W dniu 25.11.2024 o 01:10, mac napisał(a): To jest walka o miłość. To jest walka o kobiety. Harlekina jeszcze napiszesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balin Posted November 30 Share Posted November 30 Nie wiem skąd ta mitologia, że kiedyś było lepiej. Nie było lepiej. Dziadom i pradziadom, tez kobiety przyprawiały rogi. Znam z opowiadań przypadki, gdy maz pojechał w pole orać, a do zony na orkę przychodził gach. Albo na szybach wiertniczych, kobiety nago wieczorami tańczyły na stołach na imprezach. A mezowie w tym czasie zajmowali się wychowywaniem dziećmi tych wiertaczy. Wmawiając wszystkim, że to ich. Jedna z takich kobiet miała trójkę dzieci, żadne nie podobne do meża i każde z wyglądu inne. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tete-a-tete Posted November 30 Share Posted November 30 2 godziny temu, balin napisał(a): Nie wiem skąd ta mitologia, że kiedyś było lepiej. Nie było lepiej. Dziadom i pradziadom, tez kobiety przyprawiały rogi. Znam z opowiadań przypadki, gdy maz pojechał w pole orać, a do zony na orkę przychodził gach. Albo na szybach wiertniczych, kobiety nago wieczorami tańczyły na stołach na imprezach. A mezowie w tym czasie zajmowali się wychowywaniem dziećmi tych wiertaczy. Wmawiając wszystkim, że to ich. Jedna z takich kobiet miała trójkę dzieci, żadne nie podobne do meża i każde z wyglądu inne. Kolega 2,6 postów naprodukował na forum i nie ma takiej podstawowej wiedzy? Zawsze było chujowo, ale wciąż dużo lepiej niż teraz. Nie będę się spuszczał nad żadnymi konkretnymi teoriami, bo nie mam czasu na pisanie pracy magisterskiej teraz, tylko wypunktuję hashtagami (kolejność przypadkowa): #feminizm #tinder #instagram #lewactwo #imigranci #piekło_rozwodowe #onlyfans #wymieranie_polski_powiatowej To tylko te główne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoBe Posted November 30 Share Posted November 30 (edited) 6 godzin temu, balin napisał(a): Nie wiem skąd ta mitologia, że kiedyś było lepiej. Nie było lepiej. Dziadom i pradziadom, tez kobiety przyprawiały rogi. Było lepiej. Mam dużą rodzinę, wszystkie moje ciotki mają staż małżeński 30-50 lat, nie są tą małżeństwa idealne, ale znaczną większość jest poprawna. Dzieci wyszły, w większości na ludzi, większość mojej rodziny jest bez rozwodów, ale to konserwatywne głównie małżeństwa, z tradycyjnym modelem rodziny i dużą ilością dzieci. Mój wuja z ciotką miał teraz 70 lat stażu małżeńskiego, co jest rzadkością. Z tego co mi wiadomo i większość osób to potwierdzi, moje ciotki prowadziły się za młodu dobrze i później również, spełniając swoje naturalne rolę i znając swoje miejsce w szeregu. Oczywiście, że zdrady były zawsze, od czasów paleolitycznych nawet. Kobiety wyssały zdradę z mlekiem matki i jeśli mają słabego mężczyznę, to rośnie szansa na skok w bok, bo kobiety kochają tylko siłę, a nie słabość i wrażliwość. Dzisiejsi mężczyźni są słabi, a kobiety, przez masową propagandę, coraz bardziej rozpustne i zepsute, stąd większa ilość rozwodów i zdrad, ze strony kobiet. Dlaczego? Bo może, bo państwo kukold pomoże i wszystko zapewni. Edited November 30 by MarkoBe 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 30 Share Posted November 30 11 godzin temu, balin napisał(a): tez kobiety przyprawiały rogi. Jak kobieta źle wybrała faceta, albo źle się prowadziła to źle kończyła, teraz dostanie 800 plus, pomoc, oraz system prawny stoi za nią, nie ważne czy jest winna czy niewinna. 9 godzin temu, tete-a-tete napisał(a): To tylko te główne. A te mniejsze ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted December 2 Share Posted December 2 Wczoraj koleżanka zapytała mnie czy nie wejdę jej do żabki gdy przejeżdżaliśmy autem. Pewnie dlatego, że była po imprezie i nie wyglądała w jej mniemaniu dobrze. Odpowiedziałem tylko, czy jest jakaś ułomna i sama nie może? Tak trzeba ucinać w zarodku próby zrobienia z siebie frajera na posyłki. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolumen Posted December 3 Share Posted December 3 Pomóc można i nie ma znaczenia tutaj czy kobiecie czy koledze z pracy. Ważne są w tym wszystkim jednak dwie rzeczy. Pierwsza to wdzięczność, a ściślej wyraźne jej okazywanie. A druga, to jakaś równowaga, balans - ty mi pomożesz dzisiaj ale ja pomogę tobie jutro. Jeżeli są spełnione te dwa warunki, to nie widzę absolutnie żadnego problemu, żeby pomagać takiej kobiecie czy jak już wspomniałem innemu mężczyźnie. Problem wynika z tego, że kobiety w 99% przypadków nie okazują wdzięczności za tą pomoc, jak również - i to chyba nawet już w stu procentach przypadków- nie odwdzięczają się tym samym. A to z kolei powoduje, że każdy średnio rozgarnięty facet bardzo szybko stwierdzi, że jest po prostu wykorzystywany i mu się to najzwyczajniej w świecie nie opłaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts