Dowódca plutonu Posted November 27 Share Posted November 27 (edited) Dzień dobry. Jeśli temat zbyt hardcorowy to można usunąć. Chciałbym zostać psychopatą. Albo mówiąc łagodniej manipulatorem emocji. Lub jeszcze innaczej kontrolującym emocjonalność ludzką. Oczywiście w stosunku do kobiet. Chciałbym sprawić by każda toksyczna kobieta jadła mi z ręki. Jakie trzeba przejawiać cechy psychologiczne by nawet największa toksyczka nie miała ze mną żadnych szans. Nie chcę stosować tych technik do normalnych zwykłych dziewczyn. Chodzi mi o te największe, najbardziej zepsute zawodniczki. Macie jakieś doświadczenia w tej materii? Skupić się chciałem tylko na głowie bez wchodzenia w strefę fizyczną. Czyli bez emanowania siłą fizyczną. Jeśli można to piszcie w punktach by łatwiej mi było przyswoić wiedzę 😁🤠 Edited November 27 by Dowódca plutonu 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted November 27 Share Posted November 27 🤡 Literatury jakiejś byś chciał? 1 2 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdk Posted November 27 Share Posted November 27 3 minuty temu, Obliteraror napisał(a): 🤡 Literatury jakiejś byś chciał? Tak dziś niewiele trzeba, aby zostać nienormalnym w oczach nienormalnych.. 5 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted November 27 Share Posted November 27 Polecam, żebyś zrobił operację mózgu polegającą na rozbiegu i pierdolnięciu się w łeb o strukturę ścienną. Chłopie, co Ty odpierdalasz za głupoty? Zajmij się jakimś porządnym kurwa tematem, a nie jakimś gównem, które tylko szkodzi na nerwy. 8 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted November 27 Share Posted November 27 6 minut temu, mac napisał(a): Polecam, żebyś zrobił operację mózgu polegającą na rozbiegu i pierdolnięciu się w łeb o strukturę ścienną. Tak mi przypomniałeś 😆 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted November 27 Share Posted November 27 @mac jak ktoś ma durny pomysł należy mu wyciąć jedno jajo i powiedzieć, że przy kolejnym "genialnym" pomyśle wytnie się mu drugie 😂 (żarcik). Metoda podobno skuteczna w leczeniu gwałcicieli i pedofilów, działa też na ludzi nie do końca wpisujących się w ramy zdrowego rozsądku. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted November 27 Share Posted November 27 Agresja, psychotropy, narkotyki to tak na początek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taboo Posted November 27 Share Posted November 27 2 godziny temu, Dowódca plutonu napisał(a): Chciałbym zostać psychopatą Tego się nie nauczysz, tym się stajesz poprzez doświadczenia życiowe. Ale jak będziesz próbować, to co najwyżej zostaniesz debilem. Zresztą nie wiem czy powód który podałeś, już delikatnie Cię tam nie klasyfikuje (no offence). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted November 27 Share Posted November 27 Temat zamykam, nie przystoi na naszym forum wstawiać coś takiego, tym bardziej, że my tutaj propagujemy godną postawę, zachowania, moralność, piętnujemy negatywizmy. Na przyszłość pomyśl dwa razy zanim cokolwiek dodasz. Co do twoich marzeń to proponuje iść do specjalisty od głowy, bo nie jest to normalne. 5 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts