Jump to content

Moja historia

Recommended Posts

@EmseyXYZY Dokładnie ja chce teraz czegoś w stylu normalnej relacji o ile jeszcze jest szansa na taką trafić - bez dram, ratowania, sponsorowania, psychoanalizowania, gówno shittestów etc.

Traume mam do tej pory - ciężko nie mieć jak po prawie 10 latach walki z bardzo ciężką chorobą w momencie kiedy w końcu zacząłem wychodzić na prostą trafiłem na coś takiego co mnie praktycznie wyniszczyło psychicznie, fizycznie i zostawiło rany do końca życia. Ale staram się jeszcze powalczyć nie zrzucając winy ani nie wyżywając się na kolejnych napotkanych kobietach. Teraz bez spiny - nie gonie niepotrzebnie - coś się nie podoba to życzę powodzenia i idę bez dramatów w swoją stronę. 

Staram się wrócić do starego Ja i znowu iść przez życie z uśmiechem na ustach tylko tym razem dojrzalej - dbając o siebie, pilnując granic, bez ratowania innych itp. 

Edited by Upadły Romantyk

1 minutę temu, Upadły Romantyk napisał(a):

jeszcze jest szansa na taką trafić

Trzeba wierzyć.

1 minutę temu, Upadły Romantyk napisał(a):

bez dram, ratowania, sponsorowania, psychoanalizowania, gówno shittestów etc.

Oj tak.

2 minuty temu, Upadły Romantyk napisał(a):

Ale staram się jeszcze powalczyć nie zrzucając winy ani nie wyżywając się na kolejnych napotkanych kobietach. 

Staram się wrócić do starego Ja i znowu iść przez życie z uśmiechem na ustach tylko tym razem dojrzalej

Ja mam zamiar stanąć nogi i ewentualnie wybrać kogoś z perspektywy obfitości a nie braku. Ustawić się jakoś na resztę życia. 

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.