EmseyXYZY Posted Wednesday at 10:41 AM Share Posted Wednesday at 10:41 AM @Upadły Romantyk Wychodzi na to, że Cię trauma po tamtej trzyma, nie chcesz znowu tych jazd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upadły Romantyk Posted Wednesday at 10:51 AM Author Share Posted Wednesday at 10:51 AM (edited) @EmseyXYZY Dokładnie ja chce teraz czegoś w stylu normalnej relacji o ile jeszcze jest szansa na taką trafić - bez dram, ratowania, sponsorowania, psychoanalizowania, gówno shittestów etc. Traume mam do tej pory - ciężko nie mieć jak po prawie 10 latach walki z bardzo ciężką chorobą w momencie kiedy w końcu zacząłem wychodzić na prostą trafiłem na coś takiego co mnie praktycznie wyniszczyło psychicznie, fizycznie i zostawiło rany do końca życia. Ale staram się jeszcze powalczyć nie zrzucając winy ani nie wyżywając się na kolejnych napotkanych kobietach. Teraz bez spiny - nie gonie niepotrzebnie - coś się nie podoba to życzę powodzenia i idę bez dramatów w swoją stronę. Staram się wrócić do starego Ja i znowu iść przez życie z uśmiechem na ustach tylko tym razem dojrzalej - dbając o siebie, pilnując granic, bez ratowania innych itp. Edited Wednesday at 10:53 AM by Upadły Romantyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted Wednesday at 10:54 AM Share Posted Wednesday at 10:54 AM 1 minutę temu, Upadły Romantyk napisał(a): jeszcze jest szansa na taką trafić Trzeba wierzyć. 1 minutę temu, Upadły Romantyk napisał(a): bez dram, ratowania, sponsorowania, psychoanalizowania, gówno shittestów etc. Oj tak. 2 minuty temu, Upadły Romantyk napisał(a): Ale staram się jeszcze powalczyć nie zrzucając winy ani nie wyżywając się na kolejnych napotkanych kobietach. Staram się wrócić do starego Ja i znowu iść przez życie z uśmiechem na ustach tylko tym razem dojrzalej Ja mam zamiar stanąć nogi i ewentualnie wybrać kogoś z perspektywy obfitości a nie braku. Ustawić się jakoś na resztę życia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts