Guest Andrzejek Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Ciagly problem Polakow z Romami ,widzieliscie ta akcje z panem mlodym w gorach?? Co więcej, całe to osiedle zbudowała im gmina. Sami chcielibyście mieć takie domy. Wszystko za darmo! Wejdźcie sobie na google earth i obejrzyjcie. To się po prostu nie mieści w głowie. Oni są tak bezczelni, że wchodzą sąsiadom na podwórka i kradną co się nawinie pod rękę i nic, absolutnie nic nie możesz im zrobić, bo nie maja dokumentów i na jakąkolwiek interwencję Policji po prostu się śmieją i jeszcze grożą policjantom. Tam prędzej czy później dojdzie do samosądu! Władze nic z tym nie robią, bo się boją. Chora tolerancja, cholerne multi-kulti i zafajdane unijne przepisy.Dlaczego Polacy nic nie robia? Nie zbiora sie w kilkunastu w kominiarkach i nie wpierdola im na amen! /..Nie bawem wejda nam na gowe i dopiero bedzoie...Tak jak Pan z Bialegostoku ktory zostal skazany za to ze powiedzial ''Ciapaki''pamiętajcie, jak złapiecie tam "kapcia" to jedźcie dalej nawet bez koła, bo was tam zatłuką albo ukradną cały samochód i dostaniecie jeszcze nożem. Za dużo razy widziałem co tam się dzieje..Znam bardzo dobrze tamtą okolicę i ta drogę. To nie jest pierwszy taki ich wyskok i nie ostatni. Oni kręcą się non stop przy tej drodze i prowokują. Nigdy się tam nie zatrzymujcie, nawet na chwilę! To jest sekunda, jak któryś z nich podleci i zażąda czegoś od Was a jak nie dacie to napluje Wam w twarz, czekając na reakcję. Z tego osiedla zza bramy natychmiast sprintem wybiegnie cała zgraja tych szumowin i macie przerąbane... oni nie maja żadnych zahamowań, dosłownie ŻADNYCH i nic im nie można zrobić, a policja rznie glupa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gienek Trąbka Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/1072364,manifestacja-w-zabrzu-narodowcy-przeciwko-cyganskiej-przestepczosci-zdjecia-wideo,id,t.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volf Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Osiedle zamknąć na klucz, sami się wyrżną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaczu Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 program został zrealizowany zeby pokazać jak to cyganie są biedni i w ogóle zepchnięci na margines.no i jest tam cała prawda o nich.polecam bo dobra komediahttps://www.youtube.com/watch?v=JtDwY4igcKw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jajacek Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Przypomniał mi się taki dowcip:-Jak robi krowa? -Krowa robi „muuu!” -Jak robi świnia? -Świnia robi „chrum, chrum!” -A jak robi Cygan? -Cygan nie robi nic! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaczu Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 robi.kradnie%-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quizas Jeremi Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Czasem widuję taką młodą cygankę i sam bym ją bardzo chętnie okradł z cnoty... potem by za mną ganiał cały tabor, ale co tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gienek Trąbka Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Słyszałem że cyganka za uja nie da białemu chopowi pobrusic w jej dziurach, ale to ino zasłyszane od stryja ś.p. ciekawe czy to prawda, sam nie widzialem nigdy bialego za rączke z cyganka itd a odnośnie cyganów dajcie kałąchai wyrżnąc to w pizdu, abo wypad za granice PL. Chyba że sie do roboty wezma, ale predzej chyba drugie słońce by wyrosło z pierwszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzytwa Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 cygan? do roboty? hahaprzypomniał mi się kawał:Jedzie transport cyganów do Auschwitz. Stłoczeni w wagonach wiadomo.Nagle pociąg staje. SS-man otwiera drzwi. Jeden z cyganów wypada z pociągu, biega na około niemca i krzyczy:- Kur*a! Gdzie wyście nas wywieźli? Kur*a, co chcecie z nami zrobić???- Spokojnie, jesteście w Auschwitz, tutaj was zamordujemy i spalimy.- Ufff, spoko, a już myślałem, że do roboty.WYDZIELONE ZE 'Spotkajmy się w realu'Pikaczu,Bałkanica to tak cygański kawałek, że aż poszedłem do piwnicy sprawdzić czy mam rower! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaczu Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 u nas cygana spotkac to jak kominiarza%-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzytwa Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Łapa na portfelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser10 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 u nas cygana spotkac to jak kominiarza%-) Pojedź na Słowacje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaczu Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Pojedź na Słowacje...pojedz do Katowic Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser10 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Byłem ostatnio w 1998, ale aż tak dużo ich tam nie widziałem. W zasadzie prawie w ogóle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaczu Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 w 2008/9 opanowany był dworzec i okolice Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser10 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Widzisz, a na Słowacji w sporych ośrodkach miejskich powstały całe, wewnętrzne miasteczka pełne cyganów. Praktycznie gdzie nie spojrzałem - wszędzie cyganie, cyganie, cyganie, nawet w górach nad jeziorem. To było w 2007 roku, aż boje się myśleć co jest teraz. Zaleją zupełnie naszych braci Słowian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assasyn Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 U mnie w Bialymstoku tez Cyganow od huja i ciut ciut Zaraza niesamowita,nie pracuja tylko kradna i zebraja ...Kiedys Cygan z Bialegostoku rozbil sie swoim Mercem SlR-em w Warszawie ,nic mu sie nie stalo ale Merc za cala banke do kasacji...Malo tego,jego brat rownierz bardzo mlody (23 lata) scigal sie z nim Ferrari 599 ..Takze tego Co do spotkania ,tak jak mowilem po 24 Grudnia jestem w Trojmiescie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaczu Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Widzisz, a na Słowacji w sporych ośrodkach miejskich powstały całe, wewnętrzne miasteczka pełne cyganów. Praktycznie gdzie nie spojrzałem - wszędzie cyganie, cyganie, cyganie, nawet w górach nad jeziorem. To było w 2007 roku, aż boje się myśleć co jest teraz. Zaleją zupełnie naszych braci Słowian.Szanowany Doktor Magister Ebola pewnie by wiedział co robić%-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser10 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 U mnie w Bialymstoku tez Cyganow od huja i ciut ciut Zaraza niesamowita,nie pracuja tylko kradna i zebraja ...Kiedys Cygan z Bialegostoku rozbil sie swoim Mercem SlR-em w Warszawie ,nic mu sie nie stalo ale Merc za cala banke do kasacji...Malo tego,jego brat rownierz bardzo mlody (23 lata) scigal sie z nim Ferrari 599 ..Takze tego Co do spotkania ,tak jak mowilem po 24 Grudnia jestem w Trojmiescie Jesteś z Białegostoku? Mam tam rodzinę, w Gródku też. Ogólnie jako dzieciak bywałem bardzo często w Białymstoku i mam ogromny sentyment do tego miasta jak i całego Podlasia. Często też uczestniczyłem w Święcie Kultury Białoruskiej. Z Białegostoku zawsze też udawałem się na eskapady na Białoruś.A skoro możesz dopiero po 24.12 to ok, wcześniej spotkamy się z Brzytwą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser10 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Swoją drogą widział ktoś z was pracującego cygana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaczu Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Swoją drogą widział ktoś z was pracującego cygana?ale cie na kawały wzięło Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Swoją drogą widział ktoś z was pracującego cygana?Tak, pracującego jako złodziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assasyn Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Ja nigdy nie widzialem To samo Hindusi tu w UK ,lenie do potegi...W sumie po rodzinie z Cyganami wywodza sie od tej samej ''matki'' Vincent jestem z okolic Bialego.Ale uwielbiam to miasto ,czesto tam bywam i ogolnie ,Spoko to jak cos to po 24 jestesmy w kontakcie,numery na priv i temat ogarniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzytwa Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Bardzo lubię białostocką policję.Parokrotnie bywałem w Białym na wyjazdowych montażach. Pewnego razu jedziemy z kolegą autem z zaprzęgniętą przyczepą w kierunku centrum Białego. Nagle pojawił się korowód suk i dwóch niebieskich na motorkach. Dostaliśmy sygnał lizakiem do zatrzymania, naokoło zero możliwości na parkowanie więc dajemy prosto. Po jakimś kilometrze zjechaliśmy w zatokę. Papiery i te sprawy to wiadomo. A ci nagle każą otwierać przyczepę i pakę na aucie. No to kolega otwiera. Popatrzyli na materiał i narzędzia. Pomruczeli i kazali się zwijać. My powoli nie wiemy o co kur*a biega? Okazało się, że szukali jakiś asów co uciekali z włamania. Kto przy zdrowych zmysłach jedzie na włam z wypożyczoną ze statoila przyczepą, to nie mam pojęcia, ale bekę z typów mieliśmy przednią. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assasyn Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Chlopaki widac chcieli zaimponowac sobie nawzajem Ja ogolnie po Bialym nie mialem problemow ale wieczorami robi sie goraca ,zwlaszcza za sprawa Cyganow ktorych w Bialym gnebia ostro .Jest tez duzo negatywnych akcji przeciwko Zydom,co mozna wyczytac na blokowiskach w postaci grafiti i innych rzeczy...Ogolnie miasto bardzo czyste i ladne ale kurestwa wieczorami duzo,trzeba uwazac Ale to jak wszedzie w Polsce Ogolnie moje rejony to takie male multi-kulti.Sa i muzulmanie (tatarzy) Zydzi duzo prawoslawnych,cyganow i Litwinow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts