Jump to content

Kontrolowany reset Julki

Recommended Posts

9 minut temu, Hubertius napisa艂(a):

Stary klasyk.

Ch艂op elegancko post膮pi艂, plaskacz bez u偶ycia si艂y.

P.S A tak na powa偶nie nie warto. Co jakby zawali艂a w drewniany r贸g od tej recepcji 艂bem? I zgon na miejscu?

Niby tak, ale jakie ma ona Iq startuj膮c do podburzonego chama i strzelaj膮c go w jape? 20-30?聽

Edited by Alejandro Sosa
  • Like 1

45 minut temu, Hubertius napisa艂(a):

tak na powa偶nie nie warto

Racja.

Gdyby to by艂o w Polin i typ by艂 Polakiem - 10 lat " z miejsca" by dosta艂. Niemniej ciekawi mnie nieskromnie jak wygl膮da艂o by takie post臋powanie na wokandzie - identyczna sytuacja tylko p0lka vs upainiec albo pajeet.馃

38 minut temu, Alejandro Sosa napisa艂(a):

ale jakie ma ona Iq startuj膮c do podburzonego chama i strzelaj膮c go w jape? 20-30?聽

Naogl膮da艂a si臋 rolek o silnych i niezale偶nych kobietach.馃ぃ

• Like 4

Jak to mawiaj膮, cytat. "Karma to suka, zawsze jest sprawiedliwa" lub "Jak matka i ojciec nie nauczyli kultury, to 偶ycie ci臋 nauczy" 馃檪

Kobieta sama sobie na li艣cia zapracowa艂a, maj膮c prze艣wiadczenie o w艂asnej zajebisto艣ci, braku kar za przewinienia.

A tu zdziwienie kiedy zastana kolej rzeczy nie zgadza si臋 z rzeczywisto艣ci膮 i urojeniami w jakich zosta艂a wychowana, socjalizowana.聽

• Like 5

M臋偶czy藕ni z nagrania maj膮 urod臋 Abduli, a mimo to julczysko pokaza艂o swoje zachodnie wyzwolenie. Niech si臋 cieszy, 偶e to si臋 sko艅czy艂o tylko w ten spos贸b, bo dopiero by do艣wiadczy艂a czym mo偶e by膰 prawdziwe ubogacenie kulturowe

• Like 4

@Husquarna

Tam s艂ycha膰 j臋zyk rosyjski, z tego co pami臋tam to filmik jest z 2022 roku, zaraz po agresji Rosji na Ukrain臋.聽

By艂a wtedy nagonka na Rosjan, mogli by膰 to r贸wnie偶 Czeczeni, ta niemra zaatakowa艂a ich s艂ownie, mieszkaj膮cych od lat ludzi w Niemczech

nie maj膮cych nic wsp贸lnego z obecn膮 Rosj膮, z tym co聽ludzie u w艂adzy w Rosji zrobili.聽

To co odr贸偶nia patriarchat obecnie w krajach islamskich czy u wschodnich lud贸w od matriarchatu zgni艂ej cywilizacji zachodniej to to, 偶e za z艂e zachowanie,

reakcje, wychodzenie przed szereg jest po prostu pokazanie w艂a艣ciwego miejsca w hierarchii.聽

Nie zdziwi艂bym si臋, jak ta kobieta p贸藕niej by艂a zainteresowana w aspekcie relacji damsko-m臋skiej z takim facetem, bo on pokaza艂 si艂臋, zasady,

kt贸rych przekraczanie ko艅czy si臋 w niemi艂y spos贸b dla prowodyra.聽

• Like 10
  • Thanks 1

@Iceman84PL聽faktycznie jest tam s艂yszalny j臋zyk rosyjski, wi臋c mogli to by膰 m臋偶czy藕ni o urodzie Abduli z pochodzenia czecze艅skiego. Niemieckiej julce przyzwyczajonej do wchodzenia na g艂owy swoim kukoldom z Reichu mog艂o pociekn膮膰 po nogawce, gdzie do艣wiadczy艂a w ko艅cu m臋skiej r臋ki i to dos艂ownie 馃槄

• Like 4

Ja co prawda nigdy w 偶yciu kobiety nie uderzy艂em,ale gdybym dosta艂 od kobiety w twarz to bez 偶adnego ostrze偶enia sam bym jej odda艂.

Oczywi艣cie z tak膮 sam膮 si艂膮 i proporcjonalnie, bo facet na tym filmiku przesadzi艂 ewidentnie z si艂膮 ciosu. Natomiast to, 偶e Julce nale偶a艂o si臋 z li艣cia to jest absolutnie nie podlegaj膮ce 偶adnej kwestii

• Like 1

"Piek艂o kobiet". 馃檮聽Idiotka mo偶e si臋 tak zachowywa膰, bo jest przekonana, 偶e nic sie jej nie stanie. Moze sobie szczeka膰 i lecie膰 z 艂apami, bo ma cip臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋. 馃槰

J**** patriarchat.

Ja ja bym chcia艂 prawdziwej r贸wno艣ci. Takiej 100%. Wtedy to by si臋 dzia艂o. 馃ぁ

• Like 2

W dniu 8.12.2024 o 23:03, Kiroviets napisa艂(a):

Gdyby to by艂o w Polin i typ by艂 Polakiem - 10 lat " z miejsca" by dosta艂. Niemniej ciekawi mnie nieskromnie jak wygl膮da艂o by takie post臋powanie na wokandzie - identyczna sytuacja tylko p0lka vs upainiec albo pajeet.

Z miejsca to by pojecha艂 na OIOM po tym jak rzuci艂o by si臋 na niego 3/4 bia艂ych rycerzy z lokalu. A potem tak jak m贸wisz 10 lat odsiadki.

• Like 1
  • Sad 1

W dniu 8.12.2024 o 23:03, Kiroviets napisa艂(a):

Gdyby to by艂o w Polin i typ by艂 Polakiem - 10 lat " z miejsca" by dosta艂.

Bez przesady. Od lata dorabiam stoj膮c na "bramce". Tak 偶e mam na koncie sporo wyprowadzonych "plaskaczy". Kop贸w聽 w d.up臋 czy wyci膮gania za kud艂y. Mniej lub bardziej n.ajeban Karyn :).

W艂os mi z g艂owy do tej pory nie spad艂. Mo偶e dlatego 偶e 艂ysy :).

• Haha 3

W dniu 8.12.2024 o 21:40, Dow贸dca plutonu napisa艂(a):

Przywr贸cenie ustawie艅 fabrycznych bez wdra偶ania zb臋dnych procedur.聽

Czyta艂em kiedy艣 mas臋 kobiet oburzaj膮cych si臋, no co ? Wiele chcia艂o r贸wnouprawnienia prosz臋 bardzo, kolej na wiek emerytalny, likwidacje 800 plus i socjali, mamobus贸w, cyckobus贸w, ka偶dy po r贸wno.

W dniu 9.12.2024 o 11:35, Iceman84PL napisa艂(a):

bo on pokaza艂 si艂臋, zasady,

Raczej to, 偶e nie wolno wobec niego przekracza膰 okre艣lonych granic.

Edited by Druid
  • Like 1

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.