Dodarek Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Witam Bracia. Byłem u pewnego Pana, którego danych publicznie nie chce zdradzić, ale dla zainteresowanych na priv mogę napisać. Myślę szczególnie, że @Marek Kotońskimoże być zainteresowany wizytą u tego pana. Ale w czym on pomaga? Do rzeczy! Pomaga poprzez jakiegoś rodzaju skanowanie waszego ciała i podpowiada co powinniście zmienić w sposobie odżywiania i życia oraz jakie zioła lub suplementy powinniście dodać, żeby poprawić swój dobrostan. Są to też porady życiowe oraz także te związane z życiem intymnym, higien itp. Dowiadujecie się bardzo dużo rzeczy z własnego życia. Jak by ktoś grzebał w waszej głowie. Ten pan sam mi powiedział, że podłącza się do mojej podświadomości i ją zczytuje, że to nie jest żadna magia. Dowiedziałem się np. że powinienem ograniczyć cukier i alkohol do zera. Dodatkowo pobolewała mnie ostatnio stopa po chodzeniu. Okazało się, że nie powinienem spożywać nabiału bo to spowoduje, że nie będę mógł stać na stopie, gdyż zrobią mi się ostrogi. Że mam za mało ruchu w pracy i w ogóle moge się rozejrzeć za jej zmianą, gdyż nie pasuje do mnie. O to akurat miałem sam zapytać, jednak zostało to uprzedzone. Wiedza tego pana i pogląd na różne sprawy jest niesamowita. Do pracy używa wahadełka i wchodzi w coś w rodzaju transu lub snu. Mógł by trafić jedna, dwie rzeczy, ale on takich strzałów miał kilkanaście a kilka kwestii były nie do końca jasne, więc nie mogę powiedzieć, żeby się pomylił, raczej po prostu się nie zrozumieliśmy. Po tym spotkaniu wiem, że jasnowidzenie istnieje i są osoby, nie koniecznie sławne, a raczej skromne i nieszukające popularności i pieniędzy (pieniędzy nie wziął, nie chciał a na siłę nie chciałem dawać, choć sie upierałem na początku). Stwierdził, że odpokutowuje że przegapił swoją młodość. Tego też do końca nie zrozumiałem, chociaż może chodziło o to, że nie założył rodziny. Bo rozwmawiałem z nim o posiadaniu dzieci itd. Ten pan przyjmuje na Podlasiu, ale jeszcze przed Bugiem. Jak chcecie to napisze więcej. Mam mnóstwo opowieści również od innych osób, które u niego były. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser202 Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) Gościu ci robi cold/hot reading i daje rady jak z horoskopu dla małych dziewczynek... a ty myślisz że pana boga za nogi złapałeś. Trochę więcej wiedzy by ci sie przydało i zdrowego.... sceptycyzmu. Edited December 15, 2024 by Alejandro Sosa 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdważnyZdobywca Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Hej. Już myślałem, że zobaczę jakaś walkę czy coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 30 minut temu, Dodarek napisał(a): poprawić swój dobrostan Szóstkę w totolotka by wywrózył ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodarek Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 @Druid: To nie wróżby, tylko kontakt z twoją podświadomością, a tam takich informacji nie ma przecież. @Alejandro Sosa: Rozwiniesz temat? Sceptycyzmu mam w sobie trochę. Jednakże niektóre rzeczy, które usłyszałem... nie wiem jak ktoś może to wiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) 58 minut temu, Dodarek napisał(a): Ten pan przyjmuje na Podlasiu, ale jeszcze przed Bugiem. Tylko nie mów, że byłeś jeszcze u prezydenta Bożego ? Edited December 15, 2024 by Druid 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodarek Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 @Druid: Widać, że jesteś osłem, który nie umie czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że przed Bugiem. Słabo u ciebie z logicznym myśleniem, więc nie mam chęci z tobą dyskutować. Znajdź sobie inny temat, skoro tutaj nie masz nic do powiedzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) To nie musi być jakieś wielkie czary mary, a z drugiej strony gość może być spostrzegawczy, mieć wiedze o biologii i nie robić tego świadomie. Widzi ziemistą cerę to mówi wysypiaj się i jedź więcej warzyw. Widzi wole wokół tarczycy karze jeść tłuszcz, ryby i eksponować się na światło słoneczne itd. itp. niby nie znaczące pytania stawia. Ja bym nie lekceważył medycy niekonwencjonalnej czy ludowej, a z drugiej strony jeszcze bardziej wystrzegałbym się demonizowania jakiś przepływów energii itp. ps. warto pamiętać o tym, że zioła i naturalne produkty też mogą być zabójcze nawet w małych ilościach, więc warto pod tym kątem przeanalizować otrzymane porady, doczytać albo zapytać lekarza. Dobry lekarz, powie co o tym myśli i wyjaśni czemu to robić lub nie. Na pewno nie wyśmieje. Lepiej pójść wcześniej niż potem opowiadać u lekarza co człowiek wyrabiał. Edited December 15, 2024 by Piter_1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser202 Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 14 minut temu, Dodarek napisał(a): @Alejandro Sosa: Rozwiniesz temat? Sceptycyzmu mam w sobie trochę. Jednakże niektóre rzeczy, które usłyszałem... nie wiem jak ktoś może to wiedzieć. Można, są to tylko sztuczki psychologiczne, tricki których sam też mógłbyś się nauczyć. Ewentualnie... pan z wahadełkiem może korzystać z mocy podpiętych pod niego bytów, które dają mu informacje, myślisz, że za darmo? Myślisz, że z korzyścią dla ciebie? Takich tematów jak ten poniżej, na forum jest dużo więcej, poszukaj sobie No i naucz się oznaczać użytników o tak: @Dodarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) 21 minut temu, Dodarek napisał(a): tylko kontakt z twoją podświadomością, a tam takich informacji nie ma przecież. Z podświadomością jest taki problem, że jak coś miałeś już zaprogramowane od dziecka, to ciężko będzie coś zmienić, czytałem, że afirmacje wielu ludziom pomogły, zmiana nastawienia do rzeczywistości, która jest brutalna, kolejna zmiana postrzegania świata, ze stanu umartwiania się, topieniu swojego smutku w gniewie na rzecz czegoś konstruktywnego myślenia, szukania sposobu wyjścia z impasu życiowego, jak wyjść z danej sytuacji. 57 minut temu, Dodarek napisał(a): Do pracy używa wahadełka i wchodzi w coś w rodzaju transu lub snu. @Martius777 zainteresuj się. Edited December 15, 2024 by Druid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Cześć, ja jestem mega sceptykiem i takie gadu gadu nie wierze. Kiedyś koleżanka zachwycona w pracy gęgała, że idzie do wróżki. Poprosiłem żeby wróżka opowiedziała o mojej piwnicy 😂, której nie mam a jednak opowiedziała jej . To jest profesjonalizm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 58 minut temu, Dodarek napisał(a): Do pracy używa wahadełka i wchodzi w coś w rodzaju transu lub snu. Zajmował się kiedyś tematem regresji, szukania i spojrzenia swoich poprzednich wcieleń ? Kim byłeś w swoim poprzednim życiu, zresztą polecam tobie ten wątek. 3 minuty temu, Dzingolo napisał(a): To jest profesjonalizm.. Zależy co wróżyła, z czego ? Karty Tarota, Anielskie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Szkoda że ten Pan nie przewidział że postawisz kropkę w tytule... 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 nie wiem z czego, wg mnie mogła wróżyć z fusów z kawy rozpuszczalnej a moja kumpela i tak zachwycona z -300 w portfelu xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) 1 minutę temu, Dzingolo napisał(a): -300 w portfelu xd Musiała chyba z 2h tam siedzieć, ja bym tyle nie dał za 1h. Edited December 15, 2024 by Druid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter_1982 Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) Rumpologia (siostra chiromancji) potrafi wiele powiedzieć o kobiecie. ps. w latach 70/80 podobno w Warszawie działała kobieta co ze szczyn wróżyła. Robiła kałuże, zainteresowany musiał pomyśleć pytanie i splunąć w środek. Podobno nawet jeden z członków KC ją odwiedzał. Edited December 15, 2024 by Piter_1982 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 1 minutę temu, Piter_1982 napisał(a): Rumpologia (siostra chiromancji) potrafi wiele powiedzieć o kobiecie. A o facecie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodarek Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 @Piter_1982 Mojej żonie powiedział, czy wierzy w to co mówi i na potwierdzenie że ma krostkę na boku brzucha. Ona faktycznie tam ją ma. To za dużo strzałów w dziesiątkę. Tego nie da się odczytać po ziemistej cerze. @Alejandro Sosa Sztuczki to nie są. Za dużo wie. Też się zastanawiałem czy te moce nie podchodzą od jakiś bytów... Ogólnie odczucie mam takie, że wizyta u niego pomogła. Nie jadłem nabiału i bóle w stopie przeszły. Piłem zioła i schudłem oraz poprawiło się moje funkcjonowanie. Ciężko wszystkie zalecenia na 100 procent wdrożyć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 @Dodarek A z tym TOTkiem możesz sprawdzić? Nie pytam prześmiewczo, wydaje mi się że warto spróbować . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser202 Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 2 minuty temu, Dodarek napisał(a): @Piter_1982 Mojej żonie powiedział, czy wierzy w to co mówi i na potwierdzenie że ma krostkę na boku brzucha. Ona faktycznie tam ją ma. To za dużo strzałów w dziesiątkę. Tego nie da się odczytać po ziemistej cerze. @Alejandro Sosa Sztuczki to nie są. Za dużo wie. Też się zastanawiałem czy te moce nie podchodzą od jakiś bytów... Ogólnie odczucie mam takie, że wizyta u niego pomogła. Nie jadłem nabiału i bóle w stopie przeszły. Piłem zioła i schudłem oraz poprawiło się moje funkcjonowanie. Ciężko wszystkie zalecenia na 100 procent wdrożyć. Przeczytaj może ze zrozumieniem co ci napisałem wcześniej. A jak to nie pomoże to cóż... baw się dobrze. Ja mam swój rozum i chętnie z niego korzystam i to mi wystarcza, nie muszę oddawać czasu i energii oszustom z wahadełkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodarek Posted December 15, 2024 Author Share Posted December 15, 2024 @Dzingolo Ale to nie jest w mojej podświadomości, to skąd to może wiedzie?. Czytałeś co napisałem. Idź do niego to ci powie, że zeszczewałeś się w dzieciństwie i dlaczego to miało miejsce, co zrobić, żeby przeszła trauma. Ale skąd ma zczytać wyniki lotka? @Alejandro Sosa Ale dlaczego oszustom, skoro więcej mi pomógł niż większość lekarzy i nawet pieniędzy nie wziął? Chyba za szybko się zamykasz na pewne rzeczy. To też może być błąd percepcji, taki wewnętrzny matrix trzymający nas zdala od poznania naszego wewnętrznego potencjału. Bo skoro on czytał moją podświadomość to ja tym bardziej mogę się tego nauczyć. I wiesz co, jak się człowiek czasem w siebie wsłucha to może więcej zyskać niż powtarzając po innych zasłyszane slogany o trickach psychologicznych i szarlatanach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrotycz Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 cold 1 hour ago, Alejandro Sosa said: Gościu ci robi cold/hot reading Dokładnie. Polecam poczytać o obywatelu Jackowskim... coś nieuprawnionego co ten człowiek wyprawiał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser202 Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 24 minuty temu, Dodarek napisał(a): Ale dlaczego oszustom, skoro więcej mi pomógł niż większość lekarzy i nawet pieniędzy nie wziął? Chyba za szybko się zamykasz na pewne rzeczy. To też może być błąd percepcji, taki wewnętrzny matrix trzymający nas zdala od poznania naszego wewnętrznego potencjału. Bo skoro on czytał moją podświadomość to ja tym bardziej mogę się tego nauczyć. I wiesz co, jak się człowiek czasem w siebie wsłucha to może więcej zyskać niż powtarzając po innych zasłyszane slogany o trickach psychologicznych i szarlatanach. Aaa aa aaale dlaczego? Typie, a umiesz czytać? Wkleiłem ci post gdzie masz sporo informacji, poszukaj sobie sam. Piszesz mi, że to jak widzę temat jest tylko czymś zasłyszanym i sloganem, że siedzę w wewnętrznym matrixie i mam błędy percepcji. Dlatego nie ma sensu takim januszom czegokolwiek tłumaczyć i pomagać. Zgłębiaj sobie te głupotki kolejne 20 lat. @wrotycz gościu odkrył typa z wahadełkiem, nie psujmy mu zabawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Ruchałbym. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 1 godzinę temu, zuckerfrei napisał(a): Ruchałbym. Klientów na pieniądze czy ogólnie? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts