Jump to content

Życzę wam, ukochani Bracia i Siostry, wincyj wiedzy, wincyj psychicznej siły, wincyj piniążków! Oraz spokoju ducha w każdej sytuacji.

Marek Kotoński

Recommended Posts

A dla wszelkiej maści zło-czyńców - rózgi!

Dziękuję też za wszelkie wsparcie, dzięki któremu nasza łajba jakoś jeszcze pływa wśród pancerników i lotniskowców mejnstrimu, wyławiając z wody zmarzniętych, tonących Braci i Siostry. Braci wybudzamy dobrym słowem, a ładne siostry medycznie, usta - usta :), brzydkie też dobrym słowem :)

• Like 10
  • Thanks 9
  • Haha 2

Dziękujemy i wzajemnie szefie🙂

Jesteśmy wdzięczni za forum, plusujemy, audycje, książki, wiedzę, którą każdego dnia otrzymujemy.

Dla chłopaków i rezerwatek wielki szacun, że jesteście, dokładacie swoją cegiełkę by nasza społeczność rosła w siłę

i była tą sławną latarnią, która wskazuje drogę zabłąkanym statkom by bezpiecznie dotarły do brzegu.

Nigdy się nie poddawajcie, walczcie o swoje, o marzenia, które chcecie spełnić.

Najlepszego, niech wam się wiedzie, niech zostanie wam wynagrodzone po stokroć za to, że gdy ktoś jest w potrzebie 

zawsze odpowiadacie na wezwanie, chwała wam za to, dozgonna wdzięczność i szacunek🫠

Chłop mówi jak jest odnośnie wymagań - Męskość i rozwój ogólnie -  BraciaSamcy.pl

• Like 4

3 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

Nigdy się nie poddawajcie, walczcie o swoje, o marzenia, które chcecie spełnić.

100% racja, walczcie o swoje marzenia oby ten rok nadchodzący był lepszy niż ten 2024.

• Like 1

Godzinę temu, Strusprawa1 napisał(a):

Także życzę wszystkim braciom i Tobie Marku wesołych spokojnych świąt oraz Wszystkiego Najlepszego. 

U mnie przedwczoraj skończyły się "poprawiny" płaczem i ucieknięciem z domu jednej z uczestniczek. 🤣 Chyba za dużo alkoholu

Życzyć wesołych świąt dzień po świętach...

Ale Cię trzyma.:D

2 godziny temu, Brat Jan napisał(a):

Życzyć wesołych świąt dzień po świętach...

Ale Cię trzyma.:D

Wróciłem do domu wczoraj wieczorem. 

Trzymało, ale obiecałem sobie, że nie będę się stresować i w pełni na luzie, więc dzisiaj. Dla mnie i dzisiaj jest święto, bo wolne, a dzień roboczy. :)

• Like 1

Daj wam Boże zdrowie, nadzieję i dobry humor w roku pańskim 2025. 

Bywajcie dobre duszę gdziekolwiek jesteście. 

Niech czarne myśli nie zaprzątają wam głów. 

Niech dziewczyny dostrzegą w was potencjał bo ja go widzę. 

Kto dziś ze mną pójdzie w bój ten mi brat do końca życia. 

My kompania braci. 

George 7 chyba. 

• Thanks 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.