Jump to content

W przededniu kampanii rośnie "męska kontrrewolucja". "Wkurzeni faceci idą jak po swoje"

Patton

Recommended Posts

Płeć nie będzie miała znaczenia. Kluczowy będzie wiek wyborcy.

Przeciętny zaczyna dobijać do lat 60. Wygrają Ci co będą głaskać przyszłych emerytów. Konfederacja jako chyba jedyna nie głaszcze takowych.

• Like 3
  • Thanks 2

Ruchanie jest silniejsze. Wobec takiej rewolty postawcie sobie skalę skamlącej kukoldwehry. Wczoraj ktoś tu wrzucił zdjęcie jakiejś "Haliny" na grzybach i kukoldów wielbiących jakby była przynajmniej 8/10.

Ta ruchawka, zwana buntem świadomych mężczyzn, to mikroskala.

• Like 16
  • Thanks 2

Ja myślę że bardzo smutnym jest, że zestawienie kandydatów.

W tym kraju niema żadnych elit tylko zwykłe chłopstwo oderwane od koryta i pragnące do niego wrócić.

Mentzen jeszcze by dał radę że względu na doświadczenie biznesowe ale woli pajacować i być memtzenem.

Naprawdę bardzo smutny lineup bez żadnych rozsądnych perspektyw. 

Niema kogo wybierać. Nawet duduś który teoretycznie był dobrym kandydatem bo wykształcony, przynosi raczej wstyd.

Taki los Polski. Klub męczenników.

• Like 6

Artykuł jest bardzo pesymistyczny. No bo co Ci faceci chcą:

"żadne już LGBT, żadne "pier***lolo", po prostu zwyczajny, normalny, poukładany świat." 

Mentzen buduje poparcie przed wyborami parlamentarnymi. Tak naprawdę to stało za posunięciem Bosaka. Wiedzą, że wygrana choć nie jest nie możliwa będzie bardzo trudna. Z drugiej strony, tak jeden jak i drugi "faworyt" mają tyle za uszami, że wystarczy tylko i aż pilnować trzeciej pozycji by znaleźć się w drugiej turze. 

• Like 1

15 minut temu, Redbad napisał(a):

Wczoraj ktoś tu wrzucił zdjęcie jakiejś "Haliny" na grzybach i kukoldów wielbiących jakby była przynajmniej 8/10.

Rzeczywiście żenada straszna . Tego się nie da się odzobaczyć.

• Like 1

20 minut temu, UncleSam napisał(a):

Ja myślę że bardzo smutnym jest, że zestawienie kandydatów.

W tym kraju niema żadnych elit tylko zwykłe chłopstwo oderwane od koryta i pragnące do niego wrócić.

Mentzen jeszcze by dał radę że względu na doświadczenie biznesowe ale woli pajacować i być memtzenem.

Naprawdę bardzo smutny lineup bez żadnych rozsądnych perspektyw. 

Niema kogo wybierać. Nawet duduś który teoretycznie był dobrym kandydatem bo wykształcony, przynosi raczej wstyd.

Taki los Polski. Klub męczenników.

100 procent racji smutne ale prawdziwe.

Nie wierzę w żadne przebudzenie pierwiastka męskiego. Nadal większość stanowi kukoldwehra i białorycerze, którzy będą nosili torebki za swoimi myszkami walczącymi o słuszne sprawy (na przykład skrobanka na żądanie)

Opisywani w artykule to mniejszy procent, który skazany jest na przegraną z innymi liczniejszymi grupami, które czekają na państwowa kroplówkę w postaci bonów, dotacji, programów + czy innej interwencji.

Populiści na smyczy globalistycznych agend dalej krok po kroku robią swoje za pośrednictwem swoich krzywoustych farmazoniarzy, a oprócz tego zadbają o to, żeby były inne problemy na tapecie, po to aby takie podpałki jak te głosy niezadowolenia mniejszości mężczyzn były zagłuszone np. przez rozróby murzynów, gruzinów albo weteranów wojennych z krainy "U"

• Like 9
  • Thanks 1
  • Sad 1

Jaka tam rewolucja mężczyzn😏

Popatrz co dzieje się od lat, kobiety, system, organy, instytucje, politycy niszczą, karają, wykorzystują mężczyzn do granic niemożliwości.

I co mężczyźni masowo wychodzą na ulice strajkować, protestować, podnoszą głośno larum? Nie. 

Nie istnieje coś takiego jak męska solidarność, każdy patrzy na swój interes, czubek nosa, gdy drugiemu dzieje się krzywda to przyzwalają na to,

cieszą się, że ma gorzej. Walka o władze, pozycje, status, samice to jedyne co interesuje większość. 

Daleko szukać, gdy Marek apelował i potrzebował pomocy przy rozkręcaniu nowego portalu, na utrzymanie forum, to ilu odpowiedziało, wsparło,

dało coś od siebie, a no niewielu a co tu dopiero mówić na większą skalę skoro w mniejszych sprawach są podziały. 

Co do konfy, Memtzena to już dawno zostało to wyjaśnione. Człowiek, który jest za wysyłaniem Polaków na front, przyjmowaniem imigrantów,

przecież do swojego biznesu chce zatrudniać po jak najniższych kosztach. A przyjezdni świetnie się do tego nadają. Przecież Polak jest za drogi w utrzymaniu

i jeszcze nie ma na niego dotacji z UE, za to na imigrantów już tak. 

Dodatkowo jak konfa się zachowała gdy ich przedstawiciela usuwano z Sejmu, gdy chciano ukarać za akcję z gaśnicą? Nic.

Skulili głowy a później w ramach pozbycia się problemu wysłali Grzesia czy niewygodnych ludzi ze swoich szeregów do Europy. 

Memtzen nie ma szans, gdyby Grzechu czy Ewka kandydowali mieliby lepsze wyniki. Dlaczego bo głosowano by na kompetencje,

które mają a nie na ludzi wystawionych przeciwko komuś jak w przypadku Memtzena. 

Walka rozstrzygnie się między PO/PiS. Społeczeństwo głosuje zawsze przeciwko komuś, podchodzi emocjonalnie do wyborów. 

Na chwilę obecną nie ma na kogo głosować, wszyscy kandydaci się nie nadają.

Nam potrzeba męża Stanu, człowieka, który będzie pilnował interesu Polski i Polaków, godnie nas reprezentował. 

• Like 6
  • Thanks 1

Mentzen i ta rewolta nie ma szans w tym kraju, bo tu wciąż dobrze się ma poczciwy, dobry, polski mental: mogę mieć źle, byle sąsiad miał gorzej. Dlatego głosuje się nie po to by ktoś świeży coś spróbował chociaż zdziałac, tylko na złość, na złość pisiorom, albo na złość platfusom. Dlatego nie ma idei by budować silne suwerenne państwo, bo trzeba się dorzucić do napierdalania Ruska, bo jest okazja tu i teraz im dokurwić, co tam, że kraj demontowany, ważne by dać upust frustracjom, złości. Tym się zadowalamy, to wystarczy, bo jest ukojeniem chwilowym.

Edited by Redbad
  • Like 5

Zresztą patrząc na to co kuklodztwo wyprawia to wszystko zmierza raczej do rewolucji, ale takiej na miarę dowcipu:

Kumpel opowiada kumplowi:

- wczoraj zadzwoniliśmy z chłopakami po dziewczyny, całą noc piliśmy, ćpaliśmy i pieprzyliśmy się!

- ooo, a jak się dziewczynom podobało??

- a nie wiem, nie przyjechały...

• Haha 9

50 minut temu, Redbad napisał(a):

Mentzen i ta rewolta nie ma szans w tym kraju, bo tu wciąż dobrze się ma poczciwy, dobry, polski mental: mogę mieć źle, byle sąsiad miał gorzej. Dlatego głosuje się nie po to by ktoś świeży coś spróbował chociaż zdziałac, tylko na złość, na złość pisiorom, albo na złość platfusom. Dlatego nie ma idei by budować silne suwerenne państwo, bo trzeba się dorzucić do napierdalania Ruska, bo jest okazja tu i teraz im dokurwić, co tam, że kraj demontowany, ważne by dać upust frustracjom, złości. Tym się zadowalamy, to wystarczy, bo jest ukojeniem chwilowym.

Mentzen i silne suwerenne państwo? 

Przecież to się ze sobą gryzie.

5 godzin temu, Patton napisał(a):

co o tym myślicie ?

"Widać ogromny wzrost zaangażowania mężczyzn z małych i średnich miast, którzy bezdyskusyjnie wchodzą w politykę, ale nie szczegółowo - oddają atmosferę wkurzenia na gospodarkę, zmęczenia. Tego, że muszą tyrać na dwa etaty, a mimo to im nie starcza. Tego, że wszystko jest dla kobiet, dla dzieci, a dla nich nie ma nic. "

Widzę na fejsie odrobinę ożywiony ruch, ale czy to się przełoży na wybory?

" wszystko jest dla kobiet, dla dzieci,"

Dodałbym jeszcze emerytów.

Jak już w poprzednich wyborach @Iceman84PL (oraz inni) zauważył wszystkie grupy społeczne są faworyzowane oprócz mężczyzn w wieku produkcyjnym.

Nawet mój student - "dla nas nie ma nic". W sensie nic nam młodym nie obiecują. A jak wiemy daleka droga od obietnic do realizacji.

• Like 3

Nie patrzcie na partię zróbcie coś od siebie oddolnie,  kropla drąży  skałę . Napiszcie pod takim artykułem komentarz  " jeśli nie masz intercyzy w przypadku zdrady przy rozwodzie stracisz połowę  majątku". Stu przeczyta , dwóch zrozumie to to jest ta kropla.

• Like 2
  • Thanks 1

Przebudzeni mężczyźni to pewnie kilka %.

Bez głosów emerytów w upadającym, starzejącym się społeczeństwie Konfederacja nie wygra.

Większość nadal stanowią mężczyzno-podobne beciaki, bankomaty, simpy, spermiarze. Zagłosują jak im myszki, koleżanki i lewackie media nakażą.

comment_YDAMfKPsE5zLRArNhQ1EsldDvhClRBCw

Niedawno w pracy znajomy blue-pillowiec opowiadał publicznie, jak miał dobry seks po zrobieniu romantycznej kolacji dla swojej dziewczyny (jego SMV to ok 7/10 a jej 3-4/10). Obecnie już ma status wolny na fejsie, kolacje nie pomogły. xD

Na plus, że takie ruchy antyfeministyczne, powoli przedostają się do głównego ścieku medialnego. Choć część tego lewackiego feminazimu, już chce im przypisywać łatkę nienawistnych i psychicznych mizoginów.

Edited by Morfeusz
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Haha 2

2 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

Rewolucja mężczyzn😏

4 minuty temu, Morfeusz napisał(a):

Przebudzeni mężczyźni to pewnie kilka %.

Kilka %? No Nie wiem... Ile osób czyta forum? 10k? Widzę, że kanały RP z kolei mają duże zasięgi... i co z tego?

Nawet Ci przebudzeni nie są według mnie przebudzeni. Świadomych jest poniżej promila. Reszta coś tam posłucha, coś tam poczyta, a i tak zrobi swoje.

2 godziny temu, Husquarna napisał(a):

Nie wierzę w żadne przebudzenie pierwiastka męskiego

Ja też nie wierzę. Nie ma takiej możliwości. Deluzja na pełnej, niestety.

Przecież nawet na forum, gdzie, z mojego ograniczonego punktu widzenia, myślałem, jak tu przychodziłem, że procent białych rycerzy i soyboy'ów z mega niskim T będzie wynosił 0 (słownie: zero). Ależ jak się głęboko pomyliłem. Są i tacy, którzy uważają że na pełnym zaufaniu zbudują fajny związek. Że kobiety nie kłamią, że mówią im prawdę o swojej przeszłości seksualnej... A z samotną matką też czasem warto zaryzykować... Rozgrzebują u psychoterapeutów swoje "braki" kiedy myszka skacze na następnym z kolejki.

Nie wiem jak długo wytrzymam napór białych rycerzy na forum, nowy rok nie zapowiada się lekko 😏

• Like 5

Teraz, Druid napisał(a):

Kropla drąży skałę, akurat właśnie idą ciężkie czasy.

To wszystko i tak się kołem zatoczy. Będą wielkie zmiany a i tak zostanie po staremu... Jak zawsze. Patrz wątki w rezerwacie, gdzie "świadome", próbują tam wymyślać koło od nowa i wciskać wszystkim kit że to ich pomysł. Teraz chcą dzielić winę na pół, bo wiedzą, że gówno wyjebało... a nie chcą się oczywiście pobrudzić, więc kolejnymi manipulacjami będą w białych rękawiczkach, rękami facetów próbować znowu się ustawić w nowej "redpillowej" rzeczywistości. Ogólnie wylew himalajek, które to rozumieją mężczyzn i ich wspierają przyprawia mnie o mdłości. 

• Like 5

2 minuty temu, Alejandro Sosa napisał(a):

Ogólnie wylew himalajek, które to rozumieją mężczyzn i ich wspierają przyprawia mnie o mdłości. 

Niech głosują odpowiednio przy urnach wyborczych (Konfederacja) to wówczas i tak byłoby dobrze.

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.