Taran Posted January 7 Share Posted January 7 Znany youtuber sieżant Bagieta rozbiera na czynniki pierwsze interwencje policji wobec nacpanego dresa z udziałem " dzielnej" pani policjantki. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Niedaleko mojej miejscowości był posterunek. Grupa policjantów i pani policjantka. Pan policjant aby zaimponować pani policjantce wziął nachalnego patusa do lasu na spacer. Trochę za mocno nacisnęli no i gościu zmarł. Efekt jest taki że cała kadra (policjanci którzy nie mieli nic w tym wspólnego) została wywalona dyscyplinarnie. Pan (kukold albo psychopata) policjant dostał kilkanaście lat więzienia, a pani policjantka cały czas jest ciągana po sądach, ratuje ją tylko to że ma dzieci i jest kobietą. Pan policjant też ma dzieci, no ale jest facetem i chuj z nim. Co do zmarłego gościa, kilka razy już się zesrał w radiowozie i na komisariacie. Zawijali go bo ciągle wszczynał burdy w domu po pijaku. Sztywny facet. Jak i całe jego towarzystwo. Edited January 8 by vodkas85 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted January 8 Share Posted January 8 Postuluję, aby nagrodzić panią policjantkę jakimś medalem, nagrodą pieniężną oraz koniecznie awansem za jej profesjonalizm w przyglądaniu się i robieniu za magazyn środków przymusu. Dla jej partnera z radiowozu oraz wsparcie, które przyjechało i również się patrzyło na gościa do momentu jak nie przyjechało wsparcie, które go ostatecznie obezwładniło należy się dyscyplinarne zwolnienie ze służby połączone z karą pozbawienia wolności. Będzie tak postępowo i nowocześnie, ale przede wszystkim równo. Za mało kobiet w policji, więcej ich!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted January 8 Share Posted January 8 Żałośnie się to ogląda. I po co ten babon tam? Wypłata chętnie przytulona xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted January 8 Share Posted January 8 Nie wiem co się czepiacie, według mnie jak na kobietę poradziła sobie całkiem nieźle. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted January 8 Share Posted January 8 37 minut temu, Krugerrand napisał(a): Postuluję, aby nagrodzić panią policjantkę jakimś medalem, nagrodą pieniężną oraz koniecznie awansem za jej profesjonalizm w przyglądaniu się i robieniu za magazyn środków przymusu. Trzymała pałki policjantom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted January 8 Share Posted January 8 Ja pierdole kabaret XDDDDD Do ludzi bez maseczek, z piwem na plaży na spokojnie albo babci co dorabia i sprzedaje gacie to jako 1 lecą a 5 typa z jakiś patusem nie może sobie poradzić 🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted January 10 Share Posted January 10 Tu dla przykładu policjantka z USA: https://www.sadistic.pl/nowojorska-sluzba-weterynaryjna-w-akcji-vt603156.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted January 11 Share Posted January 11 Dobitnie jest pokazane w praktyce, że kobiety do służb mundurowych się nie nadają. Zero wyobraźni gdy podeszła do naćpanego typa na bliską odległość a później, gdzie trzeba było podjąć działanie, zaryzykować i złapać delikwenta, który był niebezpieczny dla otoczenia to stała sobie z boku😏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted January 11 Share Posted January 11 W dniu 7.01.2025 o 21:58, Taran napisał(a): 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted January 12 Author Share Posted January 12 No tak Patton brakowało tam tylko muzyczki z Benny Hill Show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts