Taran Posted January 7 Share Posted January 7 Znany youtuber sieżant Bagieta rozbiera na czynniki pierwsze interwencje policji wobec nacpanego dresa z udziałem " dzielnej" pani policjantki. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Niedaleko mojej miejscowości był posterunek. Grupa policjantów i pani policjantka. Pan policjant aby zaimponować pani policjantce wziął nachalnego patusa do lasu na spacer. Trochę za mocno nacisnęli no i gościu zmarł. Efekt jest taki że cała kadra (policjanci którzy nie mieli nic w tym wspólnego) została wywalona dyscyplinarnie. Pan (kukold albo psychopata) policjant dostał kilkanaście lat więzienia, a pani policjantka cały czas jest ciągana po sądach, ratuje ją tylko to że ma dzieci i jest kobietą. Pan policjant też ma dzieci, no ale jest facetem i chuj z nim. Co do zmarłego gościa, kilka razy już się zesrał w radiowozie i na komisariacie. Zawijali go bo ciągle wszczynał burdy w domu po pijaku. Sztywny facet. Jak i całe jego towarzystwo. Edited January 8 by vodkas85 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted January 8 Share Posted January 8 Postuluję, aby nagrodzić panią policjantkę jakimś medalem, nagrodą pieniężną oraz koniecznie awansem za jej profesjonalizm w przyglądaniu się i robieniu za magazyn środków przymusu. Dla jej partnera z radiowozu oraz wsparcie, które przyjechało i również się patrzyło na gościa do momentu jak nie przyjechało wsparcie, które go ostatecznie obezwładniło należy się dyscyplinarne zwolnienie ze służby połączone z karą pozbawienia wolności. Będzie tak postępowo i nowocześnie, ale przede wszystkim równo. Za mało kobiet w policji, więcej ich!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted January 8 Share Posted January 8 Żałośnie się to ogląda. I po co ten babon tam? Wypłata chętnie przytulona xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted January 8 Share Posted January 8 Nie wiem co się czepiacie, według mnie jak na kobietę poradziła sobie całkiem nieźle. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted January 8 Share Posted January 8 37 minut temu, Krugerrand napisał(a): Postuluję, aby nagrodzić panią policjantkę jakimś medalem, nagrodą pieniężną oraz koniecznie awansem za jej profesjonalizm w przyglądaniu się i robieniu za magazyn środków przymusu. Trzymała pałki policjantom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted January 8 Share Posted January 8 Ja pierdole kabaret XDDDDD Do ludzi bez maseczek, z piwem na plaży na spokojnie albo babci co dorabia i sprzedaje gacie to jako 1 lecą a 5 typa z jakiś patusem nie może sobie poradzić 🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted January 10 Share Posted January 10 Tu dla przykładu policjantka z USA: https://www.sadistic.pl/nowojorska-sluzba-weterynaryjna-w-akcji-vt603156.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted January 11 Share Posted January 11 Dobitnie jest pokazane w praktyce, że kobiety do służb mundurowych się nie nadają. Zero wyobraźni gdy podeszła do naćpanego typa na bliską odległość a później, gdzie trzeba było podjąć działanie, zaryzykować i złapać delikwenta, który był niebezpieczny dla otoczenia to stała sobie z boku😏 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted January 11 Share Posted January 11 W dniu 7.01.2025 o 21:58, Taran napisał(a): 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted January 12 Author Share Posted January 12 No tak Patton brakowało tam tylko muzyczki z Benny Hill Show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted January 27 Share Posted January 27 "Interwencja" dwóch pań policjantek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts