Jump to content

Recommended Posts

Cześć, nie znalazłem na forum, algorytm yt wyswietlił mi tą Panią. Tak czytam komentarze, słuchałem kilka razy co ma do powiedzenia. Tutaj na filmie się mocno nastroszyła

https://www.youtube.com/watch?v=hepEkeX_DPQ

Co wy o niej sądzicie? Ja mam trochę wrażenie, że za dużo mówi pod publikę Panów , ona z dosyć ładną aparycją do tego. Chłopaki wylewają się tam w komentarzach. Szczególnie, że słowa ją nic nie kosztują, a w rzeczywistości może być inna, a czynów nie widzimy... Czy to ten jednorożec? Ta jedyna wyzwolona z feminizu i kobiecej natury ? 😂

• Like 2

• Iceman84PL changed the title to Optymalna zmiana
W dniu 11.01.2025 o 20:33, Dzingolo napisał(a):

? Ja mam trochę wrażenie, że za dużo mówi pod publikę Panów

Podobne wnioski po przesłuchaniu kilku podcastów.

Z częścią można się zgodzić, często pier** Ii 3 po 3. Nie brakuje standardowych babskich zagrywek z ośmieszaniem i gaslighting' iem.

w , ona z dosyć ładną aparycją do

XD

Czy to ten jednorożec? Ta jedyna wyzwolona z feminizu i kobiecej natury ? 😂

Zdecydowanie nie. Podzielam opinię @Alejandro Sosa- chce się po prostu wstrzelić z contenem.

• Like 2

31 minut temu, Kiroviets napisał(a):

chce się po prostu wstrzelić z contenem

Właśnie też mi się tak wydaje, nisza u kobiet z mówieniem takiego zdania i Panowie bardzo fajnie się odzywają pod tym kanałem.. Notabene przesyłać historię o kobietach innej kobiecie, żeby o tym w necie prawiła wydaje mi się kiepskim rozwiązaniem.

@Kiroviets Mnie bardziej "fascynuje" co kieruje OP'em żeby klikać w takie rzeczy i poświęcać na to choćby 30 sekund (tak tak, algorytm...).

Głęboka wiara w magiczne dobro kobiet i poszukiwanie dowodów? 

Nie ma naprawdę nic innego do oglądania wśród bilionów filmów we wszystkich językach świata? Nie ma pewnie, jest tylko Julczysko i jej zdanie na jakiś tam kurwa temat... xD

3 godziny temu, Alejandro Sosa napisał(a):

Mnie bardziej "fascynuje" co kieruje OP'em żeby klikać w takie rzeczy i poświęcać na to choćby 30 sekund (tak tak, algorytm...).

Jak wiesz lepiej... ciekawe co tobie algorytm pokazuje... Co kierowało tobą, że jednak wszedłes i odpisałeś na post? ciekawosć czy nadmiar czasu? Jest wiecej ciekawych wątków... 

Obejrzałem parę materiałów i nic nowego jak dla mnie. Na polskim yt chyba nie ma kobiet, które poruszają tematykę z okolic red pill, więc pewnie znalazła sobie swoją nisze. Widziałem też, że jakieś poradniki sprzedaje. 

• Like 3

19 minut temu, Dzingolo napisał(a):

Jak wiesz lepiej... ciekawe co tobie algorytm pokazuje... Co kierowało tobą, że jednak wszedłes i odpisałeś na post? ciekawosć czy nadmiar czasu? Jest wiecej ciekawych wątków... 

Oznaczył mnie @Kiroviets i to jemu odpowiadałem, nie tobie.

Mi algorytm niczego nie proponuje bo mam wyłączoną historię. Sam wybieram czego szukam. I co teraz powiesz? 😂

Poza tym jak widze po prawej jakieś oświecone Julczysko to po prostu nie klikam. Nic co mają do powiedzenia nie leży w kręgu moich zainteresowań, może kiedyś dojdziesz do takiego etapu.

Edited by Alejandro Sosa
  • Like 1

Ona wcale nie musi myśleć tak, jak mówi na filmach. Doskonale skroiła się pod oczekiwania. To, że algorytm Ci ją pokazał, stanowi tego dowód. Redpill zyskuje popularność na youtube, a ten kanał uważam za przemyślany produkt, który ma się zmonetyzować. Popatrz po komentarzach, jak się chłopy zachwycają. I cel osiągnięty. Sądzę, że się babka śmieje z redpillowców simpów. 

Edited by wolnystrzelec
  • Like 1
  • Thanks 1

Bardzo ciekawe kim ona jest.

Na youtube kanał jest w miarę świeży a już pod koniec roku 2024 czyli chwilkę po odpaleniu kanału onetowi udziela wywiadu.

https://www.onet.pl/informacje/olsztyncom/youtuberka-zabrala-glos-w-sprawie-rozstan-jestes-umeczona-wredna-baba/5m24l85,30bc1058?utm_source=onet&utm_medium=referral&utm_campaign=post

Ciekawe kim jest z wykształcenia, jakie ma kompetencje i czyim poplecznikiem jest, że nagle nikomu nieznaną babę onet promuje.

Zwłaszcza, że na początku nagrywała filmy o jakichś bzdurach AGD, kuchnia itd.

Relacjami D-M zaczęła się interesować 2 miesiące temu...

Edited by Kogut
  • Like 3

5 godzin temu, Perun napisał(a):

promować płatne programy, bo jak widać trafiła w dobry lejek sprzedażowy

Ale ona już prowadzi jakieś szkolenia czy coś w tym stylu.

W dodatku jakąś stronka na którą można podesłać fotki do oceny SMV.😂

4 godziny temu, Kogut napisał(a):

Ciekawe właśnie.🤔

W dodatku te różowe włosy na kilku filmikach. Coś a' la kontrolowana opozycja.

6 godzin temu, wolnystrzelec napisał(a):

, a ten kanał uważam za przemyślany produkt, który ma się zmonetyzować

Trochę of bez wrzucania nagich fotek.

Potem wywiady w śniadaniowej TV, własną książka, może jakaś walka we freak fight' ach.

• Like 2

8 godzin temu, wolnystrzelec napisał(a):

Ona wcale nie musi myśleć tak, jak mówi na filmach. Doskonale skroiła się pod oczekiwania. To, że algorytm Ci ją pokazał, stanowi tego dowód. Redpill zyskuje popularność na youtube, a ten kanał uważam za przemyślany produkt, który ma się zmonetyzować. Popatrz po komentarzach, jak się chłopy zachwycają. I cel osiągnięty. Sądzę, że się babka śmieje z redpillowców simpów. 

Mamy nowe określenie w przestrzeni forumowej: Redpillowy simp.

I jest to wciąż małe, aczkolwiek niebezpieczne zjawisko, gdzie te 'inne niż wszystkie' typiary mamią kolejnych naiwnych, robiąc nawet z redpillowców simpów, którzy w uniesieniu i zachwycie odkrywają kolejną i kolejną himalajkę, która w końcu ich rozumie. Ja pierdole... 🤦‍♂️ 

Był już podobny temat i tam to było omawiane, ale jak widać po komentarzach na youtube, mega niskiej samoocenie facetów i ich totalnej naiwności ilość zredpillowanych simpów będzie rosnąć.

6 godzin temu, Kogut napisał(a):

Bardzo ciekawe kim ona jest.

Na youtube kanał jest w miarę świeży a już pod koniec roku 2024 czyli chwilkę po odpaleniu kanału onetowi udziela wywiadu.

https://www.onet.pl/informacje/olsztyncom/youtuberka-zabrala-glos-w-sprawie-rozstan-jestes-umeczona-wredna-baba/5m24l85,30bc1058?utm_source=onet&utm_medium=referral&utm_campaign=post

Ciekawe kim jest z wykształcenia, jakie ma kompetencje i czyim poplecznikiem jest, że nagle nikomu nieznaną babę onet promuje.

Zwłaszcza, że na początku nagrywała filmy o jakichś bzdurach AGD, kuchnia itd.

Szybko robi karierę, zdolna jest, co się czepiasz xD Jak wspomniałem wcześniej, początki zjawiska które niedługo pewnie zacznie przyciągać coraz więcej himalajek głaskających po główkach naiwniaków.

Godzinę temu, Kiroviets napisał(a):

W dodatku jakąś stronka na którą można podesłać fotki do oceny SMV

Żałosne i smutne zarazem, Julczysko bogiem, będzie oceniać i jeszcze brać za to hajs... Nóż się w kieszeni otwiera 

Godzinę temu, Kiroviets napisał(a):

Trochę of bez wrzucania nagich fotek

OF dla nieśmiałych, ale wciąż kobiet, które naciągną, oszukają i pozbawią godności każdego faceta, za jedyne "xxx" pln!

• Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.