Jump to content

Recommended Posts

Nie wiem jak wy się zapatrujecie na dziwną mgłę, która od wczoraj nawiedza Polskę, natomiast po dłuższym

przebywaniu na dworze zauważyłem, że ciężej zaczyna się oddychać, uruchamia się kaszel od podrażnień gardła.

Suwerenny w filmiku przeprowadził test, pod światło jest to pył lecący z góry, taki sam, który i ja dzisiaj zaobserwowałem.

Trują nas🤔?

• Like 13
  • Haha 1

Co Ci powiedziecie bracie, ta mgła normalna nie była albo inaczej, to nie była mgła, czuło się to w kościach poza tym też zauważyłem jej nierówmierne ułożenie i pył, który bardziej przypominał smog.

• Like 1

To miało miejsce tez za granicą w Kanadzie, USA, UK, Indiach, nawet w Chorwacji. Tam mgła utrzymywała się przez kilka dni. Jedni to bagatelizują inni nie. 

Moim zdaniem trochę podejrzane ale jak elity będą nas chcieli wykończyć to to zrobią. Covid pokazał że ludzie będą wierzyć w to co w telewizorze do samego końca.

• Like 8

Przecież gdzieś w necie była informacja, że faktycznie istnieje chemtrails bo jeden pilot został wyrzucony za odmowę trucia, pokazywał foty metalowych beczek z trucizną. Teoria spiskowa okazała się prawdziwa.

• Like 3
  • Thanks 1

2 godziny temu, Martius777 napisał(a):

Przecież gdzieś w necie była informacja, że faktycznie istnieje chemtrails bo jeden pilot został wyrzucony za odmowę trucia, pokazywał foty metalowych beczek z trucizną. Teoria spiskowa okazała się prawdziwa.

Takie zdjęcie wczoraj udało mi się zrobić:

IMG-20250120-105034920.jpg

Dwa samoloty pasażerskie lecące tą samą trasą  w odstępie kilku minut (oba poruszały się na tym samym pułapie). Za pierwszym zostały jakieś przerywane smugi utrzymujące się na niebie, a za drugim samolotem smugi od razu znikały. 

• Like 2

Potwierdzam. UK (north west) widać było tylko nogę wiatraka i śmigło jak było u dołu. Od pewnego poziomu w górę nie było widać nic.

Zdania na ten temat nie mam.  

Wczoraj dzwoniłem do mamy, zachód Polski to samo. 

• Like 1

Teraz, cst9191 napisał(a):

Dwa samoloty pasażerskie lecące tą samą trasą  w odstępie kilku minut (oba poruszały się na tym samym pułapie). Za pierwszym zostały jakieś przerywane smugi utrzymujące się na niebie, a za drugim samolotem smugi od razu znikały. 

No dobra, ale czy to nie jest może po prostu wypuszczane paliwo przez te samoloty przed lądowaniem?

4 minuty temu, Hubertius napisał(a):

No dobra, ale czy to nie jest może po prostu wypuszczane paliwo przez te samoloty przed lądowaniem?

Eee, te samoloty leciały z Grecji/Turcji do Finlandii. Były w połowie drogi gdy zrobiłem to zdjęcie.

• Like 1

Cickbaity, głupoty i płaskoziemstwo.

Zmiany pogody? Kwestia zmian klimatu, który zmienia się nieustannie nawet z naturalnych przyczyn i nie trzeba do tego mieszać "klimatystów od co2". 

Np. taka temperature na przestrzeni mln lat wygląda następująco:

graph-from-scott-wing-620px.png?itok=Jgi

Jeżeli naukowcy mają tu racje to nic dziwnego, że klimat się ociepla, bo ciągle wychodzimy z epoki lodowcowej. Która skończyła się jakieś 10k lat temu. Już nie mówiąc o innych rzeczach.

Ciepła zima, woda z oceanu paruje i po dostaniu się nad schłodzony ląd zamienia się w mgłę.

Reszta to mgła trzyma smog przy ziemi.

56 minut temu, cst9191 napisał(a):

Grecji/Turcji do Finlandii. Były w połowie drogi gdy zrobiłem to zdjęcie.

Tylko, że na zdjęciu niczego nie widać. Nie da się ocenić pułapu na oko. Trzeba by to sprawdzić w jakimś flightradarze - co tam się wyświetla.

Zresztą masz od groma innych czynników poza warunkami na danej wysokości: inny samolot, inny stan techniczny, inny model silników, itd.

Po jednym zostają śmiecie na których się kondensuje para, po drugim zostaje ich mniej.

• Like 1

Wczoraj Gdańsk, później masakryczna mgła taka, że ledwo było widać pojazdy przed sobą. Osobiście widziałem te samoloty, nie leciały na 10km tylko nisko, mogło to być 5 km i jeden obok drugiego

473135427-10226973501583162-190647696672
473275410-10226973501183152-320304130331

Edited by doler
  • Like 5

Oczywiście że to nie jest zwykła mgła, do tego dziwnym trafem gdy to gówno jest nagle ja i wszyscy znajomi infekcja górnych dróg oddechowych. Ciągle kaszle kurwa mimo że tam już nic się nie odrywa.

W Gdańsku wczoraj słońce jak latem niebieskie niebo i nagle w ciągu 30 min szaro i ta chmura jebana a PROGNOZA nadal pokazuje słońce żadnej mgły na żadnym radarze pogodowym !!!!

• Like 3
  • Confused 1

Uwaga, globaliści przeprowadzają depopulacje ludzi zrzutami szkodliwych substancji z samolotów, substancje te opadają w atmosferze a potem tworzą gęstą mgłę. Główne powikłania to nagłe przeziębienie, kaszel, infekcje dróg oddechowych, bóle głowy, ogólne osłabienie. Jedyna droga, żeby się przed tym ustrzec to zawsze obserwować przed wyjściem niebo i przy zauważeniu stałych smug kondensacyjnych pilnie znaleźć schronienie w budynku na co najmniej dobę. Ekspozycja na powietrzu grozi poważnymi problemami zdrowotnymi.

• Like 5
  • Haha 1

Jechałem w niedzielę i wczoraj przez tę mgłę. Coś dziwnego w niej faktycznie było. I nie, nie dlatego że gęsta - bo parę tygodni temu jechałem bardzo wcześnie rano w dużo gęstszej, gdzie 20 km/h było czasem za szybko. W sumie zwróciła moją uwagę ta punktowość. To w sumie nie jest z reguły nic dziwnego - blisko rzek, mostów, lasu, innych zbiorników wodnych klasycznie częściej (i gęściej) mgła występuje, ale tutaj była ewidentnie silna w miejscach, które z okolicą rzek/lasu miały niewiele wspólnego.

Nie czuję się na tyle kompetentny by się wypowiadać deklaratywnie o innych przyczynach, niż naturalne. Ale też zwróciłem na to uwagę.

Edited by Obliteraror
  • Like 4

1 godzinę temu, BumTrarara napisał(a):

Cickbaity, głupoty i płaskoziemstwo.

Zmiany pogody? Kwestia zmian klimatu, który zmienia się nieustannie nawet z naturalnych przyczyn i nie trzeba do tego mieszać "klimatystów od co2". 

Bez mieszania nie ma kasy a o to w tym chodzi, żeby strzyc i doić na zielony przekręt. 

• Thanks 1

5 minut temu, zuckerfrei napisał(a):

Nie prościej by było wodę zatruć? 

Nie, dlatego, że elity i poinformowani korzystają z wodociągów a nie pojawiać się na powietrzu dużo łatwiej. Tak samo jak oni nie przyjmowali żadnych szczepień.

Edited by doler
  • Like 3
  • Haha 1

26 minut temu, Kogut napisał(a):

Białe smugi za samolotami to normalne zjawisko.

To tzw. smuga kondensacyjna.

Tak ale smuga taka znika po około 15 minutach, a te się godzinami utrzymują w powietrzu, zwróć uwagę

• Like 1

22 minuty temu, doler napisał(a):

Tak ale smuga taka znika po około 15 minutach, a te się godzinami utrzymują w powietrzu, zwróć uwagę

Może to zależy od wysokości. Lubię szurać, ale ile trzeba byłoby środków chemicznych żeby robić takie smugi? To powstaje na skutek i zetknięcia się ciepłego powietrza z zimnym podczas wylotu z silnika.

Co to mgły, jest podejrzana. 

Edited by vodkas85

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.