Jump to content

Dzień dobry wieczór :)

Recommended Posts

Dzień dobry wieczór wszystkim :)

Trafiłem tutaj intuicyjnie, bo logiczny ciąg przyczynowo-skutkowy trudno tu przytoczyć 😄

Ostatnie dwa lata to pełen reset życiowy. Wyjście z małżeństwa, następnie toksyczna relacja, lecz z małym prześwitem słońca, ponieważ wykryłem przez arte-terpaię u 5-letniej córki dziewczyny, z którą się spotykałem, że była molestowana przez swojego ojca, co pozwoliło wyciągnąć temat na światło dzienne i rozpocząć zaraz po fakcie terapie, aby doszła do siebie jak najszybciej. Niestety jej matka podziękował mi zaraz po rozprawie zostawiając mnie w głębokiej depresji i zaciągając pożyczkę na kilkadziesiąt tys. pln-ów. Rok temu po 162 miesiącach zamknąłem firmę którą prowadziłem. Z depresji wyszedłem sam, bez leków pod koniec zeszłego roku. Z powołania (dyplomowany) Naturopata z praktyką od kilku lat. A od kilku miesięcy nowy zawód Anioł nieruchomości jak w serialu 4 alternatywy ;) 

Dużo tu się dzieje i wiele różnych wątków, więc powoli będę się wdrażał.

To takie krótkie wprowadenie.

• Like 3

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.