Marcin Dzido Posted January 26 Share Posted January 26 Dzień dobry wieczór wszystkim Trafiłem tutaj intuicyjnie, bo logiczny ciąg przyczynowo-skutkowy trudno tu przytoczyć 😄 Ostatnie dwa lata to pełen reset życiowy. Wyjście z małżeństwa, następnie toksyczna relacja, lecz z małym prześwitem słońca, ponieważ wykryłem przez arte-terpaię u 5-letniej córki dziewczyny, z którą się spotykałem, że była molestowana przez swojego ojca, co pozwoliło wyciągnąć temat na światło dzienne i rozpocząć zaraz po fakcie terapie, aby doszła do siebie jak najszybciej. Niestety jej matka podziękował mi zaraz po rozprawie zostawiając mnie w głębokiej depresji i zaciągając pożyczkę na kilkadziesiąt tys. pln-ów. Rok temu po 162 miesiącach zamknąłem firmę którą prowadziłem. Z depresji wyszedłem sam, bez leków pod koniec zeszłego roku. Z powołania (dyplomowany) Naturopata z praktyką od kilku lat. A od kilku miesięcy nowy zawód Anioł nieruchomości jak w serialu 4 alternatywy Dużo tu się dzieje i wiele różnych wątków, więc powoli będę się wdrażał. To takie krótkie wprowadenie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted January 26 Share Posted January 26 Szalom 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted January 26 Share Posted January 26 Salam alejkum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejo Posted January 26 Share Posted January 26 Witaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted January 26 Share Posted January 26 Cześć🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted January 26 Share Posted January 26 Cześć 👊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted January 26 Share Posted January 26 Witaj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted January 26 Share Posted January 26 cześć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted January 27 Share Posted January 27 Cześć 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted January 29 Share Posted January 29 Witaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 31 Share Posted January 31 Witaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts