Atanda Posted January 28 Share Posted January 28 Całe życie miałem płytki. Teraz, przy okazji remontu padł pomysł żeby przykleić panel szklany matowy. Ktoś przerabiał i może podzielić się doświadczeniami? Wydaje się być łatwiejszy w czyszczeniu niż płytki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meghan Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Moje wujostwo ma to w kuchni. Tak, łatwe do czyszczenia, co nie zmienia faktu, że przy pierwszym montażu tafla jebła. Po roku ciocia garnkiem przycedziła - pękło i wymiana znowu. Tyle co wiem w temacie, zbieraj opinie dalej. Edited January 28 by meghan Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadBolt Posted January 28 Share Posted January 28 Jak dobrze przykleisz nie powinien pęknąć, tak samo jak w szkło położone na płaskiej powierzchni możesz przywalić młotem i nie pęknie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted January 28 Share Posted January 28 23 minuty temu, HeadBolt napisał(a): Jak dobrze przykleisz nie powinien pęknąć, tak samo jak w szkło położone na płaskiej powierzchni możesz przywalić młotem i nie pęknie. Nie takie dupy pękały pod moim kciukiem. A kurwa, nie ten wątek. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icman Posted January 28 Share Posted January 28 Kiedyś montowaliśmy takie w akademikach, nienajgorszy pomysł choć trochę leciwy. Dość praktyczny, dobrze trzeba wymierzyć, łącznie z otworami pod gniazdka, klej Lakma polecam. Szklo z tego co pamietam było hartowane i malowane od lewej strony. Teraz głównie panele wnękowe w kolorze blatu idą. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amperka Posted January 29 Share Posted January 29 @zuckerfrei przecież dałam Ci szlaban i miałeś siedzieć w swoim pokoju. Przepraszam za niego, to dobry chłopak, tylko ma za dużo energii. Pewnie na tym szkle to od razu po pierwszej uczcie wszystko widać - odbite paluchy, zadrapania od pazurów, zacieki z krwi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted January 29 Share Posted January 29 @Amperka Mame, ale w piwnicy dalej mam WiFi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amperka Posted January 30 Share Posted January 30 20 godzin temu, zuckerfrei napisał(a): @Amperka Mame, ale w piwnicy dalej mam WiFi. A mówiłeś mi, że chcesz komputer tylko do nauki. No co za łobuziak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) 3 minuty temu, Amperka napisał(a): łobuziak Za to kocham Cię mocniej. Edited January 30 by zuckerfrei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts