Jump to content

Przejęzyczenie czy zaplanowane działanie? Skandaliczne słowa minister edukacji na obchodach 80 rocznicy wyzwolenia KL Auschwitz

Recommended Posts

Minister edukacji Nowacka na obchodach związanych z 80 rocznicą wyzwolenia KL Auschwitz, czytała z kartki obelżywe kłamstwa

jakoby to "polscy naziści" zakładali obozy koncentracyjne i prześladowali biednych ludzi z narodu wybranego.

Przekaz poszedł w świat, media poza granicami szeroko to komentują, teraz Polacy będą postrzegani jako oprawcy i nie wybronimy się z tego.

Dlaczego? bo Nowacka oficjalnie przed kamerami wygadując te brednie to przyznała. Więc nie będzie możliwości obrony, sprostowania tych 

wierutnych oszczerstw nie popartych dowodami skoro mówi to oficjalnie "demokratycznie" wybrany polityk przez społeczeństwo.

Minister powinna zostać od razu zdymisjonowana, jednak o tym nie ma mowy.

Tusk na konferencji oficjalnie przyznał, że nie będzie Nowackiej zwalniał.

Dla premiera jest to przejęzyczenie, zapomniał tylko, że tłumaczenia w języku polskim dla Polaków tu na miejscu

to kropla w morzu, która przejdzie bez echa skoro w świat poszła informacja, która została przetłumaczona w języku angielskim.

Piękne działanie dywersyjne, propagandowe rządu polskojęzycznych, ministrów na usługach swoim mocodawcom z Berlina, Brukseli, Izraela.

Niemcy kolejny raz się wybielają, potwierdzają tezy o swojej "niewinności" przerzucając winy na Polskę rękami swoich służących, których mają

na krótkiej smyczy przy władzy w PL. 

Za chwilę usłyszymy, że to Polska powinna płacić reparacje innym krajom, bo przecież narracja pokazuje, że to Polacy są odpowiedzialni za holokaust🤦‍♂️

Wariatkowo, w którym żyjemy to mało powiedziane🤡 Tak kończy dumny naród, którym kiedyś byliśmy, mając u sterów zdrajców na kolanach przed wrogami.

Tutaj ciekawe nagranie Marka na ten temat🙂

• Like 13
  • Sad 1

• Iceman84PL pinned and featured this topic

To nie było przejęzyczenie. Tu jest nagranie. Ona podnosi wzrok dokładnie wtedy kiedy mówi polscy naziści. Dokładnie perfidnie i z premedytacją to mówi.

Wcześniej jak nie widziałem nagrania to sprawę bagatelizowałem. Mówię no cóż niestety każdemu może się zdarzyć, ale jak zobaczyłem nagranie to nie mam wątpliwości.

https://www.facebook.com/reel/993557782213951

• Like 13
  • Thanks 2

3 minuty temu, Trevor napisał(a):

Tu jest nagranie. Ona podnosi wzrok dokładnie wtedy kiedy mówi polscy naziści.

Straszny ma wyraz twarzy, pełno nienawiści na niej gdy wypowiada te haniebne słowa do Polaków😕

• Like 6

2 minutes ago, Iceman84PL said:

Straszny ma wyraz twarzy, pełno nienawiści na niej gdy wypowiada te haniebne słowa do Polaków😕

Wróg rządzi w Polsce. Taka prawda.

• Like 11

• Iceman84PL changed the title to Przejęzyczenie czy zaplanowane działanie? Skandaliczne słowa minister edukacji na obchodach 80 rocznicy wyzwolenia KL Auschwitz

Kiedyś miałem ją za bardzo naiwną (w pozytywnym znaczeniu tego słowa - taka tam kobietka z ambicjami) osobę, która wierzy, że świat może być miły i sympatyczny. 

Chciałbym wierzyć, że to jakaś pomyłka, niestety jak widzem to wideo, to tak nie wyglądało, to może było nawet zamierzone. Chcę się mylić. Nie jestem behawiorystą, to tylko moje odczucie. 

Bekowe było to: 

Pani Minister od szkoły już miała tyle wtop… WON! Wszyscy! 

Kogo my kurwa wybieramy, ja tam na nich nie głosowałem, ale no kurwa. 

Juz ten typ z Razem zachowuje się normalniej. (Jak na lewą stronę) (Podobno byli parą z Panią poseł)

Co tu sie odpierdala.  

Edited by zuckerfrei
  • Like 4

4 minuty temu, zuckerfrei napisał(a):

Kiedyś miałem ją za bardzo naiwną (w pozytywnym znaczeniu tego słowa - taka tam kobietka z ambicjami) osobę, która wierzy, że świat może być miły i sympatyczny. 

Nieważne za kogo ją miałeś. Pytanie, czy byś ruchał? Bo słuchać, to byś chyba nie chciał jej słuchać. 

• Like 1

Ps Leszek z domu Miller podsumował ludzi Czarzastego - krótka ławka tzn nie ma z kogo wybierać to również do tej Typiary co mgr sobie wymyśliła. Taka lewica może co najwyżej wypierdalać. 

Mama Pani Poseł zginęła pod Smoleńskiem, wyszukajcie jej przemówienia w sejmie dotyczące tej sprawy…

2 minuty temu, Atanda napisał(a):

Pytanie, czy byś ruchał?

Ruchałbym. 

Mimo, iż się posunęła ostatnio. 

• Thanks 1

@zuckerfrei

Elektorat, który wybiera takie indywidua to zazwyczaj kobiety. 

Rozumiesz poczucie niskiej wartości, pokazanie, że kobiety też mogą a na końcu wychodzi to co wszyscy wiemy, widzimy,

czyli brak kompetencji, odpowiedzialności za czyny i słowa. 

Jak to ktoś ładnie napisał i zobrazował na plusujemy pod tym samym tematem,

ważne, że kobiety będą miały swoich przedstawicieli, którzy dadzą im aborcję i skrobanie bez konsekwencji. 

Rozumiesz już po co wybierani są tacy wariaci. To samo Kloske, Kotula, Żukowska czy promowany na prezydenta

Trzaskowski jako zwolennik równości, nowoczesności broniący zaraz po zdarzeniu Nowackiej. 

Dlaczego bo ekipa wzajemnej adoracji i antypolonizmu trzyma się razem. 

A fajnopolacy wszystko łykną i dadzą się upokorzyć byle by tylko dobrze o nich mówiono na arenie międzynarodowej. 

• Like 10

1 minutę temu, Iceman84PL napisał(a):

Elektorat, który wybiera takie indywidua to zazwyczaj kobiety. 

Dodałbym jeszcze młodzież z uprawnieniem do oddania głosu, ta która jeszcze nie pracuje…

• Like 2

Oczywista oczywistość że to było celowe. Każdy kto myśli inaczej jest po prostu totalnym odklejeńcem i frajerem. Który to już raz jest przesuwana ta granica, który to raz przypadkowo idą w świat te same dezinformacje? Zapytajcie przypadkowego przechodnia w Nowym Jorku kto jest odpowiedzialny za mordy na żydach, 100% że każdy odpowie Polacy. Nic nowego.

Jak popatrzyłem na tą mordę... pomyślałem sobie... no 57 letnie babsko. Zobaczyłem ile lat ma naprawdę... i poczułem satysfakcję. Ma 49.

Jak się nazywał ten profesor, który lata temu tłumaczył jak to niemcy stopniowo przesuwają odpowiedzialność na polaków? Nie pamiętam za cholerę i nie mogę znaleźć... Taki starszy łysy dziadzio... help!

Edited by Alejandro Sosa
  • Like 5
  • Thanks 6

To "przejęzyczenie" jest dla mnie elementem szerokiego planu, który coraz bardziej jest widoczny i coraz bardziej się zacieśnia. Polega on na tym, aby z Niemiec stopniowo zdejmować odpowiedzialność za wybuch II WŚ, jednocześnie robiąc z nich ofiary tzw. nazistów i przekierowując uwagę za ten stan na kogoś innego. Można na Polaków, gdyż to na terenie naszego kraju powstawały obozy koncentracyjne. To nie Niemcy rozpoczęły wojnę, tylko tajemniczy naziści i to nie Niemcy zostały pokonane tylko naziści i wojna zakończyła się zwycięstwem nad nazizmem.

Nie sądziłem, że dożyję czasów kiedy to z Polaków będzie się robić nazistów, sprawców wojny i odpowiedzialnych za holokaust. Widocznie w głowach starszych i mądrzejszych należy nieco przyspieszyć działania, a że przy okazji mamy przy władzy opcję proniemiecką w postaci uśmiechniętej koalicji i ministrę państwowej edukacji mającej na celu indoktrynację młodzieży w postaci lewaczki - gdyż jak wiadomo lewacy to ignoranci chyba na wszystkich możliwych polach - to można to świetnie wykorzystać.

• Like 12

Wiem, że się sam okłamuję, zakładając, że była to pomyłka to i tak jak mocno we łby już samym Polakom weszło: polskie obozy itd itc.
Polscy naziści: zaatakowali Niemców w 1939 idąc na odsiecz nazistom z Czech. (Co ze Słowacją i ks Tosi? XD)  Kabaret Polska!  Zobaczycie tak będzie. 

Przecież nie od dziś wiadomo czyja ekspozytura władzy jest dzisiaj w Polsce przy korycie, a w której to interesie leży powolne zdejmowanie winy za minione zbrodnie takimi właśnie drobnymi gestami, które dają odpowiedni głosniejszy przekaz, aż do utrwalenia nowej narracji.

Edited by Redbad
  • Like 3

Godzinę temu, Krugerrand napisał(a):

To nie Niemcy rozpoczęły wojnę, tylko tajemniczy naziści i to nie Niemcy zostały pokonane tylko naziści i wojna zakończyła się zwycięstwem nad nazizmem.

Dodaj do tego kanclerza Niemiec, który dziękował za wyzwolenie od nazistów. 

https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1569739%2Ckanclerz-scholz-78-lat-temu-niemcy-i-swiat-zostaly-wyzwolone-spod-tyranii

Najwidoczniej Nowacka jest tak głupia, że potrafi się przejęzyczyć czytając z kartki.  Nie wiem czy to tylko kolejna odsłona spychania całego zła II wojny światowej na Polaków, czy przy okazji chcą coś jeszcze przykryć. 

• Like 4

2 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

Minister powinna zostać od razu zdymisjonowana, jednak o tym nie ma mowy.

Absolutnie nie. Żadnej dymisji, to ma dalej trwać tak jak z Kotula, kompromitacja ma być do samej gleby, naród ma to na bieżąco obserwować i ładnie się Uśmiechać.

Kwestia czasu jak ktoś zagraniczny przy najbliższej okazji zabierze głos, podeprze się filmikiem i dopowie: przecież oni sami to przyznają, o macie wypowiedź ich ministra.

Edited by Lucky Luke
  • Like 1

Od lat wiadomo w którą stronę to idzie. Nawet na forum kiedyś chyba było to poruszane. Za jakieś 20 lat być może już normalnie w podręcznikach będą pisać o polskich nazistach i w sumie nikogo to nie będzie dziwić.

Nikt nie upomni się o prawdę, bo nikomu nie będzie zależeć, a i ostatni świadkowie tamtych wydarzeń już dawno odejdą.

Myślę, że w tą stronę to pójdzie. Choć nie raz już próbuje się nas eksterminować zawsze jakoś trwamy, czy tym razem się uda, no zobaczymy.

Ogólnie myślę że to wszystko zmierza też do tego by w ciągu kilku dekad dokonać rozbioru Polski. Brak ważnych inwestycji które rozwijały by kraj, propaganda której celem jest wstyd bycia Polakiem, uderzenie w kobiety i rodziny i katastrofalny przyrost naturalny. Ostatnio sondę uliczną oglądałem pytający zaczepiał młodych o dzieci. To jest katastrofa. I moim zdaniem gdy by nawet wajcha odbiła w drugą stronę to jest pozamiatane. Dzisiejsze kobiety w żaden sposób nie nadają się na matkę. Dochodzi jeszcze np. używanie smartfonów przez dzieci, ogólne szkolnictwo... To co się zbiera nad polską to gorzej niż wojna. Po wojnie idzie się jakoś odbudować. To jest eksterminacja w białych rękawiczkach. Długa, ale skuteczniejsza niż niemieckie komory gazowe.

Być może, jeszcze paru patriotów wciągnie się w wojnę na Ukrainie.

Nawet nie mam za złe innym narodom że nas tak traktują. Najgorsze w tym wszystkim to że naród Polski walkowerem wszystko oddaję.

Edited by Pietryło
  • Like 9
  • Sad 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.