Jump to content

Szok! Spotykam się z kobietą, która ujeżdża mnie codziennie!

Recommended Posts

Witam panów! Ktoś pewnie pamięta mój post z października 2024 roku. To będzie kontynuacja wszystkiego tego co tam zawarłem, jeśli ktoś nie pamięta odsyłam tutaj

https://braciasamcy.pl/index.php?/topic/42714-trafiłem-na-ostrą-zawodniczkę/#comment-1070782

Jakoś w lipcu tamtego roku wysłała mi zaproszenie na Facebooku. Napisałem do niej pod koniec sierpnia. Od początku było jasne, że mam do czynienia z samotną matką, ponieważ ma profilowe z dzieckiem. Ona 39 lat, ja 33 (chociaż po nicku można wywnioskować ile mam 🙂). Mimo, że chujowo się maluje, ma nawet nienajgoszą figurę... Dużo pali.

Z tego co mówiła po wielu przejściach. Była z samymi patusami co ją bili, podobno pochowała jednego faceta już, który był rzekomo tym dobrym, a nawet dwójkę świeżo narodzonych dzieci...

Widziałem, że na zdjęciach jest na różnych wiecach patriotycznych, a ponieważ obracałem się w środowisku Kamratów, napisałem do niej, że musiałem się do niej odezwać, ponieważ imponuje mi to, że wyznaje wartości patriotyczne bla bla bla, pierwszy tekst pod bajerkę.

Ona powiedziała, że już nie jest w tym środowisku, ponieważ się z nimi poróżniła i że ma różne informacje na ich temat. Zaproponowałem spotkanie w celu wyciągnięcia tych "informacji"

Początek zapowiadał się bardzo niepozornie, ponieważ nie było żadnych rzeczy prowadzących do seksu, ani typowo randkowych, tylko gadanie o Kamratach.

Dopiero chyba po miesiącu znajomości i gdzieś na 4 spotkaniu wszystko potoczyło się w kierunku seksualnym, gdy wyskoczyłem do niej z tekstem, że widziałbym ją w stroju seksownej sekretarki, w miniówce i okularach (zaczerpnięte od Adepta 🙂)

Wówczas wtedy zawiozłem ją na swoją miejscówkę w okolicach Kielc, żeby pokazać jej jak strzelam z broni czarnoprochowej, ponieważ też to lubi.

O ile zanim doszło do pierwszego spotkania z seksem, pisaliśmy jakieś pół miesiąca seksualne wiadomości, ale nigdy rzekomo nie miała czasu się spotkać, tak wtedy gdy już znalazła ten czas na spotkanie i po pierwszym stosunku, uwaga... okazało się, że chce się bzykać ze mną codziennie! 😮 

I teraz trzymajcie się, bo za chwilę to co tu przeczytacie sprawi, że się za głowy złapiecie...

Na początku myślałem, że zajebiście i super, ale po około miesiącu, czy dwóch codziennych numerów zdałem sobie sprawę z tego, że coś jest nie tak... (Wyjątkiem był dzień w którym nasz klub grał mecz i naprawdę tylko ten jeden dzień...)

Do tego zauważyłem u niej skłonności mitomańskie. I większość historii, które opisywałem w poprzednim poście o jeździe na ścigaczu 400 km/h, wybijaniu zębów pięścią różnym typom okazały się totalną ściemą. Wkręcała mi różne historie ze swojego życia.

Jak choćby jeszcze to, że miała nagrać utwór z Abradabem, być w zarządzie Korony Kielce, czy że jeździ autem brata, mimo że nie ma prawa jazdy i kiedyś miała go zawieźć do szpitala tym samochodem, widziałem jak wtedy ten pojazd stał pod blokiem. Albo ten jej rzekomo mały przebieg, podczas gdy potrafi robić takie rzeczy w łóżku że głowa mała 😂

Tych farmazonów było jeszcze więcej, ale już nawet nie pamiętam wszystkiego.

Najlepsza jest historia jak mówi, że jest na czele jakiejś mafii i co chwilę przede mną udaje, że rozmawia z kimś przez telefon, podczas kiedy słyszę w tle głośne powiadomienia z różnych aplikacji 🙂

Najbardziej mnie bawi w tym wszystkim to, że ja zawsze udaję, że nie wiem o jej kłamstwach i że wszystko łykam jak pelikan 🙂

Nie uwierzycie, ale ona potrafi opowiadać te swoje historie w taki sposób, że niejeden by w to uwierzył. Mi jednak sporo nie pasowało w jej przeróżnych opowieściach. Ale w to, że ona rządzi mafią złożoną z 400 osób uwierzyłby już tylko głupek, albo małe dziecko.

Ktoś napisze, ale Ty jesteś pojebany, że się spotykasz z taką kobietą, że tyle lat na forum i nie wie takich rzeczy. I owszem, przyznaję się do tego, ale niestety prawda jest o wiele bardziej złożona.

Znajdą się i tacy co powiedzą "Ruchaj szalej, nie pytaj co dalej" 

I teraz uważajcie, za chwilę jak to przeczytacie, to was wystrzeli z butów.

Ostatnio minął 4 MIESIĄC odkąd NIEMAL CODZIENNIE UPRAWIAM Z NIĄ SEKS! I obawiam się, że również zostałem seksoholikiem jak ona... A teraz ewentualne rozstanie spowoduje u mnie szereg poważnych problemów, nie tylko emocjonalnych, ale także takich że będę chciał dymać codziennie, a jak wiadomo na rynku matrymonialnym bida...

Prostytutka za 200-300 zł/h  codziennie też nie jest na moje możliwości materialne. Na razie staram się nie spuszczać przy niej każdego dnia, może to w jakimś stopniu mi ułatwi powolne "odstawienie"

Przyznaję to z ręką na sercu i bez bicia, że mimo posiadanej wiedzy (na pewno nie takiej jak posiada tutaj wielu ludzi) OCZY ZAROSŁY MI CIPĄ!

Do tego mam mało znajomych, poza nią praktycznie nie mam kolegów, żeby się z nimi widywać, a ona jakby nie było, mimo pitolenia swoich ściem umilała mi ten czas jakoś, zresztą ja jej też...

Laska ma szereg czerwonych flag, a ponieważ bida na rynku matrymonialnym zacząłem się z nią spotykać na seks i kompletnie nie miałem pojęcia, że to się tak potoczy. A może, nie wiem, z desperacji, z poczucia strachu przed samotnością spotykam się z nią dalej.

Ostatnio była między nami awantura o to, że do niej napisałem, że nie wiedziałem, że jest tego typu kobietą. Odwaliła szopkę przy mnie że chciała się ciąć pilnikiem do paznokci i że tylko ja mogę ją od tego odciągnąć. Zapytała czy chcę z nią być. Odpowiedziałem, że tak. Ale zaraz powiem dlaczego.

Może to też z mojej strony niehonorowe, ale postanowiłem, że w międzyczasie będę szukał innej loszki (ta okłamując mnie ciągle z różnymi historiami z dupy też nie jest w porządku) i gdy znajdę tą odpowiednią wygarnę tej co z nią jeszcze jestem jej wszystkie kłamstwa, ale obawiam się, że to nic nie da, ponieważ mitomani sami wierzą w to co mówią.

Czytałem o tym zaburzeniu osobowością u niej praktycznie wszystko pasuje! Widziałem historię @Dawid Haszelhof, bardzo wiele pasuje do mojego przypadku stary...

Nie musicie mi pisać o haju hormonalnym, czy o tym że samotne matki na początku zawsze urabiają cipą, ponieważ ja to wszystko dobrze wiem. Z tym, że jej syna widziałem tylko raz w życiu na oczy na tym meczu właśnie i póki co jakoś wcale nie widzę, żeby chciała mnie zapoznać ze swoją matką, czy bratem (pewnie dlatego, żeby nie wyszły jej wszystkie kłamstwa na wierzch)

Tak jak nie musicie mi pisać, że trzeba być szczęśliwym także samemu, ale to działa do pewnego stopnia, a człowiek jest istotą stadną i nie wytrzyma długo bez innych ludzi.

W łóżku z tą kobietą jest prawdziwy ogień, można powiedzieć, że ten sam temperament, z nikim nigdy nie miałem takich odlotów... Do tego robiła mi pokazy erotyczne, masaże, twerkowała dla mnie tyłkiem etc. Nawet zabrała mnie do hotelu już 6 razy!

Może być, że jeszcze urabia mnie wiadomo czym, a potem się może okazać, że będzie chciała żebym z nią był. Ale u niej to wygląda trochę inaczej. Jej naprawdę bardzo zależy na tym seksie i bliżej jestem stwierdzenia, że jest ona uzależniona od seksu jak można być od trawki, niż to że ma po prostu wysokie libido. Po numerach ze mną twierdzi, że ma odloty jak po wódzie, czy narkotykach, czyli naprawdę jest coś na rzeczy...

Tak samo jeśli ktoś mi napisze, że ponieważ ona dużo kłamie i dużo chce uprawiać seksu, to może mnie zdradzać, tak wiem o tym. Robiłem test na weneryka, na szczęście nic nie wyszło. Węszyłem w sumie 3 miesiące wokół niej, wypytywałem wspólnych znajomych kamratów o nią, mówili, że latała kiedyś za jednym z nich a mi jak na mitomanke przystało ściemniała, że to on za nią latał. Takich przypadków, gdzie kłamała nawet w małych sprawach było dużo...

Ale nie będę też codziennie pod jej blokiem siedział parę godzin i przyjeżdżał specjalnie 13 km do Kielc, żeby patrzeć czy ona nie wychodzi gdzieś z bloku. Jedyna nadzieja w tym, że skoro mnie ujeżdża 2-3 godziny dziennie, to że może nie dyma się z nikim na boku... 

Uprzedzając czyjeś pytania, czy moja kuśka daje radę tyle ruchać? 🙂 Niestety co jakiś czas muszę się wspierać środkami na potencję, ponieważ mój Fred nie wytrzymałby raczej codziennej penetracji przez 4 miesiące.

Powtórzę jeszcze raz, jeśli ktoś nie rozumie. Najpierw chce poznać inne kobiety, żeby mieć wybór, zanim z tą będę chciał porozmawiać poważnie o jej mitomanii i jeżeli nic z tym nie zrobi (w co szczerze wątpię) dać sobie z nią spokój (choć czuję że i z tym nie będzie łatwo)

Miałem podchodzić do innych kobiet w galerii, ale jak patrzę na miny większością naszych witaminek to aż mi się odechciewa...

PS Nie, to nie jest trolling jak niektórzy użytkownicy tutaj namiętnie twierdzą niemal pod każdym postem. Nie jest to także kolejna bajeczka, ponieważ znam Marka i paru chłopaków od paru lat i nie mógłbym sobie pozwolić na takie rzeczy.

Pewnie nie o wszystkim jeszcze tutaj napisałem, jednak całą resztę jaką sobie przypomnę napiszę w komentarzach i będę relacjonował na bieżąco co dalej...

Poza tym ten post i tak jest dość długi, przynajmniej jak na mnie 🙂 

PS 2 Tak, wiem, że kiedyś ta pani mnie wyżuje i wymieli odbytem...

Aż się boję waszych reakcji...

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 4
  • Confused 3
  • Sad 2

24 minuty temu, Czarny91PL napisał(a):

icia, że mimo posiadanej wiedzy

Jak mówią - teoria teorią a życie życiem.😉

, że w międzyczasie będę szukał innej loszki (ta okłamując mnie ciągle z różnymi historiami z

Taaa, jasne.😉

Co do tych jej opowieści z mchu i paproci - patrząc na to jak wciska Ci kit - oczyma wyobraźni widział bym ją chlipiącą przed sądem albo na dołku " panie krawężniku, chlip chlip , Czarny bił mnie i gwałcił, chlip, chlip".

Aż się boję waszych reakcji...

Zmienia się klimat i profil psychologiczny usera.

Zostaniesz pochwalony przez niektórych za to, że peklujesz w przeciwieństwie do pigularzy/ piwniczniaków.🤦😎

Dodaj nieskromnie, że akcja zaczęła się kleić po odrzuceniu przez Ciebie Red Pilla.😂😆

PS. Jaką furą jeździsz/ ile jest warta?

Edited by Kiroviets
  • Like 6

Kiedyś miałem zagwozdkę, pewnie nie tylko ja. Dlaczego taki patus, średnio urodziwy, potrafi wyrwać ładną dziewczynę. Odpowiedź jest zawsze taka sama i mamy, w tym wątku na to odpowiedź. Te kobiety są na ich poziomie. Zgodnie z powiedzeniem swój ciągnie do swego.

Zawsze zwodzą nas nasze projekcje, wyobrażenia na temat ładnych kobiet z wyglądu. A jest właśnie tak jak w tym wątku.   

• Like 7

Ty 33. Ona 39.  Nie trać czasu !! Poszukaj dużo młodszej. 

Ugrzęźniesz z nią w strefie komfortu co jest bardzo niebezpieczne. Spotykając się z nią obniżasz swoją motywację aby poznać jakąś fajną dużo młodszą kobietę. 

• Like 10
  • Thanks 1

Zapamiętaj tej pilnik, wjebie Ci go między żebra i zacznie kręcić, potem tej nowej jak to nazwałeś “loszce”. 

Scyzoryka tak na nią wołają, ludzie z poza jej miasta, pewnie oni rację mają! 

Edited by zuckerfrei
  • Like 1
  • Haha 1

5 godzin temu, Czarny91PL napisał(a):

Od początku było jasne, że mam do czynienia z samotną matką, ponieważ ma profilowe z dzieckiem. Ona 39 lat, ja 33 

Z tego co mówiła po wielu przejściach. Była z samymi patusami co ją bili, podobno pochowała jednego faceta

Wówczas wtedy zawiozłem ją na swoją miejscówkę w okolicach Kielc, żeby pokazać jej jak strzelam z broni czarnoprochowej, ponieważ też to lubi.

Brzmi co najmniej zachęcająco. 

• Like 2
  • Haha 8

27 minut temu, Alejandro Sosa napisał(a):

miesiące seksu non stop z degene

Ja raz po takim maratonie, nabawiłem się mega anginy - nigdy nie zachorowałem tak mocno. Migdałki mi kształt po tym zmieniły . Jedne z gorszych doświadczeń ever. 

Edited by zuckerfrei
  • Like 1

Daje pucharek za podzielenie się historią, nie jest łatwo publicznie mówić o takich rzeczach.

Natomiast co do tematu to powiem szczerze ręce opadają.

W poprzednim twoim temacie odradzaliśmy Ci wchodzenie w relacje z patusiarą, która dobija do ściany.

Jednak ty nas nie posłuchałeś i powieliłeś znany od dawien dawna schemat, który jest udziałem młodych,

niedoświadczonych, wyposzczonych mężczyzn.

Mental u ciebie leży i kwiczy, desperacja pchnęła cię w objęcia 39-letniej kobiety, która niedługo zacznie pokazywać swoje prawdziwe oblicze.

Etap demo dobiega końca, nic wiecznie trwać nie będzie, a ty będziesz musiał się jej określić, bo nie wiem czy sobie

zdajesz sprawę, że kobieta to istota o innym konstrukcie społecznym.

Ona oczekuje bytu, bezpieczeństwa, stabilizacji, urabia cię teraz tyłkiem byś na jej układ poszedł.

Co w fantastyczny sposób się jej udaje, bo gdy sprytnie ciebie podeszła to nawet w żartach nie odbiłeś piłeczki

w stylu "ej kobieto jaki związek? my tylko dajemy sobie przyjemność wynikającą z seksu, jak mi się znudzi to za mienie

ciebie na lepszy model".

Później ty i typo podobni mężczyźni co rusz czy to na forum czy w realu żalą się, gdzie te porządne kobiety😏

Jak mają być porządne skoro jeden z drugim nie określa się na samym początku, nie tłumi w zarodku, nie piętnuje ich złego zachowania? Kobiety są takie bo mężczyźni na to pozwalają, którzy nie mają honoru, godności by odmawiać, temperować.

Jeszcze wiele nauki przed tobą, skoro nie chcesz rozwiązań popartych dowodami i doświadczeniem życiowym starszych braci to czeka cię przekonanie na własnej skórze co to jest kobieta, jak działa, czego chce i jaką ma naturę.

Widocznie masz swego rodzaju defekt, gdzie dokonujesz samo destrukcji.

Wiadomo zakochany, otumaniony człowiek hajem hormonalnym jest odcięty od mózgu, rozumu i dokonuje fatalnych decyzji,

często bardzo niekorzystnych dla niego.

Cóż jak to mawiają kobiety, 40 to są laski lepsze od osiemnastki😆

Nic tylko korzystać, nogi Boga złapałeś🤡

Przykrym będzie czytać jak za jakiś czas będziesz pisał na forum, że patusiara zgotowała Ci piekło i masz poważne problemy🙁

Jednak sam dokonujesz wyboru, a jego brak jest również wyborem bo ktoś za ciebie podejmuje decyzję.

Niech ten temat będzie przestrogą dla młodych mężczyzn, którzy myślą, że starsze kobiety po karuzeli kutang i szaleństw najlepszych swoich lat życia, gdy dobiją do ściany w magiczny sposób zmienią się nie do poznania i staną mitycznymi himalajkami🤦‍♂️

Tym bardziej kobiety z patologii, które mają mnóstwo problemów, nałogów, mogące zrobić z życia mężczyzn koszmar.

Na koniec w celach humorystycznych😉

• Like 10
  • Thanks 6
  • Haha 3

1 godzinę temu, Redbad napisał(a):

Jesteś pojebany 😂

1 godzinę temu, elogejter napisał(a):

Haha

1 godzinę temu, tete-a-tete napisał(a):

Dawno nie czytałem tak popierdolonego posta tutaj.

Panowie nie ma co obrażać autora tematu tylko dlatego, że kilka związków chemicznych w organizmie pcha go w objęcia starej kobiety.

Możecie napisać to w inny sposób, szanujcie się nawzajem, wytłumaczcie koledze, który może być nieświadomy w relacjach z kobietami.

Nie każdy też od razu był alfą i omegą w tych sprawach, niestety wielu mężczyzn poniża się i wyjada okruchy z pańskiego stołu tylko dlatego

, że propaganda medialna, system, kościół czy społeczeństwo od najmłodszych lat socjalizuje, wychowuje, daje negatywne wzorce, robi sieczkę

z mózgu ustawiając człowieka na poszukiwanie drugiej połówki jabłka, bez której nie będzie szczęśliwy, kompletny czy spełniony.

• Like 8
  • Thanks 2

23 minuty temu, Iceman84PL napisał(a):

kilka związków chemicznych w organizmie pcha go w objęcia starej kobiety

Uważam, że jest w dużych tarapatach i nie ma się co pieścić, może otrzeźwieje. Poza tym, nawet gdyby stał się cud i zrozumiał, że czas na ewakuacje, to czy ona mu na to pozwoli? No właśnie.

Ciekaw jestem jak to współżycie się odbywa... skoro jest tak zajebiście to zakładam, że peklowanie odbywa się bez gumeczki?

• Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.