Jump to content

Szok! Spotykam się z kobietą, która ujeżdża mnie codziennie!

Recommended Posts

41 minut temu, Iceman84PL napisał(a):

Panowie nie ma co obrażać autora tematu tylko dlatego,

Ale to sam autor napisał:

6 godzin temu, Czarny91PL napisał(a):

Ktoś napisze, ale Ty jesteś pojebany

😉

Ale ok, przyjmuje reprymendę, proszę o kasację posta 👍

• Like 1

Chop chłopa cepem emancypuje, na moje ta kobita jest w męskiej energii, to ona pieprzy Ciebie, a nie Ty ją :lol:

Rada jak jesteś mocny zawodnik trzymaj póki się nie znudzi, a tak traktuj jako chwilowe. Trzymaj fason bez emocji, kuśka czemuś opada bo wie lepiej

Edited by Scorsky
  • Thanks 1

No i jak tu niektórych na tym forum traktować poważnie, jak od razu hejt leci na tego co pisze posta? 🙂 Czy jak wystraszony 20 letni chłopak nieznający życia napisze, że laska spała z dwoma na raz, a jemu wmawia, że jest ojcem, a on nie wierzy doradzicie mu coś mądrego? Czy również będziecie na niego napierdalać? 🙂

Edited by Czarny91PL
Literówka
  • Confused 1

40 minut temu, Czarny91PL napisał(a):

No i jak tu niektórych na tym forum traktować poważnie, jak od razu hejt leci na tego co pisze posta?

W poprzednim temacie odradzaliśmy związek, a Ty mimo wszystko w to wszedłeś. Czego teraz od nas oczekujesz? Poklepania po plecach i pochwalenia, że musisz brać środki na potencję, żeby ruchać patusiarę? 

43 minuty temu, Czarny91PL napisał(a):

Czy jak wystraszony 20 letni chłopak nieznający życia napisze, że laska spała z dwoma na raz, a jemu wmawia, że jest ojcem, a on nie wierzy doradzicie mu coś mądrego? Czy również będziecie na niego napierdalać?

Jak nie będzie wyciągał wniosków to tak. Poza tym jesteś na forum prawie pięć lat, a dałeś się złapać jak ten 20 latek. 

• Like 3

9 godzin temu, Czarny91PL napisał(a):

Z tego co mówiła po wielu przejściach. Była z samymi patusami co ją bili, podobno pochowała jednego faceta już, który był rzekomo tym dobrym, a nawet dwójkę świeżo narodzonych dzieci

Skrajna atencja, zaburzenia psychiczne, mitomania, DDA itd?

9 godzin temu, Czarny91PL napisał(a):

Nie uwierzycie, ale ona potrafi opowiadać te swoje historie w taki sposób, że niejeden by w to uwierzył. Mi jednak sporo nie pasowało w jej przeróżnych opowieściach. Ale w to, że ona rządzi mafią złożoną z 400 osób uwierzyłby już tylko głupek, albo małe dziecko.

Wejdź z nią do tego świata deluzji.  

Seks pewnie będzie 400x lepszy. lol

W sumie to pewnie i tak zaraz się jej odwidzi, bo haj hormonalny zejdzie. Więc ruchaj sobie ile możesz. W końcu pociąg seksualny to nie jest wyłącznie 190 cm + kąt szczęki ale także feromony (i np. zjebana psycha). Zerwanie może być epickie. 🤡

Żeby się tak nie skończyło.... szczególnie jak przyjdzie jej 400 mafiosów.

😎

• Like 2

Godzinę temu, Czarny91PL napisał(a):

No i jak tu niektórych na tym forum traktować poważnie, jak od razu hejt leci na tego co pisze posta? 🙂 Czy jak wystraszony 20 letni chłopak nieznający życia napisze, że laska spała z dwoma na raz, a jemu wmawia, że jest ojcem, a on nie wierzy doradzicie mu coś mądrego? Czy również będziecie na niego napierdalać? 🙂

Serio? 😏 Co dokladnie? Ja tu nie widzę żadnego hejtu twojej osoby a prześledziłem jeszcze na szybko odpowiedzi.

Wręcz uważam, że są bardzo grzecznościowe, mimo, że ty nie traktując poważnie osób z forum, które pisały w twoim pierwszym wątku, totalnie to zlałeś i postanowiłeś iść swoją drogą.

OK. Twój wybór, twoja sprawa. Ale nie masz teraz jaj żeby wziąć za swoje decyzje odpowiedzialności? I masz pretensje do forumowiczów? To się nazywa ..... 🫵

• Like 2

Cienka granica między hejtem, a krytyką. Krytyki unika się nazywając ją hejtem.

@Czarny91PLstajesz się tym/tą z kim sypiasz i spędzasz czas. Widocznie Ci to odpowiada. Jak rozumiem poza seksem nie ma tam wartości dodanej. 

• Like 3

Stary jaki hejt??? Co najwyżej humor, groteska, bo w takiej konwencji tkwisz. Tzn jest to też gówno, ale to wiesz, z drugiej strony opowieści o mamuśce co mafioM steruje w twojej obecności, mimo że to budzik do niej dzwoni 😂  Ty sam masz z tego beke, ten post jest jak programy typu Warsaw Szon czy Krulowe Życi - nie da się nie wiedzieć z czym ma się do czynienia.

Przecież nikt poważny tutaj nie będzie tracił czasu na poważne porady, bo to by było... niepoważne 😉

• Like 6

@Czarny91PL

@DOHC ma rację, zamiast jechać na wspomagaczach próbuj się zdystansować i nie spotykać codziennie.

Skoro codziennie to podczas okresu też. Jak to robicie żeby nie zaczerwieniło się wszędzie?

A może ona jet w ciąży i nie ma okresu?

Edited by Brat Jan
  • Like 1

2 godziny temu, Brat Jan napisał(a):

Skoro codziennie to podczas okresu też. Jak to robicie żeby nie zaczerwieniło się wszędzie?

To może się okazać najmniejszy problem.

Prawdopodobny dialog za jakiś czas:

Ona: potrzebuję wsparcia, mam taką choróbkę...

On: a co mnie to obchodzi...

Ona: wiesz, od dzisiaj to leży w Twoim interesie <lol>

• Haha 3

13 godzin temu, Kiroviets napisał(a):

.😂😆Jaką furą jeździsz/ ile jest warta?

Audi A4 B8 2.0 diesel

11 godzin temu, balin napisał(a):

Kiedyś miałem zagwozdkę, pewnie nie tylko ja. Dlaczego taki patus, średnio urodziwy, potrafi wyrwać ładną dziewczynę. Odpowiedź jest zawsze taka sama i mamy, w tym wątku na to odpowiedź. Te kobiety są na ich poziomie. Zgodnie z powiedzeniem swój ciągnie do swego.

Zawsze zwodzą nas nasze projekcje, wyobrażenia na temat ładnych kobiet z wyglądu. A jest właśnie tak jak w tym wątku.   

Sugerujesz, że jestem patusem? Prosze Cie 🙂 Może nie jestem grzeczny jak kiedyś, ale bez przesady 

8 godzin temu, bassfreak napisał(a):

Ta historia prędzej czy później wyjdzie ci bokiem.

Pisałem powyżej?

• Like 1

8 godzin temu, zuckerfrei napisał(a):

Ja raz po takim maratonie, nabawiłem się mega anginy - nigdy nie zachorowałem tak mocno. Migdałki mi kształt po tym zmieniły . Jedne z gorszych doświadczeń ever. 

Moze to nie byla angina?

10 godzin temu, Redbad napisał(a):

Jesteś pojebany 😂

Dziękuje, wzajemnie

7 godzin temu, zuckerfrei napisał(a):

Ona już ma klucze do jego kwadratu. XD 🤣 

Jak to dobrze, że ty lepiej znasz moje życie ode mnie 🙂

6 godzin temu, Scorsky napisał(a):

Chop chłopa cepem emancypuje, na moje ta kobita jest w męskiej energii, to ona pieprzy Ciebie, a nie Ty ją :lol:

A wiesz, że o tym też kiedyś myślałem?

2 godziny temu, Brat Jan napisał(a):

@Czarny91PL

@DOHC ma rację, zamiast jechać na wspomagaczach próbuj się zdystansować i nie spotykać codziennie.

A może ona jet w ciąży i nie ma okresu?

Okres był zawsze i nawet wtedy...

5 godzin temu, zuckerfrei napisał(a):

Przykłady! 

Nazwiska! 

Redbad

Ogólnie ciekawi mnie to jakby się zachowało wiele osób z forum, nie mając znajomych, mieszkając na zadupiu, w celibacie przez 2 lata, praktycznie sam ręczny, często cierpiący na samotność? 

Chciałem coś zmienić w końcu w swoim życiu i spotykać się z kimś przynajmniej na seks, a nie całe życie siedzieć "w piwnicy" i na siłę szukać kolegów, którzy suma summarum i tak mają w dupie człowieka, nawet rodzinka sobą zajęta. 

Wkurwiało mnie życie jak gówno, odpulony przez każdego i postanowiłem, że chociaż laskę do związku poszukam i po dłuższej przerwie postanowiłem wystartować najpierw do samotnych matek, bo jakoś nie widzę, żeby młode mnie chciały 

9 godzin temu, Iceman84PL napisał(a):

Daje pucharek za podzielenie się historią, nie jest łatwo publicznie mówić o takich rzeczach.

Natomiast co do tematu to powiem szczerze ręce opadają.

W poprzednim twoim temacie odradzaliśmy Ci wchodzenie w relacje z patusiarą, która dobija do ściany.

Jednak ty nas nie posłuchałeś i powieliłeś znany od dawien dawna schemat, który jest udziałem młodych,

niedoświadczonych, wyposzczonych mężczyzn.

Mental u ciebie leży i kwiczy, desperacja pchnęła cię w objęcia 39-letniej kobiety, która niedługo zacznie pokazywać swoje prawdziwe oblicze.

Etap demo dobiega końca, nic wiecznie trwać nie będzie, a ty będziesz musiał się jej określić, bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, że kobieta to 

istota o innym konstrukcie społecznym.

Ona oczekuje bytu, bezpieczeństwa, stabilizacji, urabia cię teraz tyłkiem byś na jej układ poszedł.

Co w fantastyczny sposób się jej udaje, bo gdy sprytnie ciebie podeszła to nawet w żartach nie odbiłeś piłeczki

w stylu "ej kobieto jaki związek? my tylko dajemy sobie przyjemność wynikającą z seksu, jak mi się znudzi to za mienie ciebie na lepszy model".

Później ty i typo podobni mężczyźni co rusz czy to na forum czy w realu żalą się, gdzie te porządne kobiety😏

Jak mają być porządne skoro jeden z drugim nie określa się na samym początku, nie tłumi w zarodku, nie piętnuje ich złego zachowania?

Kobiety są takie bo mężczyźni na to pozwalają, którzy nie mają honoru, godności by odmawiać, temperować.

Jeszcze wiele nauki przed tobą, skoro nie chcesz rozwiązań popartych dowodami i doświadczeniem życiowym starszych braci to czeka cię

przekonanie na własnej skórze co to jest kobieta, jak działa, czego chce i jaką ma naturę. Widocznie masz swego rodzaju defekt, gdzie dokonujesz

samo destrukcji. Wiadomo zakochany, otumaniony człowiek hajem hormonalnym jest odcięty od mózgu, rozumu i dokonuje fatalnych decyzji,

często bardzo niekorzystnych dla niego.

Cóż jak to mawiają kobiety i słabi mężczyźni 40 to są laski lepsze od osiemnastki😆

Nic tylko korzystać, nogi Boga złapałeś🤡

Przykrym będzie czytać jak za jakiś czas będziesz pisał na forum, że patusiara zgotowała Ci piekło i masz poważne problemy🙁

Jednak sam dokonujesz wyboru, a jego brak jest również wyborem bo ktoś za ciebie podejmuje decyzję.

Niech ten temat będzie przestrogą dla młodych mężczyzn, którzy myślą, że starsze kobiety po karuzeli kutang i szaleństw najlepszych swoich lat życia,

gdy dobiją do ściany w magiczny sposób zmienią się nie do poznania i staną mitycznymi himalajkami🤦‍♂️

Tym bardziej kobiety z patologii, które mają mnóstwo problemów, nałogów, mogące zrobić z życia mężczyzny koszmar.

Na koniec w celach humorystycznych😉

Tak, tylko obawiam się, że u niej jest problem tego typu, że ona naprawdę jest seksoholiczką. Haj może i opadnie, ale chęć ruchania możliwe, że nie... Na pewno próbuje mnie też jakoś urabiać, ale jak już lasce się chce codziennie miesiącami tzn, że ona traktuje to jak narkotyk.

Poczucie wartości u mnie leży niestety, ale co się dziwić? Skoro niejedna loszka w przeszłości pokazała, że nie leci na mnie. Mimo że człowiek ma trochę ciemniejszą karnację i przypomina trochę Turasa, czy Hiszpana to i tak to gówno daje 

• Haha 1

Kiedyś chodziłem do kumpla, który ostatecznie, się skończył, narkotyki go zmiotły z planszy. I tam właśnie pojawiały się takie panny, normalnie jota w jote jak ta Twoja księżniczka. Dla mnie typowa ćpunka, pewnie ładuje białe i nawet nie wiesz kiedy. Dlatego też ma taką zrytą banię (gangesterka, kłamstwa, agresja) Zadawanie się z takimi ludźmi to pakowanie się w kłopoty, może coś Ci zniknie z domu albo niepostrzeżenie na Twój dowód zostanie zaciągnięty kredycik. Albo przyprowadzi kolegów, a za tydzień wrócisz po pracy i nie będzie telewizora. Opcji jest multum. O czym ty z nią gadasz ? Jak można ignorować takie zachowanie, jakieś groźby, wymysły kłamstwa tylko dla ruchania. Dla mnie równie dobrze, mógłbyś się ruchać z żulicą z ulicy, serio prawie ten sam poziom. Ale najlepsze w tym wszystkim, jest wydźwięk tego postu. Autor normalnie nie może uwierzyć jakie go szczęście spotkało :D "Szok! Spotykam się z kobietą, która ujeżdża mnie codziennie!"  trzech wykrzykników brakuje, normalnie anieli ją z nieba zesłali :P

• Like 7
  • Thanks 1

2 minuty temu, zuckerfrei napisał(a):

🤦🏼‍♂️

Byłeś i widziałeś, żebym komukolwiek dawał klucze do swojego mieszkania? To nie pie*ol czegoś, co nie miało miejsca i nie dopowiadaj

11 godzin temu, DOHC napisał(a):

Z początku może być i 4, 5x dziennie ale późnej organizm poszukuje odpoczynki. Spróbuj się wykręcać dodatkową pracą czy coś, i szukaj nowego spokojniejszego mięsa.

Bardzo cenna uwaga, dzięki stary 💪

20 minut temu, Czarny91PL napisał(a):

Byłeś i widziałeś, żebym komukolwiek dawał klucze do swojego mieszkania? To nie pie*ol czegoś, co nie miało miejsca i nie dopowiadaj

11 godzin temu, DOHC napisał(a):

Beka z Typa. 🤦

• Haha 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.