Jump to content

Szok! Spotykam się z kobietą, która ujeżdża mnie codziennie!

Recommended Posts

11 godzin temu, DOHC napisał(a):

spokojniejszego mięsa.

🤦😂

43 minuty temu, Czarny91PL napisał(a):

Ogólnie ciekawi mnie to jakby się zachowało wiele osób z forum, nie mając znajomych, mieszkając na zadupiu, w celibacie przez 2 lata, praktycznie sam ręczny, często cierpiący na samotność? 

Chciałem coś zmienić w końcu w swoim życiu i spotykać się z kimś przynajmniej na seks, a nie całe życie siedzieć "w piwnicy" i na siłę szukać kolegów, którzy suma summarum i tak mają w dupie człowieka

45 minut temu, Czarny91PL napisał(a):

gówno, odpulony przez każdego

Ja mam tak całe życie Byczq i nie narzekam. Swego czasu spotykałem się z 🥩🥩, relacja typu FwB. Po spędzonej dobie i kilkukrotnym zapeklowaniu - jej obecność mnie po prostu nudziła i irytowała. U niej też były Red flags, ale nie aż takie jak u tej Twojej agentki.

50 minut temu, Czarny91PL napisał(a):

Mimo że człowiek ma trochę ciemniejszą karnację i przypomina trochę Turasa, czy Hiszpana to i tak to gówno daje

Tym bardziej się to nie klei czytając Twój wątek, stąd m.in podejrzenia trollingu.🤔

Osobną kwestią jest to, że nie wyobrażam sobie ( mając wiedzę z forum) przyprowadzania 🥩🥩 do lokalu, w którym widnieję chociażby jako wynajmujący, o własnym już nie wspominając.🤦🤷

Widzę, że co niektórzy urządzili sobie tutaj podśmiechujke i cisną dalej autora. 

Prosiłbym o zaprzestanie wyśmiewania, jak ktoś ma coś sensownego do napisania i udzielenia wsparcia, proszę bardzo. 

Śmiejecie się z człowieka, gdzie sami możecie być w podobnej sytuacji. 

I co wtedy też było by wam miło gdyby ktoś z was cisnął bekę. 

Ludzie co się z wami dzieje? 

Pamiętajcie, że @Czarny91PL to nasz ziomek, który nigdy nie odmawiał pomocy i zawsze stawiał się na wezwanie,

kiedy sytuacja tego wymagała. 

Dlatego trochę przyzwoitości i szacunku. 

• Like 8
  • Thanks 1

14 minut temu, Iceman84PL napisał(a):

Ludzie co się z wami dzieje? 

To samo było wczoraj z @Carl93m.  Nasz bohater nie radzi sobie z rzeczywistością, brakuje mu dystansu do forum i samego siebie, że już o podstawowym poczuciu humoru nie wspomnę. To nie jest naszą winą. Sam jest agresywny. 

• Like 2
  • Confused 1

Człowiek sam się przyznaje do popełnianych błędów, a i tak znajdą się barany co będą cisnąć po nim, za monitora każdy kozak, poza nim już niekoniecznie 🙂 Potrafię odróżnić hejt od krytyki i taką przyjmuję i wyciągam wnioski. Dobre rady też chętnie przyjmuję. Spodziewałem się, że więcej usłyszę wniosków, na które sam jeszcze nie wpadłem. Odnoszę wrażenie, że niestety niektórych zżera zazdrość, mimo że faktycznie nie jestem w ciekawej sytuacji 

• Like 1
  • Haha 2

8 minut temu, Czarny91PL napisał(a):

Dobre rady też chętnie przyjmuję. Spodziewałem się, że więcej usłyszę wniosków, na które sam jeszcze nie wpadłem.

Zatem wróć do swojego pierwszego posta gdzie dobre rady wylewały się wiadrami, które olałeś jak widać na załączonym obrazku.

Spodziewałeś się wniosków? No coś podobnego...

47 minut temu, fruit napisał(a):

Ten post jest napisany w tak prowokujący sposób, że aż się prosi, aby dojebać do pieca. 

Ja nie odniosłem takiego wrażenia.

Myślę, że wiele osób przypomina trochę polskojęzycznych u władzy, czyli silni wobec słabych, słabi wobec silnych.

Wylewanie jadu, frustracji, dowalenie tylko dlatego bo wyczuli słabszego od siebie.

I jak ma być dobrze w tym kraju, jak kobiety mają szanować mężczyzn skoro mężczyźni wobec siebie są nastawieni agresywnie.

Kobiety są solidarne nawet jeżeli się nie lubią i jak dotąd wygrywają tą batalię o zasoby, władzę, dominację.

52 minuty temu, zuckerfrei napisał(a):

To nie jest naszą winą. Sam jest agresywny. 

Ty też masz swoje za uszami i przeglądając wątek pierwszy zacząłeś prowokacyjnymi wpisami.

I dalej to robisz, więc kto tu jest agresywny? 

Proponuje zakończyć te przepychanki słowne.

10 godzin temu, Alejandro Sosa napisał(a):

nie ma się co pieścić, może otrzeźwieje

Dokuczanie w niczym nie pomoże a jeszcze może zaszkodzić, tym bardziej, że nie znasz człowieka,

nie wiesz co przechodzi w swoim życiu, ile traum, lęków, nerwów stracił przez samotność, brak dostępu

do kobiet czy niemożność zaspokojenia własnych potrzeb.

Łatwo oceniać z boku gdy do końca nie jest się w skórze adwersarza.

• Like 4
  • Thanks 1

2 godziny temu, Czarny91PL napisał(a):

Redbad

Ogólnie ciekawi mnie to jakby się zachowało wiele osób z forum, nie mając znajomych, mieszkając na zadupiu, w celibacie przez 2 lata, praktycznie sam ręczny, często cierpiący na samotność? 

Chciałem coś zmienić w końcu w swoim życiu i spotykać się z kimś przynajmniej na seks, a nie całe życie siedzieć "w piwnicy" i na siłę szukać kolegów, którzy suma summarum i tak mają w dupie człowieka, nawet rodzinka sobą zajęta. 

Wkurwiało mnie życie jak gówno, odpulony przez każdego i postanowiłem, że chociaż laskę do związku poszukam i po dłuższej przerwie postanowiłem wystartować najpierw do samotnych matek, bo jakoś nie widzę, żeby młode mnie chciały 

Słuchaj, nie było moja intencją Ciebie urazić. Wielokrotnie dajemy tutaj porady w formie adekwatnej do czarnej dupy w której znajduje się autor wątku, dlatego wyglądają czasem jak hejt, a są po prostu męskim, kumpelskim spojrzeniem na sprawę. Ale rozumiem - masz jeszcze młodzienczą wrażliwość.

Nikt Ci ruchania i radochy z tego tutaj nie odmawia. Korzystaj. Ale nie licz, że dostaniesz jakieś zapewnienia o świetnym życiowym wyborze w kontekście pani, którą tu opisujesz, a z której to sam momentami ciśniesz bekę. O to chodziło. Nie żeby wykpić Ciebie, a układ w którym się znajdujesz, a ktory jeśli pozwolisz, za chwilę wchłonie Cię bez reszty i dojdą uczucia a nie tylko ruchalnicza euforia. A potem... Poczytaj świezakownię.

No ale każdy jest kowalem swojego losu.

2 godziny temu, Czarny91PL napisał(a):

Redbad

Chciałem coś zmienić w końcu w swoim życiu i spotykać się z kimś przynajmniej na seks, a nie całe życie siedzieć "w piwnicy" i na siłę szukać kolegów, którzy suma summarum i tak mają w dupie człowieka, nawet rodzinka sobą zajęta. 

Wkurwiało mnie życie jak gówno, odpulony przez każdego i postanowiłem, że chociaż laskę do związku poszukam i po dłuższej przerwie postanowiłem wystartować najpierw do samotnych matek, bo jakoś nie widzę, żeby młode mnie chciały 

Słuchaj, nie było moja intencją Ciebie urazić. Wielokrotnie dajemy tutaj porady w formie adekwatnej do czarnej dupy w której znajduje się autor wątku, dlatego wyglądają czasem jak hejt, a są po prostu męskim, kumpelskim spojrzeniem na sprawę. Ale rozumiem - masz jeszcze młodzienczą wrażliwość.

Nikt Ci ruchania i radochy z tego tutaj nie odmawia. Korzystaj. Ale nie licz, że dostaniesz jakieś zapewnienia o świetnym życiowym wyborze w kontekście pani, którą tu opisujesz, a z której to sam momentami ciśniesz bekę. O to chodziło. Nie żeby wykpić Ciebie, a układ w którym się znajdujesz, a ktory jeśli pozwolisz, za chwilę wchłonie Cię bez reszty i dojdą uczucia a nie tylko ruchalnicza euforia. A potem... Poczytaj świezakownię.

No ale każdy jest kowalem swojego losu.

3 minuty temu, Iceman84PL napisał(a):

pierwszy zacząłeś prowokacyjnymi

Jest takie powiedzenie o belce i źdźble. 

Ps aby modzi tak w każdym temacie…. forum byłoby lepsze. 

Równie dobrze ten topik mógłbym  poprowadzić tak, aby trafił na ścianę hańby. Bo tam jest jest jego miejsce! 

Ściana pierdolonej hańby. 

Możemy wszyscy robić w każdym temacie za dobrego Samarytanina… niestety tak świat nie działa.
(FORUM MA POMAGAĆ!) Tu pomoc już była. I to jest fakt! 

Autor topiku nie wchodzi do nieznajomego boru - przypadkiem czy też nie, On wpierdala się czołgiem w najgęstszy las, z premedytacją, mimo iż wie, że gdzieś w zagajniku czeka na niego bateria przeciwpancerna. 

Właściwie to @Czarny91PL się chwali czy żali swoją sytuacją? 
Przecież chce tą zawodniczkę szurchać, a i szukać dupy na boku… 

No to jak to jest z tymi mężczyznami? 

@Iceman84PL my wszyscy tworzymy forum. A nie z całym szacunkiem @Czarny91PL  

3 minuty temu, Redbad napisał(a):

czarnej dupy w której znajduje się autor wątku, dlatego wyglądają czasem jak hejt, a są po prostu męskim, kumpelskim spojrzeniem na sprawę.

Dokładnie. 

Forumowa brać jest jak matka, ale surowa matka. 

• Like 4

20 minut temu, Iceman84PL napisał(a):

Dokuczanie w niczym nie pomoże a jeszcze może zaszkodzić, tym bardziej, że nie znasz człowieka,

nie wiesz co przechodzi w swoim życiu, ile traum, lęków, nerwów stracił przez samotność, brak dostępu

do kobiet czy niemożność zaspokojenia własnych potrzeb.

Łatwo oceniać z boku gdy do końca nie jest się w skórze adwersarza.

Z całym szacunkiem wodzu, ale gdzie ja mu dokuczam? Czy tak samo inni? No może ktoś tam puścił śmieszka, ale nie róbmy z tego forum kółka różańcowego. Chłop nie pojawił się tutaj wczoraj. Ja nie wiem naprawdę czego oczekiwał.

Owszem, nie znam historii życia człowieka, to tylko forum, mamy mega zawężony obraz wszystkiego (po latach czytania wątków różnych userów dopiero zaczynam łączyć kropki co i jak, przecież jesteśmy tylko avatarami), ale jeśli zmaga się z samotnością i depresją to niech o tym wspomni na samym początku. Niech rozwinie temat, niech napisze jak sfrustrowany jest i zdesperowany. Czy coś mi umknęło? 

Jeśli tak faktycznie jest to do lekarza, na terapie... itd..

Przepatrzyłem jego profil i faktycznie same tam ciężkie klimaty. Co nie zmienia faktu, że dostał rady w poprzednim poście do których się nie zastosował. Nie kontynuował swojej opowieści w tamtym poście, tylko zaczął nowy temat... A tu wszystko po staremu.

To jaki jest tego sens? Po co w ogóle być aktywnym? Na koniec i tak wyszło że po prostu wszystkich zżera zazdrość.

To się powtarza wciąż i wciąż... Ludzie nie chcą opinii tylko potwierdzenia swoich racjonalizacji. I wyczekują ich z kijem w dupie (@zuckerfrei nie wiem w czyjej hue hue).

Jaka jest recepta na jego problem? Nie ma. Jest tylko hard-way. Nie wiem co tu owijać w bawełnę i jaki ma to mieć terapeutyczny cel...? Trzeci temat za pół roku? "Okradła mnie ćpunka, jej koledzy gangsterzy zgwałcili, mam chorobę weneryczną, pomocy!"?

• Like 2

@zuckerfrei

Dam Ci szansę i dobrą radę, odpuść sobie.

Zaprzestań tych tanich sztuczek i manipulacji, skończ z licytacją kto jest ważniejszy na forum.

Prawda jest taka, że @Czarny91PL jako jeden z nielicznych pomaga w rozkręcaniu portalu 

plusujemy, jest zawsze na live u Marka, zostawia trafne komentarze pod audycjami, które pomagają bardziej promować kanał,

wspiera finansowo, jest naszym człowiekiem z samczej społeczności, na którego zawsze możemy liczyć.

Więc nie dziw się, że go bronie, swoją postawą pokazał, że jest godny zaufania.

30 minut temu, zuckerfrei napisał(a):

Właściwie to @Czarny91PL się chwali czy żali swoją sytuacją? 

Co cię to obchodzi, każdy ma prawo się wyżalić czy pochwalić, napisać co mu leży na sercu.

Ps aby modzi tak w każdym temacie…. forum byłoby lepsze. 

Rzeczywiście bo my modzi nie mamy swojego życia prywatnego i zawsze czas by 24/h w każdym temacie robić to co każdy sobie zażyczy😏

Równie dobrze ten topik mógłbym  poprowadzić tak, aby trafił na ścianę hańby. Bo tam jest jest jego miejsce! 

Ściana pierdolonej hańby. 

Pozwolisz, że to moderacja będzie decydować a nie twoje prywatne animozje w kierunku autora.

PS. Panuj nad emocjami i formą jaką wyrażasz się w kierunku innych osób.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 1

@Czarny91PL masz posuchę na rynku matrymonialnym, ale to nie zmienia faktu, że tkwisz w skrajnie patologicznej sytuacji i prędzej czy później będziesz musiał za to zapłacić. 39 letnia baba, po ścianie to nie jest materiał na wieloletni związek, zwłaszcza do 6 lat młodszego chłopa. Lepiej szykuj sobie już drogę ewakuacji, a na zjebany rynek matrymonialny i tak za jakiś czas wrócisz, więc tym się nie przejmuj, bo i tak od tego nie uciekniesz. Lepiej wrócić szybciej na swoich zasadach, niż parę lat później z hukiem, będąc w jeszcze gorszej sytuacji do szukania młodszej panny.

• Like 6
  • Thanks 2

@Iceman84PL no to napisz na samym początku, że to Twój protegowany i tyle.
No problemo. 

Tylko do czego to doprowadzi? 

21 minut temu, Iceman84PL napisał(a):

twoje prywatne animozje

Nie mam żadnych animozji do Czarnego! Napisałem jak czuję, a optyka? Optykę ma każdy inną. 

@Czarny91PL - przygotuj się, że będzie za chwilę bolało. Wygląda na to, że już się od niej uzależniłeś. Tutaj może się wydarzyć dosłownie wszystko. Moja rada żeby mniej bolało: poszukaj młodszej i normalniejszej, i przejdź płynnie do niej. Bo zjazd z haju hormonalnego będzie za chwilę mocno niefajny kiedy rzeczywistość zapuka do drzwi. Czeka Cię typowy syndrom odstawienia. Pamiętaj - to jest tylko twoja kolej, szczególnie u tego rodzaju kobiet. 

4 godziny temu, Czarny91PL napisał(a):

A i jeszcze - problem z samooceną tutaj wychodzi. Nie powinieneś sobie tej samooceny podbijać znajomościami z samotnymi matkami. Musisz się temu przyjrzeć i najlepiej jak najszybciej to naprawić, budując samoocenę na szeregu innych działań. A poza tym - skąd wiesz, że młodsze Cię nie chcą? Sprawdzałeś? Na jakiej próbie? 

• Like 4
  • Thanks 1

5 godzin temu, Orkan1990 napisał(a):

@Czarny91PL - przygotuj się, że będzie za chwilę bolało. Wygląda na to, że już się od niej uzależniłeś. Tutaj może się wydarzyć dosłownie wszystko. 

Zdaję sobie z tego sprawy stary...

5 godzin temu, Orkan1990 napisał(a):

@Czarny91PLA poza tym - skąd wiesz, że młodsze Cię nie chcą? Sprawdzałeś? Na jakiej próbie? 

W grudniu pisałem do jednej, 8 lat młodszej i też samotnej matki, skończyło się na paru wiadomościach, mimo że człowiek nie pisał w jakiś słaby sposób i takich sytuacji było więcej 

6 godzin temu, Pocztowy napisał(a):

@Czarny91PLLepiej wrócić szybciej na swoich zasadach, niż parę lat później z hukiem, będąc w jeszcze gorszej sytuacji do szukania młodszej panny.

Ale Ty masz rację...

9 godzin temu, castillo20 napisał(a):

Kiedyś chodziłem do kumpla, który ostatecznie, się skończył, narkotyki go zmiotły z planszy. I tam właśnie pojawiały się takie panny, normalnie jota w jote jak ta Twoja księżniczka. Dla mnie typowa ćpunka, pewnie ładuje białe i nawet nie wiesz kiedy. Dlatego też ma taką zrytą banię (gangesterka, kłamstwa, agresja) Zadawanie się z takimi ludźmi to pakowanie się w kłopoty, może coś Ci zniknie z domu albo niepostrzeżenie na Twój dowód zostanie zaciągnięty kredycik. Albo przyprowadzi kolegów, a za tydzień wrócisz po pracy i nie będzie telewizora. Opcji jest multum. O czym ty z nią gadasz ? Jak można ignorować takie zachowanie, jakieś groźby, wymysły kłamstwa tylko dla ruchania. Dla mnie równie dobrze, mógłbyś się ruchać z żulicą z ulicy, serio prawie ten sam poziom. Ale najlepsze w tym wszystkim, jest wydźwięk tego postu. Autor normalnie nie może uwierzyć jakie go szczęście spotkało :D "Szok! Spotykam się z kobietą, która ujeżdża mnie codziennie!"  trzech wykrzykników brakuje, normalnie anieli ją z nieba zesłali :P

Przecież pisałem powyżej, że nie ma żadnych gangsterów, że to wszystko to fikcja. 

Rozmawiam z nią zwykle na lekkie tematy, albo żartuję, najczęściej opowiada te swoje wymyślone opowieści 

17 godzin temu, GriTo napisał(a):

Czy to zostało napisane przez ej-aj?

Rozumiem, że to zdjęcie też zostało zrobione przez sztuczną inteligencję? 😉

• Like 1

10 godzin temu, Czarny91PL napisał(a):

Okres był zawsze i nawet wtedy...

Kto sprząta i co z pościelą, łóżkiem?

Jak sam pisałeś 2-3 godziny sexu to łóżko może się porządnie zaczerwienić.

7 godzin temu, zuckerfrei napisał(a):

Przecież chce tą zawodniczkę szurchać, a i szukać dupy na boku… 

No to jak to jest z tymi mężczyznami? 

Pierścionka zaręczynowego jej nie dał więc w czym problem, że szuka?

Sam regularny sex to jeszcze nie związek, choć tak sporo osób myśli.

UCIEKAJ! RATUJ SIĘ DOPÓKI MOŻESZ. TA KOBIETA TO JEDNA WIELKA CZERWONA FLAGA.

BARDZO WAŻNE: ZRÓB TO NAGLE. TAK, ŻEBY CIĘ NIE ZŁAPAŁA NA CIĄŻE W OSTATNIM AKCIE DESPERACJI.

Fajnie, że jest prawicowa, ale to jest o wiele za mało. Istnieją prawicowe wariatki, psychopatki i patusiary. 

W dniu 4.02.2025 o 06:05, Czarny91PL napisał(a):

Jakoś w lipcu tamtego roku wysłała mi zaproszenie na Facebooku. Napisałem do niej pod koniec sierpnia. Od początku było jasne, że mam do czynienia z samotną matką, ponieważ ma profilowe z dzieckiem. Ona 39 lat, ja 33 (chociaż po nicku można wywnioskować ile mam 🙂). Mimo, że chujowo się maluje, ma nawet nienajgoszą figurę... Dużo pali.

Potężne minusy:

1. Samotna matka.

2. Dużo pali. (To cecha patusiary)

3. Za stara. 

Z tego co mówiła po wielu przejściach. Była z samymi patusami co ją bili, podobno pochowała jednego faceta już, który był rzekomo tym dobrym, a nawet dwójkę świeżo narodzonych dzieci...

Jasne, że była z patusami. Bo sama jest patuską! 

O ile zanim doszło do pierwszego spotkania z seksem, pisaliśmy jakieś pół miesiąca seksualne wiadomości, ale nigdy rzekomo nie miała czasu się spotkać, tak wtedy gdy już znalazła ten czas na spotkanie i po pierwszym stosunku, uwaga... okazało się, że chce się bzykać ze mną codziennie! 😮 

Tutaj Ciebie nie rozumiem. Co jest nadzwyczajnego w tym, że ona chce się bzykać codziennie?

Do tego zauważyłem u niej skłonności mitomańskie. I większość historii, które opisywałem w poprzednim poście o jeździe na ścigaczu 400 km/h, wybijaniu zębów pięścią różnym typom okazały się totalną ściemą. Wkręcała mi różne historie ze swojego życia.

To jest patusiara, która ma nierówno pod sufitem. Bardzo paskudny typ kobiety. 

Albo ten jej rzekomo mały przebieg, podczas gdy potrafi robić takie rzeczy w łóżku że głowa mała 😂

Fajnie, że seks jest dobry, ale to jest toksyczna, niebezpieczna patusiara. 

I teraz uważajcie, za chwilę jak to przeczytacie, to was wystrzeli z butów.

Ostatnio minął 4 MIESIĄC odkąd NIEMAL CODZIENNIE UPRAWIAM Z NIĄ SEKS! I obawiam się, że również zostałem seksoholikiem jak ona... A teraz ewentualne rozstanie spowoduje u mnie szereg poważnych problemów, nie tylko emocjonalnych, ale także takich że będę chciał dymać codziennie, a jak wiadomo na rynku matrymonialnym bida...

Niestety może tak być. Twój mózg mógł już się uzależnić od dobrego seksu. 

Odwaliła szopkę przy mnie że chciała się ciąć pilnikiem do paznokci i że tylko ja mogę ją od tego odciągnąć. 

Ewidentnie toksyczna kobieta, uciekaj jak najszybciej. 

Może to też z mojej strony niehonorowe, ale postanowiłem, że w międzyczasie będę szukał innej loszki (ta okłamując mnie ciągle z różnymi historiami z dupy też nie jest w porządku) i gdy znajdę tą odpowiednią wygarnę tej co z nią jeszcze jestem jej wszystkie kłamstwa, ale obawiam się, że to nic nie da, ponieważ mitomani sami wierzą w to co mówią.

Moim zdaniem nie powinieneś czekać na inną loszkę, tylko uciekać dopóki możesz. 

BARDZO WAŻNE: ZRÓB TO NAGLE. TAK, ŻEBY CIĘ NIE ZŁAPAŁA NA CIĄŻE W OSTATNIM AKCIE DESPERACJI.

W łóżku z tą kobietą jest prawdziwy ogień, można powiedzieć, że ten sam temperament, z nikim nigdy nie miałem takich odlotów... Do tego robiła mi pokazy erotyczne, masaże, twerkowała dla mnie tyłkiem etc. Nawet zabrała mnie do hotelu już 6 razy!

Fajnie, ale w jej przypadku to oznacza, że mocniej ryje Ci banię. :(

PS Nie, to nie jest trolling jak niektórzy użytkownicy tutaj namiętnie twierdzą niemal pod każdym postem. Nie jest to także kolejna bajeczka, ponieważ znam Marka i paru chłopaków od paru lat i nie mógłbym sobie pozwolić na takie rzeczy.

Ja tu nie widzę trollingu, tylko człowieka o krok od katastrofy życiowej... :(

Co do oskarżeń o trolling, to sprawa ma dwa oblicza.

Z jednej strony były tu trolle, mitomani jak Rengers, Sankti, Maroon... Mogą być inne takie osoby, jednego użytkownika bardzo mocno podejrzewam o kłamstwa. 

Z drugiej strony niektórzy ludzie nie rozumieją pewnych rzeczy i doszukują się ściemy tam gdzie jej nie ma. Są takie rzeczy, że gdyby o nich opowiedzieć, to ludzie by to wyśmiali na maksa, a to jest prawda. 

• Like 9

On 2/4/2025 at 6:05 AM, Czarny91PL said:

Tak jak nie musicie mi pisać, że trzeba być szczęśliwym także samemu, ale to działa do pewnego stopnia, a człowiek jest istotą stadną i nie wytrzyma długo bez innych ludzi.

Wszystko OK, tylko żeby laska z takimi zaburzeniami czegoś ci nie odjebala jak będziesz chciał odejść. W sensie posądzi cię o gwałt albo coś takiego. 

PS. 

Moim zdaniem nie chodzi o innych ludzi ale stały i łatwy dostęp do seksu. Zawsze o ten seks chodzi. Różne się to próbuje nazywać - np. tak jak ty napisałeś, że człowiek jest istotą stadną albo, że człowiek potrzebuje miłości. Różnie to nazywają. 

Zawsze jednak chodzi o cipe i seks. 

Człowiek nie jest w dzisiejszym czasach istotą stadną. Korzyści z bycia częścią stada są zapewnione przez państwo. Mokrej cipki jednak państwo nie zapewni. Trzeba sobie samemu szukać. 

Człowiek jest istotą indywidualną a stado to było konieczność. 

Edited by RealLife
  • Like 1
  • Thanks 1

7 minut temu, RealLife napisał(a):

Wszystko OK, tylko żeby laska z takimi zaburzeniami czegoś ci nie odjebala jak będziesz chciał odejść. W sensie posądzi cię o gwałt albo coś takiego. 

PS. 

Moim zdaniem nie chodzi o innych ludzi ale stały i łatwy dostęp do seksu. Zawsze o ten seks chodzi. Różne się to próbuje nazywać - np. tak jak ty napisałeś, że człowiek jest istotą stadną albo, że człowiek potrzebuje miłości. Różnie to nazywają. 

Zawsze jednak chodzi o cipe i seks. 

Człowiek nie jest w dzisiejszym czasach istotą stadną. Korzyści z bycia częścią stada są zapewnione przez państwo. Mokrej cipki jednak państwo nie zapewni. Trzeba sobie samemu szukać. 

Człowiek jest istotą indywidualną a stado to było konieczność. 

O k...a, a wiesz że mi otworzyłeś trochę oczy na ten temat? Tak samo kiedyś pomyślałem, że jak będę chciał odejść, to zna paru kiboli Korony i może próbować ich na mnie nasyłać, naściemniać im nawet historię z gwałtem. Na szczęście mam się czym bronić, a jak mnie będą chcieli odpalić (w co szczerze wątpię, bo raczej nikomu nie będzie się chciało ryzykować pójścia na dożywotkę, chyba że naprawdę ubarwi to co rzekomo zrobiłem) Nawet jeśli się tak zdarzy, to trudno. Ja doszedłem do wniosku, że wybitnie mi jakoś nie zależy na egzystencji na tej planetce pełnej fałszywych istot, ba. Nawet wolę szybkie, fajne życie, na poziomie i krótkie, niż długie, do dupy i pełne cierpienia...

54 minuty temu, Armengar napisał(a):

UCIEKAJ! RATUJ SIĘ DOPÓKI MOŻESZ. TA KOBIETA TO JEDNA WIELKA CZERWONA FLAGA.

Fajnie, że jest prawicowa, ale to jest o wiele za mało. Istnieją prawicowe wariatki, psychopatki i patusiary. 

Potężne minusy:

1. Samotna matka.

2. Dużo pali. (To cecha patusiary)

3. Za stara. 

Jasne, że była z patusami. Bo sama jest patuską! 

Tutaj Ciebie nie rozumiem. Co jest nadzwyczajnego w tym, że ona chce się bzykać codziennie?

To jest patusiara, która ma nierówno pod sufitem. Bardzo paskudny typ kobiety. 

Fajnie, że seks jest dobry, ale to jest toksyczna, niebezpieczna patusiara. 

Niestety może tak być. Twój mózg mógł już się uzależnić od dobrego seksu. 

Ewidentnie toksyczna kobieta, uciekaj jak najszybciej. 

Moim zdaniem nie powinieneś czekać na inną loszkę, tylko uciekać dopóki możesz. 

Fajnie, ale w jej przypadku to oznacza, że mocniej ryje Ci banię. :(

Ja tu nie widzę trollingu, tylko człowieka o krok od katastrofy życiowej... :(

Co do oskarżeń o trolling, to sprawa ma dwa oblicza.

Z jednej strony były tu trolle, mitomani jak Rengers, Sankti, Maroon... Mogą być inne takie osoby, jednego użytkownika bardzo mocno podejrzewam o kłamstwa. 

Z drugiej strony niektórzy ludzie nie rozumieją pewnych rzeczy i doszukują się ściemy tam gdzie jej nie ma. Są takie rzeczy, że gdyby o nich opowiedzieć, to ludzie by to wyśmiali na maksa, a to jest prawda. 

To że jest patuską to ja wiem, bo widać to po niej ewidentnie.

Tylko pytanie jak teraz to wszystko zakończyć? Dopiero co zacząłem pracę. Natychmiastowe rozstanie poskutkuje tym, że pójdę w wódzię, stracę robotę, którą dopiero co zacząłem, a brać L4 na początku to trochę słabo... 

Najgorsze jest to, że ja z tym wszystkim zostanę praktycznie sam...

2 godziny temu, Brat Jan napisał(a):

Kto sprząta i co z pościelą, łóżkiem?

Jak sam pisałeś 2-3 godziny sexu to łóżko może się porządnie zaczerwienić.

Pierścionka zaręczynowego jej nie dał więc w czym problem, że szuka?

Sam regularny sex to jeszcze nie związek, choć tak sporo osób myśli.

Spokojnie, żadnego pierścionka nie dałem i nie mam takiego zamiaru 🙂

Robimy to w moim samochodzie, na rozłożonych tylnych fotelach, gdzie jest rozłożona kołdra i koc 

W poprzednim roku jak spotkałem się z paroma kobietami, zawsze każda była zaburzona w jakimś stopniu. Odnoszę wrażenie, że praktycznie nie ma kobiet bez większych bądź niniejszych zaburzeń psychicznych, a mi tak lubią wypominać moje, kiedy dowiadywały się, że chorowałem na depresję, czy zaburzenia lękowe 😏 Spokojnie, już nie jestem głupi i nie mówię żadnej o tym, że coś takiego w ogóle miałem 

Edited by Czarny91PL
Literówka

Widocznie jeszcze się nie wybawiłeś na tyle w życiu, żeby zrozumieć że myślenie kutasem to droga na sam dół.

Ty pracujesz? Masz jakieś hobby? Skąd masz czas na spotkania codzienne? Dla mnie to abstrakcja lekka spotykać się codziennie z kimś z kim wiesz że łączy Cię tylko seks.

U mnie w czasach rozpusty to ledwo raz na dwa dni czas znalazłem żeby się spotykać z pannami. Nie były to też podstarzałe mamuśki, a młode jędrne ciałka. Nawet podczas tego okresu wybawienia się, nigdy nie zrezygnowałem z siłowni, ogarniania kasy. Coś czuję że u Ciebie może tak być.

Że panna jest wysokiego ryzyka to wspominać nie będę. Sam o tym wiesz, a żadne argumenty do Ciebie nie trafią dopóki nie ogarniesz tego co masz w spodniach.

Ps. Z wiekiem przyjdzie Ci że marnowałeś czas. Dla faceta zawsze priorytetem powinno być realizowanie sensownych celów w życiu. Gonienie za cipami nie wpisuje się w to. 

• Like 2

9 godzin temu, Iceman84PL napisał(a):

jest zawsze na live u Marka, zostawia trafne komentarze pod audycjami, które pomagają bardziej promować kanał,

Tym bardziej powinien coś ogarniać. No cóż to nie pierwszy i nie ostatni wydawałoby się znający temat zawodnik, który uległ magii sromu. Autor w poprzednim temacie dostał dobre rady, teraz też je dostaje. Jakie wnioski z tego wyciągnie? 

Czy za jakiś czas będzie info, że kibole zatłukli gwałciciela i był to nasz forumowy brat? Może aż tak daleko to nie zajdzie, ale nikt mi nie wmówi, że to nie jest pakowanie się w kłopoty.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.