Dzingolo Posted April 30 Share Posted April 30 @pytamowiecczy ona nie była wykorzystana seksulanie? Przecież to tak wyglada jak by jej ktos w ten sposób złamał cialo i psychikę.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytamowiec Posted April 30 Author Share Posted April 30 17 minut temu, Dzingolo napisał(a): @pytamowiecczy ona nie była wykorzystana seksulanie? Przecież to tak wyglada jak by jej ktos w ten sposób złamał cialo i psychikę.. Pytałem ją o to, twierdzi, że nie doświadczyła przemocy seksualnej ani fizycznej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) 17 minut temu, pytamowiec napisał(a): Pytałem ją o to, twierdzi, że nie doświadczyła przemocy seksualnej ani fizycznej Słów baby to ja bym nie brał na poważnie, moim zdaniem wszystkie znaki wskazują na taką akcję, nie jestem specjalista ale mój chłopski rozum tak to odczytuje. Czyny a nie słowa w tym wypadku reakcje a nie słowa Edited April 30 by Dzingolo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytamowiec Posted April 30 Author Share Posted April 30 2 godziny temu, pytamowiec napisał(a): Podkurczyła nogi do klatki piersiowej i objeła się za łydki.. i tak siedzi. 1 minutę temu, Dzingolo napisał(a): Słów baby to ja bym nie brał na poważnie, moim zdaniem wszystkie znaki wskazują na taką akcję, nie jestem specjalista ale mój chłopski rozum tak to odczytuje. Też mam takie odczucia, to by rzeczywiście byłby pasujący wycinek układanki. Może jednak się z nią spotkam i zapytam o to jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanda Posted April 30 Share Posted April 30 16nasta strona analizy tego, co się nie wydarzyło. Miałeś wyłożone co idzie nie tak. @niemlodyjodawyłożył Ci wprost. Z tej mąki chleba nie będzie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBlue Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) Z żadnej póki co. @pytamowiec jeszcze nie ma odwagi na jego pieczenie, dlatego zresztą tak dużo teoretyzuje. Po to, żeby odsunąć w czasie przejście do działania. Edited April 30 by JoeBlue Link to comment Share on other sites More sharing options...
icman Posted May 1 Share Posted May 1 @pytamowiec Jeżeli chcesz zdobyć doświadczenie to nie pytaj co zrobić tylko zrób cokolwiek, spotykaj się z nią tak długo jak chcesz. Nie próbuj tego rozumieć tylko doświadczaj, na większość pytań nie ma odpowiedzi, które jesteś w stanie wydedukować, nasycisz się obecnością danej osoby i dostaniesz odpowiedzi, niekoniecznie logiczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogut Posted May 1 Share Posted May 1 @pytamowiec Ty masz zamiar dobrze się bawić w relacji, która daje Ci jakąś wartość dodaną czy robisz specjalizację z psychologii klinicznej? Bo mam nieodparte wrażenie graniczące z pewnością że za dużo rozkminiasz i teoretyzujesz a zdecydowanie nie działasz. Może się powtórzę, jednak ostatni raz. Cokolwiek jest nie tak z tą dziewczyną to nie to jest głównym problemem. Problemem jest Twoja głowa, Twój mental i Twoje głęboko zakorzenione spaczone postrzeganie świata z naciskiem na relacje damsko męskie. Od tego powinieneś zacząć! Od naprawy swojej głowy! I trzymać się z dala od jakichkolwiek kobiet na ten moment. I nie jest to kwestia kilku tygodni a raczej miesięcy lub lat. Od wszystkich Twoich postów bije po oczach ogromna desperacja połączona z wrodzoną bezsilnością. Ty po prostu masz przeświadczenie, notabene błędne, że kobieta rozwiąże Twoje wszystkie problemy. Nie! Nie rozwiąże. Masz ogromne deficyty i potrzeby niezaspokojone i jawnie (pewnie nieświadomie)to komunikujesz swoim przekazem. A Twoje wyparcie rzeczywistości i tego co niewygodne jest tak silne, że nie mam wątpliwości, że ten post jak wiele wcześniejszych wartościowych zostanie pominięty, dlatego ja się wypisuje z tego wątku. Jednak życzę szczęścia, cokolwiek ono znaczy. Zadam na koniec pytanie retoryczne, nie odpowiadaj tylko sam się zastanów. Co zrobiłeś ze sobą od momentu pojawienia się na forum? Jakie realne kroki podjąłeś w kwestii samorozwoju i naprawy swojego mentalu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted May 1 Share Posted May 1 Wrzucam tu bo nazwa tematu sugeruje... https://www.donald.pl/artykuly/eTPVWprX/trenerzy-uwodzenia-probuja-uciszyc-tiktokera-ktory-ujawnia-ich-techniki Dwa dni temu Łaszkiewicz poinformował, że otrzymał od Kamila i jego współpracownika Igora pismo przedsądowe wzywające do "zaprzestania naruszania dóbr osobistych oraz usunięcia treści". "Zarówno ja, jak i Igor doświadczamy poważnego stresu, poczucia zagrożenia oraz obawiamy się o swoje bezpieczeństwo" - brzmi fragment pisma. - Czyli czujecie się jak te typiary, które nagabujecie, które zagadujecie i z którymi chodzicie na randki, robiąc taką taktykę, że po paru minutach spaceru nagle przypadkowo jesteście pod swoim mieszkaniem - komentuje Łaszkiewicz. "W wiadomościach prywatnych kierowane są wobec nas groźby, wyzwiska oraz oskarżenia" - brzmi kolejny fragment wezwania. - Nie jestem fanem generalnie linczu w takiej formie, ale to ty Kamil na swoim blogu pisałeś raporty z tego, jak dobierałeś się do lasek i z tego jak manipulowaliście tymi laskami, żeby tylko doprowadzić do se*su - dodaje Łaszkiewicz. Trener uwodzenia zażądał również usunięcia wszystkich treści na jego temat, powstrzymania się od dalszych publikacji oraz opublikowania publicznych przeprosin. https://www.tiktok.com/@jakub_laszkiewicz/video/7496890147321974038 Jakub Łaszkiewicz tymczasem analizuje również innych coachy podrywu: https://www.tiktok.com/@jakub_laszkiewicz/video/7497256211398659350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytamowiec Posted May 1 Author Share Posted May 1 30 minut temu, Kogut napisał(a): za dużo rozkminiasz i teoretyzujesz a zdecydowanie nie działasz. (...) Od tego powinieneś zacząć! Od naprawy swojej głowy! I trzymać się z dala od jakichkolwiek kobiet na ten moment. I nie jest to kwestia kilku tygodni a raczej miesięcy lub lat. Przeczysz sam sobie. Uwielbiam takie posty pt. "zajmij się kobietami na emeryturze". Tymczasem jakiś seba narkoman wyrywa co chwilę Juleczkę. Ja już wszystkie teorie znam i nic mi nie da ciągłe wałkowanie teorii tylko potrzebuję praktyki i zrozumieć co się dzieje. 31 minut temu, Kogut napisał(a): Co zrobiłeś ze sobą od momentu pojawienia się na forum? Jakie realne kroki podjąłeś w kwestii samorozwoju i naprawy swojego mentalu? Miałem wątek o tym, tu też pisałem co zrobiłem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted May 1 Share Posted May 1 25 minut temu, pytamowiec napisał(a): Ja już wszystkie teorie znam i nic mi nie da ciągłe wałkowanie teorii tylko potrzebuję praktyki Ale na obecnym etapie to Ty już nie praktykujesz.... Z tego co pisałeś tanim kosztem masz możliwość podróżować po całej PL. Więc statystycznie na Tinderku nasz tysiące kobiet.: 32 minuty temu, pytamowiec napisał(a): jakiś seba narkoman wyrywa co chwilę Juleczkę. Taki ajmege opisywany w innym temacie też wyrywa posługując się statystyką, mały % kobiet jedzie do niego na chatę, ale jednak są. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted May 1 Share Posted May 1 W dniu 29.04.2025 o 18:08, pytamowiec napisał(a): Alienacja rodzicielska od ojca tyrana + niszczenie psychiczne i bicie przez matkę i babcie. Musiałem siedziec po ciemku zamknięty w łazience zeby mnie nie bili kablem a tylko wyzywali. Z takimi wzorcami z domu i nieprzepracowanymi traumami nie dziwne, że nie możesz znaleźć sobie kobiety, bo wszystkie uciekają jak tylko się zorientują, to jeszcze zarzucasz Braciom, że przeczą sami sobie, gdyż żyjesz w świecie swoich własnych wyobrażeń. Bez tego ani rusz i jak widać drogie auta nie dla biedaków i trenerzy PUA też nie pomogą. Ciekawe czy w związku z tym jakiś nowy rekord w ilości stron tu powstanie🤔 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted May 1 Share Posted May 1 @pytamowiec przecież pisałeś, że masz jakieś tam powodzenie, nawet z młodszymi. Mimo to od jakiegoś czasu brniesz w znajomość (bo związek to nie jest) z kobietą po 30, która ma jakieś problemy z nawiązywaniem relacji. Zamknij to w końcu i idź dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytamowiec Posted May 2 Author Share Posted May 2 (edited) Pojechałem do niej 300 km znow. Byla trochę smutna/obrwzona, ale bajerowalem jak gdyby nigdy nic. Na koniec sama podjęła rozmowe o tym moim zerwaniu, sumansumarum zblizylo nas to do siebie. Teraz w jej oczach widze zakochanie. Pozwala sie juz bardziej seksualnie dotykac, ale wyznala ze nie chce seksu przed slubem z powodow religijnych. Jest dziewica. Moja ostatnia 33lvl kobieta tez byla dziewica. Teraz kolejna tez 33lvl i też dziewica. Napisze kurs "jak uwodzic dziewice", tylko dzisiaj do północy 97% taniej. Edited May 2 by pytamowiec 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeusz Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) 11 godzin temu, pytamowiec napisał(a): Pojechałem do niej 300 km znów. Jaki koszt takiego masochizmu oprócz ok 7 straconych na przejazdy godzin? 11 godzin temu, pytamowiec napisał(a): ale wyznała ze nie chce seksu przed ślubem Penisa zawiąż na supełek na 2-3 lata i szybko do księdza, po obrączki + kaftan, bo ucieknie Ci taki 33 letni skarb. ;-) Edited May 3 by Morfeusz 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted May 3 Share Posted May 3 11 godzin temu, pytamowiec napisał(a): Moja ostatnia 33lvl kobieta tez byla dziewica. Teraz kolejna tez 33lvl i też dziewica. Przecież nawet nie dała Ci sprawdzić... Chodzi chociaż do gina czy z tym też ma problem? Pytam bo może nie zechcieć rodzić dzieci bo trzeba nago przy lekarzu, pielęgniarkach. Swego czasu miałem krótko taką to mówiła, że urodzi w domu przy akuszerce. Ogólnie jak nie masz popędu to w to wchodź. A w razie czego zwalisz sobie w kiblu czy łazience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
castillo20 Posted May 3 Share Posted May 3 Nie chce się znęcać na autorem, temat był na początku ciekawy, ambitne plany. A marniał z każdym miesiącem, kończąc na wyprawach 300km do zaburzonej dupy, jakby bliżej nic nie było. Ciekawe co ona sobie myśli, typ 300 km zapierdziela na randkę 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenobi Posted May 3 Share Posted May 3 6 godzin temu, castillo20 napisał(a): Nie chce się znęcać na autorem, temat był na początku ciekawy, ambitne plany. A marniał z każdym miesiącem, kończąc na wyprawach 300km do zaburzonej dupy, jakby bliżej nic nie było. Ciekawe co ona sobie myśli, typ 300 km zapierdziela na randkę Ja też odnoszę wrażenie, żę nie rozumiał co do niego pisałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBlue Posted May 3 Share Posted May 3 On żyje we własnym świecie i nic do niego nie dociera. Ja już się nie będę wtrącał w ten wątek. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytamowiec Posted May 4 Author Share Posted May 4 12 godzin temu, kenobi napisał(a): Ja też odnoszę wrażenie, żę nie rozumiał co do niego pisałem. Zrozumialem, ale poszedlem za głosem serduszka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted May 4 Share Posted May 4 Godzinę temu, pytamowiec napisał(a): Zrozumialem, ale poszedlem za głosem serduszka Wiesz co, myślę niestety że będzie cię boleć ta sprawa bardzo z tą panią. Kiedyś też myślałem że zbawię niewiastę jednocześnie pogrążając siebie aby na końcu usłyszeć " dobry z ciebie chłopak ale... " Z nimi niestety trzeba stanowczo i bez pardonu wtedy czują siłę i ocean w gaciach, lub po prostu ona tego nie czuje ale oficjalnie ci tego nie powiedziała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted May 5 Share Posted May 5 W dniu 3.05.2025 o 01:35, pytamowiec napisał(a): Moja ostatnia 33lvl kobieta tez byla dziewica. I dalej jest? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted May 5 Share Posted May 5 Himayka😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManBehindTheSun Posted May 6 Share Posted May 6 Jeszcze trochę i wątek będzie miał więcej stron jak ten o wojnie na Ukrainie. Ale tak czy siak można się z niego czegoś nauczyć. Jak masz problemy ze sobą to odnosnie spraw damsko męskich przegrasz w Tesli z Sebą narkomanem jeżdżącym toyota za 5k pln xD. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted May 6 Share Posted May 6 W dniu 3.05.2025 o 02:35, pytamowiec napisał(a): Napisze kurs "jak uwodzic dziewice", Raczej "Jak uwodzić dziewice i sprawić by po poznaniu nadal nimi były". 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts