krzy_siek Posted February 10 Share Posted February 10 Najbardziej tolerancyjnie i nierasistowsko, jak się da: Wkurwia mnie zachowanie niektórych przybyszy do Polski, z dalekich krajów; przybyszy o karnacji koloru od kasztanowego po ciemniejsze odcienie. Zaczepianie ludzi tekstami "Do you speak Polish", 2 godziny potem widzę tych samych typów w tym samym miejscu zaczepiających tym samym tekstem. Pewnie próba oszustwa na jakiejś wymianie waluty czy coś podobnego pokroju - kiedyś tym konkretnie byłem zagadany. Dzisiaj, na swoim osiedlu widzę dwóch typów w dresach, obydwaj ze 195 cm wzrostu, brązowy kolor skóry, głośna gestykulacja w nieznanym mi języku. Jeden z nich oddawał mocz w biały dzień na środku chodnika, nie zważając na przechodniów. Godzinę potem ich jeszcze widziałem jak szli całą szerokością drogi. Raczej nie byli to inżynierowie/lekarze. Podobnych fenotypowo osobników obserwuję dzień w dzień, mieszkając w dużym mieście. W sumie nie dziwię się Paniom, że wolałyby mieć faceta 185 cm wzrostu wzwyż. Sam coraz częściej myślę o tym, by w swój harmonogram tygodnia wgrać co najmniej dwa treningi jakiegoś kickboxingu tygodniowo. Lepiej chyba jednak przede wszystkim zapobiegać, i omijać miejsca gdzie gromadzą się takie grupki. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted February 10 Share Posted February 10 Przecież to jest bydło i chołota do utylizacji, które się panoszy, dzisiaj jadę autem, wyobraź sobie... ulicą, nie chodnikiem... i stoi prawie na jej środku jakiś brudas uśmiechnięty od ucha do ucha. No po prostu sobie stoi. Trąbię na idiotę a ten nawet nie drgnął tylko dalej się uśmiechał jak debil. Co do rosłych Panów... jak jesteś w pojedynkę to najlepiej mieć po prostu broń i 6 zmysł jak omijać to bydło. Jak chcesz robić porządki to przecież nie sam... na 2 zbierz z 4-6 chłopa i im wpierdolcie tak żeby 3 miesiące jedli przez rurkę, innych opcji po prostu nie ma. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted February 10 Share Posted February 10 Krucjata patroli obywatelskich i oczyszczenie narodu, 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted February 10 Share Posted February 10 16 minut temu, krzy_siek napisał(a): W sumie nie dziwię się Paniom, że wolałyby mieć faceta 185 cm wzrostu wzwyż Nie dawaj sobie wkręcać pierdół. Wzrost nie walczy. Oni są brudasami i przyjechali tutaj, nie odwrotnie, nie zapominałbym o tym. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted February 10 Share Posted February 10 25 minut temu, krzy_siek napisał(a): dwa treningi jakiegoś kickboxingu tygodniowo. Tylko, że te typy poruszają się w stadzie i wtedy czują się silni. Na dodatek mają ochronę prawną przed rasizmem. Za parę lat będzie u nas to samo co w Niemczech. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManBehindTheSun Posted February 10 Share Posted February 10 25 minut temu, krzy_siek napisał(a): Najbardziej tolerancyjnie i nierasistowsko, jak się da: Wkurwia mnie zachowanie niektórych przybyszy do Polski, z dalekich krajów; przybyszy o karnacji koloru od kasztanowego po ciemniejsze odcienie. Zaczepianie ludzi tekstami "Do you speak Polish", 2 godziny potem widzę tych samych typów w tym samym miejscu zaczepiających tym samym tekstem. Pewnie próba oszustwa na jakiejś wymianie waluty czy coś podobnego pokroju - kiedyś tym konkretnie byłem zagadany. Dzisiaj, na swoim osiedlu widzę dwóch typów w dresach, obydwaj ze 195 cm wzrostu, brązowy kolor skóry, głośna gestykulacja w nieznanym mi języku. Jeden z nich oddawał mocz w biały dzień na środku chodnika, nie zważając na przechodniów. Godzinę potem ich jeszcze widziałem jak szli całą szerokością drogi. Raczej nie byli to inżynierowie/lekarze. Podobnych fenotypowo osobników obserwuję dzień w dzień, mieszkając w dużym mieście. W sumie nie dziwię się Paniom, że wolałyby mieć faceta 185 cm wzrostu wzwyż. Sam coraz częściej myślę o tym, by w swój harmonogram tygodnia wgrać co najmniej dwa treningi jakiegoś kickboxingu tygodniowo. Lepiej chyba jednak przede wszystkim zapobiegać, i omijać miejsca gdzie gromadzą się takie grupki. Z Polskim prawem i podejściem rządzących do inżynierów lepiej trenuj bieg przez płotki na 100m. 15 minut temu, Alejandro Sosa napisał(a): Przecież to jest bydło i chołota do utylizacji, które się panoszy, dzisiaj jadę autem, wyobraź sobie... ulicą, nie chodnikiem... i stoi prawie na jej środku jakiś brudas uśmiechnięty od ucha do ucha. No po prostu sobie stoi. Trąbię na idiotę a ten nawet nie drgnął tylko dalej się uśmiechał jak debil. Co do rosłych Panów... jak jesteś w pojedynkę to najlepiej mieć po prostu broń i 6 zmysł jak omijać to bydło. Jak chcesz robić porządki to przecież nie sam... na 2 zbierz z 4-6 chłopa i im wpierdolcie tak żeby 3 miesiące jedli przez rurkę, innych opcji po prostu nie ma. Byłem niedawno świadkiem identycznej sytuacji. Chlop se stał na środku drogi. W końcu ruszył żółwim tempem na chodnik. Ale co mu się dziwić u nich w domu co najwyżej wielbłąd go pierdolnie. Ogólnie ostatnimi czasy sam się zastanawiam co nas czeka bo: - brakuje w hoooy policjantów i nikt się nie kwapi aby to zmienić - wkrótce nastanie zalew ukrow po wojnie plus różnej maści lekarzy z zachodu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted February 10 Share Posted February 10 1 minutę temu, ManBehindTheSun napisał(a): Byłem niedawno świadkiem identycznej sytuacji. Chlop se stał na środku drogi A jak wyglądają zatłoczone ulice np. w Indiach? Tam po prostu ruch odbywa się spontanicznie we wszystkich kierunkach przez wszystkie możliwe pojazdy, zwierzęta i ludzi jednocześnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UncleSam Posted February 10 Share Posted February 10 Wyjechałem z Polski jak jeszcze tego nie było, a w UK tego nie ma 😂 chyba że w Bradford 😂 Niemniej jednak ciężko mi sobie wyobrazić jak tam u was teraz jest. Pewnie miałbym niezły mindfuck gdybym wrócił do polszy. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted February 10 Share Posted February 10 18 minut temu, UncleSam napisał(a): Wyjechałem z Polski jak jeszcze tego nie było, a w UK tego nie ma 😂 chyba że w Bradford 😂 Niemniej jednak ciężko mi sobie wyobrazić jak tam u was teraz jest. Pewnie miałbym niezły mindfuck gdybym wrócił do polszy. W Polsce? Normalnie, po staremu 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyGun Posted February 10 Share Posted February 10 Tu nie ma przyszłości , ja chcę żeby ich więcej było może się wyrobi społeczeństwo obywatelskie a nie jak teraz każdy na każdego wyjebane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Ungern von Sternberg Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) Jest tylko jedna partia która DEKLARUJE, że jest to problem. Co wyszłoby z tych deklaracji po przejęciu władzy wolę nie wiedzieć. To wszystko mi przypomina lot samolotem nad oceanem w nocy gdy silniki nie działają. Kapitan i oficer (bardziej świadoma część społeczeństwa) już wiedzą, że zaraz uderzymy w wodę ale z tyłu na pokładzie jeszcze roznosi się drinki a stewardessy się uśmiechają bo i tak nie ma sensu nikogo informować. EUROPA I CYWILIZACJA BIAŁEGO CZŁOWIEKA JUŻ NIE ISTNIEJE. Żyjemy w czasach ostatecznych, w czasach fałszywych proroków. Obecnie każdy może być prorokiem, wystarczy przeczytać 2-3 książki i stworzyć kanał y2 na którym będzie się głosić "prawdę objawioną" (zgodną z naturą systemu, w przeciwnym razie ban). Edited February 10 by Roman Ungern von Sternberg 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted February 10 Share Posted February 10 22 minuty temu, TommyGun napisał(a): Tu nie ma przyszłości 13 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): To wszystko mi przypomina lot samolotem nad oceanem w nocy gdy silniki nie działają nie siejcie defetyzmu tylko pilnujcie wlasnych 4 liter jak nalezy i do przodu kierva 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) Co mnie maksymalnie wkurwia u brudasów oraz Azjatów płci męskiej i żeńskiej to rozmowy w miejscach publicznych, sklepach itd. z włączoną kamerką i głośnikiem. Mają w dupie czy to komuś przeszkadza i piłują te mordy na cały regulator w swoim języku. Mam wtedy ochotę ich wychłostać biczem. Po prostu bydło. Edited February 10 by Chcni 10 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted February 10 Share Posted February 10 2 godziny temu, krzy_siek napisał(a): Jeden z nich oddawał mocz w biały dzień na środku chodnika, nie zważając na przechodniów. Po otwarciu granicy PL dla Ukraińców zatrzymało się auto przy lesie na dość ruchliwej drodze. Auta z tyłu musiały czekać aż z naprzeciwka przejadą bo nie było na tyle miejsca aby wyminąć. Typ zamiast wejść głębiej w las podszedł do jednego z najbliższych drzew, ale się za nie nawet nie schował tylko centralnie wypiął tyłem do drogi i sra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzy_siek Posted February 10 Author Share Posted February 10 @Brat Jan zwierzęta. W sytuacji jaką opisałem typ po prostu na mieście wyciągnął fujarę i leje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrotycz Posted February 11 Share Posted February 11 On 2/10/2025 at 7:58 PM, krzy_siek said: W sytuacji jaką opisałem typ po prostu na mieście wyciągnął fujarę i leje. Trzeba było go nagrać. To jedyne rozwiązanie, które za/działa. Policja nic nie zrobi ale jak się to pojawi w sieci, i ludzie zobaczą to bydło, to do nich dotrze. A może i do policji dotrze, że mają się zajmować sprawami, bo to niedobra jest kiedy ludzie takie rzeczy wrzucają do sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted February 11 Share Posted February 11 Mlodsi z Was bedą miel okazje zobaczyc jak sie żylow latach 90 tych ubieglego wieku.Zorganizowana przestepczosc , napierdalanki na ulicach.Braki kadrowe w policji - slowem znasz matematyke licz na siebie. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzy_siek Posted February 11 Author Share Posted February 11 44 minuty temu, wrotycz napisał(a): Trzeba było go nagrać. To jedyne rozwiązanie, które za/działa. OK może i racja że to jedyne rozwiązanie, jakie zadziała. Pytanie czy będąc samemu jest sens nagrywaniem prowokować dwóch rosłych chłopów czujących się bezkarnie, po których stoi prawo. Ja odpuściłem. W takich sytuacjach jest tak, że w komentarzach np. do filmów wrzuconych na youtube gdzie ukazywana jest patologia zagraniczniaków, ludzie mówią że im cośtam zrobią i do tego nawołują, ale w rzeczywistości nikt nic nie zrobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrotycz Posted February 12 Share Posted February 12 2 hours ago, krzy_siek said: Pytanie czy będąc samemu jest sens nagrywaniem prowokować dwóch rosłych chłopów W razie czego zwiejesz. Nie musisz do nich podchodzić na 2 metry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted February 12 Share Posted February 12 W dniu 10.02.2025 o 16:11, UncleSam napisał(a): Niemniej jednak ciężko mi sobie wyobrazić jak tam u was teraz jest. Pewnie miałbym niezły mindfuck gdybym wrócił do polszy. Ja wyjechałem w 2007 roku. Jakoś z pięć lat temu byłem w WWA na weselu kuzyna. Wysiadam na centralnym i kurwa zdębiałem… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrotycz Posted February 12 Share Posted February 12 3 hours ago, zuckerfrei said: Wysiadam na centralnym i kurwa zdębiałem… Bo co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżnobiały Posted February 12 Share Posted February 12 Ludzi temat imigracji nie interesuje, jest TV, piwerko w sklepie, internet działa. A co tam jacyś imigranci? Czarny piątek, aborcja, mariuana, to są sprawy o które się walczy. Dlatego nie warto latać na wybory, bo każda z partii ściąga imigrantów, także Konfa. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkons Posted February 27 Share Posted February 27 Brudasy czują się zbyt pewnie, wczoraj miałem nieprzyjemna sytuację w pociagu - siedzę sam przy oknie, obok wolne miejsce, przychodzi brudas z reklamówka z biedronki, siada. Ja trzymam rękę na podłokietniku, nikomu nie przeszkadzam i on po chwili do mnie żeby mu zrobić miejsce na podłokietniku bo on też chce łapę położyć, więc zrobiłem mu miejsce, i po chwili rozjebał się na tym podłokietniku całym ramieniem że aż zaczął na mnie napierać i jeszcze sie mnie pyta czy mam jakis problem.. i wszystko nawija lamana polszczyzna.. po jakimś czasie mówi do mnie, że on ma miejsce przy oknie i żeby mu zwolnić miejsce, ja do niego niech pokaże bilet a na bilecie napisane, że ma miejsce od strony korytarza.. oni się czują zdecydowanie zbyt pewnie i to jest nasza wina bo na to wszystko pozwalamy 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted February 27 Share Posted February 27 22 minuty temu, rkons napisał(a): to jest nasza wina bo na to wszystko pozwalamy Ale kto to jest "my"? Miałeś okazję zrobić coś. Z twojego opisu sytuacji wynika, że jakaś małpa okazała ci pogardę w stopniu level hard. Dlaczego go nie wyjaśniłeś? Było 1 na 1? Miał 2 metry i 120 kg wagi? Co cie zablokowało żeby jakaś przyjezdna małpa tobą tak gardziła? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkons Posted February 27 Share Posted February 27 (edited) @Alejandro Sosa nie chciałem robić rabanu w pociągu Ten brudas się po jakimś czasie uspokoił i w końcu wysiadł więc resztę trasy miałem spokój, niemniej jednak wkurwil mnie porządnie.. Edited February 27 by rkons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts