Jump to content

Nie wiem, ale się dowiem - ciekawy kanał na YT

Recommended Posts

Witam, ostatnio na YT pojawiają się treści od kanału  "Nie wiem, ale się dowiem" - jest to dość ciekawy kanał który od czasu do czasu porusza nasz ulubiony temat czyli relacje damsko-męskie:

Nie widziałem, żeby ktoś tu o nim wspominał, więc jeśli jest już taki temat, to przepraszam.

Ostatnio bardzo mnie ten film zainteresował - dobrze pokazuje jak teraz postępują ogarnięte p0lki.

Czaicie, że są p0lki takie 6/10 które zarabiają chore pieniądze na simpach?

I teraz nawet sprzedają kursy oparte na niemoralnym marketingu, przez który będzie jeszcze gorzej?

Przecież to skraj braku moralności, cechy psychopaty - i to jest promowane jako sukces?

I dlatego tracę całkowitą nadzieję na "lepsze jutro" bo zepsucie już sięga zenitu.

A kobiety zamiast krytykować, to naśladują, a simpy - idioci im płacą.

Edited by Zły_Człowiek
  • Like 2
  • Thanks 2

6 godzin temu, Zły_Człowiek napisał(a):

- jest to dość ciekawy kanał który od czasu do czasu porusza nasz ulubiony temat czyli relacje damsko-męskie

Z mainstream' owo- skukoldzoną narracja, dlatego nie zamierzam nabijać mu wyświetleń.

• Like 1
  • Thanks 1

15 godzin temu, Zły_Człowiek napisał(a):

Ostatnio bardzo mnie ten film zainteresował - dobrze pokazuje jak teraz postępują ogarnięte p0lki.

Czaicie, że są p0lki takie 6/10 które zarabiają chore pieniądze na simpach?

I teraz nawet sprzedają kursy oparte na niemoralnym marketingu, przez który będzie jeszcze gorzej?

1) W Polsce to nadal jest margines/nisza (i oby tak pozostało).

2) Wy serio wierzycie w te "chore pieniądze" u typiar, które nie są giga celebrytkami? Jakby typiara zarabiała tyle, ile deklaruje, że zarabia, to nie siedziała by w studio z jakimiś nerdami z mega niszowego kanału YT i nie tworzyła kursików za 200 zł. Ludzie w kwestii zarobków masowo kłamią na każdym kroku, już nie jednego takiego idiotę przerobiłem. Mieszka kurwa w schowku namiotły na stancji studentckiej i pierdoli jakie on duże pieniądze zarabia. Oczywiście za nic nierobienie. Ale wynająć kawalerkę szkoda, bo się "nie opłaca", lepiej w klitce w 5 mieszkać. To skoro takie pajace kłamią w żywe oczy i idą w zaparte, to co mówiąc panie o wątpliwych wartościach moralnych? W czasach ostrej wojny ideologicznej ze strony lewicy? Błagam, nie wierzcie we wszystko, co wam mówią, zwłaszcza w necie.

• Like 2

12 godzin temu, Kiroviets napisał(a):

Z mainstream' owo- skukoldzoną narracja, dlatego nie zamierzam nabijać mu wyświetleń.

Oczywiście że to mainstream, bo by nie miał wyświetleń XD

Ale ważne że powoli dochodzi do ludzi w jakim absurdzie dzisiaj muszą żyć młodzi mężczyźni, a to że nie robi tego w dosadny sposób jak dr. Sharpanky :D 

To mało ważne XD Ważne że pokazuje patologie.

3 godziny temu, tete-a-tete napisał(a):

1) W Polsce to nadal jest margines/nisza (i oby tak pozostało).

Oj niby tak, ale niestety coraz więcej dziewczyn nie ma żadnych oporów by tak zarabiać.

Obawiam się że będzie ich coraz więcej - oczywiście wiele odpadnie bo przecież na tym polu będzie spora konkurencja, ale chodzi mi o powstałe zepsucie w głowach - faceci to zabawki, ich emocje nie są ważne, będę udawała uczucia więzi i relacje by osiągnąć swoje cele.

Wy serio wierzycie w te "chore pieniądze" u typiar, które nie są giga celebrytkami?

Zależy co mamy na myśli mówiąc o "chorych pieniądzach" - dla mnie chore jest że taka średniawka może zarobić w ten sposób nawet te głupie 2000 zł.

To dla mnie chore, że my faceci często musimy zapier.... by mieć stawkę minimalną a tamte pokażą tylko zad, uśmiechną się i ma bez wysiłku kasę.

Jakby typiara zarabiała tyle, ile deklaruje, że zarabia, to nie siedziała by w studio z jakimiś nerdami z mega niszowego kanału YT i nie tworzyła kursików za 200 zł.

Niekoniecznie, to bym traktował jako poszerzenie jej marketingu.

Ona jest/kreuje się na bardzo ogarniętą z marketingiem, i wcale to nie oznacza że kłamie, ona w ten sposób promuje się w mediach w których zwykle nerdy/przegrywy bez kobiety siedzą.

To akcja marketingowa by się wypromować, a nuż widelec może zyska kolejnego frajera do OF.

Ona zwiększa swój target - dla kobiet sprzedaje wizję świata i kursy by one też by się takie stały, a dla facetów sprzedaje OF oraz wali tzw. mentoring marketing.

Ludzie w kwestii zarobków masowo kłamią na każdym kroku, już nie jednego takiego idiotę przerobiłem.

Mieszka kurwa w schowku namiotły na stancji studentckiej i pierdoli jakie on duże pieniądze zarabia.

Oczywiście za nic nierobienie. Ale wynająć kawalerkę szkoda, bo się "nie opłaca", lepiej w klitce w 5 mieszkać.

Mówiąc o tej konkretnej dziewczynie, to wątpię żeby mieszkała w schowku na miotły.

Wystarczy że znajdzie bogatego frienda który jej wszystko da, a na nieszczęście facetów, takie kobiety instagramerki szybko znajdują bogatych sponsorów.

Co jasno pokazał projekt modelki AI - Aiatany (ta w różowych włosach) - twórcy chwalili się że na początku (przed oznaczeniem treści AI) działalności AI dostała poważne propozycje znajomości od bogatych mężczyzn.

Oczywiście są też inne osoby, o których wspominasz ale są to osoby które głownie mają swoje ego oparte na materializmie (głównie kobiety) i nie są to osoby miłe w relacjach.  

Cytat

Ale wynająć kawalerkę szkoda, bo się "nie opłaca", lepiej w klitce w 5 mieszkać.

Tu akurat to rozsądne podejście, to że ktoś zarabia hajs to nie oznacza że chce go wydać w jakieś mieszkania, wiesz ile kasy by stracił?

Większość młodych dorosłych mieszka z starymi, to bajka że ktoś w wieku 30' mieszka sam w mieszkaniu, takie rzeczy to nie w PL, chyba że gość jest lekarzem albo nie wiem mocnym prawnikiem/specjalistą który dostaje z 20k/msc.

Przecież pracuje się po to by coś zaoszczędzić, a nie by wydać na miejscu, logiczne, chyba że ktoś chce mieć kredyt, ale to magik ekonomiczny xD

To skoro takie pajace kłamią w żywe oczy i idą w zaparte, to co mówiąc panie o wątpliwych wartościach moralnych?

W czasach ostrej wojny ideologicznej ze strony lewicy? Błagam, nie wierzcie we wszystko, co wam mówią, zwłaszcza w necie.

Czy ona kłamie czy nie kłamie - chodzi o przekaz - że własnym ciałem i gunwo treściami można zarobić hajs.

A to nie ma znaczenia czy ja to wierzę czy nie - bo może nie do końca wierzę że gacie sprzedaje po 250$, ale jestem w stanie uwierzyć, że są spermiarze, pseudomężczyźni którzy takie rzeczy oglądają i płacą.

Bo spermiarstwo, zboczeńców zwłaszcza pośród mężczyzn 20 do nawet 50+ rż. jest naprawdę dość dużo, a ta sytuacja będzie się pogarszać, gdyż coraz więcej mężczyzn prędzej pocałuje klamkę, niż jakąkolwiek dziewczynę przez upadającą na pysk demografię.

Ja może wierzę powiedzmy ostrożnie, ale to nie zmienia faktu że większość dziewczyn to uwierzy i to już robi niesamowite spierd...lenie w głowach ludzi.... 

Laska mocno ogarnęła sprawy marketingowe, a że wylosowała szczęśliwe geny to teraz je spieniężnia.

Wycelowała za pomocą lewicy w słabe punkty mężczyzn, ich słabe strony w ich naturze, wytargetowała swój kontent pod nich, i teraz zbiera potężne żniwo.

To co ona robi to po prostu koszenie kasy od frajerów, a tych niestety będzie przebywać.

Bo prędzej taka laska znajdzie masę frajerów którzy zapłacą za przeczytanie ich imion niż

Ona nie różni w swoim działaniem od działania większości korpo - dąży do maksymalizacji zysku, a to że pierze łby dziewczynom i bierze hajs od spermiarzy?

Jakie to ma znaczenie? wystarczy że nawet zarobi te śmieszne 2000 zł/msc a ty walcz o te 2000 zł ciężką robotą XD

Najgorsze jest to, że to jest też premiowane przez właśnie Ż, bo oni są właścicielami tego syfu. I oni na tym koszą gruby hajs.

No i niestety, ale skoro taki marketing w żaden sposób nie jest zabroniony, to oznacza że coraz częściej i korpo zaczną go stosować, wszak to i tak jeden z kroków planu zniewolenia społeczeństwa.

Więc także żegnamy moralność, witamy rzeczywistość rodem z Night City XD

Czaicie że dzisiaj kobiety stały się praktycznie dilerkami potrzeb facetów?

Dilerki na ból samotności, relacji i innych emocjonalnych potrzeb faceta?

Wiedziałem że kobiety są wyrachowane, ale żeby aż tak z tym się obnażać?

Zepsucie, brak moralności... boję się przyszłego społeczeństwa XD

Edited by Zły_Człowiek
  • Like 1

2 godziny temu, Zły_Człowiek napisał(a):

Zależy co mamy na myśli mówiąc o "chorych pieniądzach" - dla mnie chore jest że taka średniawka może zarobić w ten sposób nawet te głupie 2000 zł.

To dla mnie chore, że my faceci często musimy zapier.... by mieć stawkę minimalną a tamte pokażą tylko zad, uśmiechną się i ma bez wysiłku kasę.

Jakie to ma znaczenie? wystarczy że nawet zarobi te śmieszne 2000 zł/msc a ty walcz o te 2000 zł ciężką robotą XD

Okej, tutaj się zgodzę.

Mówiąc o tej konkretnej dziewczynie, to wątpię żeby mieszkała w schowku na miotły.

Wystarczy że znajdzie bogatego frienda który jej wszystko da, a na nieszczęście facetów, takie kobiety instagramerki szybko znajdują bogatych sponsorów.

Co jasno pokazał projekt modelki AI - Aiatany (ta w różowych włosach) - twórcy chwalili się że na początku (przed oznaczeniem treści AI) działalności AI dostała poważne propozycje znajomości od bogatych mężczyzn.

Prawda.

Tu akurat to rozsądne podejście, to że ktoś zarabia hajs to nie oznacza że chce go wydać w jakieś mieszkania, wiesz ile kasy by stracił?

Większość młodych dorosłych mieszka z starymi, to bajka że ktoś w wieku 30' mieszka sam w mieszkaniu, takie rzeczy to nie w PL, chyba że gość jest lekarzem albo nie wiem mocnym prawnikiem/specjalistą który dostaje z 20k/msc.

Z kolei tutaj nie zgodzę się podwójnie. Wyjaśniam:

a) jakbym zarabiał te 10k, to delikatnie mówiąc byłbym w stanie 1/5 z tego odłożyć na chatę, zamiast być gównozjadem i stać w kolejce do kibla z rana i w międzyczasie odświeżać co chwila konto bankowe w telefonie i podniecać się cyferkami,

b) z tym "większość" to zalecam ostrożność, bo statystyki w Polsce nie uwzględniają tego, że ktoś po prostu mieszka od 20 lat w innym mieście, ale nie wymeldował się ze swojej wsi XD Nie mam pełnego obrazu sytuacji, ale mieszkanie z rodzicami w wieku 20+ to już rzadkość, bo każdy wyjechał ze swojej powiatowej wsi na studia etc.

• Like 1

• 2 weeks later...
W dniu 14.02.2025 o 17:13, Zły_Człowiek napisał(a):

Czaicie że dzisiaj kobiety stały się praktycznie dilerkami potrzeb facetów?

Dilerki na ból samotności, relacji i innych emocjonalnych potrzeb faceta?

Wiedziałem że kobiety są wyrachowane, ale żeby aż tak z tym się obnażać?

Zepsucie, brak moralności... boję się przyszłego społeczeństwa XD

Czemu cię to dziwi, że mają wysokie wymagania jeśli mogą wybrać docelowo jednego, a wybór mają duży? Jest ich mniej w obecnym społeczeństwie względem mężczyzn przy konkurencji zagranicznej i malejącym społeczeństwie. 

Czemu narzekasz zamiast akceptować rzeczywistość i grać w tą grę najlepiej jak potrafisz? Chcesz kobietę mając +-28 lat, która jest grzeczna, zadbana i idealna na żonę? Jedziesz do innych krajów gdzie będziesz mieć prościej.

Nie ma się czego bać jeśli dzieci się nie rodzą.

4 godziny temu, Strusprawa1 napisał(a):

docelowo jednego

7a13dbc530bccdfbcc9119b13c686c667517d499

Czemu narzekasz

Zarówno w realu jak i tu na forum w** ia mnie tego typu manipulacja, czyli deprecjonowanie czyjegoś odmiennego, często bardziej realnego niż własny punkt widzenia polegająca właśnie na zarzucaniu narzekania interlokutorowi.

• Like 2

10 minut temu, Kiroviets napisał(a):

Zarówno w realu jak i tu na forum w** ia mnie tego typu manipulacja, czyli deprecjonowanie czyjegoś odmiennego, często bardziej realnego niż własny punkt widzenia polegająca właśnie na zarzucaniu narzekania interlokutorowi.

Tak czułem jak to pisałem, że przesadziłem. Rozumiem wkurw. Najedzony głodnego mniej rozumie...

Z pozytywów do tego co napisał o korpo-kobietach (przedostatni akapit), to fakt, że ostatnio jest kryzys już generalnie w biurowych-zdalnych-korpopracach. I sam wiem z życia własnego, że kobiece zawody są subsydiowane przez państwo jak np. niepełnosprawne/autystyczne dzieci - szkoły prywatne/publiczne dostają na jedno takie 15 kafli miesięcznie.

6 godzin temu, Strusprawa1 napisał(a):

Czemu cię to dziwi, że mają wysokie wymagania jeśli mogą wybrać docelowo jednego, a wybór mają duży? Jest ich mniej w obecnym społeczeństwie względem mężczyzn przy konkurencji zagranicznej i malejącym społeczeństwie. 

Mnie to absolutnie nie dziwi.

Po prostu ostatnio taka przyszła mi myśl że niczym się nie różnią od dealerek.

Czemu narzekasz zamiast akceptować rzeczywistość i grać w tą grę najlepiej jak potrafisz?

2 godziny temu, Kiroviets napisał(a):

Mnie też denerwuje taka manipulacja, ale odpowiem:

Nie narzekam, tylko stwierdzam fakty.

Zaakceptowałem rzeczywistość już dawno temu - w tę grę nie dam rady nigdy wygrać, bo nie da się wygrać gry, gdy zasady są skrajnie niesprawiedliwe, wylosowane karty sprawiają że chyba nie są do tej gry lub nienadające się do niczego, a do tego zasady dostosowują się pod przeciwnika? No i w każdej chwili może ciebie wywalić z gry i weźmie lepszego gracza który jej się podoba?

Ta "gra" przypomina mi granie w jakąś trudniejszą planszówkę z małym dzieckiem - nie idzie bo jego myśli, to zmienia zasady w korzystne dla niego, by ono wygrało.

Nie da się więc wygrać w taką "grę".

Chcesz kobietę mając +-28 lat, która jest grzeczna, zadbana i idealna na żonę?

Jedziesz do innych krajów gdzie będziesz mieć prościej.

Chciałbym, ale wiem że takiej nie dostanę, mój max. to prawdopodobnie 3/10, zaniedbana i z problemami psychicznymi z patoli - i w ogóle alfa widow.

Inne dawno pozaręczane, wyjechały itd. więc to żaden wybór, pogodziłem się z tym że z takimi kartami nie wygram niczego lepszego niż problemy, więc całkowicie odpuściłem walkę o panie.

Takimi jak my niestety kobiety się nie zainteresują. Wyjazd do innych krajów? XD Jakby tam była inna mentalność - jak liczysz na to że gdzieś chcą polaków 4/10 to się mocno zdziwisz.

Tylko p0lki mają takie kompleksy że biorą zagranicznych nawet 2/10, inne nawet na nas nie splunęły XD Geomaxxing działa może w afryce albo u p0lek a nie u innych kobiet które nadają się na coś więcej niż ONS.

Nie ma się czego bać jeśli dzieci się nie rodzą.

Jest czego się bać, bo nasz "wspaniały" rząd może dowalić facetom, zaś kobietom które są winne tej sytuacji oczywiście nic nie grozi.

Ale ktoś za to wszystko będzie musiał zapłacić. Zgadnij więc na kogo wypadnie.

Edited by Zły_Człowiek
  • Like 1

Rozumiem wkurw

Nie do końca, bo ja o rybkach a ty o pip** ach.

Najedzony głodnego mniej rozumie...

Ja jestem w ketozie, ty głód dopiero zaczniesz odczuwać.😉

W dniu 13.02.2025 o 21:50, Zły_Człowiek napisał(a):

A kobiety zamiast krytykować, to naśladują, a simpy - idioci im płacą.

Zastawiam się, czy nie kupić takiej gumowej lali na temu i alibabie, wystawić zdjęcia i zarabiać na frajerach.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.