Mordimer Posted February 22 Share Posted February 22 - tak wiem to jest reżyserowany program/podcast, - uczestnicy są ze sobą pokazani na zasadzie przeciwstawnej, - prostytutki z of, - cwaniaki z wysokim powodzeniem smv lub rozumiejącym temat, - kwintesencja tych podcastów to wywołanie osądu i wrażenia na temat kobiet, - w większości to jest pojazd po mało ogarniętych kobietach zamujących się prostytucją na of i w życiu, - za którą płacą mężczyźni i sprawiają że mają duży przychody, - co daje ta audycja/podcast - zgubne przekonanie wśród męczyzn że są lepsi, - że ich wartość wzrasta z wiekiem, - w rzeczywistości jest inaczej, - one zarabiają, w większość młodych i starszych, - młodzi przyjmują postawę pasywną, - co się stanie z tymi kobietami nie wiem, mają powodzenie to złapią kogoś na dziecko ewentualnie będą dalej zarabiać na prostytucji of czy innych, - dla mężczyzn nic się nie zmieni ci co płacili placą, ci co mają powodzenie korzystają, - co tracimy? - społeczeństwo zachodnia kultura która umiera i jest aktualnie na skaju upadku, Zachodnia kultura właśnie umarła, widzimy to u siebie na codzień na swoim podwórku. Co można robić? to właśnie jest miejsce żeby trochę pogłówkować wyciągnąć wnioski, żeby prowadzić życie za swoimi sterami. a nie sterami wyżej podanego mainstreamu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gromisek Posted February 22 Share Posted February 22 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Na uniwerku znałem taką właśnie... Inwestorkę, inne laski cisnęły z niej bekę, faceci w sumie też (dość miła osoba o dziwo), ale złoty lexus i apartament w centrum Wawki był. Bogatych sponsorów też podobno miała, a jak opowiadała ile hajsu na pierdoły potrafiła przewalić to przerażające ;-;. Myślałem, że nie jestem biedny, ale jestem broke AF przy takim wydawaniu i stylu życia. Jak patrzę po czasie doskonale sobie radzi, nawet jak nie będzie miała takiego samego stylu życia, to będzie miała wygodne lądowanie z jakimś "miłym", misiem Informatykiem, prawnikiem, a hajsu co zarobiła to też wystarczy, że 10% użyła na jakieś auta, mieszkania... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts