Jump to content

Podcast, czerwona pigułka czy pigułka życia

Recommended Posts

- tak wiem to jest reżyserowany program/podcast,

- uczestnicy są ze sobą pokazani na zasadzie przeciwstawnej,

- prostytutki z of,

- cwaniaki z wysokim powodzeniem smv lub rozumiejącym temat,

- kwintesencja tych podcastów to wywołanie osądu i wrażenia na temat kobiet,

- w większości to jest pojazd po mało ogarniętych kobietach zamujących się prostytucją na of i w życiu,

- za którą płacą mężczyźni i sprawiają że mają duży przychody,

- co daje ta audycja/podcast 

- zgubne przekonanie wśród męczyzn że są lepsi,

- że ich wartość wzrasta z wiekiem,

- w rzeczywistości jest inaczej,

- one zarabiają, w większość młodych i starszych,

-  młodzi przyjmują postawę pasywną,

- co się stanie z tymi kobietami nie wiem, mają powodzenie to złapią kogoś na dziecko ewentualnie będą dalej zarabiać na prostytucji of czy innych,

- dla mężczyzn nic się nie zmieni ci co płacili placą, ci co mają powodzenie korzystają,

- co tracimy?

- społeczeństwo zachodnia kultura która umiera i jest aktualnie na skaju upadku,

Zachodnia kultura właśnie umarła, widzimy to u siebie na codzień na swoim podwórku.

Co można robić? to właśnie jest miejsce żeby trochę pogłówkować wyciągnąć wnioski, żeby prowadzić życie za swoimi sterami. a nie sterami wyżej podanego mainstreamu.

• Thanks 1

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Na uniwerku znałem taką właśnie... Inwestorkę, inne laski cisnęły z niej bekę, faceci w sumie też (dość miła osoba o dziwo), ale złoty lexus i apartament w centrum Wawki był. Bogatych sponsorów też podobno miała, a jak opowiadała ile hajsu na pierdoły potrafiła przewalić to przerażające ;-;. Myślałem, że nie jestem biedny, ale jestem broke AF przy takim wydawaniu i stylu życia. Jak patrzę po czasie doskonale sobie radzi, nawet jak nie będzie miała takiego samego stylu życia, to będzie miała wygodne lądowanie z jakimś "miłym", misiem Informatykiem, prawnikiem, a hajsu co zarobiła to też wystarczy, że 10% użyła na jakieś auta, mieszkania...

• Thanks 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.