Winicjusz50 Posted February 25 Share Posted February 25 (edited) Proszę o usunięcie konta i wypierdolonie mnie z tego miejsca, które stało się wylęgarnią wrednych, zawistnych redpillowców, co widać po temacie Messera. Nie możecie przeboleć czyjegoś sukcesu? Tak bardzo was to boli, że opluwacie gościa, bo śmiał pokazać swoją wartość i skrytykować świętą redpillową prawdę objawioną. Messer był jednym z tych, którzy uratowali mi życie, bo skończyłbym w piwnicy, analizując pigułki. On mi pokazał obłudę i prymitywność redpila, który dosłownie niszczy młodym ludziom życia. Chłop zrobił tyle dobrego tutaj, a został zaszczuty. Wypierdolcie mnie stąd z hukiem. COME ON BABY, FUCK YEA. JUST DO IT BITCH! Edited February 25 by Winicjusz50 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriente Posted February 25 Share Posted February 25 Konto założone w lipcu ubiegłego roku a to jest pierwszy post na forum. Niezła prowokacja. Nikt Cię tu siłą nie trzyma, wystarczy się nie logować lub napisać wiadomość do administracji a nie wylewać żale w taki sposób… Oznaczam modów bo wydaje mi się że temat się nadaje do zamknięcia @Rnext @Krugerrand @Iceman84PL 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted February 25 Share Posted February 25 Posłuszny piesek discorda. Aż czuć smród kwasu. 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted February 25 Share Posted February 25 Widzę kolejny atak grupy z discorda😏 Giermki jak zwykle w formie. Wylewanie frustracji, nieodpowiednie zachowanie świadczy o twojej słabości. Panuj nad słownictwem i emocjami, jak się miejsce nie podoba to trzeba było w cywilizowany sposób się pożegnać a nie robić kolejnej dramy. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Kotoński Posted February 25 Share Posted February 25 Ale jak z hukiem Cię wywalić, mam w trakcie procedury "wywalania" rzucać talerzami, czy może powiesić patelnię i łyżką walić, czyli klik, i jeb, klik i jeb? A głośne miauczenie może być? Pokażę Brajanuszkowi smakoski i nie dam mu ich, będzie za 160 decybeli jak nic A ja w trakcie będę "wywalał" 6 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts