Jump to content

USUNIĘCIE KONTA NA BRACIA REDPILLOWCY INCELE

Winicjusz50

Recommended Posts

Proszę o usunięcie konta i wypierdolonie mnie z tego miejsca, które stało się wylęgarnią wrednych, zawistnych redpillowców, co widać po temacie Messera.

Nie możecie przeboleć czyjegoś sukcesu? Tak bardzo was to boli, że opluwacie gościa, bo śmiał pokazać swoją wartość i skrytykować świętą redpillową prawdę objawioną.

Messer był jednym z tych, którzy uratowali mi życie, bo skończyłbym w piwnicy, analizując pigułki. On mi pokazał obłudę i prymitywność redpila, który dosłownie niszczy młodym ludziom życia.

Chłop zrobił tyle dobrego tutaj, a został zaszczuty.

Wypierdolcie mnie stąd z hukiem. COME ON BABY, FUCK YEA. JUST DO IT BITCH!

Edited by Winicjusz50
  • Haha 12
  • Sad 1

Konto założone w lipcu ubiegłego roku a to jest pierwszy post na forum.

Niezła prowokacja. Nikt Cię tu siłą nie trzyma, wystarczy się nie logować lub napisać wiadomość do administracji a nie wylewać żale w taki sposób…

Oznaczam modów bo wydaje mi się że temat się nadaje do zamknięcia 

@Rnext @Krugerrand @Iceman84PL

• Like 12

Widzę kolejny atak grupy z discorda😏

Giermki jak zwykle w formie.

Wylewanie frustracji, nieodpowiednie zachowanie świadczy o twojej słabości.

Panuj nad słownictwem i emocjami, jak się miejsce nie podoba to trzeba było

w cywilizowany sposób się pożegnać a nie robić kolejnej dramy.

Psy szczekają, karawana jedzie dalej.

• Like 13

Ale jak z hukiem Cię wywalić, mam w trakcie procedury "wywalania" rzucać talerzami, czy może powiesić patelnię i łyżką walić, czyli klik, i jeb, klik i jeb? 

A głośne miauczenie może być? Pokażę Brajanuszkowi smakoski i nie dam mu ich, będzie za 160 decybeli jak nic :) A ja w trakcie będę "wywalał" :)

• Like 6
  • Haha 10

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.