kubekdokawy Posted March 2 Share Posted March 2 Witam wszystkich, na forum trafiłem szukając jakiegoś wirtualnego miejsca kulturalnej wymiany zdań i wiedzy. Jak wiadomo obecnie media społecznościowe w tej najbardziej popularnej formie (fb, insta) zniechęcają do wymagającej skupienia, sensownej dyskusji. Bodźcem do założenia konta było znalezienie ludzi do wspólnego uprawiania tzw. night game (wątek w innym dziale) i zchallengowania się w tym zakresie. Jestem 30 letnim wykształconym hłopem po 2 dłuższych związkach, szukającym balansu pomiędzy osiąganiem swoich rozumnych celów, zaspokajaniem swoich pierwotnych potrzeb, odnoszeniem z tego wszystkiego satysfakcji i jak najmniejszej irytacji. Staram się uskuteczniać filozofię stoicką i mierzę na codzień z brakiem czasu spowodowanym zbyt dużą liczbą zainteresowań i rozjechanym przez media społecznościowe attention spanem Nie mam na imię Kuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted March 2 Share Posted March 2 Cześć 57 minut temu, kubekdokawy napisał(a): wykształconym hłopem Zamierzone? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzingolo Posted March 2 Share Posted March 2 1 godzinę temu, kubekdokawy napisał(a): na forum trafiłem szukając jakiegoś wirtualnego miejsca kulturalnej wymiany zdań i wiedzy. Siema , co to wyróznionego cytatu to... no nie wiem, ale na pewno wymiana zdań na różnym poziome merytorycznym 😂 Ważne że jest wesoło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted March 2 Share Posted March 2 Elo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted March 2 Share Posted March 2 Hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted March 2 Share Posted March 2 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiu25 Posted March 2 Share Posted March 2 Cześć 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted March 2 Share Posted March 2 Siema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanda Posted March 2 Share Posted March 2 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted March 2 Share Posted March 2 Szalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted March 2 Share Posted March 2 No cze Link to comment Share on other sites More sharing options...
trek Posted March 2 Share Posted March 2 Czesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted March 4 Share Posted March 4 Witaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts