Jump to content

Hej, tu kubek

Recommended Posts

Witam wszystkich,

na forum trafiłem szukając jakiegoś wirtualnego miejsca kulturalnej wymiany zdań i wiedzy. Jak wiadomo obecnie media społecznościowe w tej najbardziej popularnej formie (fb, insta) zniechęcają do wymagającej skupienia, sensownej dyskusji. Bodźcem do założenia konta było znalezienie ludzi do wspólnego uprawiania tzw. night game (wątek w innym dziale) i zchallengowania się w tym zakresie.

Jestem 30 letnim wykształconym hłopem po 2 dłuższych związkach, szukającym balansu pomiędzy osiąganiem swoich rozumnych celów, zaspokajaniem swoich pierwotnych potrzeb, odnoszeniem z tego wszystkiego satysfakcji i jak najmniejszej irytacji. Staram się uskuteczniać filozofię stoicką i mierzę na codzień z brakiem czasu spowodowanym zbyt dużą liczbą zainteresowań i rozjechanym przez media społecznościowe attention spanem :)

Nie mam na imię Kuba

• Like 1

1 godzinę temu, kubekdokawy napisał(a):

na forum trafiłem szukając jakiegoś wirtualnego miejsca kulturalnej wymiany zdań i wiedzy.

Siema , co to wyróznionego cytatu to... no nie wiem, ale na pewno wymiana zdań na różnym poziome merytorycznym 😂 Ważne że jest wesoło.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.