Jump to content

Redpill zniechęca do związków?

SolidSnake

Recommended Posts

Siema, siedząc po pijaku postanowiłem zrobić to co chodziło mi po głowie od dawna. Teoretycznie ma to wydźwięk humorystyczny, ale to taki śmiech przez łzy. Mówiąc krótko doszło do mnie, ze nieważne w jak ładne słówka będzie się to ubierać, to redpill ma koniec końców spowodować, by facet nie wchodził w związek LTR, gdyż związanie się z laską zawsze stawia go na przegranej pozycji - tak jak na wykresie. Dla uproszczenia ominąłem pasztety i himalajki.

g4LxMxx.jpeg

Edited by SolidSnake
schrzaniłem formatowanie
  • Like 2
  • Thanks 4
  • Haha 9

Red Pill ma zastosowanie we wszystkich dziedzinach życia, czy to w zawodowym, czy prywatnym. Ma on na celu utożsamić Cię z realiami dzisiejszej siły marketingu czy wpływania na podświadomość. Żyjemy w czasach, gdzie nie możesz opuścić gardy. Kobiety to niecały świat tylko jego element.

Red Pill to takie wycieranie sobie oczu z rana, żeby powyciągać te wszystkie śpiochy, żeby lepiej patrzeć na świat.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Haha 1

@SolidSnake

Kurwa brawo !!!! to jest to o czym ja myślę już od dawna że przez redpilla człowiek zamiast żyć i wszystko ma iść naturalnie w relacjach to staje się jebanym robotem co NON STOP coś analizuje a w przypadku kobiet to już pierdolca można dostać jak twoja grafika pokazuje.

Był moment że to forum zrobiło ze mnie mizogina ale w dosłownym słowa tego znaczeniu gdzie nie szedłem to się zastanawiałem "a czy ta się kurwi, a ile miała facetów, a z tym jest bo ma pewnie kasę bo wygląda jak nędza".

Edited by bassfreak
  • Like 2
  • Thanks 1

A gdzie czwarta odnoga ? 

16-29 --- jest nie zaburzona --- wchodzę w związek --- zostaję przewodnikiem stada ? 

Bo ja to od początku myślałem, że o to w tym wszystkim chodzi...

No ale jak się tylko szuka powodu a nie sposobu to się później komentuje takie gówno wątki i płacze 🤷‍♂️                                PS.

Nie zauważyłem, że to dział Śmieszkowanie 😆

Edited by Niepoprawny
Dokończenie myśli
  • Like 2

20 minut temu, bassfreak napisał(a):

czytając forum przez 4 lata to na prawdę ta grafika pokazuję myślenie wielu osób i ja dałem się wrobić w to samo przez pewien czas

Po pierwsze autor ma wypite i kolejny raz prowokuje, że red pill jest be.

Tymczasem problem jest z zaakceptowaniem prawdy na temat natury kobiet.

Ten wykres jest tendencyjny, można go również dowolnie rozbudowywać i przedstawiać ruch red pilla w złym świetle.

Wielu zatrzymało się w red pill rage, nie potrafią pojąć, że prawda jaką otrzymali nie wyzwala, nie sprawia, że teraz będą już tylko sukcesy.

Red pill pokazuje jak to wszystko działa, gdzie mężczyźni popełniają błąd, co należy robić a czego nie by nie być wykorzystywanym.

Związek/relacja z kobietą to biznes, tam nie ma miłości tylko chłodna kalkulacja zysków czy potencjalnych strat.

Wersja demo może nie jednego zmylić, a to tylko złapanie rybki na haczyk.

Jak autor chce bezwarunkowej miłości to niech kupi sobie psa lub wytworzy sam w sobie nawyk cieszenia się, wdzięczności

co spowoduje, że będzie szczęśliwy. 

Kobieta nie daje szczęścia, spełnienia tylko przyjemność jeżeli ma wygląd, z racji przebywania w jej towarzystwie czy bliskości.

Po czasie nabywania wiedzy, informacji, doświadczeń, człowiek staje się bardziej czujny, wyłapuje ukryte niuanse, tych co nieświadomy człowiek nie widzi.

I później nie dziw, że zaczyna analizować czy to mu się będzie opłacać.

Z resztą przy popsutym rynku matrymonialnym, propagandzie, która pierze mózgi kobietom, ile tak naprawdę nadaje się do LTR?

Tym bardziej, że żyjemy w kraju, który mężczyzn traktuje jak służących, niewolników, wykorzystuje do granic niemożliwości i kara

jeżeli zaczynają się stawiać. Przywileje i nagrody mają tylko kobiety.

• Like 21
  • Thanks 6

2 godziny temu, bassfreak napisał(a):

@Iceman84PL i @Ksanti

Śmiejcie się z autora ale czytając forum przez 4 lata to na prawdę ta grafika pokazuję myślenie wielu osób i ja dałem się wrobić w to samo przez pewien czas XD

Ej, tylko weź uważaj nie pisz 'XD', bo zaraz pewien user od PUA powie, że jesteś inc*lem/ blackpillowcem. Według niego to podobno ich znak rozpoznawczy 🤡 sami tu psycholodzy z certyfikatem. Ten jednak trochę przecenił swoje możliwości i zamiast na Chadologię Stosowaną w prestiżowej katedrze berlińskiej to dostał się zaocznie do Collegium Humanum. 

• Haha 7

7 godzin temu, SolidSnake napisał(a):

siedząc po pijaku postanowiłem zrobić to co chodziło mi po głowie od dawna.

Mam prośbę: proszę wchodzić na forum i popełniać na nim posty w stanie niewskazującym na spożycie jakiejkolwiek ilości alkoholu.

Edited by Krugerrand
  • Like 8
  • Thanks 1

4 godziny temu, Ksanti napisał(a):

sami tu psycholodzy z certyfikatem

Nadreprezentacja jak speców od IT, też to zauważyłem.

@SolidSnake proponuje olać wszelkie wskazówki RP dotyczące relacji D/ M i za jakiś założyć tutaj temat, w którym pochwalisz się swoimi sukcesami w tej materii. @bassfreak tak samo.

• Like 4
  • Thanks 1

9 minut temu, Kiroviets napisał(a):

Nadreprezentacja jak speców od IT, też to zauważyłem.

Zapomniałeś jeszcze, że co drugi minimum 20k pln na łapę,  własna firma, Tesla (bo samochodami poniżej 50k jeździ biedota), kilka mieszkań przed 30stką no i oczywiście jak już pisze, że poznał jakąś laskę to minimum 9/10, a jak coś mu w życiu nie wyszło to wina forum albo red pilla XD*

*

4 godziny temu, Ksanti napisał(a):

Ej, tylko weź uważaj nie pisz 'XD', bo zaraz pewien user od PUA powie, że jesteś inc*lem/ blackpillowcem. Według niego to podobno ich znak rozpoznawczy 🤡 

XD

Edited by niemlodyjoda
  • Like 1
  • Haha 3

2 minuty temu, niemlodyjoda napisał(a):

Zapomniałeś jeszcze, że co drugi minimum 20k pln na łapę,  własna forma,Tesla (bo samochodami poniżej 50k jeździ biedota), kilka mieszkań przed 30stką no i oczywiście jak już pisze, że poznał jakąś laskę to minimum 9/10, a jak coś mu w życiu nie wyszło to wina forum albo red pilla, XD*

Noi nie jest chadem ( fakt 7 - 7.5 smv to jeszcze nie chad) i startował od zera. 

4 minuty temu, niemlodyjoda napisał(a):

wina forum albo red pilla

Noe bez powodu jesteśmy określani mianem "sekciarzy". Coś jak z kłamstwem (które swego czasu reż było sektą) - " buK tak chciał albo wszystko dzięki Bogu ".🤦

• Haha 3

Za każdym razem jak doświadczę niegodziwości i niewdzięczności kobiet to mam zwykły ludzki wkurw na samice.

Czy mam jak jakiś chory pojeb wpadać w jakąś manię i przypinać łatkę - Red pill Rage, że to zauważyłem i obwiniać ten ruch, że wychodzę niepokiereszowany?

Już któryś raz próbujesz narzucić tutaj pewną narrację. Na kafeterii albo fan pejdżach w socjal mediach typu oczami kukolda możesz takie "mundrosci" głosić i publika tam zaklaszcze uszami. 

Al-kuhl to tylko wymówka, śmiem twierdzić, że uruchamia większą szczerość. 

• Like 3
  • Thanks 2

Jestes jak wlasciciel rasowego psa ktory przebiera go w ciuszki , codziennie caluje w dziubek zabiera do psiego fryzjera . Pozniej doznaje szoku kiedy zwierz  pierdolnie go w reke bo wlasciciel  chcial mu ogolic jajka przed kryciem rasowej suni . Co za duzo to niezdrowo , zachowaj balans i bedzie ok .

• Like 5

16 minut temu, Obliteraror napisał(a):

I Amerykanie wstrzymali pomoc dla Ukrainy też!

;)

No to wiadomka że redpillak = rusofil.

I kopytkami się po latach odbija XD 

Wpisujcie miasta i kraje doświadczone redpillem :( 

Edited by niemlodyjoda
  • Haha 5

6 minut temu, Obliteraror napisał(a):

I Amerykanie wstrzymali pomoc dla Ukrainy też!

Podobno Alex Barszczewski został doradcą Trumpa.

To by wyjaśniało brak jajek, mleka i pomocy dla UK.

• Haha 6

A ja myślę że całkiem dobry wykres wyprodukował w stanie odblokowania potencjalu trzeba tylko dopisać "wolna kobieta" (wszak te nadające się znikają z rynku szybko - te ladne, niezajete to faktycznie karuzela, zaburzenie lub SM czyli finalne stadium tych dwóch poprzdnich). No i to wygrywanie redpilla zamienilnym na "redpill uchronił Cię przed zwiazkiem".

10 godzin temu, Iceman84PL napisał(a):

Kobieta nie daje szczęścia, spełnienia tylko przyjemność jeżeli ma wygląd, z racji przebywania w jej towarzystwie czy bliskości.

Ja mam odmienne zdanie pod warunkiem że jest zachowany balans między wyglądem i charakterem.

Sam się przekonałem że ani sam wygląd ani sam charakter na dłuższą metę nie przyciągnie.

Edit: dobra widzę dopiero że to dział śmieszkowanie, tylko nie wiem czy od początku tu był temat czy przeniosłeś 🤣

Edited by bassfreak

2 godziny temu, niemlodyjoda napisał(a):

No to wiadomka że redpillak = rusofil.

I kopytkami się po latach odbija XD 

Czego nienawidzi Redpillak? Barszczu ukraińskiego.

A co uwielbia? Pierogi ruskie 😁

• Haha 7

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.